kızlar biraz ara vermişim,daha doğrusu k.k. girmeyeli baya zaman oldu gerçi face den vede mesajları okuyarak konulardan sizleri takip ediyorum hepinize ve kuzucuklarınıza Tuğram ve benden sevgiler..... buraya fotoğraf yüklemeyide unuttum yardım eder misiniz??
arkadaşlar merhaba;
ben de 2009 şubat annesiyim. bugün oğluşumun doğum günü. ben de tek tek doğum günü olan bebişlerimizin doğum gününü kutluyor, hepsine sağlıklı,uzun ömürler diliyorum.
biz kutlamamızı çalıştığımız için hafta sonu yapacağız. ama bugün oğlumuzla beraber fotoğrafçıya gidip resim çektirmek istiyoruz. bir de hatıra olarak takvim yaptırıp gelen misafirlerimize dağıtacağız. hihoyyyt
Çınarrrrr doğum günün kutlu olsun sende bu pastadaki robot gibi büyü kocaman adam ol anneni ve seni sevenleri tüm kötülüklerden koru .Meleklerde seni hayatın boyunca korusun kötülüklerden .Nice nice yıllara n,ce yaşlara kocaman öpüyorum seni
Kıvanç hemşehrim seninde doğum günü kutlu olsun canım inşallah birgün tanışma fırsatı buluruz .Şu kar bir kalksın bahar gelsin Öpüyorum canım seni ve bebeğini
Emellll şu listeyi yenile lütfennnn 11.sayfada son hali varmış kaçırıyoruz bak bebişleri .
Tuğraaa nice yıllara inşallah babacığına şans getirmişsindir de iyi bir yerlere çıkmıştır atamanız .Aielnle birlikte uzunnn sağlıklı bir ömür diliyorum
oncelıkle EGE ÇINAR bebişimin doğum gününü kutluyorum. güzellık , mutluluk, şans hayatta peşini hic bırakmasın . doğum günün kutlu olsun. adın gibi upuzun saglıklı bı omrun olsun.
bizim doğum gunumuzu kutlayan tüm teyzişlerımıze coook tesekkur edıyor ve kocaman kocaman mucukkss yapıyoruzz.
Emel partınız superotesı gorunuyor. hazırlandıgına emegıne değmiş yani.
Çınarım doĞum gÜnÜn kutlu olsun mutlu ol senelerce...sana boncuktan kuŞ yaptım konacak pencerene :)))canım kuzum nıce mutlu yıllarda saglıkla bÜyÜ emı...senı cook sevıyoruz....ve Çokkk ÖpÜyoruz....
Derın&emel
hepinize sonsuz teşekkürler....biz de hepinizi çok seviyoruz..az önce nişan yaptık..mum üfledik...bütün sevinçler birarada....birde ateş iyi olursa değmeyin keyfime...fotolar az sonra...
önce nişan tepsimiz..babamız bu çınar yaprağı tabağı paşabahçenin denizli fabrikasında çınar ın 1. yaş gününe özel yaptırmış..el yapımı..çok anlamlı oldu gerçekten...