şimdilik bu kadar kızlar...yoruldum az biraz..malum oğluş biraz hasta...hepinize çok çok teşekkürler..hatırladınız, kutladınız sevgilerinizi yolladınız..biz de sizi seviyor ve çok öpüyoruz..bu arada sümeyyecim benim babam değil eşim yaptırmış tabağı...
şimdilik bu kadar kızlar...yoruldum az biraz..malum oğluş biraz hasta...hepinize çok çok teşekkürler..hatırladınız, kutladınız sevgilerinizi yolladınız..biz de sizi seviyor ve çok öpüyoruz..bu arada sümeyyecim benim babam değil eşim yaptırmış tabağı...
Çok güzel olmuş Aylin inşallah aynı tabakta Çınar'ında nişan yüzüklerini görürsünüz .Pastanız da çok hoş .Ama Çınar'ın saçlar taranmış yine jöle sür onlara lütfen dik böyle çok havalı oluyor öyle :))
Artıııı sen ne kadar içten gülüyıorsun sanki hiç derdin tasan yokmuş gibi ne kadar güzel yaaa gülen yüzünüz hiç solmasın
şafakcım bu senin oğlanı jön türk ilan ediyorum:))) bir de ciddiyet had safhada:) yesin onu aylin teyzesi...şimdiden de yeni yaşı kutlu mutlu olsun....kocaman öpücükler...
şafakcıgım coook tatlı bu senin minik kuzun yaaa....çok sık giyinmiş masallah erdeme.sende cok sıksın bu arada....erken kutlanan dogum günü kutlu olsun:))) kendimizi gercek doğum gününe saklayalım:)))
öpüyorum çok sizi...