2009 şubat prens ve prenseslerinin doğum günü kutlamaları ve fotoları

şimdilik bu kadar kızlar...yoruldum az biraz..malum oğluş biraz hasta...hepinize çok çok teşekkürler..hatırladınız, kutladınız sevgilerinizi yolladınız..biz de sizi seviyor ve çok öpüyoruz..bu arada sümeyyecim benim babam değil eşim yaptırmış tabağı...

pardon canım yaa nişan filan olunca baban zannettim. neyse çok güzel olmuş çok güzel bi hatıra..

sağol sümeyyecim..evet çok güzel bir anı oldu...şaşırdım bende...çok hoşuma gitti....güzel düşünülmüş bir armağan oldu...

Çok güzel olmuş Aylin inşallah aynı tabakta Çınar'ında nişan yüzüklerini görürsünüz .Pastanız da çok hoş .Ama Çınar'ın saçlar taranmış yine jöle sür onlara lütfen dik böyle çok havalı oluyor öyle :))
Artıııı sen ne kadar içten gülüyıorsun sanki hiç derdin tasan yokmuş gibi ne kadar güzel yaaa gülen yüzünüz hiç solmasın

Kaan...
Eymen Talha....
Nice yıllara sağlıkla,huzurla,mutlulukla, doğum gününüz kutlu olsun...a.s.

Eklentiler

• $happy-birthday-03pğ.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 56
şafakcım bu senin oğlanı jön türk ilan ediyorum:))) bir de ciddiyet had safhada:) yesin onu aylin teyzesi...şimdiden de yeni yaşı kutlu mutlu olsun....kocaman öpücükler...

aylin herşey çok süper görünüyor
şafak harikasınız sizde ya arabalı pastanıza bittim....

aylinciğim hersey süper görünüyor annen ve baban mutlluluklar diliyorum minik çınarımada iyiki doğdun diyorum...öpüyorum sizi çok..

şafakcıgım coook tatlı bu senin minik kuzun yaaa....çok sık giyinmiş masallah erdeme.sende cok sıksın bu arada....erken kutlanan dogum günü kutlu olsun:))) kendimizi gercek doğum gününe saklayalım:)))
öpüyorum çok sizi...

kaan ve eymen talha doğum gününüz kutlu olsun aileleriniz ile birlikte nice güzel yaslara....

arkadaslar yeni listemiz tamamdır herkes kontrol etsin bastaki sayfayı kayıtlı olmayanlar mesaj yazsınlar ekleyeyim.

Kaan,Eymen Talha ve Erdem prenslerimize maşallah ve nice yaş günleriniz olsun...iyiki doğdunuz anne ve babalarınıza umut oldunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…