şafakcım ...madem böyle resmini koydun bende kutluyorum erdemcimin doğum gününü....ay çok şıksınız ikinizde...tam bi küçük beyfendi olmuş ya.....araba pastayada bittim ben çok süper olmuş...
tam erkek çocuğuna yakışır bişi olmuş...
kaan....eymen talha sizleride öpüyoruz.....İYİKİ DOĞDUNUZ.
Kaan ve Eymen nice yıllara iyiki doğdunuz yakışıklı prensler .
Aman da aman jetsetimiz gelmiş .Erdemmm seni valla görücez ilerde magazinlerde haftanın en şık playboylarından diye ana oğul yakıyorsunuz yine .Şimdiden iyi seneler sanada yeni yaşın sana da mutluluklar getirsin erkenden kutlaaylım biz asıl parti ne zaman Şafakçım .
Ben bu kadınlar kulubune ve yorum yapan arkadaslarıma bayılıyorum...bu kadar pozıtıf nıyet bıldıren baska yar yok cok tesekkur ederım ıltıfatlarınız ıcın erdemde hepınızı kocaman oper..kuzenlerı dusunmus pastayı..ben apar topar masayı hazırladım ...ama cok keyıflendık ..gercek dogum gunu 16 subat partısınıde 21 şubat pazar yapıcaz ....bugun fotografcıda resım cektırecegız..haftayada organızasyon için koşuşturma artık ne kadar olursa cok ozenmek ıstemıyorum ..oglusum saglıkla hep beraber ogune gelelımde...
şafak pastanız çok güzel görünüyor,hele oğlunun kıyafetine bayıldım,bizim pastamızda çok şıktı resimlerde iyi çıkmamış ama videoda çok net. sizinki de çok dikkatimi çekti tebrik ederim.
gerçi bütün bebişlerimizin pastası birbirinden güzeldi, canlarım benim..
Eymen Tuğra (oğluşumun adaş arkadaşı) Nehir Duru ve Efe oğlumuza nice yaşlar,uzun ömürlü,sağlıklı,huzurlu,anne ve babalarıyla geçecek güzel yıllar diliyoruz...Tuğram ve ben oğluşları kocamaaaaan öptük....MUTLU YILLAR...