İyi ki doğdun Eymennnnn iyiki doğdun Eymennnn iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yılar sanaaaaaaa.Özlemcim daha nice mullu günlerini kutlayın inşallah hepbirlikte çok çok çok öpüyorum kibar yüzlü oğluşunu ve seni .Nice nice yılllara
ıyi ki doğdun aşkitommm kızımın ilk erkek arkadaşı Efemmmm prensimmmm .Hülya cım canımmm daha nice doğumgünleri kutlayın inşşallah .Tobağana sana ailene uzun uzun yıllar diliyorummmmm öpüyoruz Derin'le birlikte çok çok çok muhhhaaa
Kaan, Eymen Talha, Eymen Tuğra, Nehir Duru, Efe 4 böcek ve bir çiçek
doğumgünleriniz kutlu olsun
hayatlarınızdan güzellikler yüzlerinizden gülücükler hiç eksik olmasın
sevdikleriniz hep yanınızda olsun
iyi ki doğdunuz
tüm teyzelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.hepinizi çok seviyoruz ve kocaaamann öpüyoruz.sizlerde iyi ki varsınız...( özlem teyzemiz,pardon annemiz pasta için ayrı bi teşekkür ve öpücük opuyorumnanaktan )
ayrıca duru ve eymeninde yeni yaşları mutluluk huzur getirsin diliyorumm.
bugun 3 evde partı var ama resım yok ınsan kaşla göz arası şuraya bir iki resim eklerdi ...aylinden beklerdim ama o bugun cok telaşlıdır nıkah ,dogumgunu ,,,hulyadanda cıt yok ozlemdende
HÜlyaaaaaaaaaaaaa.............aylınnnnnnnnn.................Özlemmmmmm........dılekkkkkk....foto beklıyoruzzzzz.....
GerÇı bende 3 gÜn sonra eklemıŞtım:)))
herşey süper emeğinize sağlık efeye kocaman öpücükleer benden
allah nice yaşlarını ailece sağlıkla kutlamayı nasib etsin okusun koca adam olsun
annesini babasını hiç utandırmasın inşallahhh :)))