Huriyecim kusura bakma lütfen Derinle uğraşırken ısmet Anıl'ın doğum gününü atlamışım sanırım .Nice nice mutlu yıllara canım .Anıllll kocaman öpüyoruz canım seni Ailenle birlikte uzun mutlu bir ömür sürmen dileğiyle .
Doğan iyiki doğdun nice mutlu yılların olsun .
Bugün aslında Tan'ın da doğum günü onunda doğum günü kutlu olsun.
canancım buralarda yok ama belki okur iyi ki doğdun tan mutlu yıllar senin olsun
sen de iyiki doğdun doğan her gününün birbirinden güzel geçmesi dileğiyle
Doğan , Lena ve Tan
iyi ki doğdunuz kuzular
nice mutlu yıllara
tüm doğum günü geçen ve bugün doğan utku ve yiğit efe dğum gününüz kutlu olsun.sağlık ve sıhhatle büyüyün inşalalah.
bitanem oğluşum canım....aramıza katılmanın birinci yılı ...seni çok seviyoruz annem ...hoş geldin sefalar getirdin....sen benim umudum tek teselliimsin...
seni ilk kalp atışını teyzenle gördük bitanem ilk cinsiyetini öğrendiğimizde yine yanımda o vardı ..necconun koca kafalı bi oğlu daha olacak demişti çok sevinmişti...bitanem oşimdi yanımızda yok(( birinci yaşını göremedi ...ewt boynumuzzu bükük bıraktı...kolumuz kanadımız kırık..oysa biz çifte bayram yapacaktık ana oğul aynı gün doğum günümüz olsun diye seni beş gün erken dünyaya getirdik...ama olmadı bitanem ...
olsun kader diyelim ...seni seviyorum annecim iyiki geldin iyiki varsın...sen olmasan ben ne yapardım bu avıya nasıl katlanırdım bilmiyorum ..sen benim tek tesellim ..ALLAHTAN GELEN EN GÜZEL HEDİYESİNN....DENİZMM..
bitanem oğluşum canım....aramıza katılmanın birinci yılı ...seni çok seviyoruz annem ...hoş geldin sefalar getirdin....sen benim umudum tek teselliimsin...
seni ilk kalp atışını teyzenle gördük bitanem ilk cinsiyetini öğrendiğimizde yine yanımda o vardı ..necconun koca kafalı bi oğlu daha olacak demişti çok sevinmişti...bitanem oşimdi yanımızda yok(( birinci yaşını göremedi ...ewt boynumuzzu bükük bıraktı...kolumuz kanadımız kırık..oysa biz çifte bayram yapacaktık ana oğul aynı gün doğum günümüz olsun diye seni beş gün erken dünyaya getirdik...ama olmadı bitanem ...
olsun kader diyelim ...seni seviyorum annecim iyiki geldin iyiki varsın...sen olmasan ben ne yapardım bu avıya nasıl katlanırdım bilmiyorum ..sen benim tek tesellim ..ALLAHTAN GELEN EN GÜZEL HEDİYESİNN....DENİZMM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?