2009 şubat prens ve prenseslerinin doğum günü kutlamaları ve fotoları

ismet anıl. tan ve lenaa iyki doğdunz kuzular sağlıklı sıhatli nice yaşlar diliyor ve sizleri kocaman öpüyorum

tüm doğum günü geçen ve bugün doğan utku ve yiğit efe dğum gününüz kutlu olsun.sağlık ve sıhhatle büyüyün inşalalah.

Utku ve Yiğit Efe doğumgününüz kutlu olsun
en güzel yarınlar sizlerin olsun prensler

Şafakçım doğum günü resimlerinizi bekliyoruz heyecanla ve diğer arkadaşlar hadi bakalım üşenmeyin gönderin :)))

canancım buralarda yok ama belki okur iyi ki doğdun tan mutlu yıllar senin olsun
sen de iyiki doğdun doğan her gününün birbirinden güzel geçmesi dileğiyle

Doğan , Lena ve Tan
iyi ki doğdunuz kuzular
nice mutlu yıllara

tüm doğum günü geçen ve bugün doğan utku ve yiğit efe dğum gününüz kutlu olsun.sağlık ve sıhhatle büyüyün inşalalah.

çok teşekkür ederiz. biz de bütün şubat bebişlerinin bir ömür boyu mutlu ve sağlıklı olmasını dileriz. ben doğanın annesi

Son düzenleme:
şafakcım herşey çok güzel görünüyor ellerine sağlıkm canım.. sende süper olmuşsun erdemimizde bi prens zaten.. sizi kocaman öpüyor nice nice yaşlarınız olsun dileklerimizi iletiyoruz canım.

bitanem oğluşum canım....aramıza katılmanın birinci yılı ...seni çok seviyoruz annem ...hoş geldin sefalar getirdin....sen benim umudum tek teselliimsin...
seni ilk kalp atışını teyzenle gördük bitanem ilk cinsiyetini öğrendiğimizde yine yanımda o vardı ..necconun koca kafalı bi oğlu daha olacak demişti çok sevinmişti...bitanem oşimdi yanımızda yok (( birinci yaşını göremedi ...ewt boynumuzzu bükük bıraktı...kolumuz kanadımız kırık..oysa biz çifte bayram yapacaktık ana oğul aynı gün doğum günümüz olsun diye seni beş gün erken dünyaya getirdik...ama olmadı bitanem ...
olsun kader diyelim ...seni seviyorum annecim iyiki geldin iyiki varsın...sen olmasan ben ne yapardım bu avıya nasıl katlanırdım bilmiyorum ..sen benim tek tesellim ..ALLAHTAN GELEN EN GÜZEL HEDİYESİNN....DENİZMM..

deniz doğum günün kutlu olsun bitanem allah sağlıklı sıhatli uzun ömürler versin sana ailenle birlike.

semracıgımmm...sustummmm....kızkardeş cok sevilir.....
denizcigimm iyiki dogdun nice güzel yaşların olsun ....

hayırlı yaslar olur ınsallah.acınızı derınden yüregımde hıssettım benım ablamda rahatsız cünkü Allah kımseye sevdıklerının acısını göstermesın.

en ters zamanda pcm arızlandı ve bi çok bebişimizin doğum gününü kaçırdım.çok çok özür dilerim prens ve prenseslerimizden.
Yeni yaşınız size mutluluklar getirsin canlarım benim.ailenizle sağlıklı,huzurlu nice güzel senelere:1hug:

ayyy ben kac gündür bu topiği unuttum yaaa.lütfen kusura bakmayın...dogum gününü kutlayamadıgım tüm bebişlerimizin dogum günü kutlu olsun....deniz bebek sende iyiki dogdun.

Semracım acısıyla tatlısıyla hayat bu işte
insanın sevinçlerinde bile içinde bir burukluk oluyor daima

>Denizciğimin ve senin doğumgünlerinizi kutluyorum canım
gelecek yaşlarınızda üzüntülerden sıkıntılardan uzak sevinçlere mutluluklara yakın bir hayat yaşamanızı diliyorum
iyi ki doğdunuz

Kaan ve Utku prenslerimiz sizler de iyi ki doğdunuz
mutlui sağlıklı sevgi dolu nice yaşlara

asiyecim,,,şafakcım,,,nefertiti,,,,vidi hülyacım,,emelciğim,,sibelciğim,,,
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim....bizde ufak çaplı bi kutlama yaptık....misafirlerim az önce gitti...şöyle bi bakim dedim...fotoları yarın eklerim...

şafakçım çok güzel bir kutlama olmuş
katılanların yüz ifadelerinden bile ne kadar eğlendikleri ve memnun kaldıkları belli oluyor
erdem çok yakışıklı olmuş
sana zaten söylenecek söz yok yakıyorsun yine şıklığınla saçın makyajın ve en önemlisi içten gülümsemenle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…