deniz bebbek iyki doğdun.. annenin umudu tesellisi ve herşeyesin.. nice sağlıklı sıhatli yaşların olsun annen seninle hep gurur duysun kuzucuğum.. nice nice yaşların olsun doğumgünün kutlu olsun.
Deniz bebek iyiki doğdun Annene hep mutluluk getir hayatın boyunca .Semracım allah sana acıların en büyüklerinden birini tattırdı ne yazıkki .Ama 2 oğlun eşin ve kendin için toparla canım kendini .Çok zor tabii diyecek söz yok .....
şafakçım çok güzel bir kutlama olmuş
katılanların yüz ifadelerinden bile ne kadar eğlendikleri ve memnun kaldıkları belli oluyor
erdem çok yakışıklı olmuş
sana zaten söylenecek söz yok yakıyorsun yine şıklığınla saçın makyajın ve en önemlisi içten gülümsemenle
canımmmmm,ilac gibi geldi yazdıkların...bu sıralar kendimle barışık degilim..resimlerde cok yorgun buluyorum yüzümü koskoca burunlu gibi çıkıyorum oysaki küçüktür burnum..artık gece3-4 kere uyanmalara pes dedi suratım..şöyle kendi istegimle uyanacagım kadar uyusam ..en güzel tatil o olucak bana...saglık olsun bebegim için feda olsun canım...
Şafakçım süpersiniz bayıldım partinize ve size .Gerçekten tam jetset lik olmuş herşey .Face tede gördüm resimleri Erdem bir kız bebekle hah dedim tamam işte tam playboy :))
Ayrıca elbisene ve saçlarına bayıldım .Senin saçları görünce kestirdiğime pişman oldum ((
şafak hayatım bende yeni gördüm fotolarınızı...gerçi 2 tane koymuşun be canım..ama herşey olağanüstü görünüyor...seni linet e benzettim biraz resimde...saçların kızılı da süper ama...oğluşuna gelince zaten biliyoruz o bir lord:))
ıyiki doğdun Emek nice nice yıllara inşallah ailenle birlikte grubumuzun afacan oğlu maviş prensi .Yelizcim doğum gününüz kutlu olsun canım allah tüm mürvetlerini birlikte mutlulukla yaşamayı nasip etsin .