2009 şubat prens ve prenseslerinin doğum günü kutlamaları ve fotoları

deniz bebbek iyki doğdun.. annenin umudu tesellisi ve herşeyesin.. nice sağlıklı sıhatli yaşların olsun annen seninle hep gurur duysun kuzucuğum.. nice nice yaşların olsun doğumgünün kutlu olsun.

teşekkür edrim sümmeyyecim...amin ...yüzümüzü kara çıkarmasınlar ...hepimizin çocukları gurur duyacağımız çocuklar olsunlar...

kaçırdığım ve gelecek doğum günü olan tüm bebişlerimizi kutluyor, koklaya koklaya öpüyorummmmm...iyi ki doğdunuzzzzzzzzzz

Deniz bebek iyiki doğdun Annene hep mutluluk getir hayatın boyunca .Semracım allah sana acıların en büyüklerinden birini tattırdı ne yazıkki .Ama 2 oğlun eşin ve kendin için toparla canım kendini .Çok zor tabii diyecek söz yok .....

canımmmmm,ilac gibi geldi yazdıkların...bu sıralar kendimle barışık degilim..resimlerde cok yorgun buluyorum yüzümü koskoca burunlu gibi çıkıyorum oysaki küçüktür burnum..artık gece3-4 kere uyanmalara pes dedi suratım..şöyle kendi istegimle uyanacagım kadar uyusam ..en güzel tatil o olucak bana...saglık olsun bebegim için feda olsun canım...

Şafakçım süpersiniz bayıldım partinize ve size .Gerçekten tam jetset lik olmuş herşey .Face tede gördüm resimleri Erdem bir kız bebekle hah dedim tamam işte tam playboy :))
Ayrıca elbisene ve saçlarına bayıldım .Senin saçları görünce kestirdiğime pişman oldum ((

şafak hayatım bende yeni gördüm fotolarınızı...gerçi 2 tane koymuşun be canım..ama herşey olağanüstü görünüyor...seni linet e benzettim biraz resimde...saçların kızılı da süper ama...oğluşuna gelince zaten biliyoruz o bir lord:))

bütün bebişlerin doğumgünü kutlu olsun, hepsi çok güzel maşallah.Özendim becerebilirsem ben de oğluşumun doğumgünü resmini koyacağım

emek çınarımızın doğumgünü bugün.. iyki doğdun çınarcığım ailenle birlikde sana uzun mutlu yıllar diliyorum ve kocaman öpüyoruz seni en sulusundan.

ıyiki doğdun Emek nice nice yıllara inşallah ailenle birlikte grubumuzun afacan oğlu maviş prensi .Yelizcim doğum gününüz kutlu olsun canım allah tüm mürvetlerini birlikte mutlulukla yaşamayı nasip etsin .

Dilek çok hoş görünüyorsunuz canım ana oğul nice nice yıllara hep birlikte

faceten kutladım ama burayı da unutmayalım
oğlumun maviş adaşı emek çınar iyi ki doğdun
mutlu yıllara anneciğin babacığın ve tüm sevdiklerinle

dilekçim doruk için zayıfladı diye yazmışsın ama çok normal görünüyor resimde
çok tatlısınız ana oğul
nice mutlu yaşlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…