2009 şubat prens ve prenseslerinin doğum günü kutlamaları ve fotoları

Ömer iyiki doğdun .ılk yaşını biraz yorgun bitirdin .Tüm hayatın bıyunca yorgunluk hastalık nedir bilme inşallah.Nice nice yaşlara ailenle sevdiklerinle ...
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Kızımın adaşınında doğum gününü ilk ben kutlayayım .Derin bebek annesinin bir tanesi iyiki doğdun .Hayatının sonuna kadar mutluluklar bulsun seni güzel yüzün hiç solmasın.
[/URL][/IMG]

derin iyi doğdun hayatım.allah ailenle nice güzel doğum günlerine ermeyi nasip etsin.

Kızımın adaşınında doğum gününü ilk ben kutlayayım .Derin bebek annesinin bir tanesi iyiki doğdun .Hayatının sonuna kadar mutluluklar bulsun seni güzel yüzün hiç solmasın.
[/URL][/IMG]
canımmm çok saol....çok öpüyoruz Derin'le sizi....muccckkksss
derin iyi doğdun hayatım.allah ailenle nice güzel doğum günlerine ermeyi nasip etsin.

aminnnn hayatım cok tesekkür ederim.öpüyoruz sizide kocaman...

Şeker kız Derin'e annesiyle babasıyla sevdikleriyle birlikte sağlıklı,mutlu,uzun ömürler diliyorum.

Derincik minik kuşş doğum günün kutlu olsun yüzünden gülücükler eksik olmasın seni tüm sevenlerle daha nice yıllara kocaman öpüyoruzzopuyorumnanaktan

Minik prenses İremnaz doğum günün kutlu olsun yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın ailenle mutlu daha nice senelerezemuszemus

Emelcıgım ,mınık derıncıgımın dogum gunu kutlu olsun allahım hep guzel murvetlerını gostersın ailesine...

güzel kızımız DERİN ........Yakışıklı oğlumuz ÖMER YUSUF iyiki doğdunuz....iyiki doğdunuzda sizleri ve annelerinizi tanıdık...

ömercikkkkkkkkkkkk iyi ki doğdun..iyi ki varsın...mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaa...asişim nice mutlu günlerini görmen dileğiyle....

derin im..benim güzel, şık ve tatlı kuzummmmmmmmmm....upuzun bir ömrün olsun....yüzün hep gülsün..annecik babacık da hep seninle olsun....

ömer yusuf ve derınıın yaslarını kutluyorum saglıklı mutlu huzur dolu bır yasamınız olsun ısallahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…