- 1 Aralık 2008
- 336
- 1
- 296
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.481
Yazık miniklerimize ya...Daha ufacıkken sıkıntılı süreçler yaşıyorlar.Diş çıkarma dönemleri çok zor geçiyormuş çünkü..cnm benım kızımın 3,5aylık cıkmıstı dıslerı o yuzden sasırmıyorum hıc olabılır dıyorum ama kızımın dıslerı cok ta erke n curudu((((((((((
evet canım en erken 4 aylıkken cıkarıyolarmıs benım kuzenımde 4 aylık cıkarmıs sanırım sıkıntısı sımdıden basladı:kedi:
hüzüncüm nasılsın canım yağmur durdu mu
canım ıyıyım sen nasılsın ?
yagmur durdu nurcum evet ama tem yolu tam bır felaket hele bızım evın önu feci trafık kıtlenmıs durumda
esım ıse gıdemedı bahcesehırde calısıyo yoldan gerı donmus
ölenler falan cok uzucu sabahtan berı elektırık yoktu sımdı geldı sularda kesık fecı durumda buralar yanı:gitme:
Yazık miniklerimize ya...Daha ufacıkken sıkıntılı süreçler yaşıyorlar.Diş çıkarma dönemleri çok zor geçiyormuş çünkü..
kızlar mrb ben de temmuz annesiyim.14 temmuzda 15 gün erken kavuştum meleğime.sizi jhamileliğim boyunca da sürekli takip ettim.çok şey öğrendim sizden :ecrin_bebek: hepiniz çok tatlısınız. taaaa elazığlardan kocaman öpücükler gönderiyorum hepinize.birden içimden geldi opuyorumnanaktan
ferdacım ben Dicle hnma gidiyorum bende memnunum herşeyi anlatıyo ateşi yükseldiğinde orda yatırdık kadın uygulayacağı tedaviyi bile anlattı başka yerler hiç anlatmıyo bakıyo gönderiyo zaten tedirginiz rahatlama yerine daha tedirgin oluyoruz soru işaretleri ile dönüyoruz
ben sağlık sigoretasını yaptırdım benim sigortama ek yaptılar zayil diyolar bu duruma kasımda yenileyeceğim o zamanda yatark yaptıracağım şuan yağızınkide yatark teminatlı muaynelerde indirim uyguluyolar bizde muaynesinde 105 liraya geliyo bence sigortacınla konuş tatlım yatark yaptırıp ayakta tedavilerde indirimlerinden faydalanabilirsin inan başka yerlere bende baktım ama yok yani kafamızda kalacağına her ay veririz oı kadar diyoruz
türkiye hastanesi şükrü bey hem sanada yakın gittin mi hiç ben çok memnun kaldım ordan hem doğumda hem doktorunda
Özgeçmiş
Ben de isim bilmediğimden rastgele Salim Bey'e gittim. Hiiiç memnun kalmadım. Şükrü'yü de deneyelim bakalım. Çok sağol.
ssk fiyatı 37 tl muayne ücreti canım.normalde 80 falan olması laızm..bizimde özel sağlık sigortamız var emme eşimin kadroya geçmesini bekliyorz.bu sene türkiye hastanesinde beleş gidip gelcez zaten seneye yine doğurabilirim orda ...:lepi:
Hadi bakalım hayırlısı.
aynen arada sen bana bırak ben sana evlerde yakın nasılsa....bende düşünüyorum 2. yi fazal ara açmadan[/B:lepi:]
Bizim topiktekiler hamileliği pek sevdi hemen 2. yi istiyor galiba. Eşim istese bugün hamile kalmak isterim. Ama 1 sene beklemek durumundayım. Hepimiz için en hayırlısı bu galiba. Eşime dedim ya 1 sene sonra ya hiçbir zaman. Yaşım zaten 33. Ömrübillah çocuk mu büyütecem di mi ama.
ciddimisin ...süper bişey olur..gerçi ben ikisinide istiyorum ..kız olursa iki kız kardeş güzel olur ...ama mutlaka erkek için üçüncü kez giderim yine doğuma..
Ben ikinciyi de kız istiyorum. Çok seviyorum kızları. Tabi hayırlısı Allah'tan.
limonu bende yapıcam bu akşam kuzen gidince....bozuk yoğurt gibi kokuyorum bende...kızızmı uyuttum şimdi yine yallah mutfağa..
MAŞALLAHHHHHHHya biraz daha açarmısın
sen bu limon kahve işine başladın demek ben henüz kremlerle boğuşuyorum
Canım bir tüp var. Üzerinde cam bölmesi var. Üstüne tükürüğünü sürüp kapağını kapatıyorsun. Sonra bir mercekle bakıp şeklini yorumluyorsun. Yumurtlama olduğunda değişik şekiller oluşuyormuş. Mikroskoptan baktığını düşün. İstersen netten arat.
zuzum canım benim kızım da 2 buçuk aylık şu an maşallah 7.100 gr.boy da uzun. 62 cm. MAŞALLAH DEYİN KIZLAR HAAAA.... gerçi anne uzun baba uzun. normal diyo dr ..allaha şükür iyiyiz ve sadece anne sütü veriyorumumarım azalmaz. gerçi işe başlayınca azalır mecburen ama bakalım
kızlar bu arada ben adet oldummmmm
aranızda adet olan var mı
Kıslar ya benim paşamın saç diplerinde kuval oldu sarı sarı kurulaştı sizde oldumu zaytinyağı sür beklet fırça ile hafif hafif tara sonra banyo yaptır dediler bu akşam yapıcam siz ne uyguladınız
ben hep sizinleydim zaten. bebeğim kız canım.ismi livanur.
ben hep sizinleydim zaten. bebeğim kız canım.ismi livanur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?