2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

cnm benım kızımın 3,5aylık cıkmıstı dıslerı o yuzden sasırmıyorum hıc olabılır dıyorum ama kızımın dıslerı cok ta erke n curudu ((((((((((
Yazık miniklerimize ya...Daha ufacıkken sıkıntılı süreçler yaşıyorlar.Diş çıkarma dönemleri çok zor geçiyormuş çünkü..

evet canım en erken 4 aylıkken cıkarıyolarmıs benım kuzenımde 4 aylık cıkarmıs sanırım sıkıntısı sımdıden basladı:kedi:

bence hemen endişelenme....benim büyük kızda da 2 aylıkken başlamıştı kaşınmalar salyalar falan...ama sonra 10 aylık çıktı ilk dişi:lepi: kaydirigubbakcemile3

yani belli olmaz belirtileri erken başlayıp sonra azalabilirde....

hüzüncüm nasılsın canım yağmur durdu mu

canım ıyıyım sen nasılsın ?
yagmur durdu nurcum evet ama tem yolu tam bır felaket hele bızım evın önu feci trafık kıtlenmıs durumda
esım ıse gıdemedı bahcesehırde calısıyo yoldan gerı donmus
ölenler falan cok uzucu sabahtan berı elektırık yoktu sımdı geldı sularda kesık fecı durumda buralar yanı:gitme:

canım bizde cumartesi dönecez korkmaya başladım vlla
halkalı kağıtta eşimin arkadaşı var ikinci kata kadar su doluymuş

Yazık miniklerimize ya...Daha ufacıkken sıkıntılı süreçler yaşıyorlar.Diş çıkarma dönemleri çok zor geçiyormuş çünkü..

ya bızım kızımız bıze kök sokturmustu o yuzden tam bılemıyrouz hıc dişinin sancısını cekmedık cunku hıc durmadı o aralarda cıkardı anlayamadık yanı normal huysuzluğu dedık bı baktık diş cıkmıs sadece bır gun tatıle gıttık o cok sakındı hıc denıze gırmedı gezmek ıstemedı sureklı semsıyenn altında yattı sonradananladık dişi cıkmıs (((
o yuzden masallah oglumuz da da tutuyor ama bıze gamzeden sonra sakın bı bebek geldı dıyoruz :))))))

Kıslar ya benim paşamın saç diplerinde kuval oldu sarı sarı kurulaştı sizde oldumu zaytinyağı sür beklet fırça ile hafif hafif tara sonra banyo yaptır dediler bu akşam yapıcam siz ne uyguladınız

kızlar mrb ben de temmuz annesiyim.14 temmuzda 15 gün erken kavuştum meleğime.sizi jhamileliğim boyunca da sürekli takip ettim.çok şey öğrendim sizden :ecrin_bebek: hepiniz çok tatlısınız. taaaa elazığlardan kocaman öpücükler gönderiyorum hepinize.birden içimden geldi opuyorumnanaktan

ya buarada profilimde bekar yazıyo kaydirigubbakcemile mersin falan evlenmeden önce de takılıyodum buraya. zemuszemus bari profilimi düzelteyim

Hoşgeldin aramıza sık sık katıl bizimde senden öğreniceklerimiz vardır mutlaka bebeğinin cinsiyeti nedir

İpek benim sigortama yatarak tedavi olarak geçti. Ama ayakta tedavi vermiyorlar. Babasını da dahil ederek poliçe hazırlayabilirlermiş o da 3000 TL.

Ya evet sütler yüzünden ekşi ekşi kokuyorum.
Kahve limon işe yarıyor mu bilmiyorum ama lierac ampül bi işe yaramadı o kesin.

MAŞALLAHHHHHHH
[/QUOTE]

kızlar bu arada ben adet oldummmmm
aranızda adet olan var mı

Ben de adet oldum. Hem de biraz önce. Şaşırdım birden. Kanama olacak korkusu içime yer etmiş. Hala hamile sanıyorum kendimikaydirigubbakcemile3

Kıslar ya benim paşamın saç diplerinde kuval oldu sarı sarı kurulaştı sizde oldumu zaytinyağı sür beklet fırça ile hafif hafif tara sonra banyo yaptır dediler bu akşam yapıcam siz ne uyguladınız

Merhaba
Kuvali hiç duymadım ama ben konak diye biliyorum. Kızımın kaşlarında oldu.Ben kulak temizleme çubuğunu badem yağına batırıp kaşlarına sürüyorum.Bir süre sonra da bir havluyla temizliyorum.
Zeytinyağı veya badem yağıyla söylediğin gibi yapabilirsin.

Benim kızın da gözündeki çapaklanma hala geçmedi. ılaç kullanınca geçer gibi oluyor. ılacı bırakınca yeniden hortluyor.

benim kızımda da var çapaklanma.gözyaşı kanalı tıkanıklığı varmıs.yeni doğan bebeklerde çok sık oluyormus.masaj yapıyoruz.azaldı ama hala geçmedi

canım doktor gösterdi.göz kapaklarının bitiştiği nokta var ya ordan buruna doğru yani aşağıya çaprazlamasına.öyle bişey işte.ama göz çukuruna hafif girmen lazım parmağının ucuyla.öffff ne karışık anlattım.doktor anlattığında bende anlamamıştım.benim gözümde uygulamalı gösterdi anca anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…