2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Kıslar ya benim paşamın saç diplerinde kuval oldu sarı sarı kurulaştı sizde oldumu zaytinyağı sür beklet fırça ile hafif hafif tara sonra banyo yaptır dediler bu akşam yapıcam siz ne uyguladınız

Canım benim oğluşta da biraz vardı.Doktora zeytinyağını sordum.O bepanten ya da vazelin sürerek anlattığın işlemi yapmamı söylemişti.Az olduğu için ben uygulamadım.Ama zeytinyağını bende duymuştum...

Biraz anlar gibi oldum da tam anlamadım tabi.kafamçokkarıştı

benim zilli yzüstü sadece kucağomda yatıyo yerde yatmıyor

Annesinden kopamıyor desene.
Bugün benimki altını değiştirirken bana bir bakışı vardı.
Hayranlıkla gözleri ışıl ışıl bakıp duruyordu. Ben konuşunca gülücükler atıyordu.
Çok tatlılar. Bakalım ileride neler yapacaklar.

Biraz anlar gibi oldum da tam anlamadım tabi.kafamçokkarıştı

:sinifsinif: bak burun kökü var ya göz kapağıyla alt tarafının birleştiği yer.parmağının ucunu ordan göz çukuruna accık daldırıyosun.aşağı dogru ve buruna doğru masaj yapıyosun anaaa bu ne ya ben bile anlamadım. kaydirigubbakcemile anlatamıyom ki. ama zaten doktorunuz muayene ettiğinde öyle bi durum olsa söylerdi.gerçi bize de ilk önce damla verdi geçmeyince masajı gösterdi ama ben yapamıyorum korkuyorum ya.

Meraba kıslarrrr uyku ve diş mevzularını konusmussunuz sanırım, uyku bizimkinde de pek yok günde 10-11 saatten fazla uyudugunu sanmıyorum o da mızır mızır, dün gece tam uyuttum inanılmaz gök gürlemeye basladı allahtan uyanmadı kuzum ama ben korktum uyuyamadım bu sefer :sinifsinif: Diş meselesine gelince benimki de inanılmaz salya akıtıyodu, bi de kucagıma alınca omzuma saldırıyo emmek istiyo doktora sordum 2.ayın sonunda diş cıkacak yerleri belli olmaya baslarmıs normal dedi, dişin cıkması aylar alırmıs zemuszemus

Cemrecim hosgeldin güzel paylaşımlar sana ve güzel ismli kızçene... Benim annemde elazığlı bu arada kaydirigubbakcemile5

Nurcumm anne sütü konusundaki direncine hayranım, kızın inanılmaz şanslı senin gibi bi annesi oldugu icin Şeniz :1rolleyes: Bütün bebişlerimiz şanslı gerçi annelerimiz o kadar özenlikiii....yerimseniben

zaten.ilaçla düzelmiyo sanırım eğer tıkanıklık varsa.yani masajla açılıyo.ya bide ben bişey sorcam benim kuzunun boğazında sürekli bir hırıltı var.balgam var sanırım.doktoru kontrol etti ciğerlerinde boğazında bişey yok.ama tatmin edici bişey de sölemedi.bazen nefes alırken balgamdan dolayı tıkanıyor galiba.elim ayağıma dolanıyor.azönce kustu.biraz balgamla karışıktı ama hala var hırıltısı.

h.b. sağol.aaaa negüzel ben elazığlı değilim ama cok sevdim elazığlıları.çok hoş insanlar.benim kızımda elazığlı oldu zaten kaydirigubbakcemile2

Canım benim kızda da oluyo arada, benim bldigim kadarıyla ilk aylarda hırlama dogalmız, bir de burnu tıkalı olabilir, burnunu açsan damla ile acaba degisirmi vereliniortak Nası balgam cıkardı yalnız ya onu anlamadım ama eger oyle bisi varsa bence zaman kaybetmeden doktora götür ki ufak bi rahatsızlık dahi olsa ilerlemesin, geçmiş olsun cnm CADIARZU

Kuvak demeye çalışmışım kuval değil kaydirigubbakcemile3 ben o zaman hem zyağı ile hem vazelinle dönüşümlü yapayım gider inş. yayılmadan çok iyi durulayamazsan oluyomuş dikkat ediyorum ama oldu işte mafoldumben

burnunu açıyorum zaten.fizyolojik serum kullanıyorum.sonra da burun aspiratörüyle çekiyorum.ama yine de boğazından hırıl hırıl ses geliyor.sanki üşütmüş gibi.ama iki tane doktora götürdüm.ciğerleri temiz boğazında bişey yok dediler.reflü olabilir geçmezse tekrar gel dediler ama araştırdım reflünün belirtileriyle alakası yok acaba alerji olabilirmi? ya cok korkuyorum hiç gözümün önünden ayırmıyorum.bikaç defa tıkandi nefes alamadı çünkü.

Nurcumm anne sütü konusundaki direncine hayranım, kızın inanılmaz şanslı senin gibi bi annesi oldugu icin Şeniz :1rolleyes: Bütün bebişlerimiz şanslı gerçi annelerimiz o kadar özenlikiii....yerimseniben

bana dedin galiba canım
evet o kadar çok istiyorumli emzirmeyi 2.5 aydır ağlıyorum niye sütüm yok diye herkeste kızıyor bak sen ne kadar sağlıklı büyüdün oysa mama falanda yoktu düzgün şekilde diyorlar ama gelde bana anlat bunu ben 1 ay emmişim annemin göğsü hastalanmış sütü lduğu halde verememiş allahım yavrularımızın rızkını eksik etmesin kurban olduğum

Bu kadar çabaya neden sütün olmuyor acaba?
Günde kaç saat uyuyorsun?

Herkese selammm,ben geldim.nasılsınız :1hug:
Biz bugün doktora gittik, oğlumun gözlerindeki çapaklar geçmiyo bi gözü geçiyo diğeri başlıyo göz doktoruna gösterin dedi maalesef göz damarları tıkalıymış :sinifsinif: hergün masaj yapılacak nasıl yapılacağını gösterdi,ilerde ameliyat istemiyosanız yapacaksınız dedi.Hergün 20 kere yapılacak,ayrıca damlayla ilaç yazdı.Benim dayımın kızıda böyle olmuştu onu Yalova'da şifalı bi göz suyu varmış dayım oraya götürdü iyileşti çocuk şimdi bizde gidelim diyorum doktorada söyledim götürün tabi dedi.
Bu arada oğluşum 6 kilo olmuş boyumuzda 59 cm. İshali için kaka yapmasını bekliyoruz bezini babası götürcek hastaneye kaydirigubbakcemile3.
Ordan çarşıya indik çok güzel bi tulum aldım bayramlıkk,herkes kızıyo bana pantolon swet giydiriyorum diye bebekliğini yaşayamıyomuş özelliklede annem kızıyo :) .Neyse aldık bakalım bi tulum bayramın ilk günü bebek olsun oğlum sonra nasılsa pantolonlara devamm
Şimdi baba oğul uyuyolar onlar kalkmadan size bi bakiim dedim sizde iyisiniz inşallah

Geçmiş olsun canım. Aynı sorun benim kızımda da var. Hatta biraz önce bunu konuştuk. Masaj nasıl yapılıyor bir de sen anlatır mısın?

E 2 doktor da oyle dediyse temizdir cigerleri cnm korkma kaydirigubbakcemile5 Sigara içen biri varmı evde fisfisfis

Amin cnm eminim bebişinin saglıgıyla alcaksın azminin karsılıgını cnm insallah Şeniz Acaba cok üzüldüün için psikolojik olarak az geliyo olabilirmi cnm, gerci sen neler denemişsindir :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…