- 1 Aralık 2008
- 336
- 1
- 296
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.501
Kıslar ya benim paşamın saç diplerinde kuval oldu sarı sarı kurulaştı sizde oldumu zaytinyağı sür beklet fırça ile hafif hafif tara sonra banyo yaptır dediler bu akşam yapıcam siz ne uyguladınız
slm şekerler kızım kucağımda kittap okuyordum nasılsınız bakalım
canım doktor gösterdi.göz kapaklarının bitiştiği nokta var ya ordan buruna doğru yani aşağıya çaprazlamasına.öyle bişey işte.ama göz çukuruna hafif girmen lazım parmağının ucuyla.öffff ne karışık anlattım.doktor anlattığında bende anlamamıştım.benim gözümde uygulamalı gösterdi anca anladım
İyiyiz canım. Benim kızı da yüzüstü yatırdım gene. Başında nöbet tutuyorum.
benim zilli yzüstü sadece kucağomda yatıyo yerde yatmıyor
Biraz anlar gibi oldum da tam anlamadım tabi.kafamçokkarıştı
Cemrecim hosgeldin güzel paylaşımlar sana ve güzel ismli kızçene... Benim annemde elazığlı bu arada kaydirigubbakcemile5
zaten.ilaçla düzelmiyo sanırım eğer tıkanıklık varsa.yani masajla açılıyo.ya bide ben bişey sorcam benim kuzunun boğazında sürekli bir hırıltı var.balgam var sanırım.doktoru kontrol etti ciğerlerinde boğazında bişey yok.ama tatmin edici bişey de sölemedi.bazen nefes alırken balgamdan dolayı tıkanıyor galiba.elim ayağıma dolanıyor.azönce kustu.biraz balgamla karışıktı ama hala var hırıltısı.
h.b. sağol.aaaa negüzel ben elazığlı değilim ama cok sevdim elazığlıları.çok hoş insanlar.benim kızımda elazığlı oldu zaten kaydirigubbakcemile2
Nurcumm anne sütü konusundaki direncine hayranım, kızın inanılmaz şanslı senin gibi bi annesi oldugu icin Şeniz :1rolleyes: Bütün bebişlerimiz şanslı gerçi annelerimiz o kadar özenlikiii....yerimseniben
bana dedin galiba canım
evet o kadar çok istiyorumli emzirmeyi 2.5 aydır ağlıyorum niye sütüm yok diye herkeste kızıyor bak sen ne kadar sağlıklı büyüdün oysa mama falanda yoktu düzgün şekilde diyorlar ama gelde bana anlat bunu ben 1 ay emmişim annemin göğsü hastalanmış sütü lduğu halde verememiş allahım yavrularımızın rızkını eksik etmesin kurban olduğum
Herkese selammm,ben geldim.nasılsınız :1hug:
Biz bugün doktora gittik, oğlumun gözlerindeki çapaklar geçmiyo bi gözü geçiyo diğeri başlıyo göz doktoruna gösterin dedi maalesef göz damarları tıkalıymış :sinifsinif: hergün masaj yapılacak nasıl yapılacağını gösterdi,ilerde ameliyat istemiyosanız yapacaksınız dedi.Hergün 20 kere yapılacak,ayrıca damlayla ilaç yazdı.Benim dayımın kızıda böyle olmuştu onu Yalova'da şifalı bi göz suyu varmış dayım oraya götürdü iyileşti çocuk şimdi bizde gidelim diyorum doktorada söyledim götürün tabi dedi.
Bu arada oğluşum 6 kilo olmuşboyumuzda 59 cm. İshali için kaka yapmasını bekliyoruz bezini babası götürcek hastaneye kaydirigubbakcemile3.
Ordan çarşıya indik çok güzel bi tulum aldım bayramlıkk,herkes kızıyo bana pantolon swet giydiriyorum diye bebekliğini yaşayamıyomuş özelliklede annem kızıyo :) .Neyse aldık bakalım bi tulum bayramın ilk günü bebek olsun oğlum sonra nasılsa pantolonlara devamm
Şimdi baba oğul uyuyolar onlar kalkmadan size bi bakiim dedim sizde iyisiniz inşallah
burnunu açıyorum zaten.fizyolojik serum kullanıyorum.sonra da burun aspiratörüyle çekiyorum.ama yine de boğazından hırıl hırıl ses geliyor.sanki üşütmüş gibi.ama iki tane doktora götürdüm.ciğerleri temiz boğazında bişey yok dediler.reflü olabilir geçmezse tekrar gel dediler ama araştırdım reflünün belirtileriyle alakası yok acaba alerji olabilirmi? ya cok korkuyorum hiç gözümün önünden ayırmıyorum.bikaç defa tıkandi nefes alamadı çünkü.
bana dedin galiba canım
evet o kadar çok istiyorumli emzirmeyi 2.5 aydır ağlıyorum niye sütüm yok diye herkeste kızıyor bak sen ne kadar sağlıklı büyüdün oysa mama falanda yoktu düzgün şekilde diyorlar ama gelde bana anlat bunu ben 1 ay emmişim annemin göğsü hastalanmış sütü lduğu halde verememiş allahım yavrularımızın rızkını eksik etmesin kurban olduğum
Bu kadar çabaya neden sütün olmuyor acaba?
Günde kaç saat uyuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?