2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

E
Amin cnm eminim bebişinin saglıgıyla alcaksın azminin karsılıgını cnm insallah Şeniz Acaba cok üzüldüün için psikolojik olarak az geliyo olabilirmi cnm, gerci sen neler denemişsindir :uhm:

hemde neler canım ısırganından tut rezenesine süt tahin
şimdide kibele arkadaşımızın dediği fenugreeki sipariş ettim 24ünde gelecek inş
benim göğüs ucuda yok anlayacağın berbat durumdayım

Bu arada çapaklanma ile ilgili netten araştırma yaptım. Sondalamadan falan bahsediyorlar. Acayip ürktüm. Yeni bir damlaya başlayacağım. Bi de masaj yapacağım inşallah geçer.

Geçmiş olsun cnm cok şükür ki iyileşebilecek bi rahatsızlık annesi masallah boyu da kilosu da süper, bayramlıklarını giyer el öpmeye gider artık paşa, harclıgı da unutmayalım lütfennn kaydirigubbakcemile3

haklısın aslında.bir de sanırım kustukca atıyo boğazındakini.oyyyy ne zormus annelik.sigara içen yok canım mümkün mü keserim ben adamın gırtlağını kötükedihüso biz içmiyoruz zaten yani bıraktık gelen misafire de balkonda bile içirmiyorum dönüp pencereden geri eve giriyor diyo.kokusu geliyor ama hakkaten zemuszemus

Geçmiş olsun canım. Aynı sorun benim kızımda da var. Hatta biraz önce bunu konuştuk. Masaj nasıl yapılıyor bir de sen anlatır mısın?

sağol canım,benimki uyandı mamasını yedirdim mola verdik o yüzden
masajı burnunun üst tarafından gözlerine doğrubastırarak yapıyosun.yani burun kemiğinden gözlerine doğru.damarın olduğu yeri gösterdi doktor az önce mama yedirirken denedim.inşallah işe yarar.

Benim göğüs ucumda yok cnm o kısmını biliyorum yane cok sükür ki aventin silikon göğüs ucunu aldı da dogumdan beri onu kullanıyorum ama artık büyüdükce bilas problem olmaya basladı :sinifsinif:

[

ya benim bebişde de aynı problem var ama bizim doktor tam tersini gösterdi bize ya sinir oluyorum bu doktorlara ikiside aynı kapıya mı çıkıyor acaba

sağo zuzucum inşallah geçeer. zaten tulumunun küçücük bi cebi varkiiikaydirigubbakcemile3

Benim göğüs ucumda yok cnm o kısmını biliyorum yane cok sükür ki aventin silikon göğüs ucunu aldı da dogumdan beri onu kullanıyorum ama artık büyüdükce bilas problem olmaya basladı :sinifsinif:

canım ben1ay kullandım göğüs ucunu daha sonra bıraktım çünkü zaten az olan sütümün yarısı dışına akıyordu göğüs ucuyla bazen çok güzel emiyor şapır şupur bazende sanki başında zehir varmış gibi ağlıyor bende almadığı zamanlar sağıp veriyorum allah hepimie kolaylık versin

iyi akşamlar kızlarr.. arada sırada girip baktım size ama pek yazamadım...
hala işteyim çıkamadım oğlumu çook özledim....

kızlar bişey soracam benim kuzum ellerini hep yumruk şeklinde tutuyor sizdede varmı böyle bişey

kızlar bişey soracam benim kuzum ellerini hep yumruk şeklinde tutuyor sizdede varmı böyle bişey

Benimki de duruş olarak oyle duruyo ama acıp kapıyo, bisi gördümü parmak gibi mesela tutuyo, o bence tamamen eldivenle alakalı cnm eldiven giyerken oyle tutuyolardı yeni alısıyo olsalar gerek ellerinin acık olmasına ki bebekler 3 aya kadar ellerinin kendilerine ait oldugunu bilmezlermis delikafadulden

ayy canım benim allah kolaylık versin sana nasıl emziriyorsun ya

canım benimki de hep öylee ve hala eldivenlerini çıkaramıyorum. geçen gün tırnaklarını kestim ama yine yoldu kendini..
bu arada artık hiç emmiyo zaten 2 hafta kadar emzirebildim çok üzülüyorum ama elimden gelen bişey yok. sütüm yok göğüs ucum yok.... yok da yok. mama veriyorum ama maşallah ı var oğlumun...buna da şükür.

Allah kolaylık versin sana cnm, cok zordur emelcim tahmin ederim ama bebeklerimiz icin hersey Şeniz

mutlaka herşey bebeğim için. hakikaten onu düşününce kendimde güç buluyorum. kayınvalidem bakıyo bişliyorsunuz. içim rahat. en azından emin ellerde. zaten 1 hafta sonra 3 ayımızı dolduruyoruz.. büyüdük artık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…