- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.521
E
Amin cnm eminim bebişinin saglıgıyla alcaksın azminin karsılıgını cnm insallah Şeniz Acaba cok üzüldüün için psikolojik olarak az geliyo olabilirmi cnm, gerci sen neler denemişsindir :uhm:
Herkese selammm,ben geldim.nasılsınız :1hug:
Biz bugün doktora gittik, oğlumun gözlerindeki çapaklar geçmiyo bi gözü geçiyo diğeri başlıyo göz doktoruna gösterin dedi maalesef göz damarları tıkalıymış :sinifsinif: hergün masaj yapılacak nasıl yapılacağını gösterdi,ilerde ameliyat istemiyosanız yapacaksınız dedi.Hergün 20 kere yapılacak,ayrıca damlayla ilaç yazdı.Benim dayımın kızıda böyle olmuştu onu Yalova'da şifalı bi göz suyu varmış dayım oraya götürdü iyileşti çocuk şimdi bizde gidelim diyorum doktorada söyledim götürün tabi dedi.
Bu arada oğluşum 6 kilo olmuşboyumuzda 59 cm. İshali için kaka yapmasını bekliyoruz bezini babası götürcek hastaneye kaydirigubbakcemile3.
Ordan çarşıya indik çok güzel bi tulum aldım bayramlıkk,herkes kızıyo bana pantolon swet giydiriyorum diye bebekliğini yaşayamıyomuş özelliklede annem kızıyo :) .Neyse aldık bakalım bi tulum bayramın ilk günü bebek olsun oğlum sonra nasılsa pantolonlara devamm
Şimdi baba oğul uyuyolar onlar kalkmadan size bi bakiim dedim sizde iyisiniz inşallah
E 2 doktor da oyle dediyse temizdir cigerleri cnm korkma kaydirigubbakcemile5 Sigara içen biri varmı evde fisfisfis
Amin cnm eminim bebişinin saglıgıyla alcaksın azminin karsılıgını cnm insallah Şeniz Acaba cok üzüldüün için psikolojik olarak az geliyo olabilirmi cnm, gerci sen neler denemişsindir :uhm:
Geçmiş olsun canım. Aynı sorun benim kızımda da var. Hatta biraz önce bunu konuştuk. Masaj nasıl yapılıyor bir de sen anlatır mısın?
hemde neler canım ısırganından tut rezenesine süt tahin
şimdide kibele arkadaşımızın dediği fenugreeki sipariş ettim 24ünde gelecek inş
benim göğüs ucuda yok anlayacağın berbat durumdayım
sağol canım,benimki uyandı mamasını yedirdim mola verdik o yüzden
masajı burnunun üst tarafından gözlerine doğrubastırarak yapıyosun.yani burun kemiğinden gözlerine doğru.damarın olduğu yeri gösterdi doktor az önce mama yedirirken denedim.inşallah işe yarar.
Ben çıkıyorum kızlar. Öpüldünüz.
Geçmiş olsun cnm cok şükür ki iyileşebilecek bi rahatsızlık annesimasallah boyu da kilosu da süper, bayramlıklarını giyer el öpmeye gider artık paşa, harclıgı da unutmayalım lütfennn kaydirigubbakcemile3
Benim göğüs ucumda yok cnm o kısmını biliyorum yane cok sükür ki aventin silikon göğüs ucunu aldı da dogumdan beri onu kullanıyorum ama artık büyüdükce bilas problem olmaya basladı :sinifsinif:
iyi akşamlar kızlarr.. arada sırada girip baktım size ama pek yazamadım...
hala işteyim çıkamadım oğlumu çook özledim....
kızlar bişey soracam benim kuzum ellerini hep yumruk şeklinde tutuyor sizdede varmı böyle bişey
kızlar bişey soracam benim kuzum ellerini hep yumruk şeklinde tutuyor sizdede varmı böyle bişey
ayy canım benim allah kolaylık versin sana nasıl emziriyorsun ya
Allah kolaylık versin sana cnm, cok zordur emelcim tahmin ederim ama bebeklerimiz icin hersey Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?