2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

üzülme canım benim benim kızda mama yanında meme takiyesi yapıyor çay niyetine 3-4 damla içiyor napalım onlar sağlıklı olsunda yeter bizlere
seni o kadar iyi anlıyorum ki hele birde çevrenn lafları gelince insan kendini suçlu ve cani gibi hissediyor burdaki arkadaşların bazılarından bile duydum mutlaka emzirin diye
ama üzülmeyelim bebişlrimiz için
çalışmak zorundaysan mecburen çalıacaksın canım benim atamam olsaydı mecburen yavrumu bakıcıya verip çalışacaktım bebişlerimizin mutluluğu için şart yani

evet cnm çevrenin etkisi de büyük tabii... MUTLAKA EMZİRİN ben de çoook istiyorum deli gibi kaç gece kaç gün ağladım emmiyor diye.. 6 yıl aradan sonra zar zor kavuşmuşken neden ona en iiyisini vermek için uğraşmayayım.. neyse cnm haklısın insanlarr iştee bilmeyen anlamaz..
bebeğimi çok özlüyorum evet ama çalışmak da zorundayım.. hem bebeğimin geleceğini katkıda bulunabileceğimi bilmek de çok güzelll :1hug:

ben kaçtım hepinizi öpüyorum meleklerinizi de kokluyorummm.. mis kokulu meleklerr...

kızlar bebekler 9-10 hafta civarında ellerini birleştirmeye başlarlarmıs.bunun için sık sık önlerinde el çırpmamız gerekiyormus ki taklit edebilsinler. kaydirigubbakcemile5

canim fenugreeki ben 10 kutu almistim. gene sip ettim. abd den bir arkadasim getirecek. sen nereden sip ettin akadasim. her gun kullaniyorum. uzerinde ne yazarsa yazsin gunluk 3600 mg den az alma. her bir kapsul genelde 600luk ya da 610luk oluyor. ben 3 ogun 2 ser tane aliyorum. ister susuz olayim ioster hic beslenmeyeyim simdiye kadar sut yetmemesi durumu olmadi insallah bundan sonra da olmaz.

canim bazen benim de oyle oluiyor. acaba sutun tadini mi sevmiyorlar, yani yediklerimizden olabilir mi?

kızlar bişey soracam benim kuzum ellerini hep yumruk şeklinde tutuyor sizdede varmı böyle bişey

canim benimki de oyle. cok seker oluyorlar ama yumruk yaomis sekilde.

2 gun once bebeklerin agzina gece yatarken 3 damla limon sikilirsa gazi olmuyormus diye konusmustuk. deneyen oldu mu?

benim kiz dun aksam oyle mizmizdi ki bir de damlatip iyice keyfini kacirmak istemedim.

gobegine sogan baglayan oldu mu?

canım ozaman bızımkıde dış çıkarıcak fecı kasınıyo cok huysuzluk yapıyo en erken 4 aylıkken cıkarmıs diş sanırım bızımkıler erken cıkarıcaka.s

kızlar diş konusuna değinilmiş söylemeden geçemedim,benim ilk dişim 2 aylıkken,kardeşiminkide 3 günlükken çıkmış yani 4.ayı beklemeyin delikafadulden

2 gun once bebeklerin agzina gece yatarken 3 damla limon sikilirsa gazi olmuyormus diye konusmustuk. deneyen oldu mu?

benim kiz dun aksam oyle mizmizdi ki bir de damlatip iyice keyfini kacirmak istemedim.

canımcım ben limonu henüz denemedim asitli ya cesaret edemedim ama dün geceden beri kaka yapamamıştı sabah çok zorlanıyodu saponı göbeğine ikiye bölüp koydum tulumunun üstünden ama tabi çok tutmadı maksimum 1 saat kalmıştır öğleye doğruda kakasını bolca yaptı ama soğandanmı kendiliğinden mi bilemedim yağızın maşallah çok kaka sıkıntısı yok genelde emzirirken yapıyo ama arada takılıyo tabi her bebek gibi

bebişim kız canım,bilmeyen erkekte sanabiliyo,bol saçlı olunca mıdır nedir.1.erkeğe benzetilirse,2 bebişim erkek olurmuş öyle diyolar :lepi: ikisinden de tadalım ama dimi zemuszemus

Arkası erkek demekki Allah sağlıkla bi kardeş gelmesini nasip etsin tabi tek kalmasın kuzucuklarımız maşallah yavruna

kızlar bebekler 9-10 hafta civarında ellerini birleştirmeye başlarlarmıs.bunun için sık sık önlerinde el çırpmamız gerekiyormus ki taklit edebilsinler. kaydirigubbakcemile5

hadi ya , güzel oldu bak öğrendiğim alkisalkisalkis
sağol canım paylaştığın için vereliniortak

selamm kızlar misafirlerim şimdi gitti geberiyorum yorgunluktannn kızımlada ilgilenemedim gün boyu huysuzdu ağladı durdu babasında bile durmadı bense yemek yapma telaşında koşturdun durdumm-tatlicadiarzu-yarın görüşürüz herkese iyi gecelerr:1hug:

ay yok artık :1shok:
soğan niye :bbo: ya bi damlacık bebekler Allah aşkına bi şey olur döner soğan altında kalır canı acır felan , ne biliimm , büyük konuşmak gibi olacak belki ama hayatta yapmam sanırım :umursamaz:

limon damlatmayı ben dr.a sormuştum hıçkırığı kesmek için , o da yok ya yapmayın şuncağız çocuğa demişti , onun yerine 1-2 dak hıçkırığı geçene kadar yeniden emziriyorum yerimseniben

iyi geceler canım
kıs diloş seni anan bu dünyaya iş yapasın diye getirmiş ha yerimsenibenkaydirigubbakcemile3:1hug:
bu gece yattığın yeri beğenirsin artık

iyi akşamlar kızlarr.. arada sırada girip baktım size ama pek yazamadım...
hala işteyim çıkamadım oğlumu çook özledim....

canım Allah kolaylık versin , sen de işe başlayan annelerden mi oldun canım :teselli:

kızlar bişey soracam benim kuzum ellerini hep yumruk şeklinde tutuyor sizdede varmı böyle bişey

bizimki eller havaya pozisyonunda yatıyor genelde , yan yatma minderine inat sereserpe yatıyor sanki kumsalda güneşleniyor beyefendi :)))
eller de genelde açık oluyor , emerken yumruk yapıyorus bissss :sm_confused:

aa hadi yaa kaydirigubbakcemile3

kızlar sizi sizden iyi kimse anlamaz . insanlar bazen iyilik yaptığını , yol gösterdiğini zannedip gaflarda bulunuyorlar .. boşuna dememişler cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir diye .. kim istemezki gözünden sakındığı yavrusunu o yabancıların beyaz kan dediği anne sütüyle beslemeyi .. Allaha şükür çok güzel mamalar var piyasada ve onları alacak maddi gücünüz var , böyle düşünün desem haddmi aşmış mı olurum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…