- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.541
canım benimki de hep öylee ve hala eldivenlerini çıkaramıyorum. geçen gün tırnaklarını kestim ama yine yoldu kendini..
bu arada artık hiç emmiyo zaten 2 hafta kadar emzirebildim çok üzülüyorum ama elimden gelen bişey yok. sütüm yok göğüs ucum yok.... yok da yok. mama veriyorum ama maşallah ı var oğlumun...buna da şükür.
mutlaka herşey bebeğim için. hakikaten onu düşününce kendimde güç buluyorum. kayınvalidem bakıyo bişliyorsunuz. içim rahat. en azından emin ellerde. zaten 1 hafta sonra 3 ayımızı dolduruyoruz.. büyüdük artık :)))
üzülme canım benim benim kızda mama yanında meme takiyesi yapıyor çay niyetine 3-4 damla içiyor napalım onlar sağlıklı olsunda yeter bizlere
seni o kadar iyi anlıyorum ki hele birde çevrenn lafları gelince insan kendini suçlu ve cani gibi hissediyor burdaki arkadaşların bazılarından bile duydum mutlaka emzirin diye
ama üzülmeyelim bebişlrimiz için
çalışmak zorundaysan mecburen çalıacaksın canım benim atamam olsaydı mecburen yavrumu bakıcıya verip çalışacaktım bebişlerimizin mutluluğu için şart yani
hemde neler canım ısırganından tut rezenesine süt tahin
şimdide kibele arkadaşımızın dediği fenugreeki sipariş ettim 24ünde gelecek inş
benim göğüs ucuda yok anlayacağın berbat durumdayım
canım ben1ay kullandım göğüs ucunu daha sonra bıraktım çünkü zaten az olan sütümün yarısı dışına akıyordu göğüs ucuyla bazen çok güzel emiyor şapır şupur bazende sanki başında zehir varmış gibi ağlıyor bende almadığı zamanlar sağıp veriyorum allah hepimie kolaylık versin
kızlar bişey soracam benim kuzum ellerini hep yumruk şeklinde tutuyor sizdede varmı böyle bişey
canım ozaman bızımkıde dış çıkarıcak fecı kasınıyo cok huysuzluk yapıyo en erken 4 aylıkken cıkarmıs diş sanırım bızımkıler erken cıkarıcaka.s
2 gun once bebeklerin agzina gece yatarken 3 damla limon sikilirsa gazi olmuyormus diye konusmustuk. deneyen oldu mu?
benim kiz dun aksam oyle mizmizdi ki bir de damlatip iyice keyfini kacirmak istemedim.
gobegine sogan baglayan oldu mu?
kızlar diş konusuna değinilmiş söylemeden geçemedim,benim ilk dişim 2 aylıkken,kardeşiminkide 3 günlükken çıkmış yani 4.ayı beklemeyin delikafadulden
demresu bebişin kızmı erkekmi çok tatlı ya yanaklar tam ısırmalık maşallah barekAllah
bebişim kız canım,bilmeyen erkekte sanabiliyo,bol saçlı olunca mıdır nedir.1.erkeğe benzetilirse,2 bebişim erkek olurmuş öyle diyolar :lepi: ikisinden de tadalım ama dimi zemuszemus
Arkası erkek demekki Allah sağlıkla bi kardeş gelmesini nasip etsin tabi tek kalmasın kuzucuklarımız maşallah yavruna
kızlar bebekler 9-10 hafta civarında ellerini birleştirmeye başlarlarmıs.bunun için sık sık önlerinde el çırpmamız gerekiyormus ki taklit edebilsinler. kaydirigubbakcemile5
2 gun once bebeklerin agzina gece yatarken 3 damla limon sikilirsa gazi olmuyormus diye konusmustuk. deneyen oldu mu?
benim kiz dun aksam oyle mizmizdi ki bir de damlatip iyice keyfini kacirmak istemedim.
gobegine sogan baglayan oldu mu?
selamm kızlar misafirlerim şimdi gitti geberiyorum yorgunluktannn kızımlada ilgilenemedim gün boyu huysuzdu ağladı durdu babasında bile durmadı bense yemek yapma telaşında koşturdun durdumm-tatlicadiarzu-yarın görüşürüz herkese iyi gecelerr:1hug:
kızlar diş konusuna değinilmiş söylemeden geçemedim,benim ilk dişim 2 aylıkken,kardeşiminkide 3 günlükken çıkmış yani 4.ayı beklemeyin delikafadulden
3 günlükken mi :1shok:
iyi akşamlar kızlarr.. arada sırada girip baktım size ama pek yazamadım...
hala işteyim çıkamadım oğlumu çook özledim....
kızlar bişey soracam benim kuzum ellerini hep yumruk şeklinde tutuyor sizdede varmı böyle bişey
Benimki de duruş olarak oyle duruyo ama acıp kapıyo, bisi gördümü parmak gibi mesela tutuyo, o bence tamamen eldivenle alakalı cnm eldiven giyerken oyle tutuyolardı yeni alısıyo olsalar gerek ellerinin acık olmasına ki bebekler 3 aya kadar ellerinin kendilerine ait oldugunu bilmezlermis delikafadulden
üzülme canım benim benim kızda mama yanında meme takiyesi yapıyor çay niyetine 3-4 damla içiyor napalım onlar sağlıklı olsunda yeter bizlere
seni o kadar iyi anlıyorum ki hele birde çevrenn lafları gelince insan kendini suçlu ve cani gibi hissediyor burdaki arkadaşların bazılarından bile duydum mutlaka emzirin diye
ama üzülmeyelim bebişlrimiz için
çalışmak zorundaysan mecburen çalıacaksın canım benim atamam olsaydı mecburen yavrumu bakıcıya verip çalışacaktım bebişlerimizin mutluluğu için şart yani
evet cnm çevrenin etkisi de büyük tabii... MUTLAKA EMZİRİN ben de çoook istiyorum deli gibi kaç gece kaç gün ağladım emmiyor diye.. 6 yıl aradan sonra zar zor kavuşmuşken neden ona en iiyisini vermek için uğraşmayayım.. neyse cnm haklısın insanlarr iştee bilmeyen anlamaz..
bebeğimi çok özlüyorum evet ama çalışmak da zorundayım.. hem bebeğimin geleceğini katkıda bulunabileceğimi bilmek de çok güzelll :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?