- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.581
sağol canım,benimki uyandı mamasını yedirdim mola verdik o yüzden
masajı burnunun üst tarafından gözlerine doğrubastırarak yapıyosun.yani burun kemiğinden gözlerine doğru.damarın olduğu yeri gösterdi doktor az önce mama yedirirken denedim.inşallah işe yarar.
yeni sayılırım canım...
bir sürü yol denedim 2 aydır ama faydasını göremedik...
nurse harveys ağır gelebilir dedi dr...
kiraz çekirdeğini duymamıştım...onu nasıl yapıyosun...
ama kiraz zamanı da geçti çekirdeğini nerden bulcam ki...:1rolleyes:
çiçeks geçmiş olsun canım...
inşallah ameliyat falan gerekmez... düzelir gözleri...
masaj yaparken fatiha okuyun ben fatihanın gücüne çok inanırım...
rabbim acil şifa versin inşallah...
geçmiş olsun canım .. bu masaj ne için fisfisfis
kızlar rota virüs aşısı yaptıran arkadaşlar vardı,ya bana kimse bişey demedi yani doktor falan ama burdan duyunca sordum hemşireye evet var öyle bir aşı devlet karşılamıyo isterseniz alın yaptırın dedi,yaptırcam galiba da niye doktor söylemiyoki yada hemşire falan şöyle bir aşı daha var yaptırmak isterseniz falan diye,valla çocuğunla ilgili bişeyi atlıycam diye aklım gidiyo,sizler yaptırdınızmı bir yanetkisi falan yok herhalde,büyük bir eczaneye girdim bırak aşının ellerinde olmasını, eczacının bu aşıdan heberi yok bilgisayardan buldu da söyledi garip yani,bide 2 dozmuş bu aşı eczaneden alınca 2 dozda içinde mi yoksa tekrar bir ücret daha mı ödenecek 2.doz için
ya zaten gözüm hiç tutmamıştı o doktoru.küçücük bebek göz çukurunun içine ben parmağımı nasıl sokayım.kendisi benim gözümde gösterdi nasıl yapacağımı.gözümü oyacaktı neredeyse.ben aynısını yavruma yapsam töbe töbe.lmaz: zaten dğru düzgün yapamıyodum.sizinki gibi yapayım bari bende.
bundan sonra katılırsın canım..ben çok seviyorum topiğimizi çok şey öğrendim burdaki arkadaşlarımdan hepinize teşekkkür ederim sizi çookk seviyommmmopuyorumnanaktan
hoşgeldin canımmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
ben de iyiyim canım Berrağım da iyi teyzesi şu an uyuyor mışıl mışıl...demet teyzesine ve Öykü Zehraya slm söyle dedi uyumadan...kaydirigubbakcemile3
ayyy Allah yardım etsin canım..ama olsun bebeklerin sağlıklı olsunlar da geçer bu günler ev her zaman toplanır...
iyiyim gece kuşuu valla seni okuyunca ilk zamanlarım geliyo aklıma benimkide böyleydi hoş 15 gündür falan biraz düzene girdi yakın zamana kadar bende senin gibiydim yani.inşallah yakında düzene girersiniz canım.Benimki hala şöyle yattığı zaman 3-4 saat uyumuyo yarım saat enn fazla 1 saat.O arada ben ne yapabilirsem işte ama büyüdükçe oyalanmaya başladı artık yanıma alıp mutfağa gidiyorum o etrafı incelerken bende iş yapabiliyorum.Ondada en fazla yarım saat tabi :) olsun bunada şükürr,yakında işe başlıcam oğlumla geçirdiğim her dakika güzel benim için bugünlerin kıymetini biliyorum.Çileğini öp benim için çok tatlı maşallahhhh
Canım şimdik şöyle düşünelim bu damarlar tıkalı.Nasıl açılacak,yaptığımız masajla gözden sıvı çıkararak.eee burnuna doğru massajı yaparsan sıvı nerden çıkacakki ben senin doktoru anlamadım.2 doktorda aynı şekilde gösterdi bana, hatta başladım ben yapmaya allahtan ağlamıyo kuzum yoksa kıyamazdım :kedi:. Masajı yapınca gözünden sıvı akıyo onuda temizliyorum güzelce böyle böyle açılcak inşallah sende doktoruna bi daha sor istersen yada bizim gibi yap mantıklı düşününce :1hug:
Size katılıyorum aynen hemde ilk hafta çok ağladım ben annem eşim dahil herkes üstüme geldi sonra anladılar.benim sütüm taa 40 ımdan sonra geldi oda yetmiyo oğluma ee napıcam çocuk aç mı kalsın.İlk doğduğunda doktorum hiç sütün yok bu çocuğu sakın aç bırakma sarılık olur dedi.Mamaya başladık hemen 1 gram bile süt yok sağıyorum 1 çay kaşığı çıkıyor çok şükür hiç sarılık falan olmadı.Ben zaten üzülüyorum sütüm yok çocuğuma yetersizim ve emzirmenin keyfine varamıyorum diye bide etrafın konuşmaları ayyy aklıma geldikçe sinir oluyorum.Şimdi olan sütle keyif yapıyo oğlum neyseki memeyi bırakmadı hep uğraştım zorladım verdim yakında bende işe başlıyorum zaten mama kaçınılmazdı ama sütüm olursa sağıp bırakıcam anneme bakalım.
Geçmiş olsun canım benim oğluma doktor COLİNOX gaz damlası verdi,ssk karşılamıyor fiyatı 25 tl. ama ben çok memnun kaldım,arada gazı olsada ağlamıyo sadece ıkınıyo.Sonrada pırt pırt zaten ): bence doktoruna sor kullan bu ilacı belki sendede işe yarar
[
yeni sayılırım canım...
bir sürü yol denedim 2 aydır ama faydasını göremedik...
nurse harveys ağır gelebilir dedi dr...
kiraz çekirdeğini duymamıştım...onu nasıl yapıyosun...
ama kiraz zamanı da geçti çekirdeğini nerden bulcam ki...:1rolleyes:
bize de günde 3 defa 4 damla ver demişti ama ben ikişer damla kullanıyodum.birde düzenli kullanman cok önemliymiş.yani aynı saatlerde veriyordum hep.faydasını gördüm zinco nun.bi de rezene çayı.ama milupanın değil aktardan alıyodum önceleri sonra ağır geleceğini düşünüp vazgeçtim.canım bide anne sütü alan bebeklerin bikaç gün yapmaması normalmiş ya nezamandan beri böle ki
evet bunuda deniycem çok sağol geçecek inşallah
sağol canım,oğlumun doğduğundan beri gözleri çapaklıydı damla verdi merhem verdi geçmedi bi türlü bugün tekrar gittik göz doktoruna gönderdi.Göz damarları tıkalıymış biçok bebekte olan bişeymiş.Benim dayımın kızındada olmuştu onun için masaj yapın diyo doktorlar gösterdi nasıl yapacağımızı günde 20 defa yapılacak
dayımın kızının gözünü Yalovada şifalı göz suyunda geçirdiler bende oraya gitmeyi düşünüyorum masajıda yapıcam tabi bu arada.Ama doktor 2-2,5 yaşına kadar devam edeceksiniz dedi inşallah gerek kalmaz geçer
canım ben sordum ctesi günü gittiğimde dr.umuza yaptırıcaz dedi , ben de çok zorlamadım dr.u " ama o aşı için şöyle diyorlar böyle diyorlar .. " gibi ..
sorduğun soruyu hiç bilmiyorum henüz yaptırmadığım içim o aşıyı .. sadece bildiğim ( ki yanlış değilse ) ağızdan damla şeklinde olduğu ..
yerimseniben zaten yaptığında gözünün kenarından sıvı çıkacak göreceksin,öyle çıka çıka iyileşecekler inş.
arasımın annesiiiiiiiiiŞeniz
hoşbuldum tatlım nasılsın bakalım emişmeye başladınızmı memişten arasımız nasılopuyorumnanaktan
vişne çekirdeği de olur , önemli olan ısındığında ısısını bi süre muhafaza etmesiymiş . teflon tavada ısıtıyosun sonra penye felan bi bez arasına sarıyorsun ve karnına yakmayacak ama ısı verecek şekilde sarıyosun , o öyle soğuyuncaya kadar kalıyomuş .. bir de banyodan sonraki yağla masajı uzun tutun diye duymuştum bi yerden .. bize sab simplex iyi geldi , metsil de denedik ama ı-ıhh , sab kadar etkili değil . eğer seni uyutmayacak kadar gazlıysa o zaman ya nurse harvey kullanıcaksın mecburen yada fitil .. fitil kullanan arkadaşlar da var burda bi sor istersen nasıl kullandıklarını , sanırım ya hüzün yılı yada huri37ydi ..
kızlar rota virüs aşısı yaptıran arkadaşlar vardı,ya bana kimse bişey demedi yani doktor falan ama burdan duyunca sordum hemşireye evet var öyle bir aşı devlet karşılamıyo isterseniz alın yaptırın dedi,yaptırcam galiba da niye doktor söylemiyoki yada hemşire falan şöyle bir aşı daha var yaptırmak isterseniz falan diye,valla çocuğunla ilgili bişeyi atlıycam diye aklım gidiyo,sizler yaptırdınızmı bir yanetkisi falan yok herhalde,büyük bir eczaneye girdim bırak aşının ellerinde olmasını, eczacının bu aşıdan heberi yok bilgisayardan buldu da söyledi garip yani,bide 2 dozmuş bu aşı eczaneden alınca 2 dozda içinde mi yoksa tekrar bir ücret daha mı ödenecek 2.doz için
benim kızımın gözündede oldu çapaklanma bi krem bi damla verdi dr 1 aydır hala tam anlamıyla geçmedi
azaldı gerçi ama uyuduğunda yine az da olsa oluyor maalesef
masajı bizde yapıyoruz
bu arada kızım yarın tam 2 ayını bitiriyorrrrrr:asigim:
kocaman abla oluyor prensesimmmm:lepi:
evet ağızdanmış canım ve 3 aylık olana kadar ilk doz vurulmalıymış galiba
benim kızımın gözündede oldu çapaklanma bi krem bi damla verdi dr 1 aydır hala tam anlamıyla geçmedi
azaldı gerçi ama uyuduğunda yine az da olsa oluyor maalesef
masajı bizde yapıyoruz
bu arada kızım yarın tam 2 ayını bitiriyorrrrrr:asigim:
kocaman abla oluyor prensesimmmm:lepi:
çiçeğimmmmmŞeniz
nasılsın canım biz iyiyiz çok şükürrr
yahuşuhlu nasıl yerim ben onu yerrrrr çokk tatlıııcokacimcoook
valla canım inşallah çileğimde düzene girer gündüz hiç uyumayı sevmiyor ancak ben yanına yatıcam yüzünü memişle kolumun arasına sokacak öyle uyuyacak
uyutuyorum nefes bile almadan usullcaaa kalkıyorum arkamı dönüyorum ki mızırdıyo bi bakıyorum sanki hiçç uyumamış cin gibiikafamçokkarıştı
iyiyz canımm bu saatte karşılaşmak ne güzel oldu özlemişim muhabbeti :1hug:
ben 2 gündür emzik veriyorum gündüz almıyo pek ama az önce mamasını yedi mesela sonra bacağıma yastığı koydum emziğide verdim bide ninni açtım oğluma benim sesime katlanmasın diye kaydirigubbakcemile3 uyudu yavrum oh be ne rahatlıkmış valla emzik.,ben uyutana kadar ne çekiyodum benim memeleri emzik yapmıştı valla süt bitiyo zaten hemen az olduğu için keyfi kullanıyodu beni.Yatağa yatıyodum senin gibi dayıyodum ağzına eee benimde uykum geliyodu tabi :)
hoşgeldiniz kızlarrrrrrrvereliniortak
kıyamam paşama ben yaaaaaaaa benneyaptımkiinşallah geçer canım o zamana kalmadan :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?