- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.621
bilmiyorum ki...sık sık sancım tutardı hep...bi ara az az sıvı gelmeye başladı...
dr a gittik bişey yok dedi...akşama sancılarım başladı...
hastaneye gittik doğum başlamış...durdurmaya çalışacağız dediler...
sabaha kadar uğraştık durmayınca doğuma aldılar...
hoşgeldin canım aramıza biz 2 300 doğduk hastaneden çıkarken 1990a düştül ilk ay 1 500 kilo aldı çok iyiydi bu ay 900 gr almış bugün tam 70 günlüğüz boyumuz 58 cm kilomuzda 4 320 tabii ben 9 aylık doğum yaptım canım ama nedense bebeğimi besleyemedim boy vekilo epeyce yerinde aslında ama herkez güldü bu seninmi diye bende 12 sene sonra anne olduğum için allah verdi ya daha ne istiyosunuz diyordum onlara çok şükür sağlığı yerinde yavaş yavaş büyüyecek kzımmaşallah canım..
siz ne kadarlık doğdunuz...
hafta kilo ve boy olarak yazar mısın...
2 aylık değil mi şu an
çok sağol star dust senin tosbanadamaşallah kızına derin , kaç günlük yada aylık oldu ??
bu arada ismini sadece naz olarak mı verdiniz merak ettim ..
demetimmmmmm canım nasılsın çok özledik seni klavyen hayırluı olsun sağol canım gazdan çok çektik ama azalmaya başladı sanırım dün tuttum bende bugün yola gittik kızımızı dra götürdük o yüzden tutmadım açlık değilde suya dayanamayacağım için tutmadım kısmetse bundan sonra bırakmam zaten 10 gün kaldı bugüne kadar hiç orucumu bırakmamıştım o yüzden zor geldi bana canım tabikide öykümüz emiyor tutma benimkide emse bende tutmazdımzaten bebeklerimiz çok küçük çok yoruluyoruz çok zor oluyor hele senin iki çocuk çok daha zor canım seneye tutarsın öykü zehramızı öp teyzesi için canımopuyorumnanaktan:1hug:hoşgeldin derincimmmmopuyorumnanaktan
maşallah nazımızaaaa hem kilosu için hemde gazının azaldığı içinnn
orucunu da allah kabul etsin canım ben tutamıyorum maalesef
oğlum 6 aylıktı tutmuştum gündüz sütüm azalınca da mama vermiştim biberona alışınca memeyi almamıştı ve sadece 6 ay emmiş oldu o yüzden helede kızım çok küçük şimdi korkumdan tutmuyorum:gitme:
inşallah canım .. buna da şükür ilk zamanlardaki gibi değil en azından ikiletmeden alıyor çoğu zaman kaydirigubbakcemile3
ay bazen dana bey diye seviyorum ben onu biliyo musun kaydirigubbakcemile3
oohhh beeee..nihayet geçmişi okudum geldim...zemuszemus opuyorumnanaktan
demet yazmayı unuttum pc hayırlı olsun seni tekrar burda görmek çok güzel...opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2
maibeyaz ben şekerli suda limon olayını denedim hakikatten fayda etti...tavsiye ederim..:gitme: :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile5
nurr biliyosun canım üzülürsen iyice gider sütün o yüzden rahat ol...biliyosun sütün formülü su+huzur+uyku...bu sac ayaktan biri eksik olunca olmuyo işte...
:gitme: :sinifsinif: sositososito
huri bu akşam yok hakkattende...kesin bugün eczaneye uğradı...sositososito :kedi: kaydirigubbakcemile5 Çok üzgünüm çoook a.s
benim de sancılarım çoktu . 17. hftadan beri düşme tehlikesi + 28. haftada su kesesinde çatlak ve rahimde kasılma + 32. haftdan beri yaşadığım preeklampsi yaşayıp nihayetinde 37+6da dünyaya geldi oğlum .. ama neredeyse ikiz olduklarının kesinleştiği 7. haftadan beri istirahatle geçti, 28. haftadan itibarense wc hariç kalkmadım yerimden 34e kadar . 34ten sonra ise yine istirahatteydim doğuma kadar ..
hafsa huri niye gidecekti eczaneye fisfisfis
hoşgeldin canım aramıza biz 2 300 doğduk hastaneden çıkarken 1990a düştül ilk ay 1 500 kilo aldı çok iyiydi bu ay 900 gr almış bugün tam 70 günlüğüz boyumuz 58 cm kilomuzda 4 320 tabii ben 9 aylık doğum yaptım canım ama nedense bebeğimi besleyemedim boy vekilo epeyce yerinde aslında ama herkez güldü bu seninmi diye bende 12 sene sonra anne olduğum için allah verdi ya daha ne istiyosunuz diyordum onlara çok şükür sağlığı yerinde yavaş yavaş büyüyecek kzım
çok sağol star dust senin tosbanada41 kere evet sadece naz olarak koyduk nehir naz düşündük çok uzun geldi gülse naz düşündük oda çok uzun geldi gül benim ismim selahattinde eşimin oradan gülse dedik ama sade naza karar verdik bugün 70 günlüğüz teyzesi
demetimmmmmm canım nasılsın çok özledik seni klavyen hayırluı olsun sağol canım gazdan çok çektik ama azalmaya başladı sanırım dün tuttum bende bugün yola gittik kızımızı dra götürdük o yüzden tutmadım açlık değilde suya dayanamayacağım için tutmadım kısmetse bundan sonra bırakmam zaten 10 gün kaldı bugüne kadar hiç orucumu bırakmamıştım o yüzden zor geldi bana canım tabikide öykümüz emiyor tutma benimkide emse bende tutmazdımzaten bebeklerimiz çok küçük çok yoruluyoruz çok zor oluyor hele senin iki çocuk çok daha zor canım seneye tutarsın öykü zehramızı öp teyzesi için canımopuyorumnanaktan:1hug:
yerim ben dana beyiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
teşekkürler canımmmmmopuyorumnanaktan
hoşbuldummŞeniz
nasılsın bakalım prenseslre nasıllzemuszemus
huri nerdesin kızzzzz kesin kondom almaya eczaneye gitti gündüz bahsetmişti çünki yoksa kesin burda olurdun
kız neden şekerli suda denedin...
süte damlatacaktın... şekerli suyu kesinlikle verme diyolar sağlıkocağında bana hep..
gördüm canım sonradan , ne sabırsızım dimi :kedi:star dust geçmişteydım canım gönderdim bakkkk oku hadi
yerim ben dana beyiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
oyy oyyy geçmiş olsun canım...
ikizmiydi bebeklerin...
rabbim bebeğine uzun ömürler versin...
zor geçmiş hamileliğin ama şimdi değdi diyosundur...
seni seçtim pikachu yöntemi için kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım aramıza biz 2 300 doğduk hastaneden çıkarken 1990a düştül ilk ay 1 500 kilo aldı çok iyiydi bu ay 900 gr almış bugün tam 70 günlüğüz boyumuz 58 cm kilomuzda 4 320 tabii ben 9 aylık doğum yaptım canım ama nedense bebeğimi besleyemedim boy vekilo epeyce yerinde aslında ama herkez güldü bu seninmi diye bende 12 sene sonra anne olduğum için allah verdi ya daha ne istiyosunuz diyordum onlara çok şükür sağlığı yerinde yavaş yavaş büyüyecek kzım
çok sağol star dust senin tosbanada41 kere evet sadece naz olarak koyduk nehir naz düşündük çok uzun geldi gülse naz düşündük oda çok uzun geldi gül benim ismim selahattinde eşimin oradan gülse dedik ama sade naza karar verdik bugün 70 günlüğüz teyzesi
demetimmmmmm canım nasılsın çok özledik seni klavyen hayırluı olsun sağol canım gazdan çok çektik ama azalmaya başladı sanırım dün tuttum bende bugün yola gittik kızımızı dra götürdük o yüzden tutmadım açlık değilde suya dayanamayacağım için tutmadım kısmetse bundan sonra bırakmam zaten 10 gün kaldı bugüne kadar hiç orucumu bırakmamıştım o yüzden zor geldi bana canım tabikide öykümüz emiyor tutma benimkide emse bende tutmazdımzaten bebeklerimiz çok küçük çok yoruluyoruz çok zor oluyor hele senin iki çocuk çok daha zor canım seneye tutarsın öykü zehramızı öp teyzesi için canımopuyorumnanaktan:1hug:
huri nerdesin kızzzzz kesin kondom almaya eczaneye gitti gündüz bahsetmişti çünki yoksa kesin burda olurdun
seni seçtim pikachu yöntemi için kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gördüm canım sonradan , ne sabırsızım dimi :kedi:
gebelik testi felan mı aldı anlamadım yawfsfisfisfis
kızzzzzz karnım ağrıdı gülmektenn kociş içerden geldi noluyo hatun elden gidiyo kendi kendine gğülmeye başladı diyeeeee:roflol::roflol:
niye gülüyosun dedi pikaçuya dedim tuhaf tuhaf baktı gittiiiisırnaşık şey
ben ona gösteririm bu gece pikaçuyu:jeyyar:delikafadulden:roflol:
tabiki bizim büyük sıpayı uyutabilirsemmmm:le
ben kaçayım kızlar .. sohbet güzel ama uyku geldi bedene bi kere mirmirmirmir
bir de sağmam lazım biraz kendimi benneyaptımki
iyi geceler , hoş sohbetler hepinize ...
ay gülse naz olsaymış yaaaaaaa :asigim:
yine maşallah , 1 ayda alması gereken kilo kadar almış zaten nerdeyse 1 kg , daha ne olsun yerimseniben
kızlar dün babam bir kitaptan " hanefilerde hamile yada emziren kadına oruç farz değil kefaretini de ödemek zorunda değil " gibi bi şey okudu , ama yine de teraviye gittiğinde hocaya soracak :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?