2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

benim de sancılarım çoktu . 17. hftadan beri düşme tehlikesi + 28. haftada su kesesinde çatlak ve rahimde kasılma + 32. haftdan beri yaşadığım preeklampsi yaşayıp nihayetinde 37+6da dünyaya geldi oğlum .. ama neredeyse ikiz olduklarının kesinleştiği 7. haftadan beri istirahatle geçti, 28. haftadan itibarense wc hariç kalkmadım yerimden 34e kadar . 34ten sonra ise yine istirahatteydim doğuma kadar ..

maşallah canım..
siz ne kadarlık doğdunuz...
hafta kilo ve boy olarak yazar mısın...
2 aylık değil mi şu an
hoşgeldin canım aramıza biz 2 300 doğduk hastaneden çıkarken 1990a düştül ilk ay 1 500 kilo aldı çok iyiydi bu ay 900 gr almış bugün tam 70 günlüğüz boyumuz 58 cm kilomuzda 4 320 tabii ben 9 aylık doğum yaptım canım ama nedense bebeğimi besleyemedim boy vekilo epeyce yerinde aslında ama herkez güldü bu seninmi diye bende 12 sene sonra anne olduğum için allah verdi ya daha ne istiyosunuz diyordum onlara çok şükür sağlığı yerinde yavaş yavaş büyüyecek kzım
maşallah kızına derin , kaç günlük yada aylık oldu ??
bu arada ismini sadece naz olarak mı verdiniz merak ettim ..
çok sağol star dust senin tosbanada 41 kere evet sadece naz olarak koyduk nehir naz düşündük çok uzun geldi gülse naz düşündük oda çok uzun geldi gül benim ismim selahattinde eşimin oradan gülse dedik ama sade naza karar verdik bugün 70 günlüğüz teyzesi
demetimmmmmm canım nasılsın çok özledik seni klavyen hayırluı olsun sağol canım gazdan çok çektik ama azalmaya başladı sanırım dün tuttum bende bugün yola gittik kızımızı dra götürdük o yüzden tutmadım açlık değilde suya dayanamayacağım için tutmadım kısmetse bundan sonra bırakmam zaten 10 gün kaldı bugüne kadar hiç orucumu bırakmamıştım o yüzden zor geldi bana canım tabikide öykümüz emiyor tutma benimkide emse bende tutmazdımzaten bebeklerimiz çok küçük çok yoruluyoruz çok zor oluyor hele senin iki çocuk çok daha zor canım seneye tutarsın öykü zehramızı öp teyzesi için canımopuyorumnanaktan:1hug:

kız neden şekerli suda denedin...
süte damlatacaktın... şekerli suyu kesinlikle verme diyolar sağlıkocağında bana hep..

inşallah canım .. buna da şükür ilk zamanlardaki gibi değil en azından ikiletmeden alıyor çoğu zaman kaydirigubbakcemile3
ay bazen dana bey diye seviyorum ben onu biliyo musun kaydirigubbakcemile3

yerim ben dana beyiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

teşekkürler canımmmmmopuyorumnanaktan
hoşbuldummŞeniz

nasılsın bakalım prenseslre nasıllzemuszemus

oyy oyyy geçmiş olsun canım...
ikizmiydi bebeklerin...
rabbim bebeğine uzun ömürler versin...
zor geçmiş hamileliğin ama şimdi değdi diyosundur...

ay gülse naz olsaymış yaaaaaaa :asigim:
yine maşallah , 1 ayda alması gereken kilo kadar almış zaten nerdeyse 1 kg , daha ne olsun yerimseniben
kızlar dün babam bir kitaptan " hanefilerde hamile yada emziren kadına oruç farz değil kefaretini de ödemek zorunda değil " gibi bi şey okudu , ama yine de teraviye gittiğinde hocaya soracak :sm_confused:

teşekkürler canımmmmmopuyorumnanaktan
hoşbuldummŞeniz

nasılsın bakalım prenseslre nasıllzemuszemus

iyiler teyzesi...

büyük bu aralar yine bunalımda...kimle konuşsa "biliyomuşun ben evde çok şıkılıyoooomm" diyo...küçükte gazla boğuşmaya devam...

senin kuzucuk nasıl bakalım..kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5 zemuszemus

kız neden şekerli suda denedin...
süte damlatacaktın... şekerli suyu kesinlikle verme diyolar sağlıkocağında bana hep..

benim okuduğum yerde öle diyodu ..yerimseniben mirmirmirmir ..çok işe yaradı...hem zaten ben emziriyorum...sütüne nasıl katayım...:bbo: CADIARZU yerimseniben

star dust geçmişteydım canım gönderdim bakkkk oku hadi
gördüm canım sonradan , ne sabırsızım dimi :kedi:

yiyebilirsin teyzesiiiiiiiiiiii zemuszemus
oyy oyyy geçmiş olsun canım...
ikizmiydi bebeklerin...
rabbim bebeğine uzun ömürler versin...
zor geçmiş hamileliğin ama şimdi değdi diyosundur...

evet ikizdi .. 10. haftada bıraktı meleğim bizi ..
4. tüp bebek denememdi .. 3lü testte AFP yüksek çıktı , ömrümüzden ömür gitti onu yazmamışım bi de suyu ve hareketi çok olduğu için kasılmayı ve erken doğumu teiklerdi .. o çok hareket ettikçe ağlardım .. sevinemezdim kursağımda kalırdı bu yüzden ..
ama dediğin gibi herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrşeye değdi , Allahım iyiki onu bize gönderdi :Saruboceq: :asigim:

seni seçtim pikachu yöntemi için kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gebelik testi felan mı aldı anlamadım yawfsfisfisfis

teşekkürler canımcımmmmmŞeniz
bakalım inşallah tutarım kızım biraz büyüsünde teyzesiii
öperim canımmm sende benim için nazımı gıdışından koklaaaaopuyorumnanaktan

hafsa huri niye gidecekti eczaneye fisfisfis

ben anladımmmmm:dance:

huri nerdesin kızzzzz kesin kondom almaya eczaneye gitti gündüz bahsetmişti çünki yoksa kesin burda olurdun

bencedeee:teytey::roflol:

seni seçtim pikachu yöntemi için kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızzzzzz karnım ağrıdı gülmektenn kociş içerden geldi noluyo hatun elden gidiyo kendi kendine gğülmeye başladı diyeeeee:roflol::roflol:
niye gülüyosun dedi pikaçuya dedim tuhaf tuhaf baktı gittiiiisırnaşık şey
ben ona gösteririm bu gece pikaçuyu:jeyyar:delikafadulden:roflol:
tabiki bizim büyük sıpayı uyutabilirsemmmm:lepi:

zuzummmmmmmmmmm hoşgeldin bidenennnnnnnnŞeniz

ben kaçayım kızlar .. sohbet güzel ama uyku geldi bedene bi kere mirmirmirmir
bir de sağmam lazım biraz kendimi benneyaptımki
iyi geceler , hoş sohbetler hepinize ...

kaydirigubbakcemile3 :kedi: kaydirigubbakcemile3 delikafadulden sırnaşık şey :dance: :teytey:
huri yarın geçmişi okuyunca gebertecek beni :sinifsinif: lmaz: :kedi: laelaelaelaelae

iki isim söylenirmi söylenmezmi kızımın kafası karışırmı diye düşündük bide bazıları eleştirdi iki isim niye diye oksa bizde çok istemiştik neyse nazlı kızım naz oldu hakikatten de çok nazlı mamasınıyapıncaya kadar kıyamet kopuyoropuyorumnanaktan
banada emzirmiyorsun tutman gerekir dediler kimiside daha lohusa sayılırsın tutmana gerek yok dediler hadi dedim nasıl olsa az kaldı 10 gün tutayım allah kabul etsin inşallah bebekle çok zor oluyor ama:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…