2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

slm kızlar bugün kızımı dra götürdük 4 300 olmuş boyuda 57cm bir ayda 900gr almış drumuz fena değil ama daha ii olabilir dedi küçük doğduğu için arayı kapatmaya çalışıyor heralde mamayı artırmamızı söyledi 15 gün sonrada kilonuzu bildirin tel de dedi uzakta olduğu için drumuz.diş yerlerimiz belli olmaya başlamış dedi dişlerini kaşıyacaktır salyaları çok akacaktır bu ay ama dişi çıkacağını zannetmeyin dedi bizde dr bey sablex bulduk biz diyince hepsi boş bunların dedi sizi oyalıyorızdedi sabı buluncaya 10 gün geçer faydası oluncayada 3 aylık olur gazıda bu arada geçmiş olacak dedi artk bundan sonra gazımız geçicek dedi hakikatten 2 gündür daha bir rahatız maşallah bu tür ilaçlar gazı geçirmiyor ama bir parça bebeği rahatlatıyor dedi neyse ordan lc maikikiye gittik kızıma çok güzel badyler aldoım bizim burada yok çünki ama tabii 3 aylık aldım ama naz kızım küçük doğduğu için 1 ay sonra filan başlarız giymeye buraya kadar yazmıştımki kızım uuyandı mamasını yedirdim bu arada ben oruç tutmayada başladım nasıl olsa emmiyor bir iki zevkine emiyorzemuszemus

sıcak su torbası şu dışında havlu-peluşlu olanlardan dimi , değilse en azında öyle bir kılıfla koyarsan daha kontrollü olur sanki yerimseniben
prematüre derken kaç haftalık-kaç kg doğdu bebeğin ?
ayakta sallamak yerine keşke anakucağında sallanmaya alışsaydı daha az yorulurdun hem sen de .. masajı her iki yağla da yapabilirsin . sanırım yağla saj yapmanın mantığı masajı yaparken yağ ısınıyor o bölgede bi süre sonra ve çabuk geçmiyor bu sıcaklık , o yüzden her türlü yağ olur gibime geliyor . çünkü her iki yağı kullanıp da sonuç alanlar var ..

canımcım anlarsın yutkunma sesinden dediğin gibi
ilk başta çok geliyor cork cork yutuyolar sonra azalıyor da mı acaba çok fazla anlaşılmıyor yuttuğu
olsun sen yinede emzir o mutlaka yutuyordur annesi
sanırım sende alıştın aplikatöre
uyusunda büyüsün paşammmmmmm

ya sorma teyzesi fotomodel oldu kızım pozlar veriyo bizde durmadan çekiyoruz
teşekkür ederizzzz:kedi:

yani 5li karmanın içinde değil o zaman fisfisfis

maşallah öykü kıza :asigim:
biz de 9 gün sonraaaaa :dance::asigim:

teşekkürler teyzeleriiiopuyorumnanaktan

arasımızında az kalmışşşşşŞeniz

evet ya kuzu uyansın denicem hemen.çok sağol.sonra da gidip o doktorun beynini yicem.tabii önce başka bi doktor bulmam lazım :umursamaz:

rica ederim canımm işe yarasın yeterki iyileşsin kuzucuklar.Demettt sizde masajı benim dediğim gibi yapıyosunuz dimi burnunun kemik kısmından gözlerine doğru bastırarak yani

maşallahhh kocaman oldular tabii biz bugün 65 günlüğüz şekerim abiyiz yani 35 dk. sonra 66 günlük olucaz kaydirigubbakcemile3 . Yarın sabahta aşımız var oooy oyyyyy hiç kıyamıyorum kuzuma inşallah hasta olmaz

maşallah canım..
siz ne kadarlık doğdunuz...
hafta kilo ve boy olarak yazar mısın...
2 aylık değil mi şu an

maşallah kızına derin , kaç günlük yada aylık oldu ??
bu arada ismini sadece naz olarak mı verdiniz merak ettim ..

hoşgeldin derincimmmmopuyorumnanaktan
maşallah nazımızaaaa hem kilosu için hemde gazının azaldığı içinnn
orucunu da allah kabul etsin canım ben tutamıyorum maalesef
oğlum 6 aylıktı tutmuştum gündüz sütüm azalınca da mama vermiştim biberona alışınca memeyi almamıştı ve sadece 6 ay emmiş oldu o yüzden helede kızım çok küçük şimdi korkumdan tutmuyorum:gitme:

huri yok bu gece, huricim geçmişi okudum yoksam eczaneden bişeyler mi aldın canım sen kaydirigubbakcemile3 .hııı nerdesin bakiim

ay senin de başını ağrıttım canım yaa... sağolasın
tabi dışında kılıfı var bi de ben onu havluya sarıyorum...
ben zeytinyağıyla yapıyorum da ondan sordum...
31 haftalık 1800 gr...
ayakta sallarken daha rahat yazıyorum... ana kucağında zor oluyo...
onun için farketmiyo sallansın da nerde olursa olsun...
benim 2. bebeğim bi de 1 yaşında oğlum var...
sen görmemişsin sanırım önceki mesajlarımı...

canım ya duyamıyorum yukunduğunu sanki sadece emzik gibi kullanıyor yada alışamadı .. ilk dakikalar açlık belasına emiyor içgüdüsel sonra bırakıyor , yada tembelliği tutuyor .. aplikatörle daha kolay emmesi sanırım ..
ben alışmadım canım yaa bana da zor , her defasında yıka , gittiğin yere taşı , dızlamaya başlamadan önce bul çıkar yerleştir , azen çırpınırken pat bi vuruyo yere düşürüyo , haydiiii yedeği yanımda değilse git yıka , bu arada o ağlar ben sinir :bbo: yani hiç hoşuma gitmiyor bu durum mafoldumben

evet canım masajı burnunun başladığı yerin yan tarafından gözüne doğru yapıyoruz

oyyy siz hepten abi olmuşsunuz sizede kocaman maşallahhhhh:lepi:

ben kaçar iyi geceler hepinize yavrulara da

iyi gecelerrr
huri yok bu gece, huricim geçmişi okudum yoksam eczaneden bişeyler mi aldın canım sen kaydirigubbakcemile3 .hııı nerdesin bakiim

diloşta yok baksana bunlar kesin niyeti bozdu bu geceeee:jeyyar:

olur mu canım baş ağrıtmak felan :1hug: rica ederim ..
Allah bağışlasın 2 yavrunu da , görmemişim yazdığını biraz da uykulu gözlerle okuyup yazıyorum mirmirmirmir
neden erken doğdu ?

haklısın canım zor yani
ama üzülme öyle bi emerki yakında
büyüdükçe alışacak annesi bak görr çok akıllıdır benim arasımmmmmopuyorumnanaktan

yakında kuzuluktan çıkıp kocaman dana olacaklar:lepi:

inşallah canım .. buna da şükür ilk zamanlardaki gibi değil en azından ikiletmeden alıyor çoğu zaman kaydirigubbakcemile3
ay bazen dana bey diye seviyorum ben onu biliyo musun kaydirigubbakcemile3

olur mu canım baş ağrıtmak felan :1hug: rica ederim ..
Allah bağışlasın 2 yavrunu da , görmemişim yazdığını biraz da uykulu gözlerle okuyup yazıyorum mirmirmirmir
neden erken doğdu ?

bilmiyorum ki...sık sık sancım tutardı hep...bi ara az az sıvı gelmeye başladı...
dr a gittik bişey yok dedi...akşama sancılarım başladı...
hastaneye gittik doğum başlamış...durdurmaya çalışacağız dediler...
sabaha kadar uğraştık durmayınca doğuma aldılar...

derinnnnnnnnnnnn burda mısınnnnn hihoyyyt 2. ye soruyorum bak , kaç günlük oldu bebişin yawfs

oohhh beeee..nihayet geçmişi okudum geldim...zemuszemus opuyorumnanaktan

demet yazmayı unuttum pc hayırlı olsun seni tekrar burda görmek çok güzel...opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2

maibeyaz ben şekerli suda limon olayını denedim hakikatten fayda etti...tavsiye ederim..:gitme: :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile5

nurr biliyosun canım üzülürsen iyice gider sütün o yüzden rahat ol...biliyosun sütün formülü su+huzur+uyku...bu sac ayaktan biri eksik olunca olmuyo işte...
:gitme: :sinifsinif: sositososito

huri bu akşam yok hakkattende...kesin bugün eczaneye uğradı...
sositososito :kedi: kaydirigubbakcemile5 Çok üzgünüm çoook a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…