- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.601
hımm sağol canım...
sıcak su torbası aldık onun üzerine yatırıyorum ama yok...
fitil de kullanıyoruz...
işte prematüre olduğu için bağırsakları düzene geç girermiş...
şimdi ayağımda sallıyorum... durunca başlıyo ağlamaya...
masajı bebek yağıyla mı yapıyosunuz yoksa zeytinyağıyla mı?
...
tatlım emişmeye başladık memişten ama sanırım oyun oynuyor tosbaaam yaaa , çünkü memede 20 dak üzerinde kalmasına rağmen ayırınca ağlıyor bi süre sonra , gazı olmuyor ve çıkmıyor ( çünkü emmiyor sanırım ) , çabuk acıkıyor ve meme ucunu sıkınca baya bayaa geliyor ve yutkunma sesini ilk başlarda duyuyorum sonralarda duymuyorum emmiyor sadece somuruyor galiba :bbo:
aplikatörle emdiğinde aplikatörün içi süt oluyor , hiç olmazsa görüyorum süt geliyor mu gelmiyor mu , bir de emmemiz bittikten sonra meme ucunu sıktığımda zar zor geliyor süt , yani aplikatörle sömürüyor resmen
şimdi babasının karnı üstüne yatmış baba-oğul uyuyorlar :asigim:
albümünde öyküm nasıl da tatlı annesi yaaaaaa :asigim:
maşallah
yani 5li karmanın içinde değil o zaman fisfisfis
maşallah öykü kıza :asigim:
biz de 9 gün sonraaaaa :dance::asigim:
evet ya kuzu uyansın denicem hemen.çok sağol.sonra da gidip o doktorun beynini yicem.tabii önce başka bi doktor bulmam lazım :umursamaz:
benim kızımın gözündede oldu çapaklanma bi krem bi damla verdi dr 1 aydır hala tam anlamıyla geçmedi
azaldı gerçi ama uyuduğunda yine az da olsa oluyor maalesef
masajı bizde yapıyoruz
bu arada kızım yarın tam 2 ayını bitiriyorrrrrr:asigim:
kocaman abla oluyor prensesimmmm:lepi:
slm kızlar bugün kızımı dra götürdük 4 300 olmuş boyuda 57cm bir ayda 900gr almış drumuz fena değil ama daha ii olabilir dedi küçük doğduğu için arayı kapatmaya çalışıyor heralde mamayı artırmamızı söyledi 15 gün sonrada kilonuzu bildirin tel de dedi uzakta olduğu için drumuz.diş yerlerimiz belli olmaya başlamış dedi dişlerini kaşıyacaktır salyaları çok akacaktır bu ay ama dişi çıkacağını zannetmeyin dedi bizde dr bey sablex bulduk biz diyince hepsi boş bunların dedi sizi oyalıyorızdedi sabı buluncaya 10 gün geçer faydası oluncayada 3 aylık olur gazıda bu arada geçmiş olacak dedi artk bundan sonra gazımız geçicek dedi hakikatten 2 gündür daha bir rahatız maşallahbu tür ilaçlar gazı geçirmiyor ama bir parça bebeği rahatlatıyor dedi neyse ordan lc maikikiye gittik kızıma çok güzel badyler aldoım bizim burada yok çünki ama tabii 3 aylık aldım ama naz kızım küçük doğduğu için 1 ay sonra filan başlarız giymeye buraya kadar yazmıştımki kızım uuyandı mamasını yedirdim bu arada ben oruç tutmayada başladım nasıl olsa emmiyor bir iki zevkine emiyorzemuszemus
slm kızlar bugün kızımı dra götürdük 4 300 olmuş boyuda 57cm bir ayda 900gr almış drumuz fena değil ama daha ii olabilir dedi küçük doğduğu için arayı kapatmaya çalışıyor heralde mamayı artırmamızı söyledi 15 gün sonrada kilonuzu bildirin tel de dedi uzakta olduğu için drumuz.diş yerlerimiz belli olmaya başlamış dedi dişlerini kaşıyacaktır salyaları çok akacaktır bu ay ama dişi çıkacağını zannetmeyin dedi bizde dr bey sablex bulduk biz diyince hepsi boş bunların dedi sizi oyalıyorızdedi sabı buluncaya 10 gün geçer faydası oluncayada 3 aylık olur gazıda bu arada geçmiş olacak dedi artk bundan sonra gazımız geçicek dedi hakikatten 2 gündür daha bir rahatız maşallahbu tür ilaçlar gazı geçirmiyor ama bir parça bebeği rahatlatıyor dedi neyse ordan lc maikikiye gittik kızıma çok güzel badyler aldoım bizim burada yok çünki ama tabii 3 aylık aldım ama naz kızım küçük doğduğu için 1 ay sonra filan başlarız giymeye buraya kadar yazmıştımki kızım uuyandı mamasını yedirdim bu arada ben oruç tutmayada başladım nasıl olsa emmiyor bir iki zevkine emiyorzemuszemus
ben kaçar iyi geceler hepinize yavrulara da
sıcak su torbası şu dışında havlu-peluşlu olanlardan dimi , değilse en azında öyle bir kılıfla koyarsan daha kontrollü olur sanki yerimseniben
prematüre derken kaç haftalık-kaç kg doğdu bebeğin ?
ayakta sallamak yerine keşke anakucağında sallanmaya alışsaydı daha az yorulurdun hem sen de .. masajı her iki yağla da yapabilirsin . sanırım yağla saj yapmanın mantığı masajı yaparken yağ ısınıyor o bölgede bi süre sonra ve çabuk geçmiyor bu sıcaklık , o yüzden her türlü yağ olur gibime geliyor . çünkü her iki yağı kullanıp da sonuç alanlar var ..
canımcım anlarsın yutkunma sesinden dediğin gibi
ilk başta çok geliyor cork cork yutuyolar sonra azalıyor da mı acaba çok fazla anlaşılmıyor yuttuğu
olsun sen yinede emzir o mutlaka yutuyordur annesi
sanırım sende alıştın aplikatöre
uyusunda büyüsün paşammmmmmm
ya sorma teyzesi fotomodel oldu kızım pozlar veriyo bizde durmadan çekiyoruz
teşekkür ederizzzz:kedi:
rica ederim canımm işe yarasın yeterki iyileşsin kuzucuklar.Demettt sizde masajı benim dediğim gibi yapıyosunuz dimi burnunun kemik kısmından gözlerine doğru bastırarak yani
maşallahhh kocaman oldular tabii biz bugün 65 günlüğüz şekerim abiyiz yani 35 dk. sonra 66 günlük olucaz kaydirigubbakcemile3 . Yarın sabahta aşımız var oooy oyyyyy hiç kıyamıyorum kuzuma inşallah hasta olmaz
huri yok bu gece, huricim geçmişi okudum yoksam eczaneden bişeyler mi aldın canım sen kaydirigubbakcemile3 .hııı nerdesin bakiim
ay senin de başını ağrıttım canım yaa... sağolasın
tabi dışında kılıfı var bi de ben onu havluya sarıyorum...
ben zeytinyağıyla yapıyorum da ondan sordum...
31 haftalık 1800 gr...
ayakta sallarken daha rahat yazıyorum... ana kucağında zor oluyo...
onun için farketmiyo sallansın da nerde olursa olsun...
benim 2. bebeğim bi de 1 yaşında oğlum var...
sen görmemişsin sanırım önceki mesajlarımı...
canım ya duyamıyorum yukunduğunu sanki sadece emzik gibi kullanıyor yada alışamadı .. ilk dakikalar açlık belasına emiyor içgüdüsel sonra bırakıyor , yada tembelliği tutuyor .. aplikatörle daha kolay emmesi sanırım ..
ben alışmadım canım yaa bana da zor , her defasında yıka , gittiğin yere taşı , dızlamaya başlamadan önce bul çıkar yerleştir , azen çırpınırken pat bi vuruyo yere düşürüyo , haydiiii yedeği yanımda değilse git yıka , bu arada o ağlar ben sinir :bbo: yani hiç hoşuma gitmiyor bu durum mafoldumben
haklısın canım zor yani
ama üzülme öyle bi emerki yakında
büyüdükçe alışacak annesi bak görr çok akıllıdır benim arasımmmmmopuyorumnanaktan
yakında kuzuluktan çıkıp kocaman dana olacaklar:lepi:
olur mu canım baş ağrıtmak felan :1hug: rica ederim ..
Allah bağışlasın 2 yavrunu da , görmemişim yazdığını biraz da uykulu gözlerle okuyup yazıyorum mirmirmirmir
neden erken doğdu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?