- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.641
heh işte derin söylediiiiiiiiiiiiiiiiiii büyük gün bugündür belkim kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 :kedi: kaydirigubbakcemile3 delikafadulden sırnaşık şey :dance: :teytey:
huri yarın geçmişi okuyunca gebertecek beni :sinifsinif:lmaz: :kedi: laelaelaelaelae
ben kaçayım kızlar .. sohbet güzel ama uyku geldi bedene bi kere mirmirmirmir
bir de sağmam lazım biraz kendimi benneyaptımki
iyi geceler , hoş sohbetler hepinize ...
kalabalıklar içinde yalnız kaldık gene konuşsanızaaaaaaaakaydirigubbakcemilelmaz:
kaydirigubbakcemile3 :kedi: kaydirigubbakcemile3 delikafadulden sırnaşık şey :dance: :teytey:
huri yarın geçmişi okuyunca gebertecek beni :sinifsinif:lmaz: :kedi: laelaelaelaelae
kulakları iyi çınladı bu gece onun kaydirigubbakcemile3
selam arkadaşalr nasılsınız kayra beyi uyuttum girdim nasıllar bebişler? kızlar ben gaza kesin çözüm buldum doktorum bitkisel bi şurup werdi ilaç değil ama günde 3 -4 ölçek weriyorumhemen arka arkaya hem alttan hem üstten çıkartyo gazını tawsiy ederim bakın çok memnun kalacaksınız 1 haftadır çok iyiyiz maşallah bu arada oğluşmn pipisini cuma günü sünnet ettrcz biraz yapışıklık war zorlanıyo kuzum sünnet baya iyi gelcek
iyi geceler kızlar size sohbet çok iyigeldi ama uyumam lazım kızım 1 saat oldu mamayı yiyeli 1 yada 2 saate uyanır acıkır bu arada uyuyayım biraz birde 4 te sahura kalkacağım sabahta anneme temizliğe gideceğim 9 ay boyunca yırtmıştım hamileyim diye söyleyemiyordu artık doğurdum ben çocuğa bakarım diyor hemde oruçlu olacağım
yserez hoşgeldin canım biz nurse harveys kullanıyoruz sizin şurubun ismi nedir acaba
merhabalar ben aranıza yeni katıldım bebeğim zeynebim 19.07 de dünyaya geldi, süt arttırıcı yöntem bilen varmı kızlar sütüm 2-3 gündür çok az geliyor yardımlarınızı bekliyorum denediğim şeyler üzüm hpşafı humana stil tea daha ne yapmam gerek bol bolda su içiyorum ama
merhabalar ben aranıza yeni katıldım bebeğim zeynebim 19.07 de dünyaya geldi, süt arttırıcı yöntem bilen varmı kızlar sütüm 2-3 gündür çok az geliyor yardımlarınızı bekliyorum denediğim şeyler üzüm hpşafı humana stil tea daha ne yapmam gerek bol bolda su içiyorum ama
ayyy bnimkide başladı gene yaaaa......bu saatte başlıyo bi daha saat 3 e kadar bi durmuyoo...sonra 4 de sahura kalk..5 de yat 6 da gene kalk... eski uykularımı özlediiiiimmm...:sinifsinif: mafoldumben mirmirmirmir :1shok:
DEMETT CANIM ADI nurse harveys KESİNLİKE DENE BAK
teşekkür ederim sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?