2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

star_dust kullanıcısından alıntı
hafsa huri niye gidecekti eczaneye

Derin kullanıcısından alıntı
huri nerdesin kızzzzz kesin kondom almaya eczaneye gitti gündüz bahsetmişti çünki yoksa kesin burda olurdun

heh işte derin söylediiiiiiiiiiiiiiiiiii büyük gün bugündür belkim kaydirigubbakcemile3

ay ne safım kaydirigubbakcemile3

selam arkadaşalr nasılsınız kayra beyi uyuttum girdim nasıllar bebişler? kızlar ben gaza kesin çözüm buldum doktorum bitkisel bi şurup werdi ilaç değil ama günde 3 -4 ölçek weriyorumhemen arka arkaya hem alttan hem üstten çıkartyo gazını tawsiy ederim bakın çok memnun kalacaksınız 1 haftadır çok iyiyiz maşallah bu arada oğluşmn pipisini cuma günü sünnet ettrcz biraz yapışıklık war zorlanıyo kuzum sünnet baya iyi gelcek

iyi geceler kızlar size sohbet çok iyigeldi ama uyumam lazım kızım 1 saat oldu mamayı yiyeli 1 yada 2 saate uyanır acıkır bu arada uyuyayım biraz birde 4 te sahura kalkacağım sabahta anneme temizliğe gideceğim 9 ay boyunca yırtmıştım hamileyim diye söyleyemiyordu artık doğurdum ben çocuğa bakarım diyor hemde oruçlu olacağım
yserez hoşgeldin canım biz nurse harveys kullanıyoruz sizin şurubun ismi nedir acaba

kalabalıklar içinde yalnız kaldık gene konuşsanızaaaaaaaakaydirigubbakcemilelmaz:

merhabalar ben aranıza yeni katıldım bebeğim zeynebim 19.07 de dünyaya geldi, süt arttırıcı yöntem bilen varmı kızlar sütüm 2-3 gündür çok az geliyor yardımlarınızı bekliyorum denediğim şeyler üzüm hpşafı humana stil tea daha ne yapmam gerek bol bolda su içiyorum ama

ayyy bnimkide başladı gene yaaaa......bu saatte başlıyo bi daha saat 3 e kadar bi durmuyoo...sonra 4 de sahura kalk..5 de yat 6 da gene kalk... eski uykularımı özlediiiiimmm...:sinifsinif: mafoldumben mirmirmirmir :1shok:

Derıncım bende onu kullanıyorum sÜper bıŞey ya sen hangı Çocuk dr gÖtÜrÜyosun nazımızı????
Ben hem Özel has. Dr hem suata hemde nıhale gÖtÜrÜyorum

[B]
kaydirigubbakcemile3 :kedi: kaydirigubbakcemile3 delikafadulden sırnaşık şey :dance: :teytey:
huri yarın geçmişi okuyunca gebertecek beni :sinifsinif: lmaz: :kedi: laelaelaelaelae

delikafadulden:roflol::lepi:

kulakları iyi çınladı bu gece onun kaydirigubbakcemile3

bencedeeee az sonra kalkar gelir bi rahat vermediniz lemm diyee:roflol:

hoşgeldin canım
ohhh uyusunda büyüsün paşa
şurubun ismi ne ki canım çok şükür bizim gaz sorunumuz yok ama olanlara söyleriz
sünnetiniz şimdiden hayırlı olsun o durumda en iyisini yaptırıyorsun
görümcemin oğlu 2.5 yaşında onunda öyleymiş hastalandı doktor sünnet olmak zorunda dedi ve yaptırdılar
ve şok edici bişi 2.delik vermiş pipisinde:1shok:
bevliyeciye götürdü çok önemli bişey değil demiş büyüdükçe kapanır biri demiş

iyi geceler canım yarın içinde allah kolaylık versin
[/B]

bulgur pilavı bide humana still tea yı dene

bende aynı dertten muzdaribim canım.....ahanda bak gecenin şu saatinde rahat 2 porsiyon vardır güllaç yiyorum...ben bi tek bunu buldum..başka ne denediysem çare etmiyo....humanaya da artık bağışıklık mı kazandım ne o da artık fayda etmiyo...güllacın yapımıda kolay diğer tatlılara göre de bayağa hafifd...... bende sürekli bunu yiyorum sütüm olsun diye.....allaah seninde yardımcın olsun....:gitme: kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

hoşgeldin aramıza canım
güle güle büyützeynebini ismide çok güzelmiş

süte gelince bende çok işe yarayan bişey söylüyeyim bol bollll dereotu ye
ben cacık yapıyorum içine de boll miktarda dereotu doğruyorum süper süt yapıyor
hemde dereotunun yağ yakma özelliği de varmış bu da cabası:lepi:

hafsacım benimkide akşama kadar hiççç uyumuyo iftar saati başlıyo uyku huzursuzluğuna zor uyuyor ama sonra çok şükür ki sadece emmeye uyanıyo ben sahurdan sonra yatıyorum bu seferde o uyanıyo sersem tavuk gibiyim anlıycan hayırlısıyla şu ramazanı bi atlatsaydıkkafamçokkarıştı

dereotunu deniyeceğim iyi dilekleriniz içinde çok teşekkürler Allah sizinkilerinide size bağışlasın, vitamalt içiyordum arada fayda ettimi bilmiyorum çünkü onunla beraber o kadar çok şey deniyordum ki . ama dereotunu ilk duyuyorum umarım işe yarar..teşekkür ederim tekrar:)

kikoşum gece kuşum hoşgeldinnnnŞeniz

bırak geçmiş geçmişte kalsın kop da gel sohbetelmaz:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…