- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.661
ahanda huri geldi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaçalımmmmmmmmmmmmdelikafadulden
kaçalımmmmmmmmmmmmdelikafadulden
hepinize ii geceler kızlar tekrar görüşmek üzere:) ilginiz için sağolun.
KIZLAR BEN 40M ÇIKTIKTAN SONRA HEMEN DÜZENLİ OLARAK REGL OLMAYA BAŞLADIM BUGÜN İKİNCİ REGLİMİDE OLDUM BENM GİBİ OLAN WARMI YA NYE HEMEN OLDUM Kİ BEN:gitme:
KIZLAR BEN 40M ÇIKTIKTAN SONRA HEMEN DÜZENLİ OLARAK REGL OLMAYA BAŞLADIM BUGÜN İKİNCİ REGLİMİDE OLDUM BENM GİBİ OLAN WARMI YA NYE HEMEN OLDUM Kİ BEN:gitme:
slm kızlar
telsim hATTI OLANLAR ÇEKİYOMU TELEFONUNUZ.SABAHTAN BERİ ÇEKMİYO
SEZERYAN OLANLAR DİKİŞLERİNİZ KIRMIZIMI.BENİM KIRMIZI 3.AYA GİRİCEZ KORKTUM VALLA
benimde 2 gün önce azcıkım oldu zeytinyağıyla ovaladım ve yıkadım geçiyo galibaKıslar ya benim paşamın saç diplerinde kuval oldu sarı sarı kurulaştı sizde oldumu zaytinyağı sür beklet fırça ile hafif hafif tara sonra banyo yaptır dediler bu akşam yapıcam siz ne uyguladınız
hoşgeldin aramıza bebeişi hayırlı olsun canımkızlar mrb ben de temmuz annesiyim.14 temmuzda 15 gün erken kavuştum meleğime.sizi jhamileliğim boyunca da sürekli takip ettim.çok şey öğrendim sizden :ecrin_bebek: hepiniz çok tatlısınız. taaaa elazığlardan kocaman öpücükler gönderiyorum hepinize.birden içimden geldi opuyorumnanaktan
heeee demekki radaki sürekli misafir sendinnnnn[B
hoşgeldin aramızaa.s....neden katılmadın bu zamana kadar canım...artık katılırsın sen de deneyimlerini paylaşırsın bizlerle...:1hug:
h.b. bilmiyom ki niye katılmadım.okdar kaynasmıssınız ki.sizi okumak daha zevkli geldi herhalde. kaydirigubbakcemile2
enemmm benim büyük kızda ben uyanana kadar bütün çekmecelerimi boşaltırdı biri biter diğerinin üstüne çıkıp ötekini derken drken 4 çekmeceyi öle boşaltırdıda bi düşmezdi allahtanvalla hiç sorma canım...
gece toplardım evimi dünden beri hiç uyumayınca kaldı bütün işler...
valla varya hırsız falan girse benden önce başkası girmiş der çıkar gider... :roflol:
ben kızın tuvaletini yaptırcam diye spor yaptırırken oğlum yatakodasındaki bütün dolapları boşaltmış.. kaydirigubbakcemile3
öylece beni bekliyo...
benim kızımda evet oleyyyyyybenim kızımın gözündede oldu çapaklanma bi krem bi damla verdi dr 1 aydır hala tam anlamıyla geçmedi
azaldı gerçi ama uyuduğunda yine az da olsa oluyor maalesef
masajı bizde yapıyoruz
bu arada kızım yarın tam 2 ayını bitiriyorrrrrr:asigim:
kocaman abla oluyor prensesimmmm:lepi:
yaaaa nedenki kaynanamda annemde bana arada ver dediler bende azcık azcık veriyodumkız neden şekerli suda denedin...
süte damlatacaktın... şekerli suyu kesinlikle verme diyolar sağlıkocağında bana hep..
oğlum erkek oluyo desene hayırlı olsun inşallahselam arkadaşalr nasılsınız kayra beyi uyuttum girdim nasıllar bebişler? kızlar ben gaza kesin çözüm buldum doktorum bitkisel bi şurup werdi ilaç değil ama günde 3 -4 ölçek weriyorumhemen arka arkaya hem alttan hem üstten çıkartyo gazını tawsiy ederim bakın çok memnun kalacaksınız 1 haftadır çok iyiyiz maşallah bu arada oğluşmn pipisini cuma günü sünnet ettrcz biraz yapışıklık war zorlanıyo kuzum sünnet baya iyi gelcek
sende hoşgeldin canım kızında hayırlı olsun inşallahmerhabalar ben aranıza yeni katıldım bebeğim zeynebim 19.07 de dünyaya geldi, süt arttırıcı yöntem bilen varmı kızlar sütüm 2-3 gündür çok az geliyor yardımlarınızı bekliyorum denediğim şeyler üzüm hpşafı humana stil tea daha ne yapmam gerek bol bolda su içiyorum ama
ben süt olarak rezene içince bide hurma yiyince geliyo ama öle 3-5 değil nerdeyse yarım kutuyu yiyince baya doluyo
ya kızım 4-5 kupaya nasıl dayanıyosun ben gece bir bardak içiyomda resmen leyla oluyom maşallah sana
aklımda olsun canım sağol
birde bol bol rezene anason yapıp içiyorum ben yanında da pötibör bisküvi
en az 4-5 kupa içiyorum rezeneyi
kikoşum gece kuşum hoşgeldinnnnŞeniz
bırak geçmiş geçmişte kalsın kop da gel sohbetelmaz:kaydirigubbakcemile3
hanada koptum geldim canım nassın
kızlar geçmişteyim..hani merak edeniniz varsa gelcem şimdik 553 deyim....
aynen benimde öle olmuştu ama bunda daha tık yokben ilk kızımda öle olmuştu ...olur yanee normal.... hatta geçen gün dr aradım ısrarla regl oldun mu diye sorup durdu...:umursamaz:
ALIŞTIYDIK 9 AY HEMEN OLDUM YA BİRAZDA HA GECİKSEYDİM YA NE OLURDU Kİkaydirigubbakcemile3ben ilk kızımda öle olmuştu ...olur yanee normal.... hatta geçen gün dr aradım ısrarla regl oldun mu diye sorup durdu...:umursamaz:
hanada koptum geldim canım nassın
kızlar bende bugün 5 kişi ağırladım bizle 8 oldu ama resmen öldüm bittim üstüne üstlük kızımda bugün inadına hiç durmadı allahtan babannemiz vardıda kucağından inmedi zilli yaaaa
temizliğide bugüne bırakmıştım valla pestilim çıktu
kızların ikisinide yıkadım ki erken uyusunlar iş çıkarmasınlar diye ama nerde ikiside uyumadı ötekinede resmen rezene içirdim 2 kere halen gözümün içine bakıyo ve halen uyumadı bu bende ilk defa oluyo çok şaşkınım yaaa
demet kaçtı boşuna arama...kaydirigubbakcemile3 sositososito sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?