2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

enerjikim bu gece enerjiiikk az önce lavaboya gittim gitmişken lavaboyu klozeti ovdum bi güzel,bide mutfağa uğradım tencerelerim vardı makineye sığmadı onları yıkadım temizledim geldim.Kocişimde bekliyo zavallım onunlada ilgileneyim biraz bari neyseki eczaneye gitmeye gerek yok kaydirigubbakcemile3 huri kızmıyosun dimi takıllıyorum valla

KIZLAR BEN 40M ÇIKTIKTAN SONRA HEMEN DÜZENLı OLARAK REGL OLMAYA BAŞLADIM BUGÜN ıKıNCı REGLıMıDE OLDUM BENM GıBı OLAN WARMI YA NYE HEMEN OLDUM Kı BEN:gitme:

KIZLAR BEN 40M ÇIKTIKTAN SONRA HEMEN DÜZENLİ OLARAK REGL OLMAYA BAŞLADIM BUGÜN İKİNCİ REGLİMİDE OLDUM BENM GİBİ OLAN WARMI YA NYE HEMEN OLDUM Kİ BEN:gitme:

Ne güzel işte benim 40 gün lekelenmem oldu hemen sonrasında 2 günde kanama şeklinde geldi dahada yok bekliyorum ne zaman olucam diye

KIZLAR BEN 40M ÇIKTIKTAN SONRA HEMEN DÜZENLİ OLARAK REGL OLMAYA BAŞLADIM BUGÜN İKİNCİ REGLİMİDE OLDUM BENM GİBİ OLAN WARMI YA NYE HEMEN OLDUM Kİ BEN:gitme:

ben ilk kızımda öle olmuştu ...olur yanee normal.... hatta geçen gün dr aradım ısrarla regl oldun mu diye sorup durdu...:umursamaz:

slm kızlar
telsim hATTI OLANLAR ÇEKİYOMU TELEFONUNUZ.SABAHTAN BERİ ÇEKMİYO

SEZERYAN OLANLAR DİKİŞLERİNİZ KIRMIZIMI.BENİM KIRMIZI 3.AYA GİRİCEZ KORKTUM VALLA

benimki mor
Kıslar ya benim paşamın saç diplerinde kuval oldu sarı sarı kurulaştı sizde oldumu zaytinyağı sür beklet fırça ile hafif hafif tara sonra banyo yaptır dediler bu akşam yapıcam siz ne uyguladınız
benimde 2 gün önce azcıkım oldu zeytinyağıyla ovaladım ve yıkadım geçiyo galiba
hoşgeldin aramıza bebeişi hayırlı olsun canım

kızlar geçmişteyim..hani merak edeniniz varsa gelcem şimdik 553 deyim....

ohoooooooooo daha çok var gelmene anacım hadi gidiyom ben bizimde kocalarımız var heralde :1closedeyes: hoş başı ağrıyo bu akşam ama kaydirigubbakcemile3.uykumda geldi zaten 4te yine kalkıcam sahur için hepinizi öptüm iyi geceler tatlı rüyalar yarın sabah paşamı aşıya götürücez ordan anneme gitmezsem görüşürüz

kızlar bende bugün 5 kişi ağırladım bizle 8 oldu ama resmen öldüm bittim üstüne üstlük kızımda bugün inadına hiç durmadı allahtan babannemiz vardıda kucağından inmedi zilli yaaaa
temizliğide bugüne bırakmıştım valla pestilim çıktu
kızların ikisinide yıkadım ki erken uyusunlar iş çıkarmasınlar diye ama nerde ikiside uyumadı ötekinede resmen rezene içirdim 2 kere halen gözümün içine bakıyo ve halen uyumadı bu bende ilk defa oluyo çok şaşkınım yaaa

sorma yaa benimde küçük ayağımda büyük desen çadırının içinde evcilik oynuyoo...babamız dayanamadı gitti yattı...ben gene bekçiyim bu gecede..:umursamaz: :bbo: laelaelaelaelae

demet kaçtı boşuna arama...kaydirigubbakcemile3 sositososito sengözlerimebaksanab

olsun şekerim ben herkeze açığımmmmmm
hepinizi çok seviyom ben ya bazen rüyalarımada giriryosunuz
ama bilakis kaç gündür seni düşünüyom seni birine benzetiyo gibiyim ama halen çıkaramadım sanki tanıyom gibiCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…