- 20 Kasım 2008
- 1.013
- 0
- 316
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.681
olsun şekerim ben herkeze açığımmmmmm
hepinizi çok seviyom ben ya bazen rüyalarımada giriryosunuz
ama bilakis kaç gündür seni düşünüyom seni birine benzetiyo gibiyim ama halen çıkaramadım sanki tanıyom gibiCADIARZU
hafsa hakkaten azcık kendinden bahsedermisin valla uyuz oldum beynimee ben seni tanıyo gibiyim yaaaa
bak benim adım tülin eşiminkide irfan eskiden eşim bim bs siydi biz alanya antalya denizli afyon buraları gezdik eşiimde tokatlı senede bi kez erbaaya gideriz
yaaaa kikolenin anlamı nerden geliyo soracam hep unutuyorum :kedi:
ben hayatımda bi kere geldim alanya ya o da geçen sene tatile..baya bi gezmiştik oralardamı karşılaştık acep
ben artvinliyim anam babam hakiki lazlardır yani lazca konuşurlar
babamda benim büyük kızı çok sever belki resimlerini görmüşsündür kıvırcık bişidir kendisi
babamda ona lazca kıvırcıkım anlamına gelen kikoleyim der bende çok severim o sözü ondan öyle koydum
ya hafsa seni çıkaramadım tamamda öle birbirine yakın şeyler denk geldiki şaştım valla hemşeri çıktık bak tokatlı arkadaşında varmış ama eşim tokatlı tabiii orasını geçelim
bide alanyaya gelmişsin ne tesadüfler bak bide bimle ilişin olsa tamam dicem
benim kız en nihayetinde oto koltuğunda sızdı şükürrrrr
ha bu arada ben ya idrar yolu enfeksiyonu geçiriryom yada kum döküyom çünkü felaket yanıyoooom azcık kaşınıyo ve kasıklarımda ağrıyooo öf taaa cumaya gidecem doktora elimde ilaçları var ama süte geçiyo diye de kullanamıyom
vereliniortak :mymeka: :1no2: :sm_cool:
enerjikim bu gece enerjiiikk az önce lavaboya gittimgitmişken lavaboyu klozeti ovdum bi güzel,bide mutfağa uğradım tencerelerim vardı makineye sığmadı onları yıkadım temizledim geldim.Kocişimde bekliyo zavallım onunlada ilgileneyim biraz bari neyseki eczaneye gitmeye gerek yok kaydirigubbakcemile3 huri kızmıyosun dimi takıllıyorum valla
hepinize ii geceler kızlar tekrar görüşmek üzere:) ilginiz için sağolun.
huri geçmişte,alıntı yapıp toptan cevap vercek hepimizee laelaelaelaelae
KIZLAR BEN 40M ÇIKTIKTAN SONRA HEMEN DÜZENLİ OLARAK REGL OLMAYA BAŞLADIM BUGÜN İKİNCİ REGLİMİDE OLDUM BENM GİBİ OLAN WARMI YA NYE HEMEN OLDUM Kİ BEN:gitme:
kızlar geçmişteyim..hani merak edeniniz varsa gelcem şimdik 553 deyim....
benimki mor
benimde 2 gün önce azcıkım oldu zeytinyağıyla ovaladım ve yıkadım geçiyo galiba
hoşgeldin aramıza bebeişi hayırlı olsun canım
heeee demekki radaki sürekli misafir sendinnnnn
enemmm benim büyük kızda ben uyanana kadar bütün çekmecelerimi boşaltırdı biri biter diğerinin üstüne çıkıp ötekini derken drken 4 çekmeceyi öle boşaltırdıda bi düşmezdi allahtan
benim kızımda evet oleyyyyyy
yaaaa nedenki kaynanamda annemde bana arada ver dediler bende azcık azcık veriyodum
oğlum erkek oluyo desene hayırlı olsun inşallah
sende hoşgeldin canım kızında hayırlı olsun inşallah
ben süt olarak rezene içince bide hurma yiyince geliyo ama öle 3-5 değil nerdeyse yarım kutuyu yiyince baya doluyo
ya kızım 4-5 kupaya nasıl dayanıyosun ben gece bir bardak içiyomda resmen leyla oluyom maşallah sana
hanada koptum geldim canım nassın
ohoooooooooo daha çok var gelmene anacım hadi gidiyom ben bizimde kocalarımız var heralde :1closedeyes: hoş başı ağrıyo bu akşam ama kaydirigubbakcemile3.uykumda geldi zaten 4te yine kalkıcam sahur için hepinizi öptüm iyi geceler tatlı rüyalar yarın sabah paşamı aşıya götürücez ordan anneme gitmezsem görüşürüz
hoşgeldin kikoşum gece kuşummm
iyiyim canım sen nasılsın prensesler nasılll
iyi yorulmuşsun bugün
benimde alınacaklar var daha 6 kere mi ne de ben ağırladım ramazanda misafir ama kızım durmuyo gündüz yardımcım da yok çokkk zor oluyooooooooooooo:umursamaz:
rezeneye gelince anacım bana etki ettiği yok uyku babında
süt için içiyorum zatii
bi bitki demliğim var 5 kupa alıyor
ona yapıyorum sabahtan anasonla karışık şekerinide katıyorum,bidaha yatana kadar gel git içiyorum soğuyunca daha da güzel oluyo tavsiye ederim
evettt kızlarımız 2 ayını bitiriyor anacımm maşallahhh:lepi:
demet kaçtı boşuna arama...kaydirigubbakcemile3 sositososito sengözlerimebaksanab
baktım peşimde kimse yok bende döndüm geriiiikaydirigubbakcemile
kızlar bende bugün 5 kişi ağırladım bizle 8 oldu ama resmen öldüm bittim üstüne üstlük kızımda bugün inadına hiç durmadı allahtan babannemiz vardıda kucağından inmedi zilli yaaaa
temizliğide bugüne bırakmıştım valla pestilim çıktu
kızların ikisinide yıkadım ki erken uyusunlar iş çıkarmasınlar diye ama nerde ikiside uyumadı ötekinede resmen rezene içirdim 2 kere halen gözümün içine bakıyo ve halen uyumadı bu bende ilk defa oluyo çok şaşkınım yaaa
anamm hala mı uyanıklarrrrr:1shok:
benimde oğlum uyumadı uyusun diye gözünün içine bakıyoruz uyumuyo sıpammm:mymeka::jeyyar:
olsun şekerim ben herkeze açığımmmmmm
hepinizi çok seviyom ben ya bazen rüyalarımada giriryosunuz
ama bilakis kaç gündür seni düşünüyom seni birine benzetiyo gibiyim ama halen çıkaramadım sanki tanıyom gibiCADIARZU
bende sık sık görüyorum anacım sizleri rüyamda kaydirigubbakcemile3
heheeee demet daha gitmemiş yeşil yanıyooooo
başka topiklerde geziyo zannımca
diğer konularıma bi baktım geldim şekercim
gerçekten mi.....:kedi:opuyorumnanaktan zemuszemus
bende geçen gece rüyamda gördüm burdaki herkes vardı...ama avatar resminizde ne varsa öle gördüm çok komikti yaaa...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
yaaa bide ben bugün malum işlerden tv felan açmadıydım yenice gördüm istanbulun haliniiii
ay arkadaşlar hepinize geçmiş olsun inşallah kimseciklere bişi olmaz yaaaa
malum topiğin %95 i istanbuldandı
bu da bir afat mafoldumben
oğlum dersanedeydi
çıkışına kadar hava günlük güneşlikti çocuk çıktı bir gökgürü
ltüsü bir yağmur göz gözü görmüyo
hemen aradım babası çıktı telefonunu arabaya düşürmüş sıpa:mymeka:
o eve gelene kadar 9 doğurdum pencerede kaldım ağla ağla gözlerim şişti
çok şükür ki sağ salim geldi eve ama afedersiniz donuna kadar ıslanmış yavrummmzemuszemus
haberleri izleyince çok üzüldük dahada bekleniyormuşşşşş rabbim yardımcıları olsunn:gitme:
bu da bir afat mafoldumben
oğlum dersanedeydi
çıkışına kadar hava günlük güneşlikti çocuk çıktı bir gökgürü
ltüsü bir yağmur göz gözü görmüyo
hemen aradım babası çıktı telefonunu arabaya düşürmüş sıpa:mymeka:
o eve gelene kadar 9 doğurdum pencerede kaldım ağla ağla gözlerim şişti
çok şükür ki sağ salim geldi eve ama afedersiniz donuna kadar ıslanmış yavrummmzemuszemus
haberleri izleyince çok üzüldük dahada bekleniyormuşşşşş rabbim yardımcıları olsunn:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?