2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

gerçekten mi.....:kedi: opuyorumnanaktan zemuszemus

bende geçen gece rüyamda gördüm burdaki herkes vardı...ama avatar resminizde ne varsa öle gördüm çok komikti yaaa...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yaaa bide ben bugün malum işlerden tv felan açmadıydım yenice gördüm istanbulun haliniiii
ay arkadaşlar hepinize geçmiş olsun inşallah kimseciklere bişi olmaz yaaaa
malum topiğin %95 i istanbuldandı
malum işlerden derken iftar hazırlığından bahsettim haa yanlış anlamayın

Son düzenleme:
hafsa hakkaten azcık kendinden bahsedermisin valla uyuz oldum beynimee ben seni tanıyo gibiyim yaaaa
bak benim adım tülin eşiminkide irfan eskiden eşim bim bs siydi biz alanya antalya denizli afyon buraları gezdik eşiimde tokatlı senede bi kez erbaaya gideriz

ben hayatımda bi kere geldim alanya ya o da geçen sene tatile..baya bi gezmiştik oralardamı karşılaştık acep

yaaaa kikolenin anlamı nerden geliyo soracam hep unutuyorum :kedi:

ben artvinliyim anam babam hakiki lazlardır yani lazca konuşurlar
babamda benim büyük kızı çok sever belki resimlerini görmüşsündür kıvırcık bişidir kendisi
babamda ona lazca kıvırcıkım anlamına gelen kikoleyim der bende çok severim o sözü ondan öyle koydum

bende rizeliyim 5 yıldır ankaradayım...yakın sayılırmışız..

ya hafsa seni çıkaramadım tamamda öle birbirine yakın şeyler denk geldiki şaştım valla hemşeri çıktık bak tokatlı arkadaşında varmış ama eşim tokatlı tabiii orasını geçelim
bide alanyaya gelmişsin ne tesadüfler bak bide bimle ilişin olsa tamam dicem

yok ben çıkaramadım galiba sen birine benzetiyon...zaten oldum olası hep birilerine benzetilirim..ortalama bi simam var sanırsam...

aa olmamııı....cumaları hiç atlatmam..önce perşembe günü gazeteden bakarım güzel bişi varsa hemen sabah ordayım..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benim kız en nihayetinde oto koltuğunda sızdı şükürrrrr
ha bu arada ben ya idrar yolu enfeksiyonu geçiriryom yada kum döküyom çünkü felaket yanıyoooom azcık kaşınıyo ve kasıklarımda ağrıyooo öf taaa cumaya gidecem doktora elimde ilaçları var ama süte geçiyo diye de kullanamıyom

yaa geçmiş olsun..:gitme:

vereliniortak :mymeka: :1no2: :sm_cool:

vereliniortakdelikafadulden:lepi:

maşallahhhhhhh valla bende bi o kadar tembelim bugünnn
çamaşırlar asılacak yıkandı 1 saat oldu hala sepette beni bekliyo çay faslı ortalarda toplancak beni bekliyoooo-tatlicadiarzu-
beklesinler napiim canım istemiyo iştee-tatlicadiarzu-:umursamaz:

hepinize ii geceler kızlar tekrar görüşmek üzere:) ilginiz için sağolun.

iyi geceler canım ne dimek her daim beklerizvereliniortak

huri geçmişte,alıntı yapıp toptan cevap vercek hepimizee laelaelaelaelae

ben size kaçalım dedim bi baktım kimse yok peşimde bi ben kaçıyommm bende döndüm geldimmm:mymeka:-tatlicadiarzu-

KIZLAR BEN 40M ÇIKTIKTAN SONRA HEMEN DÜZENLİ OLARAK REGL OLMAYA BAŞLADIM BUGÜN İKİNCİ REGLİMİDE OLDUM BENM GİBİ OLAN WARMI YA NYE HEMEN OLDUM Kİ BEN:gitme:

anacım daha ne istiyon yav bende olsam keşkemmmm

kızlar geçmişteyim..hani merak edeniniz varsa gelcem şimdik 553 deyim....

anammmm gelcekkkk kaçalım son şansımızzzzzdelikafadulden

walla allahım beterinden korusun...
sanada çok geçmiş olsun demet...
çok korkmuşsundur anlayabiliyorum yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…