2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

huri bi türlü toplayamadı galiba geçmişi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

huri yok bu gece, huricim geçmişi okudum yoksam eczaneden bişeyler mi aldın canım sen kaydirigubbakcemile3 .hııı nerdesin bakiim

diloşta yok baksana bunlar kesin niyeti bozdu bu geceeee:jeyyar:

hafsa huri niye gidecekti eczaneye fisfisfis
huri nerdesin kızzzzz kesin kondom almaya eczaneye gitti gündüz bahsetmişti çünki yoksa kesin burda olurdun
seni seçtim pikachu yöntemi için kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
heh işte derin söylediiiiiiiiiiiiiiiiiii büyük gün bugündür belkim kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 :kedi: kaydirigubbakcemile3 delikafadulden sırnaşık şey :dance: :teytey:
huri yarın geçmişi okuyunca gebertecek beni :sinifsinif: lmaz: :kedi: laelaelaelaelae
kulakları iyi çınladı bu gece onun kaydirigubbakcemile3
ahanda huri geldi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaçalımmmmmmmmmmmmdelikafadulden
kaydirigubbakcemile3 huricim nerdesin sen bakiim,biz gidicez artık bu saatte gelinir mi :1closedeyes:,bu gece iyi oturdum ben ya paşamda uyuyo maşallah
Kocişimde bekliyo zavallım onunlada ilgileneyim biraz bari neyseki eczaneye gitmeye gerek yok kaydirigubbakcemile3 huri kızmıyosun dimi takıllıyorum valla
huri geçmişte,alıntı yapıp toptan cevap vercek hepimizee laelaelaelaelae
ohoooooooooo daha çok var gelmene anacım hadi gidiyom ben bizimde kocalarımız var heralde :1closedeyes: hoş başı ağrıyo bu akşam ama kaydirigubbakcemile3.

klava:klava:klava:

yettim uleeyynnnnnn benim uçkurumu çekiştirirsiniz he..:mymeka:.ipeğe kardeş yapma çalışmalarım bu gecede olmadı ama kocam isyanlarda yarın git eczaneye demeye başladı artıkın....kaydirigubbakcemile3

bu akşam dayımlaraifatara davetliydik size yazamadım çünkü eşimin halası bendeydi ve sinir oldum kadına resmen ipeği hiç rahat vermedi hep uyandırdı mıncıkladı sevdi beni delirtti o gitti eşim geldi çıktık evden....

ipek hiç durmadı orda sürekli ağladı uyumadı emdi rezenesini içti hiç bir derdi yoktu ama hep ağladı en son dayanamadım mama verdim sustu..:a015::uhm::çok üzgünüm:
ewe geldik beşiğine koydum uyudu yine uyandı durmadı evdede ağladı sonra bi kustu ...ben o kadar kusamam yani...heralde hem emmmek hem mama ağar geldi anlamadım ....kustu hemen saniyesinde uyudu anlamadım...
o işe gelince bugün kü sağanak yağmurdan çıkamadım yoksa gözüm fena kararmıştı yeter artık dedim yani...bizimkide almıyor...artık yarın eczaneye git dedi...yarın zaten doğum günü..yarın akşam kesin yani.....hohohohohoh yarın birde regl oluyormuşum çok gülerim haaaaadelikafaduldensırnaşık şey....
bu arada kızmıyorum neticede ben size söyledim kondom meselesini...siz benim bacımsınız bacılar birbirlerinden bişey saklamaz....canlarım benim....
ama iyi gırgırımız yapmışsınız haaaaaaa.....
diloşa gelince onun pikaçuuuluk halimi kaldı bugün pestili çıktı.....
bende kaçıyorum geçmiş yordu beni..kızda çok yordu beni...yatacam ama kafama takıldı mama verince niye sustu ...kususunca kızızm bi rahatladı...heralde benim süt azaldı..

:roflol:

benim babam da artvinli kızzz

aa olmamııı....cumaları hiç atlatmam..önce perşembe günü gazeteden bakarım güzel bişi varsa hemen sabah ordayım..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aynen bende broşüründen bakarım beğendiğim varsa giderim cumaları:lepi:
bazen çok güzel şeyler çok ucuza denk geliyoookaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun kikoşum :teselli:

ben bi büyük danama bakayım hala yatmadımııııklava:

geçmiş olsun huri dert etme olacak bunlar rabbim sağlık versin inşallah bebişinede sanada....

ne diycem yaaa.alla aşkına zaten her türlü korunma yöntemi tıp tarafından bizim üstümüze geliştirilmiş bi kondomunuda alamıyor onuda ben alıyorum ...eee ona ne kaldı...keyfini sürmek...işe bak yaaaa...:tomato:

walla allahım beterinden korusun...
sanada çok geçmiş olsun demet...
çok korkmuşsundur anlayabiliyorum yaaa..

teşekkür ederim canım çok zordu
haberlerde bi kadının kucağından almış ya sel yavrusunu 1,5 yaşında kahroldummmmmmmm
rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin biziiiii:gitme:

huri bi türlü toplayamadı galiba geçmişi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

toparlamış valla sıra bizi toparlamaya gelmişşşkaydirigubbakcemile3

ne kızıyon bee parnak kadar çocuğaaaaaamafoldumben
demek gene olmadııı
anacım bizim sıpa yatmıyo bende koncama pikaçuyu anlatcaktımmmm:roflol:
yatır gel dediydi hevesle ama koncam uyumuş sıpam cin gibi pc de oyun oynuyoooo:mymeka:

hurişcim valla ömrün uzun olsun varlığın yetiyo iyiki varsın allah da hep senin yüzünü güldürsün emiiiiiŞenizopuyorumnanaktan

haklısın diloşum çok yorulmuştur
acaba ne yaptııı

senin kabahatin alma bakalım ...nasılsa eninde sonunda alacak...bizimki mesela ben alacam desem gebertir beni....

neyse ben kaçar gerçekten oturamıyorum artıkın...kızım bu akşam beni çok üzdü...
maç bittit hadi kalkalım dedim eşime kız durmuyor yatağını istiyor heralde dedim...
yengem diyo çocuğu alıştırma öyle durmuyo falan diye gittiğin yerde burnunda gelir sonra hiç bi yerde uyumaz rahat vermez..
şu an ne yapmamı önerirsin yengee napıyım yani oturalım hadi ipekte bağarsın dursun...
normalde eleştirileri sessizce hehe diyorum ama çocuk bakmaktan anlamayan dallamalar bana yorum yapınca deli oluyorum...7:30 da biberona sütle bebe büsküvisi su gibi karıştırıp yedirdi maç bitti 11 oldu hala kıza bişey yedirmedi kız 1 yaşında ....salak olan yengem ....
deli oldum bu akşam deliii....
ay emzik vermesene huriş?!
niye ki?!
zararlııı
neye zararlı yenge yani zararı neymiş...
zararlı işte çok zararlı verme...
ah burası müsade etsede bi rahatça küfür etsem
neyse ben kalkıyorum hepinizi öpüyorum..yarın eczaneye gitcem ilk defa kullancaz bakıyım nasıl bişeymiş...[/
B]

huri kız benimkide almaz hiç artık çareyi buldum internetten sipariş weriyorum hem daha ucuz oluyo anam

demet sen o danayı daha çooooookkkkk beklersin yatacak die....hohohohohohohohoh hehehehehehe

yok anam yatmıyo:umursamaz:
bitkisel bi uyutucu şurup var mı kızlarrrrrrrrrrdelikafadulden
sorma huricim yaaa bu beyler herşeyden kaçıyolar kaytarıyolar baba olmaları bile keyiflerince yaniii her türlü dert kadınlarda:umursamaz:
o yüzden değil mi ki cennet anaların ayakları altında...

ipeğimize geçmiş olsun bu arada çocuk kusunca rahatlamış bence sanki gaz sıkışması olmuş gibime geldi benim çıkartınca rahatlamış oyy kıyamam ben kuzumaaa:teselli:

aa olmamııı....cumaları hiç atlatmam..önce perşembe günü gazeteden bakarım güzel bişi varsa hemen sabah ordayım..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
he he heeeeee
yaa geçmiş olsun..:gitme:
saol canım inşallah uda geçecek
benim büyük kız çadırın içinde uyudu nihayet du bi yatırayım onu..
enem kıyamam bazen benimkide biyerlerde sızar
ay negüzel tesad,fler yaaaaa sevindim yani sende binevi karadenizlisin e baba ordan olunca yaniiii
iyi dileklerin içinde saol canım seninde şokun için geçmiş olsun canım
senin kabahatin alma bakalım ...nasılsa eninde sonunda alacak...bizimki mesela ben alacam desem gebertir beni....

aynen benide keserrrrrrrrr

ayy böyle çok bilmişlere sinir oluyorum ben yaaa hiç de dayanamam söylerim lafımı:umursamaz:
iyi yapmışsın sende
o engin bilgileriyle çocuğunu büyütsün
yazık anam çocuğada
neyseeeee
yat dinlen canım hadi iyi uykular
sen kullanmıycan bu arada boşver temizlik o ohhh diyeceksin ne rahattt :roflol::roflol::dance:

e demetim yaşında bizden büyük kızamıyorumda sanaaaaa
oğlunun busaaatte pc de oyunda ne işi var anacım yaaaaaa
bi aaaaaa de bence çocuk dediğin belli saatlerde yatar belli saatlerde kalkar hem okullar açılacak az kaldı de yavruna alışma sen artık uykun düzene girsin de ben kaldırırım söz de

ya huri yazık yiğenine be arada sen akıl ver şu yengene valla böyle nasıl yeni nesiller elde edecez yaaaa

teşekkürler kikoşcumm

haydin ben gideyim şu çocuğu zorla da olsa yatırayım
azıcıkta kendim uzanayım
sahurda gelirim inşallahhh

iyi sahurlar hepinize şimdidennnnŞeniz

walla bende varya bi ayda yazmadığım kadar msj yazdım haaa.....sohbet güzeldi ama...

ahh anacım demiyormuyum sanıyorsun
kızkardeşinden sonra çok alıngan oldu üstüne gitmiyorum o yüzden
ramazan diye sabahlara kadar oturuyodu
allahtan dersane başladı gerçi öğleden sonra gidiyo ama kızdım dedim erken yatılacak
demin gittim yatırmaya annecim ders vardı unuttum dedi yalvardı
şimdi oturdu dersi yapıyo bitsin bitmesin doğru yatacak şansı yok
büyüdükçe zorlaşıyor çocuklarla uğraşmak:gitme:

benim kıza bi haller oldu yaaa ayağımın didbinde oto koltuğunda uyuyo mıkırdandıkça sallıyom sızıyo valla ama 5 dk ya bi neiş yaaaaa gazınıda aldım altınıda değiştim e karnıda tok babasıda okudu eeeeee

ya bize gelen bi misafir kola getirmiş evede hiç sokmam sadece sarısını alırız hiçte sevmem ama şimdi bi canım çekiyo böle asitli asitli ay bi bardakta iç.tim ama gene içebile bilecem galibaaaaa klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…