2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ben iki gecedir uyuttuktan sonra yanında müzik kutusunu açıyorum..özellikle doğa sesleri var onu çok seviyo..15 dk ayarlıyorum ööölce içi geçiyo ..yoksa sürekli kıpırdıyo sallanmak istiyo daha da uyumuyo..çok şükür bu yöntem işe yaradı...

ben herkes kaçtı diye kaçıyodum yoksa nerdeee....uykumu kaldı hem şimdi yatacam birazdan annem arar sahura kalkın diye değmez yaanee...bak nazlıbaharda geldi...hoş eldin kardeeeşşş...

hosbulduk saolun kızlar yaa
anlamadıkki bırden cıktı bıraz tedavı uyguladm oğklanda 2 saattır uyumuyo((
sızlerden nbr
ya gecelerı altını alıyormusunuz benımmkı 2saatte bır yapıyor ve almazsamda yıkıyor ortalığı alnca susuyor alıstırdmmı ne?

canım varsa paranoks fitil hemen yap kıza büyük olunca biraz zor oluyo ama ısrarla dene ve sirkeyi bi tabağa dök ve elinle koltuk altını bacak aralarını ovuştur hatta boynuna kulak arkalarına felan sür işte yarım saat sonrada ılık suyla yıoka ama ateşi geçsede geçmesede doktora götür enfeksiyonlar ateş yapar nedenini öğrenin ona göre tedaviye başlayın

ewet cnm buyuk 38.5 olmus olctum şimdi((

yaa bilirim cnm..benim büğününde çok inatçı bi ateşi vardır....o kadar ki geçen sene 3 gün hacettepede yattık ateşini 39un altına düşüremediler.babasına çekmiş o da öle...neyse bizim enişte dr..en sonunda o bi ilaç ismi söledi büyükler için bi ateş düşrücü onun çeyreğini verdik te öle düştü....abimde eczacı ona da sorduk çok iyi ve etkili bi ilaç dedi..ama her dr bilmiyomuş...dur ben özelden yazayım sana adını olmadı yarın alırsın bi tane.. :gitme: mafoldumben zemuszemus

sikeledım cnm hatta bır kasık sirke içirdim aklınzda olsun pekmez ve sırkke ıcırmk atesi dusuruyor uyandı yawrum kardesını sewdı dayanamadı uyudu emen ılk işim yrn sbh düşmezse artık bu gece nöbetteyim sanırım
oğlanda uyudu şükür şimdi oda yatanı ıstemıyor ıkı gundur oto oltuğunda uyuyor oa pek rahat deıl gıbı gelıyor bana ama napalım orayı ıstyor....

kıkoleyım cnm fıtıl cok zor olur sanırım5,5 yasında yaptırmaz o bılırım ne nanelıdır o bı bılsenız az once uyandı elınde masal kıtabı ates 38,5 bana masal oku dıyor konustum bıraz atlattım allah tan kucamda da oğlan dusunun yanı
hafsacım ii olur cnm bızımde amca dr. da arayalım dedı esım yok dedım bu saatte adamı rahatsız etcez (

walla kızlar bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz ama benim dr um çocuğu sirkelisuyla sakın silme ateşini o anlık düşürür daha sonra arttırır demişti..onun yerine eklem yerlerine buz sürün demişti..hatta geçen aynı şeyi tv de de duydum....

kızlar ben kalkar keremım uyudu onu alayım yatana gozlerım nasıl yanıyor bırazda kızımın basında oturayım
cok saolun sıze ii geceler burdasınız galıbaelırım optum sızleri daha vaktim olursa gelırım bybye

CADIARZU bılemıyorumda bunca yıl baCADIARZUbam annem ole yapardı hepde işe yarardı bende ole yaptım işe yaradı bılemıyurm

hadi kolay gelsin allah yardımcın olsun

hafsacım benim kızın da doğduğundan beri ateş sorunu var bitek bu yöntemler geçici canım kısa süreli
dediğim gibi ateşi yapan vücuttaki bi enfeksiyonun varlığı
evet ateş düşürülmeli ama düşsede doktoara gidilmeli ve nedeni bulunup tedavisi edilmeli bence

hafsa bi ikimiz kalmışız ama benimde uyku geldi canım seni yalnız bırakmak istemezdim ama kusura bakma emi hadi canım sana iyi sahurlar
bizim babannemiz halen yanımızda olduğu için eşimi sahura o kaldırıyo yemekleride o hazırlıyo beni rahatsız etmiyolar allahtan ama farkında değiller bu saatte kadar oturduğumun hihi hi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…