2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ayy ne demek keşke uyu....benim uyku kaçtı....hadi sana ii geceler...

tabi ki kesinlikle haklısın....

dilara hoş geldin.....

hoşbulduk canımm nasılsınn maşallah baya kaynatmışsınız gece oku oku bitmedii çok yorulmuşum sızmışım resmen gece kızada yarken fitil attım çabuk uysunda dinleneyim diye işe yaradı kendime gelmişim birazz ayy kimseyi almıcam bidaha iftara bebekle zor oluyo çocukta hırpalanıyo normal gün gibide yemek yapamıyorsun çeşiri çok oluyo zorluyo insanıı:umursamaz:

kaydirigubbakcemile3 zemuszemus opuyorumnanaktan

ewet bu gece baya muhabbet oldu...denk geldik...

walla sende ki iyi cesaret...ben sadece iftardan sonra çaya alabiliyorum o bile bayağa yoruyo beni...yorulmayı geç dediğin gibi bebek perişan oluyoo..ramazan çıksın bebişler büyüsün önümüz kış geceler uzun nasılsa.....bol bol misafirimiz olur zaten...ben öle diyorum eşime...malum ikimizde çok severiz misafiri...:kedi: opuyorumnanaktan zemuszemus sositososito hihoyyyt

dünki menüm kızlarr:)
yayla çorbası
bardunya taze fasulye karışık zeytinyağlı pişirdim
kürdan kebabı yaptım
pilav yaptım
birazcıkta patatesli börek
cacık
mayonezli tavuk salaata
bide ortaya karışık çoban salata yaptım
cicibebeli prenses tatlısı yaptım üstü çikolata soslu
ayrıyetten aralara iftariyelikler konuldu:ecrin_bebek:

gunydn ıalarrr
dılara msalllh sana ben b yıl bı kayınwadem bı ablamlar geldı onlrda kenndn pısır kendn ye hesabı.....
oto koltunu sewdı bızımkı cok gzl uyudu masallah
kızım hasta yatıyor hala uyansında bı dr. gıdeım

Gamzecim bu gece sogami elimle ikiye kirip bir parcasini sardim gobeginin ustune. yok yapmadi kakasini gene sabah termometre ile uyardim. z/yagina batirip. ugrastim olmadi.canini yakarim bagirsaklarina zarar veririm diye vazgectim.

herkese gunaydinnnnn.

kroniklesmis. 5.30 sancimizla uyandik.ih ih ih. ihladi. aldim mutfaga goturdum actim aspiratoru. uyudu 1,5 saat daha. tabi telsiz basinda ben salonda telsiz basimda. bizimki 7 de mizildanmaya basladi. oynuyoruz emiyoruz altini degistirdim gune haziriz.

bu arada çok geçmiş olsun canım insallah cabucak iyileşir kuzun anaaaaa benim tosbağa sinirlendi iyice ben gideyim.sinirden konusmaya basladı anne dedi zemuszemus ins doktordan iyi haberlerle dönersiniz

bu arada çok geçmiş olsun canım insallah cabucak iyileşir kuzun anaaaaa benim tosbağa sinirlendi iyice ben gideyim.sinirden konusmaya basladı anne dedi zemuszemus ins doktordan iyi haberlerle dönersiniz

ınsallah cnm ya saol
bızımkıde emdı benı sonra cayınıda ıcttı bıtınce nıye bıttı dıye bır aglıyor gormelısınız emzğını werdım tabı tutmuyor o ben tutuyorum ama emmek ıstıyor ((((sustu

herkese günaydın...
hepinize huzur dolu bol sütlü gazsız bir gün diliyorum...

benim okuduğum yerde öle diyodu ..yerimseniben mirmirmirmir ..çok işe yaradı...hem zaten ben emziriyorum...sütüne nasıl katayım...:bbo: CADIARZU yerimseniben

canım sen benim verdiğim linkten okumadın mı...
ben mi yanlış okuyorum...çay kaşığına azıcık süt koy... kendi sütünden...
1-2 damla limon sıkacaksın....
linki tekrar vereyim bi daha bak istersen...
ben mi yanlış okuyorum acaba...

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/301809-gaz-problemine-cozum.html#post8953186

ben hamile kalınca geçen sene içerden kızım kapıyodu herşeyi oğluma bişey kalmıyodu...senağlama
tabi ben hamile olduğumu bilmiyordum...
bu yüzden süt konusunda prof oldum resmen... hergün bişey deniyodum midem çöp tenekesine dönmüştü resmen...kaydirigubbakcemile3

herkese aynı şeyler fayda etmiyo ne yazıkki...
mesela ben sana bende en çok süt yapan şeyleri yazayım sen içinden dene yavaş yavaş..

ısırgan çatı (çok iğrenç tadı var )
anason çayı
ayva veya ayva kompostası
özellikle boza(çok iğrenç tadı olsas da akşam ye yat sabaha yatak sırılsıklam oluyo
bal
aklıma gelenler bunlar...

ama en önemlisi bol su, huzur, uyku...
bol bol emzirmek..

sütünüz bol olsun inşallahççç

maşallah ona yarasın... :ecrin_bebek:
ne çayı içiyo canım... rezene falan mı...

aa hastaymış geçmiş olsun canım... nesi var... ateşi falan mı...
doktordan hayırlı haberlerle gelin inşallah..

Son düzenleyen: Moderatör:

canım çok geçmiş olsunn kıyamam yavruyaa inşallah önemli bişeyi yokturr :teselli:

ya kızlar kanal d deki programda doktor bebek acıktığını bilir falan diyordu devamını izleyemedim ama.yani 3 saatte 4 saatte kaldırmaya gerek yok falan.bizim doktor gece mutlaka uyandır acıktığını bilmez daha küçük sen en geç 3 saatte uyandır demişti. kafamçokkarıştı bu doktorlar niye böle ki.birinin dediğini öbürününki tutmuyo.yazık acaba ben bosuna mı yavrumun uykusunu bölüyodum.hoş bizimki gözünü bile açmadan iki emip uykusuna devam ediyodu sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…