- 20 Kasım 2008
- 1.013
- 0
- 316
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.741
hafsa bi ikimiz kalmışız ama benimde uyku geldi canım seni yalnız bırakmak istemezdim ama kusura bakma emi hadi canım sana iyi sahurlar
bizim babannemiz halen yanımızda olduğu için eşimi sahura o kaldırıyo yemekleride o hazırlıyo beni rahatsız etmiyolar allahtan ama farkında değiller bu saatte kadar oturduğumun hihi hi
hafsacım benim kızın da doğduğundan beri ateş sorunu var bitek bu yöntemler geçici canım kısa süreli
dediğim gibi ateşi yapan vücuttaki bi enfeksiyonun varlığı
evet ateş düşürülmeli ama düşsede doktoara gidilmeli ve nedeni bulunup tedavisi edilmeli bence
dilara hoş geldin.....
hoşbulduk canımm nasılsınn maşallah baya kaynatmışsınız gece oku oku bitmedii çok yorulmuşum sızmışım resmen gece kızada yarken fitil attım çabuk uysunda dinleneyim diye işe yaradı kendime gelmişim birazz ayy kimseyi almıcam bidaha iftara bebekle zor oluyo çocukta hırpalanıyo normal gün gibide yemek yapamıyorsun çeşiri çok oluyo zorluyo insanıı:umursamaz:
hoşgeldin aramıza bebeişi hayırlı olsun canım
heeee demekki radaki sürekli misafir sendinnnnn
sağol canım h.b. evet bendim galiba.gece gündüz burdaydım valla zemuszemus ya sabah sabah nöbetçiyiz yine bu kızın yüzünden kaydirigubbakcemile
canımcım ben limonu henüz denemedim asitli ya cesaret edemedim ama dün geceden beri kaka yapamamıştı sabah çok zorlanıyodu saponı göbeğine ikiye bölüp koydum tulumunun üstünden ama tabi çok tutmadı maksimum 1 saat kalmıştır öğleye doğruda kakasını bolca yaptı ama soğandanmı kendiliğinden mi bilemedim yağızın maşallah çok kaka sıkıntısı yok genelde emzirirken yapıyo ama arada takılıyo tabi her bebek gibi
hoşgeldin cnma.s.
gunydn ıalarrr
dılara msalllh sana ben b yıl bı kayınwadem bı ablamlar geldı onlrda kenndn pısır kendn ye hesabı.....
oto koltunu sewdı bızımkı cok gzl uyudu masallah
kızım hasta yatıyor hala uyansında bı dr. gıdeım
bu arada çok geçmiş olsun canım insallah cabucak iyileşir kuzun anaaaaa benim tosbağa sinirlendi iyice ben gideyim.sinirden konusmaya basladı anne dedi zemuszemus ins doktordan iyi haberlerle dönersiniz
benim okuduğum yerde öle diyodu ..yerimseniben mirmirmirmir ..çok işe yaradı...hem zaten ben emziriyorum...sütüne nasıl katayım...:bbo: CADIARZU yerimseniben
bende aynı dertten muzdaribim canım.....ahanda bak gecenin şu saatinde rahat 2 porsiyon vardır güllaç yiyorum...ben bi tek bunu buldum..başka ne denediysem çare etmiyo....humanaya da artık bağışıklık mı kazandım ne o da artık fayda etmiyo...güllacın yapımıda kolay diğer tatlılara göre de bayağa hafifd...... bende sürekli bunu yiyorum sütüm olsun diye.....allaah seninde yardımcın olsun....:gitme: kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
ınsallah cnm ya saol
bızımkıde emdı benı sonra cayınıda ıcttı bıtınce nıye bıttı dıye bır aglıyor gormelısınız emzğını werdım tabı tutmuyor o ben tutuyorum ama emmek ıstıyor((((sustu
gunydn ıalarrr
dılara msalllh sana ben b yıl bı kayınwadem bı ablamlar geldı onlrda kenndn pısır kendn ye hesabı.....
oto koltunu sewdı bızımkı cok gzl uyudu masallah
kızım hasta yatıyor hala uyansında bı dr. gıdeım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?