- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.761
oh ne gzl ykn olmak en uzak benım sıze sanırım kımsede yok duzceden bu arada kızımn atesı 36,5 oldu şükür
günaydın canımgünaydın kızlar
canım çok geçmiş olsunselam kızlar..moralim bozuk..
1 ay once haff bronsit teshisi ile b antibiotik vermişti dr bende 3 lu asısı olmadan bebegimin icmek istemedim neyse gecen basladım 3.gunde inanılmaz b grip halleri basladı salya sumuk ..hemen dr u aradım bana kızdı ben size o işlacı 1 ayki kan durumunuza gore vermiştim dedi hemen kesin dedi..neyse kestim antibiotigi..sonra kzıma gecmesin die b gun emzirmemeye karar verdim ama cok aglıodu ozluodu memyi v benmi..agzıma tulbenti sarıp emzirdim b kac kez..simdi bu sabah o da hırıldıo ve haff oksuruo cok korkuorum 1 de dr a gidicez..ins bisi cıkmaz..tonimer de sıktım hırıltısı gtsişn die. ama offf...hala var.....
ya ben bole b hatayı nasıl yaptım bilmiorum ..antibiotige kafasına gore baslamayacak ilk kisi ben dim pipirikliydim yane..ama cocuum icin dedim icmedim ...neyse..bole iste..
canım bende uyandırmıyorum kendisi acıkınca mutlaka uyanıp ağlıyor zatenkanal d deki program çok güzel.bende hiç uyandırmıyorum.kendi uyanıyor zaten.birde ne zaman istese emziriyorum.doktor öyle demişti
dünki menüm kızlarr:)
yayla çorbası
bardunya taze fasulye karışık zeytinyağlı pişirdim
kürdan kebabı yaptım
pilav yaptım
birazcıkta patatesli börek
cacık
mayonezli tavuk salaata
bide ortaya karışık çoban salata yaptım
cicibebeli prenses tatlısı yaptım üstü çikolata soslu
ayrıyetten aralara iftariyelikler konuldu:ecrin_bebek:
selam kızlar..moralim bozuk..
1 ay once haff bronsit teshisi ile b antibiotik vermişti dr bende 3 lu asısı olmadan bebegimin icmek istemedim neyse gecen basladım 3.gunde inanılmaz b grip halleri basladı salya sumuk ..hemen dr u aradım bana kızdı ben size o işlacı 1 ayki kan durumunuza gore vermiştim dedi hemen kesin dedi..neyse kestim antibiotigi..sonra kzıma gecmesin die b gun emzirmemeye karar verdim ama cok aglıodu ozluodu memyi v benmi..agzıma tulbenti sarıp emzirdim b kac kez..simdi bu sabah o da hırıldıo ve haff oksuruo cok korkuorum 1 de dr a gidicez..ins bisi cıkmaz..tonimer de sıktım hırıltısı gtsişn die. ama offf...hala var.....
ya ben bole b hatayı nasıl yaptım bilmiorum ..antibiotige kafasına gore baslamayacak ilk kisi ben dim pipirikliydim yane..ama cocuum icin dedim icmedim ...neyse..bole iste..
dün doktor kontrolümüz vardı
ğolum 6700 gr 62 cm olmuşaz kilo almış bu ay 700 gr topu topu .ee miğdesi yüzünden yiyemiyor ki aşkım bişi. gavisconun pediatri tozunu verdi bir hafta günde 3 kere verilecek. eğer düzelmezse miğde ilaçlarına başlanacak reflüsü varmış birde vitaminini değiştirdi toz bişi verdi. inşallah düzelir. sabah ben çıkarken evden ateşi vardı.aşı olduk dün aklım evde şimdi
ya kızlar kanal d deki programda doktor bebek acıktığını bilir falan diyordu devamını izleyemedim ama.yani 3 saatte 4 saatte kaldırmaya gerek yok falan.bizim doktor gece mutlaka uyandır acıktığını bilmez daha küçük sen en geç 3 saatte uyandır demişti. kafamçokkarıştı bu doktorlar niye böle ki.birinin dediğini öbürününki tutmuyo.yazık acaba ben bosuna mı yavrumun uykusunu bölüyodum.hoş bizimki gözünü bile açmadan iki emip uykusuna devam ediyodu sositososito
benim doktorum uyandırmaa dedi heleki 2 .ayı bittikten sonra hiç gerek yok dedi artık büyüdü ve kendi uyku düzeni kurmak isticek dedi banada dediki seni gece uykundan biri kaldırsa uykuyumu tercih edersin yemeğimi tabiki uykuyu dedim aynen böyle dedi zaten açsa kendi uyancak ve emecektir boşuna uykusunu bölymeye gerek yok demişti:ecrin_bebek:
maşallah ona yarasın... :ecrin_bebek:
cnm saol rezene ıcıyor mılupann sımdı uyuyakaldı ablası hasta ya yawrumun bıze yardımcı olyor sanırım masallah... kızımı atesı dusuyor yavas yavas ogleden sonra goturcem onu
oğlum uyansın banyosunu yapayım kayınvaldeme bırakaımda kıızımı gotureım ...
selam kızlar..moralim bozuk..
iş yerinde braz önce bişi ısırdı benii off çok kaşınıyor her iki ayak bileğimi. umarım zehrli değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?