2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

benim doktorum uyandırmaa dedi heleki 2 .ayı bittikten sonra hiç gerek yok dedi artık büyüdü ve kendi uyku düzeni kurmak isticek dedi banada dediki seni gece uykundan biri kaldırsa uykuyumu tercih edersin yemeğimi tabiki uykuyu dedim aynen böyle dedi zaten açsa kendi uyancak ve emecektir boşuna uykusunu bölymeye gerek yok demişti:ecrin_bebek:

maşallah ona yarasın... :ecrin_bebek:
ne çayı içiyo canım... rezene falan mı...

aa hastaymış geçmiş olsun canım... nesi var... ateşi falan mı...
doktordan hayırlı haberlerle gelin inşallah..[/QUOTE]

cnm saol rezene ıcıyor mılupann sımdı uyuyakaldı ablası hasta ya yawrumun bıze yardımcı olyor sanırım masallah... kızımı atesı dusuyor yavas yavas ogleden sonra goturcem onu
oğlum uyansın banyosunu yapayım kayınvaldeme bırakaımda kıızımı gotureım ...

günaydın şekerler nasılsınız
biz kızımla öğleden sonra demresu teyzemize gidecez

selam kızlar..moralim bozuk..

1 ay once haff bronsit teshisi ile b antibiotik vermişti dr bende 3 lu asısı olmadan bebegimin icmek istemedim neyse gecen basladım 3.gunde inanılmaz b grip halleri basladı salya sumuk ..hemen dr u aradım bana kızdı ben size o işlacı 1 ayki kan durumunuza gore vermiştim dedi hemen kesin dedi..neyse kestim antibiotigi..sonra kzıma gecmesin die b gun emzirmemeye karar verdim ama cok aglıodu ozluodu memyi v benmi..agzıma tulbenti sarıp emzirdim b kac kez..simdi bu sabah o da hırıldıo ve haff oksuruo cok korkuorum 1 de dr a gidicez..ins bisi cıkmaz..tonimer de sıktım hırıltısı gtsişn die. ama offf...hala var.....

ya ben bole b hatayı nasıl yaptım bilmiorum ..antibiotige kafasına gore baslamayacak ilk kisi ben dim pipirikliydim yane..ama cocuum icin dedim icmedim ...neyse..bole iste..

kanal d deki program çok güzel.bende hiç uyandırmıyorum.kendi uyanıyor zaten.birde ne zaman istese emziriyorum.doktor öyle demişti

günaydın kızlar
günaydın canım
canım çok geçmiş olsun
kanal d deki program çok güzel.bende hiç uyandırmıyorum.kendi uyanıyor zaten.birde ne zaman istese emziriyorum.doktor öyle demişti
canım bende uyandırmıyorum kendisi acıkınca mutlaka uyanıp ağlıyor zaten

slm kızlar

tatlım bebekle bu kadar yemeği nasıl yaptın maşallah valla

korkma bişi olmaz güçlüdür o. ama sen doktorunla konuş bebiş için. koruyucu bir ilaç varsa başlarsınız. geçmiş olsun

herkese günaydınnn nasılsınız?
biz aşılarımızı olup geldik,oğluşum şimdi ayaklarımda uyumaya çalışıyo bide dalsa ne güzel uyucak aslında
sağlık ocağındakiler kilosunu 6100 gram olarak tarttı,boyunuda 62 cm. dedi dünden fazla çıkardılar yani ben doktorunkine daha çok güveniyorum sanki

huricim geçmiş olsun ipeğimize canım fazlasını çıkarmıştır çocuk bizimde oluyo bazen çıkarınca rahatlayıp uyumuş bak.Bizi sinir edenler utansın ne diyim ben herkes çok biliyo anacım herşeyi boşvericen en güzeli çeneleri kapanmaz çünkü benim çevremdede doluuu.
geçmiş bitmedi daha maşallah geceden beri ne çene varmış sizde oku oku bitmiyo

dün doktor kontrolümüz vardı
ğolum 6700 gr 62 cm olmuş az kilo almış bu ay 700 gr topu topu .ee miğdesi yüzünden yiyemiyor ki aşkım bişi. gavisconun pediatri tozunu verdi bir hafta günde 3 kere verilecek. eğer düzelmezse miğde ilaçlarına başlanacak reflüsü varmış birde vitaminini değiştirdi toz bişi verdi. inşallah düzelir. sabah ben çıkarken evden ateşi vardı.aşı olduk dün aklım evde şimdi

geçmiş olsun canım... geçer inşallah en kısa zamanda...
biberonla besliyosan dr browns ın biberonlrını kullan...
reflüyü yarı yarıya azalttığını söylüyolar...
tekrar geçmiş olsun...
bu arada maşallah baya tosun sizinkiler..
benimki daha 4 kilocuk...:ecrin_bebek:

bende uyandırmıyorum hatta geçen akşam 10da mamasını yiyip uyudu saat 4.30 gibi uyandı emzirdim yine uyudu bi daha saat 6 da mama yedi.dün sordum doktora sakın uyandırma dedi yani diloşun dediklerinin aynısıı

geçmiş olsunnn,inşallah düşer ateşi ama yinede doktora görünün

geçmiş olsun canım bi gidin bakalım doktora,geçmemiştir inş. kuzuna

iş yerinde braz önce bişi ısırdı benii off çok kaşınıyor her iki ayak bileğimi. umarım zehrli değildir.

ne ısırdıki ay ben çok huylanırım zehirli değildir canım inş. sivri falan olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…