2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

iki aydır dr browns kullanıyorum zaten . çokda memnunum gaz oluşmasınıda engelliyor.ama reflü için mecbur ilaç kullanmak durumundayız.

ya gecelerı altını alıyormusunuz benımmkı 2saatte bır yapıyor ve almazsamda yıkıyor ortalığı alnca susuyor alıstırdmmı ne?
geceleri ağlamadığı sürece hiç bişiy yapmıyorum.uykumun tadını çıkarıyorum..
ateş için geçmiş olsun canımcım şimdi nasıl.

alkisalkisalkis:lepi:

alkisalkisalkis

günaydın şekerler nasılsınız
biz kızımla öğleden sonra demresu teyzemize gidecez
:gitmeemir_bebek:

geçmiş olsun canım bi götür bakalım ne dicek...olur öyle şeyler bebeklerimişz için ne yapacağımızı bilemiyoruz işte onlar iyi olsdunlarda..

kanal d deki program çok güzel.bende hiç uyandırmıyorum.kendi uyanıyor zaten.birde ne zaman istese emziriyorum.doktor öyle demişti
:lepi:

iş yerinde braz önce bişi ısırdı benii off çok kaşınıyor her iki ayak bileğimi. umarım zehrli değildir.
kolonyağ sür ne bilem elini sürme çok kaşıma nolur nolmaz canım takip et kabarırsa devam ederse eczaneye göster benneyaptımki

kızlar bugün kocişimin doğum günü ..önce iftara fasulye pişircem pilav çorba falan şimdi..
kızızmla dışarı çıkıp bez alıcaz pasta alıcaz akşama .açma yapıcam....falan...
bu arada kızıma bebek arabası istiyordum baktım istediklerim pahalıydı...kraftın 3 tekerlekli arabası varmış kaynanamın patronunda kullanmıyormuş yeniymiş onu vermiş kaynanama akşama getirecek çok sevindim ya...onlardan istiyordum bende seneye alacaktım...gerçi evim 4. katta asansörde yok nasıl olcak bilmiyorum ama araba gelsinde ..olmadı girişe bisiklet kiliti vururum girişte çok dar ama bakalım ne olacak...arabam gelsinde hemen gesmelere çıkarıyım kızımı ....hehehehe

bence az değil 700 gram annesi maşallah kilosu boyu yerinde sağlıklı olsunlar onlar yeterki
geçmiş olsun bizd bu sabah olduk bende ateşi çıkar mı diye endişeliyim

yok canım sinek değil sanırım örümcek (

Sağol canım. Galiba anladım.

[

ya benim bebişde de aynı problem var ama bizim doktor tam tersini gösterdi bize ya sinir oluyorum bu doktorlara ikiside aynı kapıya mı çıkıyor acaba

Netten de baktım. Çiçeks gibi anlatıyordu canım.

güle güle topik ipegin annesi kısım senin bu bıdısın avatardaki resmi baktıkca mutlu ediyo resmen beni yirim onu masallah kaydirigubbakcemile2

Sağol Zuhal Teyzesi.

Emel, demet sizin bıdıklar ne kadar güzeller maşallah. Daha önce de resimlerini görmüştüm ama şimdi pek bi büyümüşler sanki. Allah nazardan saklasın.

kızlar bebekler 9-10 hafta civarında ellerini birleştirmeye başlarlarmıs.bunun için sık sık önlerinde el çırpmamız gerekiyormus ki taklit edebilsinler. kaydirigubbakcemile5

Benim kız ellerinin farkında değil. Ayaklarını anlamaya çalışıyor. Sürekli kucağımdayken ayaklarına eğilip bakmak için uğraşıyor.

2 gun once bebeklerin agzina gece yatarken 3 damla limon sikilirsa gazi olmuyormus diye konusmustuk. deneyen oldu mu?

benim kiz dun aksam oyle mizmizdi ki bir de damlatip iyice keyfini kacirmak istemedim.

gobegine sogan baglayan oldu mu?

Ben hayatta limon vermem. Bir kez hıçkırığı tutunca birinin aklına uyup verdim. Çocuğun nefesi kesildi. Ölecek sandım. Annemin eli ayağı boşaldı. O kadar fena oldu yani. Bi daha aslaaaaaa. Eğer bebeğinin gazı kolik derecesinde değilse bence bu kadar titizlenme. Şurup damla falan kullan. Ben Nurse Harvey kullanıyorum. Ölçüsünden daha az veriyorum. Max. 5 saatte 2 çay kaşığı. Zinco'dan daha iyi geldi. Biraz ıkınıyor ama çıkarıyor. Bir de kızım uyanık olduğunda mümkün olduğunca yatırıyorum. O ayaklarını indirip kaldırıyor hareket ediyor. Gazını hemen çıkarıyor ama işte onu sırtüstü yatarken oyalamak lazım. Yoksa durmuyor.

Kıyamam sana ya. Ama bir de şöyle düşün. 3 sene sonra senin çocuk olayın tamamen bitmiş olacak.
Merak ettim canım bişey soracağım. Doğumdan sonra bir süre adet olmuyorsun ya. Sen hamile kaldığını nasıl anladın?

Maşallah güzel prensese.

diloşum canım hamarat karıcım benim maşallah sana41 kere 2 çocukla o kadar yemek birde misafir tebrik ediyorum seni

çiçek seninle sohbete yetişicem ama kızızm uyanmadan şu fasulyeyi ocağa koyayım geleyim hemen....öpüldünüz...A

çiçeks temmuzda doğdu dimi.tickerda mayıs gibi gözüküyor ya sorayım dedim. biz sizden büyüğüz 3 ay bitiyor pazartesi günü. 4.ayda demir vitamini veriyorlar haberiniz olsun

nice yıllara canım güzel bigün olacak yani sizin içinn.Araba işi süper olmuş güle güle kullanın.Bende almadım bu sene zaten işe başlıcam kış geliyo baharda alırız dedik bol bol gezeriz inş.

yok canım sinek değil sanırım örümcek (

kafamçokkarıştıdelikafaduldendelikafadulden kkorkutmak gibi olmasında ya ben çok korkarım o yüzdenn örümcek,böcek, haşere fobim var benim oyyyyyyyyyy

ne aşısı? veremse yapmıyor

karma aşı 3ü birarada,olabilir dedi bugün babamız ateş şurubunu alıcak ne olur ne olmaz bulunsun

çiçek seninle sohbete yetişicem ama kızızm uyanmadan şu fasulyeyi ocağa koyayım geleyim hemen....öpüldünüz...A

bekliyoruzzz,benim oğlum ayaklarımda uyuyo babasıda izinli bayrama kadar ama salona yolladık onu kaydirigubbakcemile3, ben çocuk sallıyorum yaniiiii sizinle konuşmuyorum yerimseniben

çiçeks temmuzda doğdu dimi.tickerda mayıs gibi gözüküyor ya sorayım dedim. biz sizden büyüğüz 3 ay bitiyor pazartesi günü. 4.ayda demir vitamini veriyorlar haberiniz olsun

ya ben o tickerı beceremedim sanırım mayıs görünüyo evet 5 temmuzda doğduk biz halbuki akannehir

hmmm kimse uyandırmıyo demek.ben de uyandırmayayım.bi deniyim kaç saat uyuyo.benim tembel kızım sabaha kadar açmaz gözünü.ben de tepesinde beklerim acaba acıktı mı diye kaydirigubbakcemile5

Bugün bi fırsatını bulup işyeriyle görüşmeye gidicem ,benim raporum pazartesi bitiyo e bayrama kalıyo 1 hafta o aradada yıllık iznimden kullanmak istiyorum inş. kabul ederler yoksa pazartesi işbaşııı offfffff :sinifsinif:

Biraz önce netten okudum bebekler bu ay ellerini keşfedermiş 10 küçük parmağı her görüşlerinde çok sevinirlermiş :) benim kızda öyle sürekli eli yüzünde yüzünü kaşımaya bayılıyo tostosum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…