- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.781
geçmiş olsun canım... geçer inşallah en kısa zamanda...
biberonla besliyosan dr browns ın biberonlrını kullan...
reflüyü yarı yarıya azalttığını söylüyolar...
tekrar geçmiş olsun...
bu arada maşallah baya tosun sizinkiler..
benimki daha 4 kilocuk...:ecrin_bebek:
geceleri ağlamadığı sürece hiç bişiy yapmıyorum.uykumun tadını çıkarıyorum..ya gecelerı altını alıyormusunuz benımmkı 2saatte bır yapıyor ve almazsamda yıkıyor ortalığı alnca susuyor alıstırdmmı ne?
alkisalkisalkis:lepi:dünki menüm kızlarr:)
yayla çorbası
bardunya taze fasulye karışık zeytinyağlı pişirdim
kürdan kebabı yaptım
pilav yaptım
birazcıkta patatesli börek
cacık
mayonezli tavuk salaata
bide ortaya karışık çoban salata yaptım
cicibebeli prenses tatlısı yaptım üstü çikolata soslu
ayrıyetten aralara iftariyelikler konuldu:ecrin_bebek:
alkisalkisalkisbenim doktorum uyandırmaa dedi heleki 2 .ayı bittikten sonra hiç gerek yok dedi artık büyüdü ve kendi uyku düzeni kurmak isticek dedi banada dediki seni gece uykundan biri kaldırsa uykuyumu tercih edersin yemeğimi tabiki uykuyu dedim aynen böyle dedi zaten açsa kendi uyancak ve emecektir boşuna uykusunu bölymeye gerek yok demişti:ecrin_bebek:
:gitmegünaydın şekerler nasılsınız
biz kızımla öğleden sonra demresu teyzemize gidecez
geçmiş olsun canım bi götür bakalım ne dicek...olur öyle şeyler bebeklerimişz için ne yapacağımızı bilemiyoruz işte onlar iyi olsdunlarda..selam kızlar..moralim bozuk..
1 ay once haff bronsit teshisi ile b antibiotik vermişti dr bende 3 lu asısı olmadan bebegimin icmek istemedim neyse gecen basladım 3.gunde inanılmaz b grip halleri basladı salya sumuk ..hemen dr u aradım bana kızdı ben size o işlacı 1 ayki kan durumunuza gore vermiştim dedi hemen kesin dedi..neyse kestim antibiotigi..sonra kzıma gecmesin die b gun emzirmemeye karar verdim ama cok aglıodu ozluodu memyi v benmi..agzıma tulbenti sarıp emzirdim b kac kez..simdi bu sabah o da hırıldıo ve haff oksuruo cok korkuorum 1 de dr a gidicez..ins bisi cıkmaz..tonimer de sıktım hırıltısı gtsişn die. ama offf...hala var.....
ya ben bole b hatayı nasıl yaptım bilmiorum ..antibiotige kafasına gore baslamayacak ilk kisi ben dim pipirikliydim yane..ama cocuum icin dedim icmedim ...neyse..bole iste..
:lepi:kanal d deki program çok güzel.bende hiç uyandırmıyorum.kendi uyanıyor zaten.birde ne zaman istese emziriyorum.doktor öyle demişti
kolonyağ sür ne bilem elini sürme çok kaşıma nolur nolmaz canım takip et kabarırsa devam ederse eczaneye göster benneyaptımkiiş yerinde braz önce bişi ısırdı benii off çok kaşınıyor her iki ayak bileğimi. umarım zehrli değildir.
dün doktor kontrolümüz vardı
ğolum 6700 gr 62 cm olmuşaz kilo almış bu ay 700 gr topu topu .ee miğdesi yüzünden yiyemiyor ki aşkım bişi. gavisconun pediatri tozunu verdi bir hafta günde 3 kere verilecek. eğer düzelmezse miğde ilaçlarına başlanacak reflüsü varmış birde vitaminini değiştirdi toz bişi verdi. inşallah düzelir. sabah ben çıkarken evden ateşi vardı.aşı olduk dün aklım evde şimdi
bende uyandırmıyorum hatta geçen akşam 10da mamasını yiyip uyudu saat 4.30 gibi uyandı emzirdim yine uyudu bi daha saat 6 da mama yedi.dün sordum doktora sakın uyandırma dedi yani diloşun dediklerinin aynısıı
geçmiş olsunnn,inşallah düşer ateşi ama yinede doktora görünün
geçmiş olsun canım bi gidin bakalım doktora,geçmemiştir inş. kuzuna
ne ısırdıki ay ben çok huylanırım zehirli değildir canım inş. sivri falan olabilir mi ?
bence az değil 700 gram annesi maşallah kilosu boyu yerinde sağlıklı olsunlar onlar yeterki
geçmiş olsun bizd bu sabah olduk bende ateşi çıkar mı diye endişeliyim
sağol canım,benimki uyandı mamasını yedirdim mola verdik o yüzden
masajı burnunun üst tarafından gözlerine doğrubastırarak yapıyosun.yani burun kemiğinden gözlerine doğru.damarın olduğu yeri gösterdi doktor az önce mama yedirirken denedim.inşallah işe yarar.
[
ya benim bebişde de aynı problem var ama bizim doktor tam tersini gösterdi bizeya sinir oluyorum bu doktorlara ikiside aynı kapıya mı çıkıyor acaba
güle güle topik ipegin annesi kısım senin bu bıdısın avatardaki resmi baktıkca mutlu ediyo resmen beni yirim onu masallah kaydirigubbakcemile2
kızlar bebekler 9-10 hafta civarında ellerini birleştirmeye başlarlarmıs.bunun için sık sık önlerinde el çırpmamız gerekiyormus ki taklit edebilsinler. kaydirigubbakcemile5
2 gun once bebeklerin agzina gece yatarken 3 damla limon sikilirsa gazi olmuyormus diye konusmustuk. deneyen oldu mu?
benim kiz dun aksam oyle mizmizdi ki bir de damlatip iyice keyfini kacirmak istemedim.
gobegine sogan baglayan oldu mu?
valla hiç sorma canım...
gece toplardım evimi dünden beri hiç uyumayınca kaldı bütün işler...
valla varya hırsız falan girse benden önce başkası girmiş der çıkar gider... :roflol:
ben kızın tuvaletini yaptırcam diye spor yaptırırken oğlum yatakodasındaki bütün dolapları boşaltmış.. kaydirigubbakcemile3
öylece beni bekliyo...
benim kızımın gözündede oldu çapaklanma bi krem bi damla verdi dr 1 aydır hala tam anlamıyla geçmedi
azaldı gerçi ama uyuduğunda yine az da olsa oluyor maalesef
masajı bizde yapıyoruz
bu arada kızım yarın tam 2 ayını bitiriyorrrrrr:asigim:
kocaman abla oluyor prensesimmmm:lepi:
kızlar bugün kocişimin doğum günü ..önce iftara fasulye pişircem pilav çorba falan şimdi..
kızızmla dışarı çıkıp bez alıcaz pasta alıcaz akşama .açma yapıcam....falan...
bu arada kızıma bebek arabası istiyordum baktım istediklerim pahalıydı...kraftın 3 tekerlekli arabası varmış kaynanamın patronunda kullanmıyormuş yeniymiş onu vermiş kaynanama akşama getirecek çok sevindim ya...onlardan istiyordum bende seneye alacaktım...gerçi evim 4. katta asansörde yok nasıl olcak bilmiyorum ama araba gelsinde ..olmadı girişe bisiklet kiliti vururum girişte çok dar ama bakalım ne olacak...arabam gelsinde hemen gesmelere çıkarıyım kızımı ....hehehehe
yok canım sinek değil sanırım örümcek(
ne aşısı? veremse yapmıyor
çiçek seninle sohbete yetişicem ama kızızm uyanmadan şu fasulyeyi ocağa koyayım geleyim hemen....öpüldünüz...A
çiçeks temmuzda doğdu dimi.tickerda mayıs gibi gözüküyor ya sorayım dedim. biz sizden büyüğüz 3 ay bitiyor pazartesi günü. 4.ayda demir vitamini veriyorlar haberiniz olsun
Benim kız ellerinin farkında değil. Ayaklarını anlamaya çalışıyor. Sürekli kucağımdayken ayaklarına eğilip bakmak için uğraşıyor.
ya benimki ne eline ne de ayağına bakmıyo henüz.ellerini sadece saçını başını yolmak için kullanıyo.farkında değil galiba ellerinin.ama geçenlerde emziği düşmüş eliyle ittirerek ağzına soktuğunu görmştüm.çok şaşırmıstım.bikaç kez daha yaptı cadı ama tesadüf sanırım refleks gibi bişey.ellerini tutayım bi gözüne doğru bakalım napacak delikafadulden
yok canım sinek değil sanırım örümcek(
Benim kız ellerinin farkında değil. Ayaklarını anlamaya çalışıyor. Sürekli kucağımdayken ayaklarına eğilip bakmak için uğraşıyor.
ya benimki ne eline ne de ayağına bakmıyo henüz.ellerini sadece saçını başını yolmak için kullanıyo.farkında değil galiba ellerinin.ama geçenlerde emziği düşmüş eliyle ittirerek ağzına soktuğunu görmştüm.çok şaşırmıstım.bikaç kez daha yaptı cadı ama tesadüf sanırım refleks gibi bişey.ellerini tutayım bi gözüne doğru bakalım napacak delikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benimkide 3 gündür ellerini yiyo görende bu çocuk aç mı diyo :) buna alıştı ya bide dil hep dışarıda sositososito
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benimkide 3 gündür ellerini yiyo görende bu çocuk aç mı diyo :) buna alıştı ya bide dil hep dışarıda sositososito
ha evet aslında benim kızın da eli hep ağzında demek ki ellerinin farkında.ay biran çok korktum. mafoldumben
ya örümcek zehirli olmasın Allah korusun
geçti galiba kaşıntısı azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?