- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.801
Bugün bi fırsatını bulup işyeriyle görüşmeye gidicem ,benim raporum pazartesi bitiyo e bayrama kalıyo 1 hafta o aradada yıllık iznimden kullanmak istiyorum inş. kabul ederler yoksa pazartesi işbaşııı offfffff :sinifsinif:
herkese merhaba...
off çok moralim bozuk çoookkk...
hiç keyfim yok...
dün geceden beri kızın gazıyla uğraşıyorum... hala yapamadı tuvaletini..
uyumuyo da... bittim resmen...
senin bebeğinin gazı yok anlaşılan...inşallah kullanmak zorunda kalmazsın canım....
artık uykusuzluktan afyon vermeyi bile düşündüm...kaydirigubbakcemile3
limon olayında çocuğa bi zararı yok.. biberona koymuyoruz ki...
oğlumda hıçkırık için kullanmıştım...onun hiç gazı olmazdı...
belki de limondan diye düşündüm.. kızıma deneyeceğim...
muskatta alacak eşim... inşallah faydası olur....mirmirmirmir
hadi geçmiş olsun canım...
maşallah...
benim kızında köpek dişi mi çıkacak ne..kaydirigubbakcemile3
bembeyaz su toplamış...
slm kızlar bugün kızımı dra götürdük 4 300 olmuş boyuda 57cm bir ayda 900gr almış drumuz fena değil ama daha ii olabilir dedi küçük doğduğu için arayı kapatmaya çalışıyor heralde mamayı artırmamızı söyledi 15 gün sonrada kilonuzu bildirin tel de dedi uzakta olduğu için drumuz.diş yerlerimiz belli olmaya başlamış dedi dişlerini kaşıyacaktır salyaları çok akacaktır bu ay ama dişi çıkacağını zannetmeyin dedi bizde dr bey sablex bulduk biz diyince hepsi boş bunların dedi sizi oyalıyorızdedi sabı buluncaya 10 gün geçer faydası oluncayada 3 aylık olur gazıda bu arada geçmiş olacak dedi artk bundan sonra gazımız geçicek dedi hakikatten 2 gündür daha bir rahatız maşallahbu tür ilaçlar gazı geçirmiyor ama bir parça bebeği rahatlatıyor dedi neyse ordan lc maikikiye gittik kızıma çok güzel badyler aldoım bizim burada yok çünki ama tabii 3 aylık aldım ama naz kızım küçük doğduğu için 1 ay sonra filan başlarız giymeye buraya kadar yazmıştımki kızım uuyandı mamasını yedirdim bu arada ben oruç tutmayada başladım nasıl olsa emmiyor bir iki zevkine emiyorzemuszemus
canımcım anlarsın yutkunma sesinden dediğin gibi
ilk başta çok geliyor cork cork yutuyolar sonra azalıyor da mı acaba çok fazla anlaşılmıyor yuttuğu
olsun sen yinede emzir o mutlaka yutuyordur annesi
sanırım sende alıştın aplikatöre
uyusunda büyüsün paşammmmmmm
ya sorma teyzesi fotomodel oldu kızım pozlar veriyo bizde durmadan çekiyoruz
teşekkür ederizzzz:kedi:
teşekkürler teyzeleriiiopuyorumnanaktan
arasımızında az kalmışşşşşŞeniz
selam arkadaşalr nasılsınız kayra beyi uyuttum girdim nasıllar bebişler? kızlar ben gaza kesin çözüm buldum doktorum bitkisel bi şurup werdi ilaç değil ama günde 3 -4 ölçek weriyorumhemen arka arkaya hem alttan hem üstten çıkartyo gazını tawsiy ederim bakın çok memnun kalacaksınız 1 haftadır çok iyiyiz maşallah bu arada oğluşmn pipisini cuma günü sünnet ettrcz biraz yapışıklık war zorlanıyo kuzum sünnet baya iyi gelcek
merhabalar ben aranıza yeni katıldım bebeğim zeynebim 19.07 de dünyaya geldi, süt arttırıcı yöntem bilen varmı kızlar sütüm 2-3 gündür çok az geliyor yardımlarınızı bekliyorum denediğim şeyler üzüm hpşafı humana stil tea daha ne yapmam gerek bol bolda su içiyorum ama
ya kızlar kanal d deki programda doktor bebek acıktığını bilir falan diyordu devamını izleyemedim ama.yani 3 saatte 4 saatte kaldırmaya gerek yok falan.bizim doktor gece mutlaka uyandır acıktığını bilmez daha küçük sen en geç 3 saatte uyandır demişti. kafamçokkarıştı bu doktorlar niye böle ki.birinin dediğini öbürününki tutmuyo.yazık acaba ben bosuna mı yavrumun uykusunu bölüyodum.hoş bizimki gözünü bile açmadan iki emip uykusuna devam ediyodu sositososito
Ben hayatta limon vermem. Bir kez hıçkırığı tutunca birinin aklına uyup verdim. Çocuğun nefesi kesildi. Ölecek sandım. Annemin eli ayağı boşaldı. O kadar fena oldu yani. Bi daha aslaaaaaa. Eğer bebeğinin gazı kolik derecesinde değilse bence bu kadar titizlenme. Şurup damla falan kullan. Ben Nurse Harvey kullanıyorum. Ölçüsünden daha az veriyorum. Max. 5 saatte 2 çay kaşığı. Zinco'dan daha iyi geldi. Biraz ıkınıyor ama çıkarıyor. Bir de kızım uyanık olduğunda mümkün olduğunca yatırıyorum. O ayaklarını indirip kaldırıyor hareket ediyor. Gazını hemen çıkarıyor ama işte onu sırtüstü yatarken oyalamak lazım. Yoksa durmuyor.
canim benim kiz gazini kendi kendine cikariyor aslinda. ama sabah 5.30 da gene kendi kendine cikarmaya calisirken ih ih ihliyor mahvoluyor. ona care bulmaya calisiyorum.
dogdugunda nar suyu vermistim. ise yaradi halen gazini kendi cikariyor. ama o kronik ihlamalari cok uzuyor.
ya kızlar kanal d deki programda doktor bebek acıktığını bilir falan diyordu devamını izleyemedim ama.yani 3 saatte 4 saatte kaldırmaya gerek yok falan.bizim doktor gece mutlaka uyandır acıktığını bilmez daha küçük sen en geç 3 saatte uyandır demişti. kafamçokkarıştı bu doktorlar niye böle ki.birinin dediğini öbürününki tutmuyo.yazık acaba ben bosuna mı yavrumun uykusunu bölüyodum.hoş bizimki gözünü bile açmadan iki emip uykusuna devam ediyodu sositososito
selam kızlar..moralim bozuk..
1 ay once haff bronsit teshisi ile b antibiotik vermişti dr bende 3 lu asısı olmadan bebegimin icmek istemedim neyse gecen basladım 3.gunde inanılmaz b grip halleri basladı salya sumuk ..hemen dr u aradım bana kızdı ben size o işlacı 1 ayki kan durumunuza gore vermiştim dedi hemen kesin dedi..neyse kestim antibiotigi..sonra kzıma gecmesin die b gun emzirmemeye karar verdim ama cok aglıodu ozluodu memyi v benmi..agzıma tulbenti sarıp emzirdim b kac kez..simdi bu sabah o da hırıldıo ve haff oksuruo cok korkuorum 1 de dr a gidicez..ins bisi cıkmaz..tonimer de sıktım hırıltısı gtsişn die. ama offf...hala var.....
ya ben bole b hatayı nasıl yaptım bilmiorum ..antibiotige kafasına gore baslamayacak ilk kisi ben dim pipirikliydim yane..ama cocuum icin dedim icmedim ...neyse..bole iste..
bir an önce başla işe. her geçen gün daha da bağlanıyorsun bırakmak daha zor olcak. ben diyeyim.bak iki hafta oldu başlayalı daha rahatım.en azından oda çok anlamıyor benim yokluğumu arada küsüyor ama barışmamız yarım saati geçmiyor
Benim kızın kilosu iyi olduğu için geceleri kaldırmıyorum. Sadece sahurda yattığı tarafı değiştiriyoruz. Dün 23:30'da uyudu. Sabah 9'da kalktı. Enteresandır geceleri uyumaya başladı ama ben kendimi daha yorgun hissediyorum.
hehehee bende anlamamıştım neden olduğunu demek herkes bir süre sonra kendini daha yorgun hissedecek. yalnız kalmayacağım :))))
şaka şaka ama o yeni bir düzen kuruyor senin alışmaya başladığın vücüdunun yine dengesizleşti. merak etme bir süre daha yorgun hissedeceksin.sonra geçiyormuş :)) benim oğlanın da uykusu 20 gündür aynı seninki gibi oldu halen alışamadım.ben acayip yorgunum ve uyumak istiyorum dahada. pazar günü 9 da kalktık yemeğini yedirdim oynadık vs. sonra 10.30 gibi uyudu paşa bende yanında uyumuşum ikimizde 12 de uyandık. sanırım geçmiş iki ayın yorgunluğu çıkıyor. birde sen halen gece uyanır diye tetikte yatıyorsun. buda etkilyor
Benimkide uyandı,babasının ayaklarına verdim.Sabahtan beri bişey yemedim iki lokma yiyim oğlan uyurken zaten oda kalkar birazdan mama saati yaklaşıyo.
Huri anacım sen fasülye mi oldun yaw nerdesinnnnnnnn,açmaya mı başladın yoksam çok severim açmayı he.
Hadi gidiyom ben yine uğrarım bissürü iş var ev dağınık off erkekler evde oluncada sanki hiç toplanmıyo ev ben topluyorum o dağıtıyo.Öptüm hepinizi kendinize iyi bakın :1hug:
Benim kızın kilosu iyi olduğu için geceleri kaldırmıyorum. Sadece sahurda yattığı tarafı değiştiriyoruz. Dün 23:30'da uyudu. Sabah 9'da kalktı. Enteresandır geceleri uyumaya başladı ama ben kendimi daha yorgun hissediyorum.
hehehee bende anlamamıştım neden olduğunu demek herkes bir süre sonra kendini daha yorgun hissedecek. yalnız kalmayacağım :))))
şaka şaka ama o yeni bir düzen kuruyor senin alışmaya başladığın vücüdunun yine dengesizleşti. merak etme bir süre daha yorgun hissedeceksin.sonra geçiyormuş :)) benim oğlanın da uykusu 20 gündür aynı seninki gibi oldu halen alışamadım.ben acayip yorgunum ve uyumak istiyorum dahada. pazar günü 9 da kalktık yemeğini yedirdim oynadık vs. sonra 10.30 gibi uyudu paşa bende yanında uyumuşum ikimizde 12 de uyandık. sanırım geçmiş iki ayın yorgunluğu çıkıyor. birde sen halen gece uyanır diye tetikte yatıyorsun. buda etkilyor
Doğru biliyorsun galiba. Başka açıklaması olamaz. Geçen gün 11 saat uyudum. Daha bıraksan uyurdum. Önceden 3 saat kesintisiz uyuyunca sanki uzun bir uykudan kalkmış gibi dinç oluyordum oysa. Demek bundanmış. Yakında ortayı bulurum inşallah.
benimde oğluşum bugün kakasını yapamadı.derece soktuk zeytinyağlı.bakalım yapıcakmı.birde ateşi çıkmış.sabahtan beri çok mızmız zaten.gerçi çok değil ateşi 37,5 olmuş.fitil koyduk.şimdi uyuyor yavru kuşum.geçen gün alışveriş merkezine gitmiştik.arabasında durmadı aldık kucağımıza klimalı tabi biraz üşüttü galiba.
Geçmiş olsun canım. 37,6'dan sonrası ateşlenmiş sayılıyormuş. Tabi yine de dikkatli olmak lazım.
Doğru biliyorsun galiba. Başka açıklaması olamaz. Geçen gün 11 saat uyudum. Daha bıraksan uyurdum. Önceden 3 saat kesintisiz uyuyunca sanki uzun bir uykudan kalkmış gibi dinç oluyordum oysa. Demek bundanmış. Yakında ortayı bulurum inşallah.
Geçmiş olsun canım. 37,6'dan sonrası ateşlenmiş sayılıyormuş. Tabi yine de dikkatli olmak lazım.
ya gerçektenmi bak bunu bilmiyordum.sağol canım.önlemimizi aldık.uyanınca tekrar bir bakıcam bakalım düşmüşmü
cnm cok gecmıs olsun bızımde kız ateslıydı dustu ateı sukur hazırladım sımdı babası gelıyor goturcek dr.a bakalım ne dıcek? sen cıkma bebekle nasıl gıtcen dedı....oğlumda masllah bgn uyyuor ...ishal olmus ama onun atesı sanırım salgın varmıs(((((((((((
Merhaba arkadaslar 1 haftadir giremiyordum .geçmişe bakamadım pek ama bebişleri hastalananlar varmış geçmiş olsun en kısa zamanda umarım iyileşirler
cnm cok gecmıs olsun bızımde kız ateslıydı dustu ateı sukur hazırladım sımdı babası gelıyor goturcek dr.a bakalım ne dıcek? sen cıkma bebekle nasıl gıtcen dedı....oğlumda masllah bgn uyyuor ...ishal olmus ama onun atesı sanırım salgın varmıs(((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?