2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bir an önce başla işe. her geçen gün daha da bağlanıyorsun bırakmak daha zor olcak. ben diyeyim.bak iki hafta oldu başlayalı daha rahatım.en azından oda çok anlamıyor benim yokluğumu arada küsüyor ama barışmamız yarım saati geçmiyor

canim benim kiz da kakasini yapamiyor. zamaninda da dogdu. anne sutu ile besliyorum.
termometre vs hic ise yaramadi.

masallah kizina canim. az kaldi gazi da gecer yakinda.

Demetcim masallah kizina.

canim nedir o surup yazar misin?

hosgeldin aramiza canim.

canim benim babannem de kizdi bana. ne diye uyuyan cocugu uyandiriyorsun diye. eskiler hakli. ben de hic uyandirmadim.

canim benim kiz gazini kendi kendine cikariyor aslinda. ama sabah 5.30 da gene kendi kendine cikarmaya calisirken ih ih ihliyor mahvoluyor. ona care bulmaya calisiyorum.
dogdugunda nar suyu vermistim. ise yaradi halen gazini kendi cikariyor. ama o kronik ihlamalari cok uzuyor.

canım benim kızda da aynı sorun var.gazını kendi çıkarıyor ama saat 5 buçuk 6 oldumu garibim sabahın köründe başlıyor ıkınmaya.gazını çıkarıyo yine ama ıkınmaya devam ediyor hem de uykusunda.sebebini bi türlü bulamadım tabii çaresini de.ama sanırım genel bi durum.bebeklerin çoğunda var

Benim kızın kilosu iyi olduğu için geceleri kaldırmıyorum. Sadece sahurda yattığı tarafı değiştiriyoruz. Dün 23:30'da uyudu. Sabah 9'da kalktı. Enteresandır geceleri uyumaya başladı ama ben kendimi daha yorgun hissediyorum.

Geçmiş olsun canım gerçekten zor.

Biliyorum çok zor olcak hemde ama 1 hafta çalışıcam sonra bayram zaten bayramdan sonra başlamak istiyorum,iş moduna girdim zaten alıştırmaya çalışıyorum kendimi.Bu arada ev bakıyoruz taşınıcaz eğer bayrama kadar bulursak çıkarız.İşe başlamadan taşnımış olurduk ne güzel.Taşınma nedenimiz oğluma annem bakacak evlerimiz uzak anneme yakın bi yer bulursak bebeğim hiç evden çıkmamış olcak inş. yoksa diğer türlü çok zor.Arabamız yok hergün otobüslerde getir götür çocukta helak olcak aslında bu yıl ev sahibi kiraya zam yapmamıştı ne güzel ama dediğim gibi mesafe olunca başka ev aramak düşüyo bizede

Benimkide uyandı,babasının ayaklarına verdim.Sabahtan beri bişey yemedim iki lokma yiyim oğlan uyurken zaten oda kalkar birazdan mama saati yaklaşıyo.
Huri anacım sen fasülye mi oldun yaw nerdesinnnnnnnn,açmaya mı başladın yoksam çok severim açmayı he.
Hadi gidiyom ben yine uğrarım bissürü iş var ev dağınık off erkekler evde oluncada sanki hiç toplanmıyo ev ben topluyorum o dağıtıyo.Öptüm hepinizi kendinize iyi bakın :1hug:

tamam yine gel ben burada olur muyum bilmem.süt sama gereçlerini evde unutmuşum halim harap olmadan kaçarım eve sanırım.

benimde oğluşum bugün kakasını yapamadı.derece soktuk zeytinyağlı.bakalım yapıcakmı.birde ateşi çıkmış.sabahtan beri çok mızmız zaten.gerçi çok değil ateşi 37,5 olmuş.fitil koyduk.şimdi uyuyor yavru kuşum.geçen gün alışveriş merkezine gitmiştik.arabasında durmadı aldık kucağımıza klimalı tabi biraz üşüttü galiba.

cnm cok gecmıs olsun bızımde kız ateslıydı dustu ateı sukur hazırladım sımdı babası gelıyor goturcek dr.a bakalım ne dıcek? sen cıkma bebekle nasıl gıtcen dedı....oğlumda masllah bgn uyyuor ...ishal olmus ama onun atesı sanırım salgın varmıs (((((((((((

Merhaba arkadaslar 1 haftadir giremiyordum .geçmişe bakamadım pek ama bebişleri hastalananlar varmış geçmiş olsun en kısa zamanda umarım iyileşirler

Canım sana da çok geçmiş olsun. Bugün nöbettesin artık.

Merhaba arkadaslar 1 haftadir giremiyordum .geçmişe bakamadım pek ama bebişleri hastalananlar varmış geçmiş olsun en kısa zamanda umarım iyileşirler

Kız naber. İşe başladın galiba. Artık gelebildiğine göre. Ben geçmişe pek bakamadığım için neler yaptığını bilmiyorum.

sağol canım.sizede çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…