- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.821
Canım sana da çok geçmiş olsun. Bugün nöbettesin artık.
Kız naber. İşe başladın galiba. Artık gelebildiğine göre. Ben geçmişe pek bakamadığım için neler yaptığını bilmiyorum.
iyiyim ferdacım yok ya işe baslamadım 1 Ekimde baslıcam bakalım. evde yokum kaç gündür ondan giremedim .siz napıyosunuz ? işe nezaman baslıcaksın
sabah kanal d deki programda doktor annenin yediklerinin bebeğe gaz yapmıcağı gibi birşeyler söyledi.tamda dinleyemedimhuzursu oğlum mızmız bugün.sadece anne çok fazla kafein tüketiyorsa bebeği huzursuz edeceğini söyledi.
selam kızlar..moralim bozuk..
1 ay once haff bronsit teshisi ile b antibiotik vermişti dr bende 3 lu asısı olmadan bebegimin icmek istemedim neyse gecen basladım 3.gunde inanılmaz b grip halleri basladı salya sumuk ..hemen dr u aradım bana kızdı ben size o işlacı 1 ayki kan durumunuza gore vermiştim dedi hemen kesin dedi..neyse kestim antibiotigi..sonra kzıma gecmesin die b gun emzirmemeye karar verdim ama cok aglıodu ozluodu memyi v benmi..agzıma tulbenti sarıp emzirdim b kac kez..simdi bu sabah o da hırıldıo ve haff oksuruo cok korkuorum 1 de dr a gidicez..ins bisi cıkmaz..tonimer de sıktım hırıltısı gtsişn die. ama offf...hala var.....
ya ben bole b hatayı nasıl yaptım bilmiorum ..antibiotige kafasına gore baslamayacak ilk kisi ben dim pipirikliydim yane..ama cocuum icin dedim icmedim ...neyse..bole iste..
dün doktor kontrolümüz vardı
ğolum 6700 gr 62 cm olmuşaz kilo almış bu ay 700 gr topu topu .ee miğdesi yüzünden yiyemiyor ki aşkım bişi. gavisconun pediatri tozunu verdi bir hafta günde 3 kere verilecek. eğer düzelmezse miğde ilaçlarına başlanacak reflüsü varmış birde vitaminini değiştirdi toz bişi verdi. inşallah düzelir. sabah ben çıkarken evden ateşi vardı.aşı olduk dün aklım evde şimdi
aman aman zuzuumda gelmiş.hoşgelmiş
Çok az kalmış. Bazılarımız başladı bile. Benim iznim de 22 Eylül'de bitiyor. Önümüzdeki hafta gidip konuşacağım. Onlar hemen dönmemi bekliyorlar amaaaaa ben gitmeyi pek düşünmüyorum. Kızımdan ayrılmam imkansız. 6 ay ücretsiz izin isteyeceğim. 53 gün de yıllık iznim birikmişti. Onu da kullanacağım. Böylece 1 yaşına kadar kızımla kalacağım. Tabi onlar işten ayrıl da diyebilirler. Onu da ayrıca değerlendireceğim. Bakalım. Hayırlısı ne ise o olsun.
Günde 1 türk kahvesi içiyorum. Bazen akşamları 1 bardak kola içiyorum. Herhalde bu kadarı etkilemez. Gerçi kafeinsiz kahve alacağım. Beni bir süre oyalar. Asıl bişey diyeceğim ama kızmayın. Hamile kalmadan önce 1,5 paket sigara içiyordum. Hamile kalınca 6 taneye indirmiştim. 7. haftada bıraktım. Şimdi canım deli gibi içmek istiyor. Lohusalığımda annem gelmişti. Beni çok strese soktu. Tek tük de olsa yeniden başladım. Şimdilik günde 5 ile sınırlandırdım sayılır. Gerçi o dönemde eroin olsa ona da başlardım o kadar canımı sıktılar ki. Depresyona girdim resmen. Şimdi sigaradan kurtulmaya çalışıyorum. Acayip huzursuzum bu konuda. Önerisi olan var mı?
herkese merhaba
bugun bızım evlılık yıl dönumuuz aşkımla 3.senemızı bıtırdık :asigim:
ama yalnız degılız malesef esımın yegenlerı geldı planımızı bıle yapmıstık oysa çok sınır bozucu yaaaa offffsenağlama
zuzum nasılsın alya yı kokla benim için
Kıyamam sana ya. Ama bir de şöyle düşün. 3 sene sonra senin çocuk olayın tamamen bitmiş olacak.
Merak ettim canım bişey soracağım. Doğumdan sonra bir süre adet olmuyorsun ya. Sen hamile kaldığını nasıl anladın?
.
tmm canım kusura bakma ben sadece ilk mesajları okuyorum...http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/301809-gaz-problemine-cozum.html#post8953186
maibeyaz aha işte bu da senin verdiğin link ...bi daha bak istersen....
He bi de aklıma gelmişken, gaz yapan bişey yerken veya içerken içine biraz şeker atmamız lazımmış.
Süte ayrana yoğurda mesela.
nice yıllara canım...
bizim de yarın 5 yılımız bitiyo...:1rolleyespuyorumnanaktanzemuszemussositososito.
merhaba ipeğimu epeydir karşılaşamıyoruz ipek kızını öpüyorum çokkkkkkkkkkkk
sigarayı içmesen çok iyi olur du ama sanırım içmeden yapamıyosun canım
herkese merhaba
bugun bızım evlılık yıl dönumuuz aşkımla 3.senemızı bıtırdık :asigim:
ama yalnız degılız malesef esımın yegenlerı geldı planımızı bıle yapmıstık oysa çok sınır bozucu yaaaa offffsenağlama
Kızlar kanguru kullanan varmı, memnun olan varsa bi de marka alayım lütfen kaydirigubbakcemile3
Yarın BCG aşımız var, yine elim ayagıma dolanıyo, bizimki bagırıyo da bagırıyoda kıpkırmızı oluyo nefes alamıyomus gbi geliyo, mantıgımı konusturmaya calısıyorum sürekli ama pek mümkün olmuyo o durumda akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?