2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

He bi de aklıma gelmişken, gaz yapan bişey yerken veya içerken içine biraz şeker atmamız lazımmış.
Süte ayrana yoğurda mesela.

kızlar ya evim o kadar piski.camlara resmen çamur yağmış.temizlik yapmam lazım derin.bayramda görümceler gelicek.yeğenlerini görmeye.daha gelmedilerde.gerçi hepsi uzak yerlerde oturuyorlar.çalışıyorlar.haklılar onlarda.

iyiyim ferdacım yok ya işe baslamadım 1 Ekimde baslıcam bakalım. evde yokum kaç gündür ondan giremedim .siz napıyosunuz ? işe nezaman baslıcaksın

sabah kanal d deki programda doktor annenin yediklerinin bebeğe gaz yapmıcağı gibi birşeyler söyledi.tamda dinleyemedimhuzursu oğlum mızmız bugün.sadece anne çok fazla kafein tüketiyorsa bebeği huzursuz edeceğini söyledi.

iyiyim ferdacım yok ya işe baslamadım 1 Ekimde baslıcam bakalım. evde yokum kaç gündür ondan giremedim .siz napıyosunuz ? işe nezaman baslıcaksın

Çok az kalmış. Bazılarımız başladı bile. Benim iznim de 22 Eylül'de bitiyor. Önümüzdeki hafta gidip konuşacağım. Onlar hemen dönmemi bekliyorlar amaaaaa ben gitmeyi pek düşünmüyorum. Kızımdan ayrılmam imkansız. 6 ay ücretsiz izin isteyeceğim. 53 gün de yıllık iznim birikmişti. Onu da kullanacağım. Böylece 1 yaşına kadar kızımla kalacağım. Tabi onlar işten ayrıl da diyebilirler. Onu da ayrıca değerlendireceğim. Bakalım. Hayırlısı ne ise o olsun.

Günde 1 türk kahvesi içiyorum. Bazen akşamları 1 bardak kola içiyorum. Herhalde bu kadarı etkilemez. Gerçi kafeinsiz kahve alacağım. Beni bir süre oyalar. Asıl bişey diyeceğim ama kızmayın. Hamile kalmadan önce 1,5 paket sigara içiyordum. Hamile kalınca 6 taneye indirmiştim. 7. haftada bıraktım. Şimdi canım deli gibi içmek istiyor. Lohusalığımda annem gelmişti. Beni çok strese soktu. Tek tük de olsa yeniden başladım. Şimdilik günde 5 ile sınırlandırdım sayılır. Gerçi o dönemde eroin olsa ona da başlardım o kadar canımı sıktılar ki. Depresyona girdim resmen. Şimdi sigaradan kurtulmaya çalışıyorum. Acayip huzursuzum bu konuda. Önerisi olan var mı?

Geçmiş olsun karencim, merak etme cnm serracıgımıza hicbiseycikler olmıcak ama sende iyi bak kendine doktorun sözünden cıkma klava:

Masallah cnm ya topiş oglan olmus topiş oyy yirim yanaklarıııı delikafadulden 700 gr. gayet iyi cnm her ay aynı kiloyu almas sart diilki üstelik 6.aya doru azalan marjlarla kilo alımı olurmus, sanki ekonomi parametresi veriyorum :roflol:

aman aman zuzuumda gelmiş.hoşgelmiş

Men geldim selsinim yettim gari ama sen yoksun senin yerine telsin diye bi arkadas varmıs sen zannettim once naniknanik

İnsallh halledebilirsin izin işini cnm bende süt iznim ve yıllık iznimi kullanıp 18 kasıma uzattım izin işini cok sükür ki ondan soraki haftada bayram en azından 5.ay sonun kadar yanında olabilcem kaydirigubbakcemile5 Sora ama aglamalara baslarım :sinifsinif:

Sigara konusunda bnimde firelerim var cnm 3 günde bir 1 tane içiyorum dayanamıyorum eskiden günde 1 paket içerdim, ama bırakmamız gerek ne olursa olsun bebeklerimizin saglıgı icin üstelik kilo alımını da azaltırmıs sigara kullanımı gelişimini yavaslatırmıs bebgin mafoldumben

karen çok geçmiş olsun canım ya sıkma canını gelir geçer inşallah
valla ben hasta olur diye koca yaz pek kısa kollu giydiremedim öyküye
toplasan 5-6 kez onu da dışarda giydirdim çok aşırı sıcakta dr yenidoğan üşür dedi bana hep

merhaba ipeğimu epeydir karşılaşamıyoruz ipek kızını öpüyorum çokkkkkkkkkkkk
sigarayı içmesen çok iyi olur du ama sanırım içmeden yapamıyosun canım

Mutlaka bir takım zararları var. Kızımın gelişimi iyi gittiği için biraz rahatım açıkçası. Kendim için daha çok üzülüyorum. Ne güzel kurtulmuştum. Yeniden başlamayı kendime yediremiyorum. En iyisi evde bulundurmamak galiba. Benim eve girdi olay bitti. Tekrar eski mis kokulu günlerime dönmek güzel olacak. Kız uyandı gezmek istiyor. Öpüldünüz.

beni de annem aradı bu sabah kanal d yi izle diye ama malesef izleyemedim sinyal yoktu annem dedi çok güzel bilgiler vermişler

herkese merhaba
bugun bızım evlılık yıl dönumuuz aşkımla 3.senemızı bıtırdık :asigim:
ama yalnız degılız malesef esımın yegenlerı geldı planımızı bıle yapmıstık oysa çok sınır bozucu yaaaa offff
senağlama

nice yıllara canım...

bizim de yarın 5 yılımız bitiyo...:1rolleyespuyorumnanaktanzemuszemussositososito.

Kızlar kanguru kullanan varmı, memnun olan varsa bi de marka alayım lütfen kaydirigubbakcemile3

Yarın BCG aşımız var, yine elim ayagıma dolanıyo, bizimki bagırıyo da bagırıyoda kıpkırmızı oluyo nefes alamıyomus gbi geliyo, mantıgımı konusturmaya calısıyorum sürekli ama pek mümkün olmuyo o durumda akannehir

zuzum nasılsın alya yı kokla benim için

İyidir melekimmm nossun bi yandan film izleyip, bi yandan foruma katılıp bi yandan alyayı ayagımda sallıyorum, zipli hayat yasıyorum ya herseyi aynı anda yapıcam kaydirigubbakcemile3 Sen nasılsın cnm Öykü bıdışı napıyo,minnie mouse, bi resmini eklesene büyümüştür simdi alkisalkisalkis Bende eklicem bikac resim albümüme az sora

ben anladığımda kızım 15 haftalık olmuştu... kaydirigubbakcemile3
mide bulantılarım çoğalmıştı ve herşeyden içim kalkar olmuştu...
inşallah dediğin gibi olur... valla yeniden hamile kalcam diye ödüm kopar oldu...
allahtan kociş gece çalışıyo gündüz de oruç tutuyo... kaydirigubbakcemile3

tmm canım kusura bakma ben sadece ilk mesajları okuyorum...
ilk mesajda öyle yazıyo ya...
bunu görmemişim... :1rolleyes::1rolleyes::1hug:

He bi de aklıma gelmişken, gaz yapan bişey yerken veya içerken içine biraz şeker atmamız lazımmış.
Süte ayrana yoğurda mesela.

ayy canım acayip kola çekiyo... kolaya da katsam olur mu... :roflol:
valla kıza gaz yapacak diye bişey yemeğe korkuyorum resmen yaa...

nice yıllara canım...

bizim de yarın 5 yılımız bitiyo...:1rolleyespuyorumnanaktanzemuszemussositososito.

bizim daha 2 sene bitti 15 gün önce...
her seneye 1 çocuk...

merhaba ipeğimu epeydir karşılaşamıyoruz ipek kızını öpüyorum çokkkkkkkkkkkk
sigarayı içmesen çok iyi olur du ama sanırım içmeden yapamıyosun canım

Merhaba Melek. Evet satler pek tutmuyor. Gerçi genelde benim saat kimse ile pek tutmuyor. Öpücük için sağol teyzesi.

Daha nice uzun uzun senelere. Bizim de 25'inde 5 yılımız bitiyor.

Kız kangru için geç kaldın. Onlar bir kiloya kadar kullanılıyor. Seninki yakında max kiloya ulaşır sanırım.

Aşıdan korkma. O anda canı yanıyor 30 saniye sonra unutuyor. Ben 2. ay aşılarından 1 hafta önce strese girmiştim. Önceki gece aklımdan çıkaramamıştım. Herşey oldu bitti. Sonuçta sağlık için. O aşıları bulamayanlar da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…