- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.841
İyidir melekimmm nossun bi yandan film izleyip, bi yandan foruma katılıp bi yandan alyayı ayagımda sallıyorum, zipli hayat yasıyorum ya herseyi aynı anda yapıcam kaydirigubbakcemile3 Sen nasılsın cnm Öykü bıdışı napıyo,minnie mouse, bi resmini eklesene büyümüştür simdi alkisalkisalkis Bende eklicem bikac resim albümüme az sora
ben anladığımda kızım 15 haftalık olmuştu... kaydirigubbakcemile3
mide bulantılarım çoğalmıştı ve herşeyden içim kalkar olmuştu...
inşallah dediğin gibi olur... valla yeniden hamile kalcam diye ödüm kopar oldu...
allahtan kociş gece çalışıyo gündüz de oruç tutuyo... kaydirigubbakcemile3
ayy canım acayip kola çekiyo... kolaya da katsam olur mu... :roflol:
valla kıza gaz yapacak diye bişey yemeğe korkuyorum resmen yaa...
bizim daha 2 sene bitti 15 gün önce...
her seneye 1 çocuk...
Merhaba Melek. Evet satler pek tutmuyor. Gerçi genelde benim saat kimse ile pek tutmuyor. Öpücük için sağol teyzesi.
Daha nice uzun uzun senelere. Bizim de 25'inde 5 yılımız bitiyor.
Kız kangru için geç kaldın. Onlar bir kiloya kadar kullanılıyor. Seninki yakında max kiloya ulaşır sanırım.
Aşıdan korkma. O anda canı yanıyor 30 saniye sonra unutuyor. Ben 2. ay aşılarından 1 hafta önce strese girmiştim. Önceki gece aklımdan çıkaramamıştım. Herşey oldu bitti. Sonuçta sağlık için. O aşıları bulamayanlar da var.
hep öyleyiz canım ya aynı anda bisürü iş yapıyoruzdelikafadulden
ekliyim birkaç resim tatlım
İMPLANT TAKTIRDIM CANIM.. DPİRAL BANA ÇOK İTİCİ GELİYO... KORKUYORDUM...Hamileliğin çabucak geçmiştir. Herkes test yaparak başlar. Sen ikili testle başlamışsındır.kaydirigubbakcemile3 Spiral taktırsana canım rahat edersin. Hamile kalmaya çok müsait bir bünyen var galiba.
burdayım zuzuucum oğlum huysuz biraz bugün.uyanmıştı.onunla ilgileniyordum.babası geldi.ona verdim.kızlar bende günde bir tane türk kahvesi veya nescafe içiyorum.sigarada 5 tane filan içiyorum vicdan azabı çekiyorum.emzirdikten sonra içiyorum.hiç içmemem lazım ama içiyorsanda emzirdikten sonra içilmesi gerekiyormuş ve fazla tüketmemek gerekiyormuş.1,5-2 saat geçmesi gerekiyormuş.ama kafamda bitirebilsemde içmesem.keşke
canım benim kızda da aynı sorun var.gazını kendi çıkarıyor ama saat 5 buçuk 6 oldumu garibim sabahın köründe başlıyor ıkınmaya.gazını çıkarıyo yine ama ıkınmaya devam ediyor hem de uykusunda.sebebini bi türlü bulamadım tabii çaresini de.ama sanırım genel bi durum.bebeklerin çoğunda var
burdayım zuzuucum oğlum huysuz biraz bugün.uyanmıştı.onunla ilgileniyordum.babası geldi.ona verdim.kızlar bende günde bir tane türk kahvesi veya nescafe içiyorum.sigarada 5 tane filan içiyorum vicdan azabı çekiyorum.emzirdikten sonra içiyorum.hiç içmemem lazım ama içiyorsanda emzirdikten sonra içilmesi gerekiyormuş ve fazla tüketmemek gerekiyormuş.1,5-2 saat geçmesi gerekiyormuş.ama kafamda bitirebilsemde içmesem.keşke
İMPLANT TAKTIRDIM CANIM.. DPİRAL BANA ÇOK İTİCİ GELİYO... KORKUYORDUM...
HEM KAYIYOMUŞ FALAN.. EN GARANTİLİ İMPLANTI GÖRDÜM...
MAŞALLAH ANNESİ RABBŞM NAZARLARDAN SAKLASIN...
Bende Alya'mın bikaç resmini ekledim albüme, bakın bakem büyümüş mü teyzeleri opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?