2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

hep öyleyiz canım ya aynı anda bisürü iş yapıyoruzdelikafadulden
ekliyim birkaç resim tatlım

benim kızım çok minik ya sizinkiler kaç kilo oldular

öykü 2750 doğmuştu sonra 2600 e düştü 15 gün önceki kontrolde yani ortalama 1,5 aylıkken 4200 oldu doktor gayet iyi dedi ama ne bileyim
yarın aşımız ve kontrolümüz var bakalım kaç kilo olmuş bıdığım

Hamileliğin çabucak geçmiştir. Herkes test yaparak başlar. Sen ikili testle başlamışsındır.kaydirigubbakcemile3 Spiral taktırsana canım rahat edersin. Hamile kalmaya çok müsait bir bünyen var galiba.

Yok bea yawwww delikafadulden 9-10 kg.ya kadar kullanılmıyo mu yahu kanguru, ben 2.ay asılarını yaptırdım cnm bi tek verem asısı yaptırcam yarın onlarda oldu bitti ama cok agladı aklım cıktı resmen ondan korkuyorum yarın içinde mafoldumben

hep öyleyiz canım ya aynı anda bisürü iş yapıyoruzdelikafadulden
ekliyim birkaç resim tatlım

Cok büyümüşşş yaaaa Öykü minisiiiii yirim onu ben opuyorumnanaktan Hem sana hemde eşine benziyo cnm tam mix olmus allah bagıslasın ikinisede güzel kızınızı :teytey:

burdayım zuzuucum oğlum huysuz biraz bugün.uyanmıştı.onunla ilgileniyordum.babası geldi.ona verdim.kızlar bende günde bir tane türk kahvesi veya nescafe içiyorum.sigarada 5 tane filan içiyorum vicdan azabı çekiyorum.emzirdikten sonra içiyorum.hiç içmemem lazım ama içiyorsanda emzirdikten sonra içilmesi gerekiyormuş ve fazla tüketmemek gerekiyormuş.1,5-2 saat geçmesi gerekiyormuş.ama kafamda bitirebilsemde içmesem.keşke

Hamileliğin çabucak geçmiştir. Herkes test yaparak başlar. Sen ikili testle başlamışsındır.kaydirigubbakcemile3 Spiral taktırsana canım rahat edersin. Hamile kalmaya çok müsait bir bünyen var galiba.
İMPLANT TAKTIRDIM CANIM.. DPİRAL BANA ÇOK İTİCİ GELİYO... KORKUYORDUM...
HEM KAYIYOMUŞ FALAN.. EN GARANTİLİ İMPLANTI GÖRDÜM...

bu da bıcı bıcı resmimizzz
maşallah deyin bıdığımaaa

MAŞALLAH ANNESİ RABBŞM NAZARLARDAN SAKLASIN...

Maşallah Öyküye. Büyümüş serpilmiş. Ne güzel emziğe alıştırmışsın. Benimki hayatta almıyor. Çok uğraştım olmadı. Çok karşı olduğum halde lokum bile sürüp verdim. Lokumu emdi emziği fırlattı. Artık ısrar etmiyorum.
Benim kız önceden göğsümde uyurdu. Ayakta sırtına hafif hafif vurup hafiften sallıyordum. Şimdi sadece memede derin uyuyor yoksa hemen kalkıyor. Sizler de sallıyorsunuz galiba. Ben ayakta sallamak istemiyorum çünkü 3 kg- 5 kg iken sorun olmuyor da taaa ki 3 yaşına gelip 15 kg olunca ertesi gün işe gideceksen ve o uyumamakta direniyorsa çok sinir bozucu oluyor. Bir akrabamdan biliyorum. Hiç koyduğu yerde kendiliğinden uyuyan modele sahip olan var mı? Varsa nasıl yapmış? Başarı hikayesini bizimle paylaşırsa çok sevinirim açıkçası.

Canım deniyosundur eminim cunku acaip bi irade gerektiriyo cidden ozellikle uzun süre kullandıysan umarım hepimis bi an once kurtulurus bu kötü alıskanlıktan ama ben cidden baya azalttım 3 günde 1 tane o da belki içiyorum kurtuldum sayılır akannehir

bu da bıcı bıcı resmimizzz
maşallah deyin bıdığımaaa

Bogum bogum olmaya baslamıs klları ve göbeki yirimmmm gııııı alkisalkisalkis

canim ilginc olan sey ben Eda'yi alip mutfaga goturup fani calistirinca sakinlesiyor. sen de dene. yaninda yattim bir iki gun, yere yorgan serdim. telsizim bozuktu onu yaptirdim. telsiz koyuyorum simdi basina. aspiratoru de aciyorum. sesine sakinlesip misil misil uyuyor. ikinmasini o sekilde cozduk.

Evet onu ben de okudum. İnşallah hep beraber bırakırız canım ya.

İMPLANT TAKTIRDIM CANIM.. DPİRAL BANA ÇOK İTİCİ GELİYO... KORKUYORDUM...
HEM KAYIYOMUŞ FALAN.. EN GARANTİLİ İMPLANTI GÖRDÜM...

MAŞALLAH ANNESİ RABBŞM NAZARLARDAN SAKLASIN...

E tamam o zaman. Daha da bişeycik olmaz sana.

Bende Alya'mın bikaç resmini ekledim albüme, bakın bakem büyümüş mü teyzeleri opuyorumnanaktan

Çok tatlı maşallah. Amaaaa gözü yükseklerde benden söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…