2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

benimki canım maşallah kızıma.karnı tok olduktan sonra nereye koysam uyuyor şimdilik.ins değişmez.beşiğinde sallamadım hiç.aman kucağıma almıyım alışmasın diyenlerden de değilim.kucağıma da aldım çok.ama benim kızım uykuyu seviyor galiba.yatırıyorum oto koltuğuna alıyorum mutfağa bulaşıkları yerleştiriyorum makineye arkamı dönüp bi bakıyorum uyumus uçmus bile.anasına çekmiş zemuszemus

huzun yilicim bebeginizle esinle nice mutlu senelere. Allah mutlulugunuzu bozmasin, artirsin.

Oykuye de masallah. buyumus cok sirin olmus.

ilginç.fön makinesini denemiştim ama aspiratör de mantıklı evet.onu da deniyim.mutfakta yatsın accık sositososito

cANIM ÖNCELİKLE KIZINLA SAĞLIKLI MUTLU SENELER DİLİYORUM.BEN BU SAYFAYA İLKKEZ BUGÜN GİRDİM NEDENİDE SİZİN GİBİ 2009 DEĞİL AMA BENDE 2010 TEMMUZ ANNESİ OLMAYI ÇOK İSTİYORUM,HAYIRLISI...

SAYFAYA İLK GİRDİĞİMDE SENİN YAZIN DİKKATİMİ ÇEKTİ HEMEN CEVAP YAZICAKTIM AMA BİLGİSAYAR DONDU NEYSE ŞUNU SÖYLEMEM GEREKİRSE MAALESEF BAZEN ANNANELERİMİZ BİZİ DOĞURAN ANNELER BİLE OLSA HEM KARAKTERİMİZ HEM KİŞİLİĞİMİZ BİRBİRİNİ TUTMAYA BİLİYOR.AAH ANNELER ÇOÇUKLARININDA İSTEKLERİ OLDUĞUNA BİR SAYGI DUYMAYI ÖĞRENSELER.. EMİNİM BOŞUNA SİNİRLENMEMİŞTİRSİN.AMAAA ŞUAN SENDE BİR ANNESİN VE BEBEĞİN VAR.ÇOÇUĞUNUN CİĞERLERİNİ ZEHİRLEMEK ONU HASTALIKLARA KARŞI SAVUNMASIZ HALE GETİRMEK İSTEMEZSİN EMİNİM.HER ZOR DURUMDA İNSANLARIN HEPSİ SİGARAYA SIĞINSAYDI İÇMEYEN İNSAN KALIRMIYDI?SENCE..BEN DAHA ANNE DEĞİLİM AMA ANNE OLANLARADA BÜYÜK BİR HÜRMETİM VE SİZLERDEN ÖĞRENECEĞİM ÇOK ŞEY VAR.BENİM SENDEN BİR ANNE OLMAK İSTEYEN ADAY OLARAK 9 AY BEBEĞİNİ BEKLEDİN,ONUN İÇİN ALIŞKANLIKLARIN FİZİĞİN BİLE DEĞİŞTİ VE DOĞDU ŞİMDİ ANNESİN...NE GÜZEL BİR KELİME ANNE ...ŞUANDAN SONRA HEM BEBEĞİNE ZARAR VERMEMEK HEM BU İLLETTEN KURTULMAK İÇİN ÖNÜNDE KOCAMAN BİR ŞANSIN VAR.NEDEN HER SİGARAYI ELİNE ALIŞTA BEBEĞİNİN O MASUM YÜZÜNE BAKIP BİR KEZ DAHA DÜŞÜNMÜYORSUN.EMZİREN BİR ANNEYSEN ŞAYET.. YOK BEN EMZİRMİYORUM İÇMEMEM İÇİN BİR NEDEN YOK DİYORSAN YİNE VAR...BEBEĞİNLE GEÇİREBİLECEĞİN HAYATTAN SADECE TEK BİR DAL SİGARAYLA 10 YILI ÇALIYORSUN..BOŞVER ONU BUNU CANINI SIKANLARI ŞUAN SADECE SEN VE BEBEĞİN VAR.ONUN İÇİN SEN SENİN İÇİNDE ÖNEMLİ OLAN O...BAŞKALARI İÇİN KENDİNİ ZEHİRLEME,BELKİDE EN GÜZEL ZAMANLARIN BU ZAMANLAR...NEDEN MAHVEDESİN..KİME KIZDIĞINI DERTLERİNİ BİR AVUCUNA KOY,YADA BİR KAĞIDA YAZ..BİDE BEBEĞİNLE GEÇİRDİĞİN ZAMANLARI YAŞADIKLARINI BİR AVUCUNA KOY,YADA YAZ HANGİSİ DAHA AĞIRDIR SENCE....opuyorumnanaktan

huzun yilicim bebeginizle esinle nice mutlu senelere. Allah mutlulugunuzu bozmasin, artirsin.

Oykuye de masallah. buyumus cok sirin olmus.

CANIM BEBEĞİNLE ÇOK TATLI GÖZÜKÜYORSUN.ALLAH DAİM ETSİN MUTLULUĞUNU AYIRMASIN.BENİM SANA SORUM ASPİRATÖR BEBĞİ ÇARPMAZMI? UYUSUN DİYA HEM YERE YATIRIP HEM ASPİRATÖR AÇMAK HELEDE BU SERİN HAVALRDA TEHLİKELİDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA YİNEDE ANNE OLARAK BEBKLRİNİZİ EMİNİM İYİ BİLİRSİNİZ..ÖPÜLDÜN CANIMopuyorumnanaktan

kızım ilk kez araba koltuğunda kendi kendine bakınırken uyuyup kaldı ahhh öyle kendi uyumaya bi alışsa
hep memede uyuyor saatlerce memede durmak istiyor

Hüzüncüm nice senelere eşinle oğlunla inşallah bizde geçen ay 3 bitirdik aynı senymiş bak
Geçen sene Ramazan bayramında hamile kalmıştım ben bu sene kızım kollarımda çok şükür zaman su gibi önümüzdeki ay 2010 temmuz anneleri gelecek

Hoşgeldin emelcim maşallah bu tatlı oğluşa büyümüşte gülücük dağıtırmış

çok geçmiş olsun canım inşallah bebişin kapmamıştır sende hemen iğleşirsin
geçmiş olsun canım inşallah iğleşirde güzel güzel beslenir tombik tombik olur
acaba kızlar gece emzirdikten sonra uyudu diye gazını almıyosunuzda sabah artık karnınımı ağrıtıyoki bi deneyin bakalım bi

ah yavrum inşallah yükselmez ateşi geçmiş olsun
ya aslında beim büyük kızı ben ayakta sallamaya alıştım hem hernerde olursa olsun uyutması kolay oluyodu hemde çok hoşuma gidiyodu şuan 1 hafta sonra 4 yaşına giriyo halen istese sallamaya razıyım ama hamileyken bile sallardım ama kendi başınada uyuyo tabikide alışkın değil sadece benim hoşuma gidiyo tabi ben ev hanımıyım sizin gibi çalışanlarda zor olur
bu kızımıda alıştıracam valla çok şeker bişi benvcezemuszemus
hakkaten maşallahh canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…