- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.861
Maşallah Öyküye. Büyümüş serpilmiş. Ne güzel emziğe alıştırmışsın. Benimki hayatta almıyor. Çok uğraştım olmadı. Çok karşı olduğum halde lokum bile sürüp verdim. Lokumu emdi emziği fırlattı. Artık ısrar etmiyorum.
Benim kız önceden göğsümde uyurdu. Ayakta sırtına hafif hafif vurup hafiften sallıyordum. Şimdi sadece memede derin uyuyor yoksa hemen kalkıyor. Sizler de sallıyorsunuz galiba. Ben ayakta sallamak istemiyorum çünkü 3 kg- 5 kg iken sorun olmuyor da taaa ki 3 yaşına gelip 15 kg olunca ertesi gün işe gideceksen ve o uyumamakta direniyorsa çok sinir bozucu oluyor. Bir akrabamdan biliyorum. Hiç koyduğu yerde kendiliğinden uyuyan modele sahip olan var mı? Varsa nasıl yapmış? Başarı hikayesini bizimle paylaşırsa çok sevinirim açıkçası.
Çok tatlı maşallah. Amaaaa gözü yükseklerde benden söylemesi.
canim ilginc olan sey ben Eda'yi alip mutfaga goturup fani calistirinca sakinlesiyor. sen de dene. yaninda yattim bir iki gun, yere yorgan serdim. telsizim bozuktu onu yaptirdim. telsiz koyuyorum simdi basina. aspiratoru de aciyorum. sesine sakinlesip misil misil uyuyor. ikinmasini o sekilde cozduk.
Günde 1 türk kahvesi içiyorum. Bazen akşamları 1 bardak kola içiyorum. Herhalde bu kadarı etkilemez. Gerçi kafeinsiz kahve alacağım. Beni bir süre oyalar. Asıl bişey diyeceğim ama kızmayın. Hamile kalmadan önce 1,5 paket sigara içiyordum. Hamile kalınca 6 taneye indirmiştim. 7. haftada bıraktım. Şimdi canım deli gibi içmek istiyor. Lohusalığımda annem gelmişti. Beni çok strese soktu. Tek tük de olsa yeniden başladım. Şimdilik günde 5 ile sınırlandırdım sayılır. Gerçi o dönemde eroin olsa ona da başlardım o kadar canımı sıktılar ki. Depresyona girdim resmen. Şimdi sigaradan kurtulmaya çalışıyorum. Acayip huzursuzum bu konuda. Önerisi olan var mı?
huzun yilicim bebeginizle esinle nice mutlu senelere. Allah mutlulugunuzu bozmasin, artirsin.
Oykuye de masallah. buyumus cok sirin olmus.
herkese merhaba
bugun bızım evlılık yıl dönumuuz aşkımla 3.senemızı bıtırdık :asigim:
ama yalnız degılız malesef esımın yegenlerı geldı planımızı bıle yapmıstık oysa çok sınır bozucu yaaaa offffsenağlama
çok geçmiş olsun canım inşallah bebişin kapmamıştır sende hemen iğleşirsinselam kızlar..moralim bozuk..
1 ay once haff bronsit teshisi ile b antibiotik vermişti dr bende 3 lu asısı olmadan bebegimin icmek istemedim neyse gecen basladım 3.gunde inanılmaz b grip halleri basladı salya sumuk ..hemen dr u aradım bana kızdı ben size o işlacı 1 ayki kan durumunuza gore vermiştim dedi hemen kesin dedi..neyse kestim antibiotigi..sonra kzıma gecmesin die b gun emzirmemeye karar verdim ama cok aglıodu ozluodu memyi v benmi..agzıma tulbenti sarıp emzirdim b kac kez..simdi bu sabah o da hırıldıo ve haff oksuruo cok korkuorum 1 de dr a gidicez..ins bisi cıkmaz..tonimer de sıktım hırıltısı gtsişn die. ama offf...hala var.....
ya ben bole b hatayı nasıl yaptım bilmiorum ..antibiotige kafasına gore baslamayacak ilk kisi ben dim pipirikliydim yane..ama cocuum icin dedim icmedim ...neyse..bole iste..
geçmiş olsun canım inşallah iğleşirde güzel güzel beslenir tombik tombik olurdün doktor kontrolümüz vardı
ğolum 6700 gr 62 cm olmuşaz kilo almış bu ay 700 gr topu topu .ee miğdesi yüzünden yiyemiyor ki aşkım bişi. gavisconun pediatri tozunu verdi bir hafta günde 3 kere verilecek. eğer düzelmezse miğde ilaçlarına başlanacak reflüsü varmış birde vitaminini değiştirdi toz bişi verdi. inşallah düzelir. sabah ben çıkarken evden ateşi vardı.aşı olduk dün aklım evde şimdi
acaba kızlar gece emzirdikten sonra uyudu diye gazını almıyosunuzda sabah artık karnınımı ağrıtıyoki bi deneyin bakalım bicanım benim kızda da aynı sorun var.gazını kendi çıkarıyor ama saat 5 buçuk 6 oldumu garibim sabahın köründe başlıyor ıkınmaya.gazını çıkarıyo yine ama ıkınmaya devam ediyor hem de uykusunda.sebebini bi türlü bulamadım tabii çaresini de.ama sanırım genel bi durum.bebeklerin çoğunda var
ah yavrum inşallah yükselmez ateşi geçmiş olsunbenimde oğluşum bugün kakasını yapamadı.derece soktuk zeytinyağlı.bakalım yapıcakmı.birde ateşi çıkmış.sabahtan beri çok mızmız zaten.gerçi çok değil ateşi 37,5 olmuş.fitil koyduk.şimdi uyuyor yavru kuşum.geçen gün alışveriş merkezine gitmiştik.arabasında durmadı aldık kucağımıza klimalı tabi biraz üşüttü galiba.
ya aslında beim büyük kızı ben ayakta sallamaya alıştım hem hernerde olursa olsun uyutması kolay oluyodu hemde çok hoşuma gidiyodu şuan 1 hafta sonra 4 yaşına giriyo halen istese sallamaya razıyım ama hamileyken bile sallardım ama kendi başınada uyuyo tabikide alışkın değil sadece benim hoşuma gidiyo tabi ben ev hanımıyım sizin gibi çalışanlarda zor olurMaşallah Öyküye. Büyümüş serpilmiş. Ne güzel emziğe alıştırmışsın. Benimki hayatta almıyor. Çok uğraştım olmadı. Çok karşı olduğum halde lokum bile sürüp verdim. Lokumu emdi emziği fırlattı. Artık ısrar etmiyorum.
Benim kız önceden göğsümde uyurdu. Ayakta sırtına hafif hafif vurup hafiften sallıyordum. Şimdi sadece memede derin uyuyor yoksa hemen kalkıyor. Sizler de sallıyorsunuz galiba. Ben ayakta sallamak istemiyorum çünkü 3 kg- 5 kg iken sorun olmuyor da taaa ki 3 yaşına gelip 15 kg olunca ertesi gün işe gideceksen ve o uyumamakta direniyorsa çok sinir bozucu oluyor. Bir akrabamdan biliyorum. Hiç koyduğu yerde kendiliğinden uyuyan modele sahip olan var mı? Varsa nasıl yapmış? Başarı hikayesini bizimle paylaşırsa çok sevinirim açıkçası.
hakkaten maşallahh canımbenimki canım maşallah kızıma.karnı tok olduktan sonra nereye koysam uyuyor şimdilik.ins değişmez.beşiğinde sallamadım hiç.aman kucağıma almıyım alışmasın diyenlerden de değilim.kucağıma da aldım çok.ama benim kızım uykuyu seviyor galiba.yatırıyorum oto koltuğuna alıyorum mutfağa bulaşıkları yerleştiriyorum makineye arkamı dönüp bi bakıyorum uyumus uçmus bile.anasına çekmiş zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?