- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.881
Hoşgeldin emelcim maşallah bu tatlı oğluşa büyümüşte gülücük dağıtırmış
emel-melek ve zuzum bebişlerinize benden birlık
çok tatlılar hepsi
hüzüncün yuvanla nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere inşallah
huricim eşini de doğum günü kutlu olsun inşallah istediğin gibi geçirirsin
kızlar bende sigara kullanan biriydim ilk kızıma hamile kaldım allahıma çok dua ettim nolur bıraktır beni diye ve 1.5 aylıkken tiskindim çok şükür
sonra kızım 1.5 yaşındayken tekrar başladım saçma sapan sebeplerden dolayı hep onun uzağında içtim ama zaman zaman yanında bile içebildim ve tekrar bu kızıma hamileyken yine 1.5 aylıkken bıraktım ve neyi farkettim biliyomusunuz büyük kızım artık zırt pırt hasta olmuyo
inanın o kızımın hayatını çok kötü etkilemişim ki sigara gitti hastalıklarda bitti üstelik bu kış kokulardan miğdem bulandığı için bütün kapılarım nerdeyse hep açıktı ve evimde soba yok klima yok sadece fanla ısındık düşünün yani bölebi soğukta bile hasta olmadı kızım
neyse evet şimdi benimde canım fena çekiyo ama diyorumki kendime bukadar zaman içmedim şimdide içmesem olur benden bişe eksilmiyo içmeyince vede ölmüyom dertller varsa evet bendede var belki boşanmanın kıyısındayım ama yinede çözüm sigara değilllllllllllll
hem kendime bu rezilliği tekrar yaşatmayacağım hemde kızlarımı kirletmeye hiç mi hiç hakkım yok
bence içen arkadaşlarım bi kez değil bikaç kez daha düşünün
maşallahh canım paşana çok tatlıı gülüşünü yesinlerrr allah nazardan korusunn
canım bunca zman içmemişsin sakın tekrar düşme unut gitsin çocuklarınla oyalan bişeyler yap dertlere bakarsan herkeste varr tek çare sigarada olsa keşke bende içeyimm o zaman çocuklarını düşün hiç kimseyi düşünmüyosan o minicik yavruların sana ihtiyacı varr sigaraya yenilmee sakınnn:umursamaz:lmaz:
bazı günler azcık mamada verdim ama sütüm gittiğinde malum dert çok buaralar sütü geri getirmek için çok uğraşıyom valla bi bıraksam gidecekmaşallah kızına 2 kilo almış demek.. sütün yarıyo o zaman.. süper ya
maşallahh canım paşana çok tatlıı gülüşünü yesinlerrr allah nazardan korusunn
canım bunca zman içmemişsin sakın tekrar düşme unut gitsin çocuklarınla oyalan bişeyler yap dertlere bakarsan herkeste varr tek çare sigarada olsa keşke bende içeyimm o zaman çocuklarını düşün hiç kimseyi düşünmüyosan o minicik yavruların sana ihtiyacı varr sigaraya yenilmee sakınnn:umursamaz:lmaz:
kızlar bende sigara kullanan biriydim ilk kızıma hamile kaldım allahıma çok dua ettim nolur bıraktır beni diye ve 1.5 aylıkken tiskindim çok şükür
sonra kızım 1.5 yaşındayken tekrar başladım saçma sapan sebeplerden dolayı hep onun uzağında içtim ama zaman zaman yanında bile içebildim ve tekrar bu kızıma hamileyken yine 1.5 aylıkken bıraktım ve neyi farkettim biliyomusunuz büyük kızım artık zırt pırt hasta olmuyo
inanın o kızımın hayatını çok kötü etkilemişim ki sigara gitti hastalıklarda bitti üstelik bu kış kokulardan miğdem bulandığı için bütün kapılarım nerdeyse hep açıktı ve evimde soba yok klima yok sadece fanla ısındık düşünün yani bölebi soğukta bile hasta olmadı kızım
neyse evet şimdi benimde canım fena çekiyo ama diyorumki kendime bukadar zaman içmedim şimdide içmesem olur benden bişe eksilmiyo içmeyince vede ölmüyom dertller varsa evet bendede var belki boşanmanın kıyısındayım ama yinede çözüm sigara değilllllllllllll
hem kendime bu rezilliği tekrar yaşatmayacağım hemde kızlarımı kirletmeye hiç mi hiç hakkım yok
bence içen arkadaşlarım bi kez değil bikaç kez daha düşünün
birbirimizi çok seviyoruz zaten tek sorun eşimin bunu gösteremememsi yıllardır hep bu kavgamız var ilgisizim .ama eşime görede çok bencilim
huyu değilmiş gösteremezmiş felan filan işte
bazen sırf inadına davranıyom olmuyo bazen sırf huyuna gidiyom gene olmuyo neyse bu sevgiyle ayrılamayız gibi ama bu ilgisizlikte bigün canıma tak etmese bari
işinden evine evinden işine giden maç hastası playstyşin oynamayı seven ve mümkünse izin günlerinde dışarı hiç çıkmak istemeyen bi kocişim varda
emel-melek ve zuzum bebişlerinize benden birlık
çok tatlılar hepsi
hüzüncün yuvanla nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere inşallah
huricim eşini de doğum günü kutlu olsun inşallah istediğin gibi geçirirsin
bu arada benim kız bu ay 2 kilo almış yaaaaa çok değilmi
kortum vallaaaaa
yarın doktorumuz var bakalım o nedicek
canım çok sıkkın, kızım hasta oldu(( babamız gripti onada bulaştı, öksürüğü vardı burnu tıkalıydı gittik doktora ilaç verdi.. canım gidiyo onu öyle görünce (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?