2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ay arkadaşlar yalnız olmadığımı bilmek bile beni sevindirmedi malesef sizin adınızada üzldüm şimdiiii ben fazlaca empati kurarımda kahretsinnnnklava:
ama hakkaten hepsi aynıymış baksanıza bende inatla sevgim diyıom zaten allah kimseyi ayırmasın
şimdi el açıp amin deyinnnnn
allahım bu kocalarımızın gözüne bizden başka kadın güzel gözükmesin
allahım şeytana yenik düşmesinler
allahım bütün ilgileri bize olsun hep bizi şımartsınlar sevsinler
allah sevenleri ayırmasın
AMıN el-fatiha

canım çok sıkkın, kızım hasta oldu(( babamız gripti onada bulaştı, öksürüğü vardı burnu tıkalıydı gittik doktora ilaç verdi.. canım gidiyo onu öyle görünce(((

ah canımmmm geçmiş olsun kızına
allah beterini yaşatmasın inşallah canım bide bu tarafından bak emi canım:1hug:

AAAAAAAAMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNN
laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 laelaelaelaelae

yarın kızımın hem çocuk doktoruna hem ortopediye gözükecek tekrardan flim ve utrasonu var inşallah düzelmiştir
bende hem kadın doğuma hem ürolojiye hemde ortopediye gözükmem lazım ufffff bitermi gün yada yetermi gün

canim cok tesekkur ederim.

yalniz aspirator niye carpsin? aspirator yemeklerin kokusunu yagini icine ceken cihaz. yani disari falan birsey vermiyor.

senin dedigin vantilator olmasin?

Son düzenleme:
Kizim bu aksam kendinden kaka yapti :) cok sevindik babasiyla.

bugun ben bol bol kayisi yeyip su ictim. bir de kizimi yikadim yatirdim poposunun ve ayaklarinin altina sicak su torbasi koydum. uyudu uyudu uyudu. 4-5 saat uyudu. sonra kalkti kakasini yapti.

hep bu sekilde yapacam. belki tesadufg belki kayisinin etkisi belki de sicakliin etkisi. belki hepsi.

hafsacım bamut diye biri bana teklifte bulundu kimdir nedir necidir bu baktımda seninlede arkadaşmış

yok yaa bende baktım nedir diye senin arkadaşın olduğunu görünce dedim kabul ediyim...yok ben tanımıyom yani CADIARZU sengözlerimebaksanab yasakkelime :sm_confused:

offf kızlar burda 4,5 şiddetinde deprem oldu...
millet sokaklarda....
eşimde işe gitti...
Allah korusun bişey olsa ben çocuğumu nasıl çıkaracaım...

offf kızlar burda 4,5 şiddetinde deprem oldu...
millet sokaklarda....
eşimde işe gitti...
Allah korusun bişey olsa ben çocuğumu nasıl çıkaracaım...

Geçmiş olsun canım ya allah korusun.Bu arada orası neresi ben duymadımda gerçi misafir vardı bakamadım hiç haberlere.Dua oku rahatlat kendini,geçmiş olsun tekrar

Eeee kimseler yok bu gece nerdesiniz yaa :gitme::gitme::gitme:
Allahımmmmmmmmmm yalnızların kadını oldum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…