- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.221
selam fıstıklarrrr
gece kuşunuz geldiiikaydirigubbakcemile3
starcımmmmmmmmm o yahuşuhlunun ağzını yerim yerrrrrr
nasılda yakıimış maşallah subhanallahhhhhh
çin işi japon işiopuyorumnanaktan
çok güzelmiş tulumuda zevkli hatun seniiiiiŞeniz
güle güle sağlıkla giysin çekik gözlü yakışıklımmmzemuszemus
kikoşum yokluğun iyi olmuycak ama seni çok iyi anlıyorum anacım çok zor oluyor git hadi uyu dinlen şimdiden kolay gelsin kuşummmŞeniz
az sonra geliyorum benim oğlum buraya oturdummu illaki anneeeeeeeeeee diye bağırırrrkaydirigubbakcemile
kaybolma starcımmmmmmmopuyorumnanaktan
heyoooooooo demet gelmişşşşşş hihoyyyt
hoşgeldin canımmmmm Şeniz
geldimmmmmmmmzemuszemus
hoşbuldum canımcımmmmmŞeniz
nasılsın bakalım nasıl gidiyor aras paşayla günlerrropuyorumnanaktan
neyi farkettim biliyo musunuz , ben hala doğum öykümü yazmadım :kedi:
doğumdan önce çok uzak geliyordu , " ben ??? bu ben ?? onca badireyi atlatıp yazabilecek miyim acaba :bbo: " diye düşünürdüm .. ama luyormuş , geçiyormuş zaman ve yazgımda varsa yaşıyormuşum , şimdi bir süt kuzusu uyuyor yatak odamda mışıl mışıl :asigim:
şükür bugünüme :Saruboceq:
sağol tatlımmmmmmm , beğenmene sevindimmmmm opuyorumnanaktan
gözlerde hagget bi çin işi var dimi kaydirigubbakcemile3
göz yapısını bana benzetenler var , çekik olmamasına rağmen gözlerim bana tatar mısın diyen bi kaç kişi oldu diyebilirim :sm_confused: ama babasının küçüklük resimlerindeki hallerine çok benziyor benim tosbik
çok dua etmiştim babasına benzesin diye , benziyor oldukça :asigim: inşallah huyu da benzer :Saruboceq:
ay bana çekmesinnnnnnnn akannehir
güzellllll :asigim: :Saruboceq:
bugün özledim ben onu çok yaa opuyorumnanaktan
evden 3e gelirken çıktım , neredeyse 8di onlar gelip beni aldığında benneyaptımki
iyiki sağılmış sütlerim vardı , zaten de onlara güvenip çıktım dışarı .. gündüzleri genelde cin gibi oluyor , pek güvenilmiyor gündüz uykusuna paşanın , gece nispeten daha iyi :Saruboceq:
o yüzden gündüz nadire bişey yapabiliyorum , bazen zar zor yiyorum yemeklerimi .. olsun yeterki o iyi olsun , eğer emzirmiyor olmasam bunu söz konusu yapıp yazmazdım bile burda , malum kucağıma almam bile çok büyük bir mucize ve mükafat benim için :Saruboceq:
senin paşanın derdi neymiş niye çağırıyor seni pc başına oturunca yerimseniben
selsin ve zuzum da gelmişşşşşşşşşşşşşşşş hihoyyyt
hoşgeldinis kısslarrrrr Şeniz
anammmm bende daha yazmadım gıııdelikafadulden
aynen bende senin gibi bir türlü inanamıyordum canım
ama şunu anladım ki Rabbim ne derse o oluyor
benim bu 5. hamileliğimdi
oğlum ilkti hiçbir sorun yaşamadım taki 8. ayıma kadar 8. ayda erken sancılanmıştım 15 gün hastanede yattım serumla durdurmuşlardı sonrasında da doğum sancısı vardı ama rahim açılmadı çok fazla rahim büzücü ilaç aldığım için mecbur sezeryan oldum 16 gün önce
2. hamileliğim oğlum 4 yaşındaykendi
farkında olmamıştım hamile kaldığımın ve temizlik yaparken ranzayı falan çektim
meğerse hamileymişim
düştü
5 ay sonra tekrar hamile kaldım onda 2 aylıkken kalbi durdu
4. de oğlumun ilkokula başladığı seneydi
herşey iyi gidiyordu
4.5 aylıkken sebepsiz kalbi durdu
yazarken bile içimden bişeyler kopuyor
erkekti
Rabbim öyle uygun görmüş...elimden hiçbişey gelmedi içim dağlandı
neyyyyyyyyseeeeeeeeeeeeeeeee
öyküme korunurken hamile kaldım o sayfayı kapatmıştım artık
hamile olduğumu öğrendikten sonra 2 ay hep ağladım yine aynı şeyleri yaşıyacağım diye
çok şükür binlerce şükür rabbime:Saruboceq:
herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr isteyene versin Rabbimmmmmmm:Saruboceq:
işte böyle canım....ne kadar uzun yazdım yavvvv
kızzzzzzzzzzzzzzzzz o ne demek öyle iyiki bana benzemedi felan delüüüü gelirsem orayaaaaaklava:
röfle yaptırmışsın heeeopuyorumnanaktan
güle güle kullan canım nasıl güzel olmuşsundurrrrŞeniz
ben daha hiç süt sağmadım canım
öyküm sarılıktan yattığında denedim ama zaten üzüntüden azalmıştı onuda gidip kucağıma alarak onu koklayarak emzirmeyi tercih ettim
birde ben hiç mama kullanmadım şimdiye kadar
biberonla sadece rezene içiyor meleğim
onuda sadece dışarı gezmeye giderken alıyorum yanıma eğer çok zor durumda kalırsam emzirecek yer bulamazsam çayını veriyorum idare ediyor bir süre
büyük tosbam dondurma istemek için çağırmış sıpanın hiç uyumaya niyeti yokkklmaz:
zuzummm geri çıkmışşşş:dilcikar:
selsinde çıktı:umursamaz:
bi selam bile vermediniz kızlar küstüm sizeeeelmaz::dilcikar:mafoldumben
bu arada ben pek geçmişi okuyamıyorum zaten kısıtlı vakitte geliyorum onda da muhabbet etmek istiyorum inşallah çok şey kaçırmıyorumdur:1no2:
birazdan ekliicem resmimi albümüme , teşekkürler tatlımmmm :kedipuyorumnanaktan
ben geceleri sağıyorum .. lohussalığın ilk dönemlerinde yani yeni doğum yaptığım sıralar bir gece çok uykum vardı , birden uykum geliyordu ve hani sanki böyle bir an olacak ve ben paşam kucağımda uykuya dalıcam ( ki olmak üzereydi bi kere ) ve (bundan sonrası olmadı Allahtan :Saruboceq: ) o uyku halinde kollarım düşecek iki yana ve oğluşum kucağımdan düşecek ve dikişlerim olduğu için ani hareket edip tutamıycam yada , reflekslerim manyak kuvvetlidir , paşamı yakalıycam ama dikişlerimi patlatıcam gibi saplantılarım oldu . o yüzden sez. sonrası sütün çabuk gelmesi için sağdığım dönemden kalam alışkanlıkla biz her akşam sağıp sağdığımız sütü gece vermeye başladık .. ona da bana da iyi oluyor gibiydi ... o memeyle cebelleşmeden içmesi gereken kadar anne sütünü içiyor ben de korkularımdan uzak + uykum da çok kaçmadan doyurmuş oluyordum paşamı :kedi: geçen haftadan beri göğüslerim çok sızlıyor , tıpkı süt gelsin diye uğraştığımız o ilk günlerdeki gibi . uçları beyaz beyaz yara oldu bile mafoldumben
nazar mı oldu ( kilosunu alması gereken kiloya göre çok iyi bulmuştu dr.umuz , ya o ya biz kendimiz nazar ettik diye düşündük eşimle benneyaptımki ) yoksa geceleri emzirmediğim için mi oluyor bu :sm_confused:
ben henüz rezene vermedim hiç , rezeneyi bitkisinden mi granül çay olarak milupa-humana felan mı veriyorsun çilek kıza ??
Allahım halen dondurma mı yiyor bu paşam yaaa :icecream:
dün baya bi zor geçti
aşılar kızıma ağır geldi
çok huzursuzdu hiç durmadı
8 saat arayla 3 yarım paranox fitil verdim
buna rağmen hafif ateşi vardu yavrumun
sabaha kadar başında bekledim
ateş çok tehlikeli çok korkarım ateşten
Rabbim korusun yavrularımızıı
bu arada ben gene tek başıma konuşmaya başladımmmmm-tatlicadiarzu-
diloşum hurişim nerelerdesiniz yahuuu
nazlıbaharda yok bu gece 2 çocukla napsın sızmış kalmıştır
diloşta aynı şekilde
hafsadaaaaaaa
yoksa pikaçumu kovalıyorsunuz yaramaslarrrrrrrrdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
canım ilk zamanlar değil ama zaman geçtikçe oğlun biberona alışabilir ve de memeyi istememeye başlayabilir
benim oğlum o şekilde bırakmıştı emmeyi o yüzden mümkün olduğunca biberon vermiyorum
bence artık eskisi kadar uykusuz kalmazsın büyüdüler aralar uzadı emzirmeni tavsiye ederim gece de
tabiki yine de sen bilirsin sadece bir abla tavsiyesi
kilosuna maşallah gerçekten güzel gidiyor arasımız
senin nazarın değmez sütün bozar derler ama bol bol her fırsatta oku kuzunu
babasının değebilir
nazardan çok korkarım benim yıldızım düşük birkeresinde resmen ölümden dönmüştüm
çaya gelince humananın çayını veriyorum canım
aktardan aldığımı kendim içiyorum ağır gelir diye kızıma onu vermiyorum
verirsem güzel içiyor ama en fazla bi kerede 10 cc falan içiyor
oğlumu hiç sorma doğru düzgün yemek yemez ama tam bir abur cubur canavarıkaydirigubbakcemile
şimdi gidip onu yatırmaya çalışıcam zorla bakalım becerebilecekmiyim
:1shok: mafoldumben
gitmiş kızlar demek , bi de selam vermeden hemiiiiiklava:
en de okuyamıyorum , daha doğrusu okuyorum da cevap yazamıyorum .. alıntılarmı yapıyorum , tam cevap yzıcam hooooooop beniki uyanıyor , kaybetmeyeyim bari deyip kaydediyorum belge olarak , aradan zaman geçiyor , bakıyorum muhabbetin durumuna göre çok geçmişte kalmış konu , sadece ( kendimce ) çok acil gördüğüm , cevaplanmamış yada benim de bi fikrimin-bilgimin olduğu mesajlara cevap verip o anki muhabbete dahil olmaya çalışıyorum . ama geçmişi okumayınca eksik kalıyo bi şeyler sanki :bbo:
artık imkanlar dahilinde olduğu kadar diimi :sm_confused:
geçmiş olsun canım :teselli:
fitillerin diğer yarılarını kullanabiliyormusun sonraki seferlerde , yani yarısı şimdi yarısı 8 saat sonra gibi ??
perşembe bizim de aşımız olacak bileyim istedim şimdiden yerimseniben
ateşi çıkmadan mı yada kaç derece ateşliyken uyguladın fitilleri ??
ateşi çıkınca sadece soydun mu yoksa suyla yada sirkeli suyla mı sildin ??
ateş özellikle erkek bebekler-çocuklar için çok tehlikeli , havale felan Allah korusun :1no2:
direkt üretgenliğini etkiliyorbenneyaptımki
pikaçucular yok desene bugün kaydirigubbakcemile3
haklısın canım , o dediğin benim de aklıma geliyor zaman zaman .. hatta bugeceki sağdığımı deepfreeze attım o yüzden , mecburen kalktığımda emzireyim diye ..
okuyorum aşkımı ben , aklıma gelmiyor açıkçası hep okumak ama geceleri yatarken bissürü dua okuyorum uykuya dalmadan önce ..
benim de yıldızım düşüktür , bi yere gideyim , yada beni uzun zamandır görmeyen biri görsün ya göz çıbanı çıkar , ya düşer-yakarım bi tarafımı yada müthiş sinirli olurum ağlarım sonunda benneyaptımki
ON cc mi YÜZ cc mi içiyor çilekim ??
kolay gelsin canım , uyur inşallah nonumadan sonra yerimseniben
benim de uykum geldi gözlerim yanmaya başladı , paşam uyanmadan azcık uyuyayım be de mirmirmirmir
öptüm tatlışımmmmmmmmmmmmmm
iyi geceler :gitme:
fıkramı dinleyin kızlarrr:
15 yıl kadar oluyor izmirde bigün maçta yanıma süzme karadenizli.müthiş çenebaz bi vatandaş düştü
başladık sohbete tabi günün konusu nataşalar
bizim karadenizli evli tabi bu arada neyse en son dayanamadım sordum:
-"karınızı aldatmak nasıl bi duygu""suçluluk duyuyormusun"
verdiği cevap aynen şu oldu:
-"onlarda karı diye yıllarca bizi aldatmışlar dur daaa"
:
ahanda demette gitti açılışı yapmayaaa kazası mübarek olaaaa::
kuşlarım ben yokken güzel kaynatmışsınız...
ben ne yaptım misafirliğe gidecektim kuzene ..eşimle bi atışmaya tutuştuk akşam iftar sonrası o diyo sağanak yağaş var ben diyorum yok ..ev yanıyo her yer yanıyor...diyorum yağaş gece olacak ..o zaman arayayım gitmeyelim yok gidelim diyo ee o zaman beni niye pimpirikliyon ya sus yada otur ..yok gidelim yağarsa sorarım sana söz verdin diyo.yahu ölüm sözleşmesi mi arar gelmiyoruz deriz ..ulan dedim eğer bu akşam yağmur yağmasın o zaman görüşcem senle...akşamımı bozamam düş önüme neticeye göre konuuruz dedim..
gittik çok keyifli geçti hoş sohbet muhabbet tabi biz kocişle yolda hemen koklaşmaya başladık ama yağmur havası yok..intikam saatini bekliyorum..eve geldik saat 11:30 hala yağmur yok...gittiğimiz yerde taksiyle 5.75 tl tuttu...yakın bi yer...
ben bi uyudum salonda beni ipek uyansada rahatsız etme bak kızına aman camları açma fırtınadan kız uçuverir kucağından dedim.bi uyumuşum saat 4 uyandırıyo beni emzir acıktı diye....mama verse onuda uyandıramazdı...emzirdim buraya geldim şimdi gazını çıkarıyo...
yani pikaçu falan yok bu akşam ona ceza var....:
şimdi gelelim alıntılarıma
bu arada zuzummm aldığın ışıklı dönenceden memnunmusun şu tommy olan..?
başın saolsun canım ....artık kızızn kollarında allah sizi ayırmasın.....seni ailenin başından eksik etmesin.
nasıl geçti komşu ziyareti..benimki çok seviyo komşumu gider gitmez uyuyor orda...
relaxxx hüzünüm relaxxx...sen bencde doktorunla detaylı bir şekilde bu sıkıntılarını paylaş ve onu dinle canım...
alkisalkisalkis ama orayla burayı bilemeyiz hava koşullarını bak sen 2 de sağanak oldu dedin buraya daha damla düşmedi..bence doktoruyla paylaşsın onu dinlesin...ama dinlesin...:.
maşallahhhh geçmiş olsun :r:
canım ben felaketim resmen bir gün tutulup kalıcam bir daha doğrulamayacağım..hangi bölüme gittin direk..bana yardımcı olsana..
yok be gülüm uyuyordum
kuşum pazartesi veelilerede eğitim başlıyor keşke katılabilsen..çok iyi bir sistem kurmuşlar inşallah katılabilen herkes katılır..
kle3
herkese günaydın artık aranızdayım geçmişe bi göz atalım çok sayfalar birikmiş
gunaydın kızlar..............
ya bır suru alıntı yapım bı geldım son sayfaya bısey yok((((nasıl yapıcam beceremedım gıttı
demetcim sele baslayım cnm yan komsum oğretmne bılınclı bırı gıttık salncağa koyduk salandı uyudu uyandı yawrum sakındı kızlarda kndısı oynadılar bızım okul 4de acılcakmıs özele verdık 24baslıcak dedıler gamzede bır heyecanla beklıordu yawrum tek tek gunlerı sayıyordu.........ınsallah sııznkı gzl gecer....sımdıen haırlı olsun,
demet kız o nasıl menu ole masaallah sana ütüütütü
kikoleyım gecmıs olsun cnm cok sevındım bısey cıkmamasına
huriş cok gzl rahattı komsu yan bıtıısk olunca .....
bu arada pikacu kovalayanlar tek bız deılmısız :)))))esımde bana dıyor 40n cıkmadı galıba :))))))ama vakıt olmuyorkı
herkese ii haftasonlalrı
bgn bızde ablama gıdıcez ınsallah cok yagmur yagmaz cunku duzcede erken gıdıp alısverış apmayı duusnuyoruz kuzucuklara..
zuzum huri nasıl donence bende bgn almayı dusunuorum da
bu arada kızım veskalık cektırdık ıkı gun once dun getırdı babası buykte yaptırmıs ayyy nasıl seker cıkms...
resım eklemeyıde bılmıyorumkı sayfaya :))
once alıntı apmayı oğrenmelıyım ben
canim bir sey soracam. abd de ilk 2 hafta kizimi dr a goturduk. hersey normal perfect vs vs dediler. kulaklar gozler kilo boy vs vs herseye bakildi. raporuna 4-6 haftalikken kalca usg si cekilsin yazilmis ama dr hic bahsetmedi. bacaklarini ittirerek kontrol vs de yapilmisti. risk olsa bahsederdi diye dusundum. hani genel her bebege yapilan bir uygulama dedim. yaptirmadim. su anda kizim 6 haftalik.
burada da dr bakti bacaklarina rutin kontrolde. itti cekti vs. ama o da ultrason vs demedi.
siz neden suphelendiniz de usg cekildi canim. biraz aciklar misin?
canim ya emzirirken benim de belim feci. hamile iken 1 kere olsun bel agrisi cekmedim. ama emziriyorum aksam olunca emzirirken artik belimin ust kismi tutmuyor. iki kurek kemigimin arasi cok agriyor. ama gunduz emzirirken degil. aksam. yeni basladi. oceden yoktu.
ne sacmalik canim. aslinda eltini de erteleyip yemek yapmayacaktin. hatta tam tersi evde olmayacaktin ki habersiz gelmek ne demekmis gorsunler. bir daha da boyle dusuncesiz davranmasinlar.
normal zamanlarda bile habersiz caya bile gidilmez ki birak cayi yemege geliyorlar. ustelik de ramazan. ustelik de bebekli. cok dusuncesizmis gorumcen.
canim benim kiz da 6 haftalikken 4600gr. iki aylikken bu hizda kilo alirsa 5100 gr falan olur. 6 haftalikken boyu 57 cm. ama ben kilosunu dert etmiyorum. mama ver dese de vermem. benim icin kilolu olmasi degil saglikli olmasi onemli. ayrica da bebegim gayet tombis duruyor. mama ile beslemiyorum ki ben bebegimi tombis tombis olsun.
canim sutten ilk gelen kisim sulu oluyor zaten renginden de belli. sonradan gelen kisim yagli. sen acaba yagli kisim gelmeden gogus mu degistiriyorsun? sonuna kadar bitir bir memeyi. bitmedi ise diger emzirmede gene o memeden basla. insallah yagli kisim gelir.
ben kaçca usg sı cektırmedım bana kımse boyle bırsey demedı
kızlar çınar isilik oldu ya ısılık ıcın krem falan kullanan arkadaslar vardı ısmını verebılırmısınız bana ıyı geldıyse eger
canim yedigin seyler sutun tadini etkilermis. acaba sutun tadini sevmiyor olmasin? bak biryerde okudum gaz kinusunu arastirirken. bebekler sarimsakli sut tadini cooook severlernis. bir denesene. ben deneyecegim.
merhablar iyi haftasonları herkese..
günaydın nasılsınız kızlar 1 saattir ayakta dolaşarak mamamızı yedik olacak şeymi gazmıdır huysuzlukmuydu bilemedim çok şükür şimdi uyudu elleri kolları kıpır kıpır karnıda aç ama kıyamet koparıyor
http://img222.imageshack.us/img222/9269/grnt0285y.jpg
ewet kendı basımıza bır deneme daha yaptık bakalım bu nasıl oldu
ablası heran basında uyasında opeyım dıye beklerkenuyanmasada oksurerek uyandırmayı beklerken
maşallah nazlı oğluşuna çoık tatlı
gök gürültüsü 2 gündür bir başka....
sanki tenekeye sopayla vurmuş gibi bir ses çıkıyor...dünde böyle çıkmıştı..allahım selde zarar görenlere yardım et yarabbim....
Teşekkür ederim diloşum amin insallah bütün güzel dilekleri bende sen ve bıdık ailen için diliyorum cnm benim z
Saol kikoşcum benim, sanada cok cok geçmiş olsun aman ilaçlarını ihmal etme, bebişinde kalça usg sine cok sevindim, benimde ilk ay bilas problem cıkmıstı hareketliyken 2.ayda genelde düzeliyomus zaten cnm allahım saglık versin güzel yavrularımıza a
Teşekkür ederim cnm ben alıştım tabe 16 yıl oldu ne kadar alışsanda aklına geldikce için buruluyo burnunun diregi sızlıyo insanın mafoldumben
Masallah çilekimize topaç tombalagı işte ya yirim yuvarlarım topalarımmmm valla 6 kilo domatissssss
Ay diloşummm masallah abla olmus iyice pıtırcıkkkkk :: Offf ne çizgiler çizceksiniz beraber simdi ne ödevler yapcan hazırlan sende simdiden alkisalkisalkis
Saol huricim allahım ne bebişlerimizi bizden ne bizi bebişlerimizden ayırmasın, ailelerimize bebişlerimizle saglıklı ve uzun ömürler versinn :Saruboceq: Şeniz
Dönenceyi dün calıstırabildik ilk olarak cnm, malum yeni yeni görmeye basladı uzakları kuzucum meraklanmaya basladı dün aksam calıstırdık tüm ısıkları kapadık baya ilgisini cekti ama uyutmadı malesef tam tersi uyandı gülücükler atmaya agular ıngalara basladı pek sevdi sakinledi yane delikafadulden sırnaşık şey
Ben yeditepe üni.de prf.ayça vitrinel e gidiyorum baya memnunum bilas disiplinli bizim doktorda gergin azcık ama cok iyi cidden simdiye dek cok memnunum cnm, aynı zamanda üniversitede bölüm başkanı -tatlicadiarzu- Göztepe parkının tam karşısında ışıklarda yeri de
Oyyy sunun yanaklara bak yahuuu masallahhhhh şaşkınım benim cok sirin cnm masallahAllah bagıslasın
Öyküye bak sen 4,5 kiloluk patatis olmus annesi masallahhhh bence gayet iyi kilo alımı da boyu da süper :icecream:
slm kıslarr....benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki
bu gün canım biraz sıkkın bunalım takılmayı düşünüyorum o yüzden şölebi uğradım çıkıyorum...mafoldumben akannehir :1shok: mirmirmirmir fisfisfis
tüm iyi dilekte bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum dün için...
nazlıbahar beyaz melek bebişlerinize kocamaaaaan:nazar
neyse hadi ben kaçar hiç keyfim yok....:sinifsinif: :gitme: :umursamaz:
bu resimdeki bebekler daha 2 aylıkmı maşallah allah onları hep korusun inşallah... ben 1 ay sonra doğum yapıcam bebeklerinizi görünce içim kıpır kıpır oldu valla...
bugun tepe naitilus'a gittik. ciktik bir yagmur. minibus yolundan degil de e5ten gidelim dedik.aman Allahim yolda kalacaz diye aklim cikti. trafik berbat. yer yer gol olmus. aklim cikti eve zor attik kendimizi.
selam kızlarr biz bugün biraz dışarı çıktıkk dolaştık iyi geldii bugünde pek giren olmamuşş 5sayfa anca varr herkes gezmelerde anlaşılan:ecrin_bebek:
Herkese selammmm,nasılsınız
Biz dayımlara geldik ordan yazıyorum,oğlumu uyuttum şimdi rahatım.Bugün acayip bi yağmur vardı burda dönüşte umarım yağmaz.
Siz napıyosunuz kimler var bakmadım ama ?
herkeze hayırlı akşamlar
ben valla evdeydim ama 4 e kadar yataktan çıkmadım paso uyudum keyif yaptım sonrasında kalkınca bütün işler beni bekliyodu tabi koşa koşa anca bittide oturdum
daayanamıyorum canlarım ben kalkıyorum....
ya benim kaynanada haftaya gidiyo galibaa ya bi yönden resmen elim ayağım gibi olmuştu şimdi çok bocalıcam galibaaa
ii geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?