2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

neyi farkettim biliyo musunuz , ben hala doğum öykümü yazmadım :kedi:
doğumdan önce çok uzak geliyordu , " ben ??? bu ben ?? onca badireyi atlatıp yazabilecek miyim acaba :bbo: " diye düşünürdüm .. ama luyormuş , geçiyormuş zaman ve yazgımda varsa yaşıyormuşum , şimdi bir süt kuzusu uyuyor yatak odamda mışıl mışıl :asigim:
şükür bugünüme :Saruboceq:

sağol tatlımmmmmmm , beğenmene sevindimmmmm opuyorumnanaktan
gözlerde hagget bi çin işi var dimi kaydirigubbakcemile3
göz yapısını bana benzetenler var , çekik olmamasına rağmen gözlerim bana tatar mısın diyen bi kaç kişi oldu diyebilirim :sm_confused: ama babasının küçüklük resimlerindeki hallerine çok benziyor benim tosbik
çok dua etmiştim babasına benzesin diye , benziyor oldukça :asigim: inşallah huyu da benzer :Saruboceq:
ay bana çekmesinnnnnnnn akannehir

geldimmmmmmmmzemuszemus

hoşbuldum canımcımmmmmŞeniz

nasılsın bakalım nasıl gidiyor aras paşayla günlerrropuyorumnanaktan

güzellllll :asigim: :Saruboceq:
bugün özledim ben onu çok yaa opuyorumnanaktan
evden 3e gelirken çıktım , neredeyse 8di onlar gelip beni aldığında benneyaptımki
iyiki sağılmış sütlerim vardı , zaten de onlara güvenip çıktım dışarı .. gündüzleri genelde cin gibi oluyor , pek güvenilmiyor gündüz uykusuna paşanın , gece nispeten daha iyi :Saruboceq:
o yüzden gündüz nadire bişey yapabiliyorum , bazen zar zor yiyorum yemeklerimi .. olsun yeterki o iyi olsun , eğer emzirmiyor olmasam bunu söz konusu yapıp yazmazdım bile burda , malum kucağıma almam bile çok büyük bir mucize ve mükafat benim için :Saruboceq:
senin paşanın derdi neymiş niye çağırıyor seni pc başına oturunca yerimseniben

selsin ve zuzum da gelmişşşşşşşşşşşşşşşş hihoyyyt
hoşgeldinis kısslarrrrr Şeniz

anammmm bende daha yazmadım gıııdelikafadulden
aynen bende senin gibi bir türlü inanamıyordum canım
ama şunu anladım ki Rabbim ne derse o oluyor
benim bu 5. hamileliğimdi
oğlum ilkti hiçbir sorun yaşamadım taki 8. ayıma kadar 8. ayda erken sancılanmıştım 15 gün hastanede yattım serumla durdurmuşlardı sonrasında da doğum sancısı vardı ama rahim açılmadı çok fazla rahim büzücü ilaç aldığım için mecbur sezeryan oldum 16 gün önce
2. hamileliğim oğlum 4 yaşındaykendi
farkında olmamıştım hamile kaldığımın ve temizlik yaparken ranzayı falan çektim
meğerse hamileymişim
düştü
5 ay sonra tekrar hamile kaldım onda 2 aylıkken kalbi durdu
4. de oğlumun ilkokula başladığı seneydi
herşey iyi gidiyordu
4.5 aylıkken sebepsiz kalbi durdu
yazarken bile içimden bişeyler kopuyor
erkekti

Rabbim öyle uygun görmüş...elimden hiçbişey gelmedi içim dağlandı
neyyyyyyyyseeeeeeeeeeeeeeeee

öyküme korunurken hamile kaldım o sayfayı kapatmıştım artık
hamile olduğumu öğrendikten sonra 2 ay hep ağladım yine aynı şeyleri yaşıyacağım diye
çok şükür binlerce şükür rabbime:Saruboceq:
herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr isteyene versin Rabbimmmmmmm:Saruboceq:

işte böyle canım....ne kadar uzun yazdım yavvvv

kızzzzzzzzzzzzzzzzz o ne demek öyle iyiki bana benzemedi felan delüüüü gelirsem orayaaaaaklava:

röfle yaptırmışsın heeeopuyorumnanaktan
güle güle kullan canım nasıl güzel olmuşsundurrrrŞeniz
ben daha hiç süt sağmadım canım
öyküm sarılıktan yattığında denedim ama zaten üzüntüden azalmıştı onuda gidip kucağıma alarak onu koklayarak emzirmeyi tercih ettim
birde ben hiç mama kullanmadım şimdiye kadar
biberonla sadece rezene içiyor meleğim
onuda sadece dışarı gezmeye giderken alıyorum yanıma eğer çok zor durumda kalırsam emzirecek yer bulamazsam çayını veriyorum idare ediyor bir süre

büyük tosbam dondurma istemek için çağırmış sıpanın hiç uyumaya niyeti yokkklmaz:

selsin ve zuzum da gelmişşşşşşşşşşşşşşşş hihoyyyt
hoşgeldinis kısslarrrrr Şeniz

ayyyy özlemiştimmmmmmdelikafadulden

hoşgeldiniz fıstıklarrrrrrrrrr ne de iyi ettinizzzzzzzzzzopuyorumnanaktan

nasılsınız bakalım yakışıklım çağınım ve de dünya tatlısı prensesim alyam nasıllarrropuyorumnanaktan

şimdi okuyunca hatırladım senin yaşadıklarını da , zor günler geçirmişsin sen de :teselli:
amin canım , aaamin , Allah yeryüzünde ne kadar anne olmayı dileyen kalp varsa hepsinin dualarını kabul etsin ve kucaklarını sağlıklı yavrularla doldursun :Saruboceq:
ya bana benzemesin derken ben mükemmeliyetçi , gereksiz ince düşünen , bazen saflık derecesinde iyi niyetli , bazen de başına geleceğini bile bile doğrucu davut kesilen bi don kişot akannehir
bonus olarak inatçı kafamçokkarıştı
o yüzden varsın babasına çeksin , benden almasın huy kısmını kaydirigubbakcemile3

selsinde çıktı:umursamaz:

bi selam bile vermediniz kızlar küstüm sizeeeelmaz::dilcikar:mafoldumben

bu arada ben pek geçmişi okuyamıyorum zaten kısıtlı vakitte geliyorum onda da muhabbet etmek istiyorum inşallah çok şey kaçırmıyorumdur:1no2:

birazdan ekliicem resmimi albümüme , teşekkürler tatlımmmm :kedipuyorumnanaktan
ben geceleri sağıyorum .. lohussalığın ilk dönemlerinde yani yeni doğum yaptığım sıralar bir gece çok uykum vardı , birden uykum geliyordu ve hani sanki böyle bir an olacak ve ben paşam kucağımda uykuya dalıcam ( ki olmak üzereydi bi kere ) ve (bundan sonrası olmadı Allahtan :Saruboceq: ) o uyku halinde kollarım düşecek iki yana ve oğluşum kucağımdan düşecek ve dikişlerim olduğu için ani hareket edip tutamıycam yada , reflekslerim manyak kuvvetlidir , paşamı yakalıycam ama dikişlerimi patlatıcam gibi saplantılarım oldu . o yüzden sez. sonrası sütün çabuk gelmesi için sağdığım dönemden kalam alışkanlıkla biz her akşam sağıp sağdığımız sütü gece vermeye başladık .. ona da bana da iyi oluyor gibiydi ... o memeyle cebelleşmeden içmesi gereken kadar anne sütünü içiyor ben de korkularımdan uzak + uykum da çok kaçmadan doyurmuş oluyordum paşamı :kedi: geçen haftadan beri göğüslerim çok sızlıyor , tıpkı süt gelsin diye uğraştığımız o ilk günlerdeki gibi . uçları beyaz beyaz yara oldu bile mafoldumben
nazar mı oldu ( kilosunu alması gereken kiloya göre çok iyi bulmuştu dr.umuz , ya o ya biz kendimiz nazar ettik diye düşündük eşimle benneyaptımki ) yoksa geceleri emzirmediğim için mi oluyor bu :sm_confused:
ben henüz rezene vermedim hiç , rezeneyi bitkisinden mi granül çay olarak milupa-humana felan mı veriyorsun çilek kıza ??
Allahım halen dondurma mı yiyor bu paşam yaaa :icecream:

dün baya bi zor geçti
aşılar kızıma ağır geldi
çok huzursuzdu hiç durmadı
8 saat arayla 3 yarım paranox fitil verdim
buna rağmen hafif ateşi vardu yavrumun
sabaha kadar başında bekledim

ateş çok tehlikeli çok korkarım ateşten
Rabbim korusun yavrularımızıı

bu arada ben gene tek başıma konuşmaya başladımmmmm-tatlicadiarzu-

diloşum hurişim nerelerdesiniz yahuuu
nazlıbaharda yok bu gece 2 çocukla napsın sızmış kalmıştır
diloşta aynı şekilde
hafsadaaaaaaa

yoksa pikaçumu kovalıyorsunuz yaramaslarrrrrrrrdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

zuzummm geri çıkmışşşş:dilcikar:

:1shok: mafoldumben

gitmiş kızlar demek , bi de selam vermeden hemiiiii klava:
en de okuyamıyorum , daha doğrusu okuyorum da cevap yazamıyorum .. alıntılarmı yapıyorum , tam cevap yzıcam hooooooop beniki uyanıyor , kaybetmeyeyim bari deyip kaydediyorum belge olarak , aradan zaman geçiyor , bakıyorum muhabbetin durumuna göre çok geçmişte kalmış konu , sadece ( kendimce ) çok acil gördüğüm , cevaplanmamış yada benim de bi fikrimin-bilgimin olduğu mesajlara cevap verip o anki muhabbete dahil olmaya çalışıyorum . ama geçmişi okumayınca eksik kalıyo bi şeyler sanki :bbo:
artık imkanlar dahilinde olduğu kadar diimi :sm_confused:

canım ilk zamanlar değil ama zaman geçtikçe oğlun biberona alışabilir ve de memeyi istememeye başlayabilir
benim oğlum o şekilde bırakmıştı emmeyi o yüzden mümkün olduğunca biberon vermiyorum
bence artık eskisi kadar uykusuz kalmazsın büyüdüler aralar uzadı emzirmeni tavsiye ederim gece de
tabiki yine de sen bilirsin sadece bir abla tavsiyesi

kilosuna maşallah gerçekten güzel gidiyor arasımız
senin nazarın değmez sütün bozar derler ama bol bol her fırsatta oku kuzunu
babasının değebilir
nazardan çok korkarım benim yıldızım düşük birkeresinde resmen ölümden dönmüştüm

çaya gelince humananın çayını veriyorum canım
aktardan aldığımı kendim içiyorum ağır gelir diye kızıma onu vermiyorum
verirsem güzel içiyor ama en fazla bi kerede 10 cc falan içiyor

oğlumu hiç sorma doğru düzgün yemek yemez ama tam bir abur cubur canavarıkaydirigubbakcemile
şimdi gidip onu yatırmaya çalışıcam zorla bakalım becerebilecekmiyim

geçmiş olsun canım :teselli:
fitillerin diğer yarılarını kullanabiliyormusun sonraki seferlerde , yani yarısı şimdi yarısı 8 saat sonra gibi ??
perşembe bizim de aşımız olacak bileyim istedim şimdiden yerimseniben
ateşi çıkmadan mı yada kaç derece ateşliyken uyguladın fitilleri ??
ateşi çıkınca sadece soydun mu yoksa suyla yada sirkeli suyla mı sildin ??
ateş özellikle erkek bebekler-çocuklar için çok tehlikeli , havale felan Allah korusun :1no2:
direkt üretgenliğini etkiliyorbenneyaptımki

pikaçucular yok desene bugün kaydirigubbakcemile3

haklısın canım , o dediğin benim de aklıma geliyor zaman zaman .. hatta bugeceki sağdığımı deepfreeze attım o yüzden , mecburen kalktığımda emzireyim diye ..
okuyorum aşkımı ben , aklıma gelmiyor açıkçası hep okumak ama geceleri yatarken bissürü dua okuyorum uykuya dalmadan önce ..
benim de yıldızım düşüktür , bi yere gideyim , yada beni uzun zamandır görmeyen biri görsün ya göz çıbanı çıkar , ya düşer-yakarım bi tarafımı yada müthiş sinirli olurum ağlarım sonunda benneyaptımki
ON cc mi YÜZ cc mi içiyor çilekim ??
kolay gelsin canım , uyur inşallah nonumadan sonra yerimseniben
benim de uykum geldi gözlerim yanmaya başladı , paşam uyanmadan azcık uyuyayım be de mirmirmirmir
öptüm tatlışımmmmmmmmmmmmmm
iyi geceler :gitme:

evet canım bende ugrastım bi aralar aynen öyle oluyordu baktım olacak gibi değil bıraktım

canım eşim doktorumuza sormuş biz aşıya giderken bi yarım fitil verdik
sonra 8 saat sonra da verdik hafif bir ateş vardı
ve gece baktım sanki yükselecek ateşi bir yarım fitil daha verdim çok şükür ki normale döndü
fitilin arka kısmını bıçakla kestim canım kalan kısımları attım kullanılmazmış

o kadar çok ateşlenmedi çok şükür ki zaten ince bir kısakollu bady ve ince bir alt pijama giydirdim gece üzerine de çok ince bir battaniye örttüm birde başında bekledim

ama aklında olsun sirkeli suyla yıkadığın bezi sadece ayaklarına koyacaksın çok ateşliyse
sirke ateşi çekiyormuş
o yüzden başına koymak özellikle tehlikeliymiş
duş aldırmak en etkili çözümlerden biri
ateşi yüksekse soyacaksın

ayy çok zor oluyor ateş ben oğlumda çok yaşadım insanın ömründen ömür gidiyor hiç ihmale gelmez baktın baya yükseliyo hemen acile götür orada iğne yapıyorlar ve ateşi düşmeden göndermiyorlar

iyi geceler iyi uykular canımmmmŞeniz

kaydirigubbakcemile3

ahanda demette gitti açılışı yapmayaaa kazası mübarek olaaaa::

l

ayy bu erkekler ne işlerine gelirde ona göre davranıyolar
onun tarafından birine gitcek olsaydınız asla böyle yapmazdılmaz:
iyi yapmışsın kız gel bi öpemŞeniz

herkese günaydın artık aranızdayım geçmişe bi göz atalım çok sayfalar birikmiş

canım hoşgeldin valla özledim seni hatta geçmişi okumadan da özel attım sana nerelerdesin diye nasılsın bakalım tuanamız nasıl

canım hadi şimdiden hayırlı olsun okullu oldunuzzzopuyorumnanaktan
yahu geldikten sonra da yazmamışsın düzce içinde çok yağmurlu olacak diyordu tv bak şimdi merak ettim:sinifsinif:
en kısa zamanda yaz iyiyim diye emi
menüye gelince ahh çocuk dursa neler yapılmıyo ki
benim iftarlarım meşhurdur ailede çok özenirim çünkü
çok severim yemekli misafir ağırlamayı ama yavrumun tüm düzeni bozuluyor şimdi arefeye kadar misafir almayı düşünmüyorum metazoru gelen olmazsakaydirigubbakcemile
arefe günü kardeşlerim ist dan gelecekler onları ve annemleri almak istiyorum inşallah

canım bende aynen senin dediğin gibi yapmak istedim hatta eltim dedi ki başka akşam geliriz bizde sen çık evden görsünler
ama eşim olmaz ayıp olur dedi sinir oldum aldık mecburen işte

dediğin gibi bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da kiloları hiç önemli değil
maşallah edamıza

hüzüncüm kızımda olmuştu bi ara isilik gıdışı olmuştu sadece katlı durduğu içinkaydirigubbakcemile3
sabamedin kremini sürdüm ben ertesi güne hiçbişey kalmamıştı çok şükür
şimdi sürekli kremliyorum birdaha da olmadı
sabamed in herşeyinden çok memnunum zaten iyiki de almışımzemuszemus

canim yedigin seyler sutun tadini etkilermis. acaba sutun tadini sevmiyor olmasin? bak biryerde okudum gaz kinusunu arastirirken. bebekler sarimsakli sut tadini cooook severlernis. bir denesene. ben deneyecegim.

allah allah bana da sarımsak soğan sütün tadını bozar dedilerfisfisfisfisfisfis

merhablar iyi haftasonları herkese..

emelcim nasılsın tatlım valla özledim görüşemiyoruz
ibrahim egemiz nasılŞeniz

derinim artık büyüdüler ya birazda huysuzluk ediyo yaramazlar
yerim ben o çitlembiğiiiii

oyyyyyyy maşallah subhanallahhh çok tatlı ikisideeeee Rabbim nazarlardan korusun canım

maşallah nazlı oğluşuna çoık tatlı

melekcim ya nasılsın senle de görüşemiyoruz saatlerimiz uymuyor ben gece kuşu oldum valla
öykümüz kocaman olmuş çok tatlı resmi maşallah subhanallah

gök gürültüsü 2 gündür bir başka....
sanki tenekeye sopayla vurmuş gibi bir ses çıkıyor...dünde böyle çıkmıştı..allahım selde zarar görenlere yardım et yarabbim....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende çok korkuyorum gök gürültüsünden
Rabbim hayırlı bereketli yağmurlar versin inşallahhhhh

zuzummmmmmm
canım şimdi alıntılardan gördümm
Rabbim anneciğine rahmet eylesin
kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.com yeri cennet olsun inşallahhh
kaç yıl geçerse gteçsin asla ne unutulur ne acısı hafifler
sadece azıcık üzerini kül kapatır en hafif bi rüzgarla tekrar kor olur yanar....
Rabbim yavruna sana uzun ömürler versin bidenemm

teşekkür ederiz teyzesi tam patates oldu bu kızz:)
bu gece geldin yazmadan kaçtın soracam ben sana
Alya mı kokla gıdışından teyzesi için emi

hafsacım
sıkıntın her neyse inşallah en kısa zamanda buhar olup uçar gider
çekme kendini canım kimin derdi sıkıntısı yokki
burda bir iki muhabbet edip unutuyoruz
mutluluklarımızı paylaşıyoruz çoğalıyor
üzüntümüzü paylaşıyoruz yok olmasa bile hafifliyor
Rabbim dermansız dert şifasız hastalık vermesin canım

bu resimdeki bebekler daha 2 aylıkmı maşallah allah onları hep korusun inşallah... ben 1 ay sonra doğum yapıcam bebeklerinizi görünce içim kıpır kıpır oldu valla...

ay canım çok iyi anlıyorum seni ahh bizde geçtik o günlerden
Sağlıkla kurtulur yavrunu sağlıkla kucaklarsın inşallahhhh
bugun tepe naitilus'a gittik. ciktik bir yagmur. minibus yolundan degil de e5ten gidelim dedik.aman Allahim yolda kalacaz diye aklim cikti. trafik berbat. yer yer gol olmus. aklim cikti eve zor attik kendimizi.

canım yaaa lütfen dikkat et birdaha hava durumuna göre davran riske atma
selam kızlarr biz bugün biraz dışarı çıktıkk dolaştık iyi geldii bugünde pek giren olmamuşş 5sayfa anca varr herkes gezmelerde anlaşılan:ecrin_bebek:

Herkese selammmm,nasılsınız
Biz dayımlara geldik ordan yazıyorum,oğlumu uyuttum şimdi rahatım.Bugün acayip bi yağmur vardı burda dönüşte umarım yağmaz.
Siz napıyosunuz kimler var bakmadım ama ?

yok yazdım senide nerdesin sen bakiim
gece kuşları bir bir azalıyor....

herkeze hayırlı akşamlar
ben valla evdeydim ama 4 e kadar yataktan çıkmadım paso uyudum keyif yaptım sonrasında kalkınca bütün işler beni bekliyodu tabi koşa koşa anca bittide oturdum

bugün bizde uyuduk kızımla 2 saat
dünün yorgunluğunu attık ana kız
çok iyi geldi valla
daayanamıyorum canlarım ben kalkıyorum....

özletiyorsun kendini kaç gecedir yoksun
Allah rahatlık versin canım dinlen bakalım

ya benim kaynanada haftaya gidiyo galibaa ya bi yönden resmen elim ayağım gibi olmuştu şimdi çok bocalıcam galibaaa

kikoşum kaç zamandır sorucam unutuyorum
senin o mesele ne oldu
görümcen mi istemedi
ben onun yerinde olsam istemezdim hazır kurulu düzeni işi gücü varmış
olmadı diye düşünüp senin adına sevindim açıkçası
işte benim tosbaaaaam :asigim:

allahım allahımmmmmmmmm Rabbim nazarlardan saklasın bu çin işi japon işi yakışıklı tosbanı
birdaha yazayım dedim dayanamadımmmmm
ii geceler kızlar

tatlım görüşemiyoruz işe başladın tabi gece uyuyorsun
öpüyorum seni yakışıklımı da kokluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…