2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ben de bugün nihayet röflemi yaptırdımmmmmmmm :dance:
dün gece yatmadan ve sabah sağdığım sütleri eşim içirdi , alışveriş de yapıp kendime gelip evin yolunu tuttum . servis doluydu hadi minibüse bineyim dedim , o da dolaşmadık yer bırakmadı , zaten eve yakın bi yerde inip taksiye binecektim , nasıl bi yağmur yağd aniden , arabalar suları yararak ilerliyordu bi ara .. eşim biraz rahatsızdı , yağan yağmuru görünce korkmuş , oğluşu hazırlayıp baba-oğul beni aldılar , ikisi de büyülenmiş gibi bakktı bana :))))))))))))))

neticede insan kendini acccaaaayip iyi hissediyor kendine bakınca , biraz vakit ayırınca .. çok iyi geldi bugün bana zemuszemus

ay bir de oğluşa ayıcıklı peluş bi tulum aldım hatta resmini de çektim eklerim şimdi delikafadulden

evet starım yırrtı kurbağalıktan çıktı ama halen benim küçük kurbağam ooooo

süper yaaaa afffferin kızımaaaaaa :sm_cool:
slm tatlım bizimki genedurmuyo kayınvalidemle eşim sallıyolar valla dokuz doğurtuyo bize ben yoruldum

ayakta mı sallıyosunuz yoksa fisfisfis

ben şu sağma aletinin aparatlarını yıkamaya gidiyorum kıslar gelcem hemen

ayakta mı sallıyosunuz yoksa fisfisfis

ben şu sağma aletinin aparatlarını yıkamaya gidiyorum kıslar gelcem hemen
[/QUOTE]

yok tatlım ya çarşafında sallıyolar uyku uyurken çok ağlıyo ya neden bilmiyorum evin içine hamak bile kurduk uyutmak için.Sallanarak uyumak istiyo.onu da zorla.

oh starım kendine gelmişsin ne güzel valla insan kadın olduğunu anlıyo valla
bende o işleri geçen hafta bitirdim benim içinde değişiklik oldu ben tam tersi röfleden kurtuldum azcık da kahve rengine döndüm eski genç kızlığıma yani

hoşgeldiniz kızlar nasılsınız eftelya gene arayı açtın canım hayırdır nerlerdeydin bi yaramazlık yok inşallah
zuzumda gelmiş ama kesin geçmişi okuduktan sonra yazmaya fırsatı kalmaz kaçar

ya benim kaynanada haftaya gidiyo galibaa ya bi yönden resmen elim ayağım gibi olmuştu şimdi çok bocalıcam galibaaa

ya benim kaynanada haftaya gidiyo galibaa ya bi yönden resmen elim ayağım gibi olmuştu şimdi çok bocalıcam galibaaa

senin kaynana da mı yanında valla çok iyi oluyodu ama neyse ki bende annemlere gidecem birazda orda kalalım orda rahat oluyorum ablamlar falan bebişe iyi bakıyolar rahat edelim ya beni bu bebek çok yoruyor ALLAH yardımcımız olsun

ben aslında açık bakır kızıl istiyordum ama uçlarımda röfle vardı ve röfleli saça bakır kızıl çok güzel oluyo , akıcak ya boya biraz , alttan röfleler çıkacak felan :dance:..
ama yine de emin değildim , yada kestirip uçtaki röfleleri direkt bakır kızıl olsa mı acaba dedim .. kararsız kalınca eşime sorum o da röfle yaptırmamı istedi , diplerim çıkar 1-2 dip boyadan sonra bakır kızıl yaparımmmmmm :asigim:
bu arada saçlarımı yine de kestirdim :sm_cool:

canım tosbağanın hoşuna gitmemiş galiba bu tulum işi pek bi masumane bakmış çıkarın beni burdan dercesine
ama çokta şeker bişeymiş
benim büyük kızında montu bu şekildeydi mat fuşya tonunda halen duruyo bizde montları çıkarırsak eklerim resmini

ben bu gece zannedersem erken kaçıcam çünkü yarına erken kalkmam lazım iftarım var şimdilik 5 kişi bakalım oyüzden kusura bakmayın anacım ve doğal olarakta yarın anca gece girebilirim
hepinize önce iyi sahurlar sonra hayırlı iftarlar arkadaşlar byyy

aksine çok sevdi , agulargugular eşiliğinde giydik , hatta ağzına gelen kısmı yakalayıp emme derdine düştü bi ara kaydirigubbakcemile3
ben de bugün aldım bunu , gelir gelmez de giydirdim , çok komikti yaaakaydirigubbakcemile3
ist.a gidicez bayramda bi aksilik olmazsa soğuk olur o zaman orası , ama mont için de erken olur sanki , o yüzden böyle bi şey idare eder bizi diye düşündüm evden eve bayram gezmesine giderken dedim yerimseniben
senin kokoş kızınkini merak ettim bak şimdi sengözlerimebaksanab

aman kaç hadi sen de kaç :dilcikar:
uzun zamandan sonra ilk defa oturacağım tuttu kimsecikler kalmadı mafoldumben
küçük emrah bakışı da attım farzedin boynumu bükerek kaydirigubbakcemile3
şakaaaaa :kedi:
hadi iyi geceler , tatlı uykular .. yarın için kolay gelsin canım şimdiden :1hug:

selam fıstıklarrrr

gece kuşunuz geldiiikaydirigubbakcemile3

starcımmmmmmmmm o yahuşuhlunun ağzını yerim yerrrrrr
nasılda yakıimış maşallah subhanallahhhhhh
çin işi japon işiopuyorumnanaktan
çok güzelmiş tulumuda zevkli hatun seniiiiiŞeniz
güle güle sağlıkla giysin çekik gözlü yakışıklımmmzemuszemus

kikoşum yokluğun iyi olmuycak ama seni çok iyi anlıyorum anacım çok zor oluyor git hadi uyu dinlen şimdiden kolay gelsin kuşummmŞeniz

az sonra geliyorum benim oğlum buraya oturdummu illaki anneeeeeeeeeee diye bağırırrrkaydirigubbakcemile
kaybolma starcımmmmmmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…