- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.921
bir soru daha benim kız biberonu almıyo ağzında geveleyip itiyo. nasıl alıştırabirim?
bir an uzuyor zaten uykuları şaşırıyorsun. benimkide acıkmadan şuanda 5-6 saat uyuyor ama gece uykusuna en geç 10 da giriyor saat 1 de azıcık mama emiyor uyurken sonra 6ya kadar uyuyr bişi istemiyor
inşallah atlatırsın canımm ayy bayada zor işin kendini hazırla çocuğu hazılra yolda anneye ver ayy düşünmesi bilee yordu allah sabır kolaylık versin canımmŞeniz
Valla sabahları beni bi görseniz bi koşturmadayım, hele ilk iş günümde altını değiştiridm hazırladım tam çıkıcam pırt kakasını yapmasın mı hemde ne yapmak,badisine kadar çıktı komple değiştirdim öyle çıktık evden ama otobüse koştura koştura yetiştim valla.
ben bilmiyorum orayı? linki gönderir misin?
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...muz-bebeklerinin-gun-gun-fotograflari-18.html
kusura bakma cnm yaa yeni gördüm işteyim ya ancak bakabildimm..
rprofilde ki foto gerçek mi çok güzel çıkmış... neresi burası?
Topic iyice sessizleşti kızlar ya, bende ara ara girip bakıyorum.İşler öyle yoğun değil ama gelen gidenimiz hiç bitmiyo.
Bugün maaşımı aldım, yarım maaş yani.3 haftalık iznimin 1 haftasını kullandım diğer 2 haftanında parasını aldım.Hatta fazla fazla verdi.Allah razı olsun.Hala inanamıyorum 6 yıldır burdayım daha yeni yeni normal hayata ve haklara dönüyoruz biz :) çok şükür
bu arada çalışan annelerimize allah kolaylık versinler güzel yorucu olmayan çabucak bebişlerine kavuşabilecekleri bi hafta geçirsinler
slm kızlar ben bu diloşun tae-bo suna taktım valla dün başladım 10 dk bugün de 15 dk yapabildim inşallah düzenli yapabilirim kendimi fazla yoramıyom tabikide malum sezeryanım
ay zıplarken memişlerde hopluyo çok komik oluyo allahtan kimse görmüyoooo
şimdide duşa girip yosun sabunuyla yıkanacam keselenecem çıkıncada kantoron yağıyla yağlanacam
kızlarda uyudular uyanıncada pazara gidicem ay ilk defa tek başıma ikisiyle pazara gidicem inşallah zorlanmam ama pazarda baya uzakta
bu arada huricim ipek böcüğüne çok geçmiş olsun inşallah hemencecik atlatırsınız canım benim yaaa
diloşum sanada geçmiş olsun amatisin dediği gibi bencede guatr değildir yani inşallah
çiçekcim bence o sırt ağrıların gece boyu zilliyi emzirmekten yambeli oluyosun ondandır benim ilk kız öyleydi emziğede alışmadı gece sabaha kadar ağzında meme olacaktı bende tabi iki büklüm oluyodum emalum sen bide işe gidiyosun biran önce emziğe alıtır bence valla bence doğru değil ama bazıları emziğe tatlı bişiler sürüp veriyolar öle alışıyomuş istersen aklında bulunsun ama sakın bal olmasın dikkat et
bide sizin şu otobüs işi varya ya annen geç kalacak olursa anam oğluşun senle işyerine kadar gelecek galiba hemi hehe
meltemcim senin kuzunada çok geçmiş olsun benim doktorda hırıltı genizde olur atamadığından dedi denizsuyu verdi ve aspiratötle temizle dedi eğer ciğerlerinde olursa zaten anlaşılırmış ona dikkat et canım nefesi kaburgalarından alırmış karnından değil yani
diloşum benim kızda bana benziyo 5 günde bir vc ye çıkıyoz hehe
doktorda normal dedi anca anca alışacakmış önceden bende 3 güne bir dürtüklüyodum yada fitilliyodum ama alışır diye korkuma artık yapmıyom doktor 52 saat yapmazsa ondan sonra müdahale et dedi bi fitil verdi bakalım arada kendi zorlanarak yapıyo bişiler
canım öcelıkle gecmıs olsun canım.geçmiş olsun canım. inşallah bir an önce iyileşir ipeğin. benim kızında burnu tıkanıktı boğazında da gıcık vardı. doktora götürdüm. ilaç vermedi. en ufak bişey de ilaç kullanma hastaneye de getirme burası mikrop dolu hasta olmayan çocuğu hasta edersin ateş, emmede isteksizlik, hırıltı, halsizlik belirtileri olmadan çocuk hasta değildir dedi. biraz kendimi kötü hissettim ama doğru söylüyo doktor. ilk çocuk olduğu için en ufak bişey de kucaklayıp götürüyorum. elimde değil ne yapayım hasta olcak diye ödüm kopuyor. ıhlamur, rezene, papatya çayı ver bi de burnunu temiz tut dedi. bu kışı hayırlısıyla çok fazla sorun yaşamadan atlatırız inşallah
arkadaşlar benim kızım da ellerini çok emiyor. elini yumruk yapıp ağzına sokuyor öyle bir emiyoki zannedersin ki dünyanın en lezzetli şeyini yiyo. dişlerimi kaşınıyo acaba? normal mi böyle olması?
benım oglanda elini emıyor canım tıpkı senın tarıf ettıgın gıbı sankı sekerlı bırseyler yer gıbı.kaydirigubbakcemile3bir soru daha benim kız biberonu almıyo ağzında geveleyip itiyo. nasıl alıştırabirim?
bu arada çalışan annelerimize allah kolaylık versinler güzel yorucu olmayan çabucak bebişlerine kavuşabilecekleri bi hafta geçirsinler
evet gerçek :) balayında çekilmiştik.marmaris selimiye köyü. çok güzel bi yerdi ah ah
güle güle harca şekerim.umarım her şey daha iyi olur
slm kızlar ben bu diloşun tae-bo suna taktım valla dün başladım 10 dk bugün de 15 dk yapabildim inşallah düzenli yapabilirim kendimi fazla yoramıyom tabikide malum sezeryanım
ay zıplarken memişlerde hopluyo çok komik oluyo allahtan kimse görmüyoooo
şimdide duşa girip yosun sabunuyla yıkanacam keselenecem çıkıncada kantoron yağıyla yağlanacam
kızlarda uyudular uyanıncada pazara gidicem ay ilk defa tek başıma ikisiyle pazara gidicem inşallah zorlanmam ama pazarda baya uzakta
bu arada huricim ipek böcüğüne çok geçmiş olsun inşallah hemencecik atlatırsınız canım benim yaaa
diloşum sanada geçmiş olsun amatisin dediği gibi bencede guatr değildir yani inşallah
çiçekcim bence o sırt ağrıların gece boyu zilliyi emzirmekten yambeli oluyosun ondandır benim ilk kız öyleydi emziğede alışmadı gece sabaha kadar ağzında meme olacaktı bende tabi iki büklüm oluyodum emalum sen bide işe gidiyosun biran önce emziğe alıtır bence valla bence doğru değil ama bazıları emziğe tatlı bişiler sürüp veriyolar öle alışıyomuş istersen aklında bulunsun ama sakın bal olmasın dikkat et
bide sizin şu otobüs işi varya ya annen geç kalacak olursa anam oğluşun senle işyerine kadar gelecek galiba hemi hehe
meltemcim senin kuzunada çok geçmiş olsun benim doktorda hırıltı genizde olur atamadığından dedi denizsuyu verdi ve aspiratötle temizle dedi eğer ciğerlerinde olursa zaten anlaşılırmış ona dikkat et canım nefesi kaburgalarından alırmış karnından değil yani
diloşum benim kızda bana benziyo 5 günde bir vc ye çıkıyoz hehe
doktorda normal dedi anca anca alışacakmış önceden bende 3 güne bir dürtüklüyodum yada fitilliyodum ama alışır diye korkuma artık yapmıyom doktor 52 saat yapmazsa ondan sonra müdahale et dedi bi fitil verdi bakalım arada kendi zorlanarak yapıyo bişiler
canım öcelıkle gecmıs olsun canım.
doktorun cok dogru soylemıs.bende oglusumu burun tıkanıklıgıyla doktora götürmüstüm daha kötü olmustu.ılk bebişlerimiz oldugu ıcın herseyden tedırgın oluyoruz maalesef.
benım oglanda elini emıyor canım tıpkı senın tarıf ettıgın gıbı sankı sekerlı bırseyler yer gıbı.kaydirigubbakcemile3
bu arada benımkısıde bıberonu almıyordu.en sonunda ben nuby nın bıberonunu aldım ve hergun yavas yavas ıhlamur,rezene yada sütümğ sagıp vererek alıstırmaya calıstım.sımdı eskısıne gore bıraz daha ıyı kavrayabılıyor bıberonu.
sende bıberonun baslıgını degıstır yada baska marka bıberon dene bakalım belkı faydası olur.bu arada nuby yıde tavısye ederım canım anne gogsu ucu gıbı bıberon baslıgı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?