2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

arkadaşlar benim kızım da ellerini çok emiyor. elini yumruk yapıp ağzına sokuyor öyle bir emiyoki zannedersin ki dünyanın en lezzetli şeyini yiyo. dişlerimi kaşınıyo acaba? normal mi böyle olması?

bir soru daha benim kız biberonu almıyo ağzında geveleyip itiyo. nasıl alıştırabirim?

Ya benimkide emziğe alışmıyo napıcam ben bilmiyorum.Uyanınca kafasını yastığa yumuyo diyo annem beni arıyo işte Dün bütün gün yattık beraber meme ağzında o zaman sorun yok ama ağzından çekince başlıyo hemen.Çok fena benim oğlum yaa.E bende onunla yatınca hiçbi iş yapamıyorum sonrada beraber kalkıyoruz zaten :)

bir an uzuyor zaten uykuları şaşırıyorsun. benimkide acıkmadan şuanda 5-6 saat uyuyor ama gece uykusuna en geç 10 da giriyor saat 1 de azıcık mama emiyor uyurken sonra 6ya kadar uyuyr bişi istemiyor

oyyy maşallah diyim 41 kere canım ne güzel,ben hiç görmedim öyle saatlerce uyuduğunu.Dün gece mesela 11 gibi uyudu 1de kalktı,sonra 4te sonra 6 da sonra 7de.7den sonrada uyumuyorum zaten ortalığı topla hazırlan çocuğu hazırla,zor oluyo ama mecbur böyle olacak.Hava şartları kötü olduğunda ya annem gelcek yada taksiye müracaat

Topic iyice sessizleşti kızlar ya, bende ara ara girip bakıyorum.İşler öyle yoğun değil ama gelen gidenimiz hiç bitmiyo.
Bugün maaşımı aldım, yarım maaş yani.3 haftalık iznimin 1 haftasını kullandım diğer 2 haftanında parasını aldım.Hatta fazla fazla verdi.Allah razı olsun.Hala inanamıyorum 6 yıldır burdayım daha yeni yeni normal hayata ve haklara dönüyoruz biz :) çok şükür

evet gerçek :) balayında çekilmiştik.marmaris selimiye köyü. çok güzel bi yerdi ah ah

güle güle harca şekerim.umarım her şey daha iyi olur

slm kızlar ben bu diloşun tae-bo suna taktım valla dün başladım 10 dk bugün de 15 dk yapabildim inşallah düzenli yapabilirim kendimi fazla yoramıyom tabikide malum sezeryanım
ay zıplarken memişlerde hopluyo çok komik oluyo allahtan kimse görmüyoooo
şimdide duşa girip yosun sabunuyla yıkanacam keselenecem çıkıncada kantoron yağıyla yağlanacam
kızlarda uyudular uyanıncada pazara gidicem ay ilk defa tek başıma ikisiyle pazara gidicem inşallah zorlanmam ama pazarda baya uzakta

bu arada huricim ipek böcüğüne çok geçmiş olsun inşallah hemencecik atlatırsınız canım benim yaaa
diloşum sanada geçmiş olsun amatisin dediği gibi bencede guatr değildir yani inşallah

çiçekcim
bence o sırt ağrıların gece boyu zilliyi emzirmekten yambeli oluyosun ondandır benim ilk kız öyleydi emziğede alışmadı gece sabaha kadar ağzında meme olacaktı bende tabi iki büklüm oluyodum emalum sen bide işe gidiyosun biran önce emziğe alıtır bence valla bence doğru değil ama bazıları emziğe tatlı bişiler sürüp veriyolar öle alışıyomuş istersen aklında bulunsun ama sakın bal olmasın dikkat et
bide sizin şu otobüs işi varya ya annen geç kalacak olursa anam oğluşun senle işyerine kadar gelecek galiba hemi hehe

meltemcim senin kuzunada çok geçmiş olsun benim doktorda hırıltı genizde olur atamadığından dedi denizsuyu verdi ve aspiratötle temizle dedi eğer ciğerlerinde olursa zaten anlaşılırmış ona dikkat et canım nefesi kaburgalarından alırmış karnından değil yani

diloşum benim kızda bana benziyo 5 günde bir vc ye çıkıyoz hehe
doktorda normal dedi anca anca alışacakmış önceden bende 3 güne bir dürtüklüyodum yada fitilliyodum ama alışır diye korkuma artık yapmıyom doktor 52 saat yapmazsa ondan sonra müdahale et dedi bi fitil verdi bakalım arada kendi zorlanarak yapıyo bişiler

Son düzenleme:
bu arada çalışan annelerimize allah kolaylık versinler güzel yorucu olmayan çabucak bebişlerine kavuşabilecekleri bi hafta geçirsinler

canım sağol bende deniz suyu sıkıp aspiratörle temizliyorum ardından da damla damlatıyorum zaten. temizlenmezse orta kulak iltahabına çeviriyomuş allah korusun.

canım öcelıkle gecmıs olsun canım.
doktorun cok dogru soylemıs.bende oglusumu burun tıkanıklıgıyla doktora götürmüstüm daha kötü olmustu.ılk bebişlerimiz oldugu ıcın herseyden tedırgın oluyoruz maalesef.

arkadaşlar benim kızım da ellerini çok emiyor. elini yumruk yapıp ağzına sokuyor öyle bir emiyoki zannedersin ki dünyanın en lezzetli şeyini yiyo. dişlerimi kaşınıyo acaba? normal mi böyle olması?

bir soru daha benim kız biberonu almıyo ağzında geveleyip itiyo. nasıl alıştırabirim?
benım oglanda elini emıyor canım tıpkı senın tarıf ettıgın gıbı sankı sekerlı bırseyler yer gıbı.kaydirigubbakcemile3
bu arada benımkısıde bıberonu almıyordu.en sonunda ben nuby nın bıberonunu aldım ve hergun yavas yavas ıhlamur,rezene yada sütümğ sagıp vererek alıstırmaya calıstım.sımdı eskısıne gore bıraz daha ıyı kavrayabılıyor bıberonu.
sende bıberonun baslıgını degıstır yada baska marka bıberon dene bakalım belkı faydası olur.bu arada nuby yıde tavısye ederım canım anne gogsu ucu gıbı bıberon baslıgı.

nur albümünde ki duduşumla olan resmlere bayıldım yaaa..çok şekersiniz ilayda çok tatlı olmuş maşallahh...
yalnız kilolar benim gibi duruyo yaaaa...
ben hatta 2 kg almışım

geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim bugün ipek çok huysuz biraz düzeldi ilaçları içince ama çok huysuzzzzz hep kucak istiyo oturuncada olmuyor hanım efendi illa ayağa kalkacağım..
oh be kociş geldi eccük yatayım bende

evet gerçek :) balayında çekilmiştik.marmaris selimiye köyü. çok güzel bi yerdi ah ah

güle güle harca şekerim.umarım her şey daha iyi olur

Sağol şekerimmmmmm,inşallah ya ben doğum iznine ayrılınca kıymetimi öyle bi anlamışlarki he heee kaydirigubbakcemile3.Yeni gelen kök söktürmüş valla hepsine çok iyi olmuş canıma değsin.zemuszemussositososito

Kız zillim yok benim erkeğim var şakkıdı kaydirigubbakcemile3 ama oda aynı nimetten faydalanıyo tabi,bu akşam deniyim bakalım emziğe bişeyler batırıp,emsin oda rahatlasın bende ya bari işlerimi ayarlarım böyle hiçbişeye vakit olmuyo :kedi:

bu arada çalışan annelerimize allah kolaylık versinler güzel yorucu olmayan çabucak bebişlerine kavuşabilecekleri bi hafta geçirsinler

aminnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

özür dilerim çiçekim bilmemmi yakışıklı oğluşunu ama işte dilim sürtmüş hep malum kızlara laf yetiştiriyom

teşekkür ederim canım. bir de doktorumun önerinisini paylaşmak istiyorum. en son gittiğimde artık kış aylarına giriyoruz bundan sonra sabah erkenden kimse yokken getir burdan hastalık kapmasın dedi. benim gittiğim hastane de 11 tane çocuk doktoru var. bir kat sadece çocuk bölümü. gittiğimizde bayram yeri gibi oluyo hastane. artık bundan sonra erken gitcem. mikrobada alışmaları lazım ama daha çok küçükler. allah yavrularımızı korusun.
ben dr browns geniş ağızlı biberonunu almıştım. acaba sevmedi mi onu? ucu mu büyük geldi bilmiyorum ki? tavsiyen için sağol bi deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…