2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar ben tetanoz aşısının 3.sünü vurulmadım,sağlık ocağı çağırmadı yani 2.vurulurkende 3.şu zaman falan dememişti,bende unuttum valla,yarın arıycam bakalım 1-2 ay geçti üstünden yine olur mu?

ah canım ya geçmiş olsun,tez zamanda atlatır inşallah
nur albümünde ki duduşumla olan resmlere bayıldım yaaa..çok şekersiniz ilayda çok tatlı olmuş maşallahh...
yalnız kilolar benim gibi duruyo yaaaa...
ben hatta 2 kg almışım
napcaz bu kiloları valla ya ağlamak istiyorum :çok üzgünüm:

selam kızlar
gün 24 saat bana yetmiyor napıcam bu gidişle bilmem
şöyle bi göz attım da kuzular hastalanmış
inşallah bir an önce iyileşirler:gitme:
hurişçim ipeğime kıyamam ben birsürü ilaç vermiiş dr inşallah çabucak iyileşir
diloşum senin işin benden de zor anacım getir götür de sende
inşallah çabucak alışır okuluna
arkadaşının tostunu yemesine çok güldüm aferim benim güzel kızımakaydirigubbakcemile3
nazlıbaharcım maşallah prensesine
kikoşum sende dikkat et kendine çabucak iyileş emi kızlara geçmesin sakınlmaz:Şeniz
çiçeğim sanada geçmiş olsun tatlım
birsürü okudum ama aklımda kalanlar bunlar

heheh ben bugün ölümden döndüm
balkonun kenarlarına pimapen cam yaptırmıştık
adamlar yaparken balkon demirlerini kesmişler,
çamaşırın demirini de pimapene vidalamışlar
sabah oğlumu yolcu ettim geceden yıkanan pikeler havlular vardı asayım dedim
pikeleri astım havluları asarken demir bi koptu beni de sürükleyerek hızla
nasıl ve nereye tutundum bilemedim can havliyle ama az kalsın bende uçuyodum aşağıya
1 saat titredim korkudan
çok şükür ki ucuz atlattım:)

şimdi yatıyorum herkese iyi gecelerŞeniz

ıyı geceler herkese.
kımsecıkler yok sanırım.
bende oglusu uyuttum yatmadan bır bakayım dedım sızlere.

demetcım cok buyuk gecmıs olsun canım.sen anlatırken icim bır garıp oldu.Allah ım hepımızı ve bebişlerımızı korusun.

bugun tvde ıslak mendılle ılgılı bır doktor;mendılı kullanmak yerıne bebegın poposunu yıkayın dedı.
acıkcası kafam karıstı.sızler ne yapıyorsunuz?acaba mendıl kullanmak yerıne yıkamak daha mı saglıkı?
yıkayalm derken bu seferde bebıslerı üşütmeyelım.
ne zormus annelık yahu.bebısler ıcın her zaman en ıyısı olsun ıstıyorsun bu seferde ıkılemde kalıyorsun.

ay demetim okurken tüylerim diken diken oldu yaaaa
allah korumuş hakkaten
ya öle dengesiz işmi yapılır
ha madem yapıldı insan söylerrrrr ay tekrar geçmiş olsun tuz dağıt canım

kızlar bu seferde benim zillim uyudu erkenden ama bende tık yok şimdi
neyapacağımı bilemedim bende gittim börek yaptım fırına sürdüm onu beklicem sabaha yesinler güzelcene

bu arada vc sorunu yaşayan anneler varsa bi önerim olucak bol bol erik yesinler valla kayısıda yanında halt etmiş
mesela ben kışında kurusunu yiyorum aynı etkiyi yapıyo
isterseniz şimdiden alıp marmelatınıda yapabilirsiniz sabah kalkınca ya bi kaşık yersiniz yada suda eritip şerbetini içersiniz
benden tavsiye

canim ben asla islak mendil kullanmadim. zaten gicik oluyorum kendimde kullanmaya da. bbegime de asla kullanmadim.

onun yerine kagit havlu tasiyorum yanimda. cisini yapinca hemen sicak suda islatip ya da soguk suda siliyorum poposunu. kaka yapmissa da kagit havlu ile temizledikten sonra yikiyorum poposunu. bence kolaya kacip islak mendil kullanmayin.

Gunaydin arkadaslar, gecmisi okuyamadim kusura bakmayin. hasta bebisle oldugunu okudum sadece bui sayfada gecmis olsun. bizim kiz da cok hasta sanirim.

bugunlerde kafasini sallayip duruyor. bi saga bir sola surekli. eli de sol kulaginda. sanirim kulagi agriyor. ama aglamiyor da. anlamadim. kulagi agrisa aglamaz mi? ondan bekledim. ama bu gece fena idi. surekli sabaha kadar.
gece sabaha kadar o sekildeydi. ustune de burnu tikandi.

bir sey soracam deniz suyunu nasil kullaniyorsunuz? biz aldik almanca gifrer physcologica yazan bir sey ve icinden damlalik seklinde 10-15 tane cikiyor. tepesini koparip damlatiyorsun. ama hep genzine kaciyor. hic sevmiyor bizim kiz. bilen anneler bir tarif eder misiniz nasil uygulaniyor? hangi marka aldiniz? aspirator de temizlemiyor sanirim.

bebegim huzursuz. simdi koydum oto koltuguna, orttum ustunu iyice. kafasina asla sapka gecirmezdim sapka orttum. actim aspiratoru uyuyor. normal besiginde yatinca burnu tikaniyor. bu sekilde hafif dik ya tikanmiyor ama yatinca gene tikaniyor. bugun dra goturecez. kulak burun bogaza mi goturmeli, cocuk doktoruna mi?

BENİM 1inci 9 mart
2 inci 9 nisan
3 üncü 9 ekim vermişler tarihi mi...yani ikinci ilw üçüncü arası 6 ay var.aşı kartıma yazmışlar sağlık ocağında ...

ah canım ya geçmiş olsun,tez zamanda atlatır inşallah
napcaz bu kiloları valla ya ağlamak istiyorum :çok üzgünüm:
saol canım ah ben bilsem ah bne bi bilseemm

ah dimitim allah korumuş seni evlatlarına bağaşlamış çok yüksek mi bilmem ama düşseydn allah korusunnnn....yakasına yapış o pimapencilerin sana söylemelilerdi daha sağlam yapmalılardı sabitlememlilerdi yada sana sormamlılardı...pike dediğin ne ki pikenin ağarlığına dayanamayan askılıkmı olur...
ya aşağıda başka birinin kafasına saplansaydı...
ay felaket tellalı gibi oldum ama öyle ben çok korkaarrııımmm.geçmiş olsuunnnn

kulağı ağrıyor olsaydı bence ağlardı...
ama anlattıkların kulak ilthabını anlatıyor..
yani bebeklerin burnunun pisliği tam temizlenmezse kulak iltihabına sebep olurmuş...
ben burnuna baby fiz kullanıyorum günde 5 kez felan sık dedi doktor bir tanesi açılınca 2 gün ömrü varmış günde istediğin sıklıkta sıkabilirsin dedi zaten eve geldim bir kaç sıkmakta açıldı burnu...
genzine kaçması benze normal benimde genzime kaçıyor hiç hoşlanmam burnuma denzi suyu falan çekmeye ııyykkk....ipekte rahatsız oldu bir kaç kere sonra normale döndü belkide tıkanık olduğundan genzine kaçıyordur...

oto koltuğunda mutfakta aspretörle ne kadar daha idare edeceksin :bbo:ki zaten aspretör elektrik süpürgesi saç kurutma mak.nin zamanı 3 ay....3 ay sonra artık bebeklerede bizim gibi görültü olarak geliyormuş...ipeği artık tınlamıyor saç kurutma bağarmaya devam ediyor hiç susumuyor artık...pilini çıkarmış oyuncak gibi anında susuyordu..

yatağını iyie rampala altına yastık koyarak gece o zamanda az tıkanıyor ben dün gece öyle yaptım güzel uyudu kızım...biz antibiyotik kullanıyoruz malesef canım...

huricim sagol.

hangi dr gitsek acaba?" cocuk dru mu, kulak buirun bogaz mi?
çocuk doktoruna götür bende çocuk doktoruda kulağına boğazına herşeyine bakıyor ...bizim dokturumuz çok üzel muayne ettiği için...çocuk doktoruna götürmeni tavsiye edebilirim...

burnu tikanikken banyo yaptiriyor musunuz?
bende çok kararsız kalmıştım...
aşı oldu perşembe günü 3 gün banyo yasaktı dün götürdüm aşı olacak die hasta olduğu için aşı yapmadılar..dün gelen arkadaşım 2 tane kızı var 4-2 yaşlarında dedi çürümez merak etme hasta iken yıkama çocuğu zaten burnu tıkalı boğazları hasta daha çok hasta etmekmi istiyosun die bi güzel payladı beni....boyunlarını sil sabunlu bezle yeter bitlenmez merak etme hastalığı bitsin dedi...
ee bu seferse önümüzdeki salı kontrol var aşı olacak o gün 3 gün daha banyoı yok hehehehe 12 gün banyo yok..napalım sağlığı daha önemli varsın koksun...

kafasını yıkadın mı belki kafayı yıkamayınca çok bişey olmaz aman hiç bişey olamz ya sıkı tut sıcak tut dikkat edince bişey olamz heralde..ipek hasta oldu ya ben pek bi korkar oldum artık...

herkese selam kızlar ben sabah erkenden okmeydanına doktora gittim 3 tüp kan verdim sonuçlar yarın çıkarr yoruldum baya bi çay koyayımda kahvaltı edeyimm görüşürüzzz yineeŞeniz

demetim geçmiş olsun ucuz atlatmışsın verişmiş sadakan varmışş dikkat et tatlımm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…