- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.141
Geçen akşam oğluma uyku tulumunu giydirdim,astronot gibi oldu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bakın fotomuza
maşallah paşaya çok yakışmış yaw
ÇİÇekcİm gÜzel bİ yÖntem ben dİĞer kızımdada bİ dÖnem saobalı evdeydİk ve uyku tulumu kullandım Çok İŞe yarıyo ama dedİĞİm gİbİ terİnede dİkkat etmek gerekİyo ama kalorİferlİevde İhtİyaÇ olmuyo ama doĞalgazlıda olabİlİr galİba pek ısınmıyo doĞalgazda
slm kıslaarrrrr.....zemuszemus zemuszemus zemuszemus
walla artıkın eskisi gibi giremiyom....işlerimi bitiripte oturamıyorum otursamda geçmişi okuyup çıkıyorum...gözemi geldim ne
kızlar gene tam formundalar...delikafadulden delikafadulden .geçen gün parka götürdüm onları büyük çok mutlu oldu yazık yavrum doğumdan önce hergün giderdik....:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
ee birazda grip vardı malum yeni toparlanıyoruz...
bu arada tüm hasta bebişlere allah acil şifalar versin..:Saruboceq: :Saruboceq:
demetcim çok geçmiş olsun allah korumuş valla.:Saruboceq: :Saruboceq: .
huri yöntemini tuttum bende hemen bi mail atayım..-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- :asigim:
ecetuba selsin çiçeks dilara yavrularınıza kocamaaaannnnn maşallah...
kikoş zayıflamaya devam...ama bişi soracam bana dr 6 aya kadar spor yapmıycan demişti...nasıl olacak bu iş...CADIARZU CADIARZU CADIARZU :hulya: fisfisfis fisfisfis
bide bu aralar misafirlerim gelmeye devam..hep çaya alıyodum artık yemeğe almaya karar verdim daha kolay n oluyo...yasakkelime cokacimcoook yasakkelime
nesse du bi kızların fotolarını yükiyim...şakkıdı şakkıdı şakkıdı
kardeşlik...
ayşemelek...
zeynep berra parkta...
ayşemelek kaydırakta...
kardeşlik...
ayşemelek...
zeynep berra parkta...
ayşemelek kaydırakta...
hafsacım kızlarına maşallah çok şekerler resmen birbirlerinin kopyaları bunlarr
bu arda zaten bende karın hareketi yapamıyorum denedim olmadı ama kollar bek bacaklar çalışmıcak diye bi kaide yok bence önemli olan karnımızı yormamamız
oyüzden ben diloşun gösterdiği tae-bo var günde 15 dk kendimi yormadan yapmaya başladım bütün vücudu çalıştırıyo karın için tabiki daha erken
spordan sonra duştada yosun sabunuyla yıkanıyorum selilütler için çıkıncada bi güzel yaplanıyorum akşamda yatarken çatlaklar için kremleniyorum inşllah bi işe yarar
ama dehşet tatlı istiyorum yaaaa
hadi hepinize iyi akşamlar
kızlar ya hala adet olmayan var mı...
benim lohusalığım 50 gün sürdü sonra adet olmadım...
normal mi acaba... çok korkuyom valla... implant var aslında ama korkuyom yine de...akannehir
üzme canım kendini msn indekiler zaten görüştüğün kişilerdir hepsine haber veririsn seni silsinler...çünkü senin msn ini ala senden doğru senin arkadaşlarınınkinide alırlar....iyi akşamlarr....
çok iş vardı katılamadım şimdi biraz duruldukk.. oğlumu çok özledim ben.
bi de son 2-3 gündür msn çalınıyo benim sinir oldum 2 tane msn gitti. ben geri alıyorum onlar çalıyo. nasıl yapabiliyorlar ne amaçla anlamadım yaa insanlar ne kadar tuhaflaştılar.. özel kalmadı bu bilgisayar ortamı çok bozuk olmaya başladı.. onun da üzüntüsü var bugün bende herşey üst üste geldi sanırım biraz da sulugözlüyüm galiba...
üzme canım kendini msn indekiler zaten görüştüğün kişilerdir hepsine haber veririsn seni silsinler...çünkü senin msn ini ala senden doğru senin arkadaşlarınınkinide alırlar....
mühim değil yenisini alırsın insan görünümlü salaklar çok bu memlekette malesef....facebook şifreside aynı ise hemen onuda değiştir onuda çalmasınlar...
az kaldı oğluşuna bi sarılırsın sulugözlülükten bişeycik kalmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?