2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

iki doz sanırım.114 dedi eczanedeki arkadaşım bize.bu tek dozu sanırım tekrar 114 verip 2. doz mu yapılacak bide.yoksa 1 kutudamı 2 doz ????

tatlım 2 firma var bu asıyı ureten..biri 2 doz asıdan olusuo digeri 3 doz..4 dozu duymadım..

ben rotarix 2 dozluk aldım.ilk dozu satın alıp vurduruosun 2 ay sonra 2.dozu alıosun aynı asının onu da vurduruosun..

ishali zaten cocuklar gecirio evet...ama rotavirusten gecirilen ishal daha sancılı ve hastanelik ediyor.. o yuzden bence gerekli..

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah biraz düzgün yerdirde ne yapcann artık katlancak belkidee:teselli:

sağol cnm.

e bu da benim kızım..

maşşallah ne güzel bakmış öyle...

ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
heyt var mı bana yan bakan....
Nurcum maşallah kızına biberonunu da kendi tutuyor..salımcağında çok keyifli sen de arkada kadınlar kulubüne giriyordun herhaldekaydirigubbakcemile3
ayy canım ya Allah yadım etsin aslında düşük değil puanın..benim kuzenim Samsunun Çarşamba ilçesinde otuyor 61 ile aynı yere yerleşti okul dolmuşla 10 dakika...sen de araştırıp tercih yapsaydın keşke neyse nasip böyleymiş Allah yardım etsin...Seneye de çok alım yapılacak istersen seneye hazırlan derim nacizane...

ayşenurcıum sen uzun zamandır girmediğinden seni görmemişler demek
biz bu tickerlereden uyarı aldık
sende istemiyosan yok et tickerini başka bişi yap bence
biz komple topik olarak ayrı ayrı uarı aldık

benim kızım ıhlanarak derin derin nefeslerle uyanıyo
bize sesler çıkartıyo kısa ıngalar şeklinde baktı onla ilgilenen yok basıyo yaygarayııı

slm kızlar

uzuun zamandır sizi takip edemiyodum umarım anneler ve bebişleri iiyidir
500lü sayfalarda kalmışım yaaakaydirigubbakcemile3

ıyi akşamlar...
Dün kızım 2 ayını doldurdu. Bugün karma aşı için sağlık ocağına götürdük ama sağlık ocağı darmadağındı, 1 hafta muayene aşı falan yokmuş.Aile hekimliğine geçiş falan mı ne varmış.
Off o kadar stresliydim dünden beri bu aşı yüzünden, olsun bitsin diyordum ama kısmet değilmiş.

Rota aşısını da yaptırmamız lazım. Karma aşıdan bir süre sonra yaptırırım.3. Ay bitmeden yaptırmak lazım değil mi?

Yaaa kızlar kılolar ne alemdeeee
ben kafayı yıcem habıre tatlı ıstıyo canım yaaaa

beŞıbıyerde ıle zayıflayan varmı hııÇ

selam gece kuşlarıııŞeniz

nasılsınız bakalım

bebişler yıkmış ortalığı hepsi birbirinden şekeropuyorumnanaktan

aha şarjım bitiyo:gitme:

az bişey dolsun gelirimmmmmsositososito

yahu geçmişte takılı kaldım....829 dayım çokta uykum var bugün arkadaşıma kahvaltıya gittim ve ondan ipeğe çok oyuncak kıyafet aldım o sebele eşimi bekledim geç geldim eve ...geçmişte coşmuş oku oku bitmiyo okuyayım ...
nugünün işini yarına bırakıyım...nasılsa kimsecik yok....

geldim geldim aaaaa bensiz olurmu hiç canlarım
hayırlı geceler hepinize
kızım uyuyo aslında ama benim bünyede alıştı gece uykususzluğa şimdide uykum gelmiyoo
geciktim çünkü eşim vardı pc de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…