- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.361
tostombalak maşallah canımBu da benim kızım :)
ne demek rica ederim arkadaş dayanışması pıtırcığında çok tatlı maşallahdemek uysrı sldı tickerlar. sağol kikoleyim bende kaldırdım.
vaw bi paşamızda tekrar aramızda maşallah yağız beye
Yaaa kızlar kİlolar ne alemdeeee
ben kafayı yİcem habİre tatlı İstİyo canım yaaaa
beŞİbİyerde İle zayıflayan varmı hİİÇ
SAOL CANIMyerimsenibenmasallah filizcim bebegine..cok tatlı olmuş tombalak..:=)
vaw bi paşamızda tekrar aramızda maşallah yağız beye
sorma canım spora başladım düzenli ama boğazı tutamıyorum tatlıya helede çikolataya ölüyom ya
acaba pisikolojikmi anlamadım
beşibiyerde çayını çok met ediyolardı ama ben şuan başlanıp başlanamıyacağını bilmiyorum
beni zayıflatan bi çay var erika çayı funda yaprağıda diyolar ama emzirirken içiliyomu içilirse ne olur onu öğrenmek lazım 3. ayımız dolsun bende başlayacam şu çaylara
evet bende şimdi o 5i biyerdeye bakıyodum ama galiba emzirenler içemezmiş
EWT EMZİRENLERE YOKMUŞ
BEN,M SÜT GİTTİĞİ İÇİN İÇEBİLİRİM YARIN ALICAM.İNŞLH VERİRİZ ŞU KİLOLARI YAAAAkafamçokkarıştı
başlıyabilecek olmana sevindim ama sütünün bitmesine daha çok üzüldüm canım
günaydın canım
çok geçmiş olsun neolduki acaba gene nerden kaptıki inşallah olduğuyla kalırda tekrarlamaz
günaydın kızlar.nasılsınız
çok çok geçmiş olsun diloş.ay insan ne kadar çok üzülüyor.hep dua ediyorum allahım oğlumu koru diye.bazı insanlar nasıl kıyıyorlar yavrularına aklım almıyor
Yaaa kızlar kİlolar ne alemdeeee
ben kafayı yİcem habİre tatlı İstİyo canım yaaaa
beŞİbİyerde İle zayıflayan varmı hİİÇ
günaydınlar bende erkenciyim bu sabah
nasılsınız arkadaşlar
ya benim anlamadığım pc nin pili bitince kullanılamazmı
yani ben şarja takılı tutuyorum gene kullanıyorum sorun yaparmı nazlıcım senin eşin bilgisayarcıydı galiba
önce şarj edipmi kullanmak lazım
benim kızın dün akşam ateşi çıktı inleyip durdu gece boyunca vücudunda ateşi fazla yok alnında biraz vardı bi ölçtüm 38,5 hemen yarım bi fitil attım yarım saat sonra bi daha ölçtüm baktım yine aynı inleyip duruyoo uyumak istiyo uyuyamıyo emmiyo mamayı istemiyo deli oldum hemen bi carpol şurup verdim peşinee 1,5 çay kaşığı sonra açıldı biraz keyfi yerine geldii ama çok korktummmafoldumben hep ter döktü gece boyunca ateşini ölçtüm yoktu ama ter içindeydii sadece çıtçıtlı badi ve altına ayaklı tulum giydirdim korkuma sıkıda giydiremedim neyseki gece ateşimiz olmadıı ağlayıp durdum gece boyunca başındaamafoldumben
günaydın canım hoş geldinnŞeniz
haklısın canım yaa nasılda kıyıp cami avlularına yada minnacık bebeyeee işkence eden çok allahım islah etsin ne deyelim sabah kadar belki kaç kere başına dikildim yarım yamalak uykuya dalarken ıhh diyo hemen gözlerimi açıyorum başınaa allahımm yavrularımızı korusun rabbimmm:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?