2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Bu da benim kızım :)
tostombalak maşallah canım
demek uysrı sldı tickerlar. sağol kikoleyim bende kaldırdım.
ne demek rica ederim arkadaş dayanışması pıtırcığında çok tatlı maşallah
vaw bi paşamızda tekrar aramızda maşallah yağız beye
Yaaa kızlar kİlolar ne alemdeeee
ben kafayı yİcem habİre tatlı İstİyo canım yaaaa

beŞİbİyerde İle zayıflayan varmı hİİÇ

sorma canım spora başladım düzenli ama boğazı tutamıyorum tatlıya helede çikolataya ölüyom ya
acaba pisikolojikmi anlamadım

beşibiyerde çayını çok met ediyolardı ama ben şuan başlanıp başlanamıyacağını bilmiyorum
beni zayıflatan bi çay var erika çayı funda yaprağıda diyolar ama emzirirken içiliyomu içilirse ne olur onu öğrenmek lazım 3. ayımız dolsun bende başlayacam şu çaylara

masallah filizcim bebegine..cok tatlı olmuş tombalak..:=)
SAOL CANIMyerimseniben

EWT EPEYDİR TAKİP EDEMİYORDUM İNŞLH YİNE DEVAM
BEŞİBİYERDEDE FUNDA YAPRAĞI VARDI YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM
Yeşil çay, biberiye, kekik, mate ve funda yaprağı karışımı

Dikkat: Anne sütünün azalmasının arkasında tiroidin normal çalışmaması yatabilir. Arka arkaya doğum yapmış kadınlarda sık görülen bir rahatsızlık da tiroid hormon dengesizliğinin gelişmesidir.

Emziren annelerin sütlerinin azalmasının sebebi, tiroid bezinin sağlıklı çalışmaması da olabilir. Mutlaka hekimilerine danışmaları gerekir. Çünkü, anne sütü üzerinden bebeğin alacağı iyot çok önemlidir. Bebeğin beyin gelişimi iyota doğrudan bağlıdır.

Unutmamalıdır ki, emziren annenin tiroid bezinin dengeli ve sağlıklı çalışması çok çok önemlidir. ıyot, tiroid bezinin sağlıklı çalışmasında birinci derecede önemlidir. Mutlaka, hekiminize danışınız.

ARKADAŞLAR BU YAZIYI ıBRAHıM SARAÇOĞLUNUN Bı YAZIZINDAN ALINTI YAPTIM SÜTÜ AZALAN ANNELERıN BELKıDE BU HıÇ AKLINA GELMEMıŞTıR BU ARKADAŞLARIN Bı DOKTOR KONTROLÜ DAHA DOĞRUSU TıROıD KONTROLı YAPTIRMASI DAHA YARARLI OLACAKTIR

günaydınlar bende erkenciyim bu sabah
nasılsınız arkadaşlar
ya benim anlamadığım pc nin pili bitince kullanılamazmı
yani ben şarja takılı tutuyorum gene kullanıyorum sorun yaparmı nazlıcım senin eşin bilgisayarcıydı galiba
önce şarj edipmi kullanmak lazım

benim kızın dün akşam ateşi çıktı inleyip durdu gece boyunca vücudunda ateşi fazla yok alnında biraz vardı bi ölçtüm 38,5 hemen yarım bi fitil attım yarım saat sonra bi daha ölçtüm baktım yine aynı inleyip duruyoo uyumak istiyo uyuyamıyo emmiyo mamayı istemiyo deli oldum hemen bi carpol şurup verdim peşinee 1,5 çay kaşığı sonra açıldı biraz keyfi yerine geldii ama çok korktummmafoldumben hep ter döktü gece boyunca ateşini ölçtüm yoktu ama ter içindeydii sadece çıtçıtlı badi ve altına ayaklı tulum giydirdim korkuma sıkıda giydiremedim neyseki gece ateşimiz olmadıı ağlayıp durdum gece boyunca başındaamafoldumben

günaydın canım
çok geçmiş olsun neolduki acaba gene nerden kaptıki inşallah olduğuyla kalırda tekrarlamaz

ya varya bebiğine işte çocuğuna bişe oldumu insan kahroluyo ya ufacık bedenler öle acılar çekiyo ya valla ben bitiyom o an o hastalığın bütün acılarını rabbime dua ediyomki kızıma vermesin bana versin diye ama olmuyo işte
biz nasıl en ufacık bi gripte neler çekiyoz
ya onlar ne çekiyo
rabbim tüm bebeklerimizi korusun inşallah

günaydın canım
çok geçmiş olsun neolduki acaba gene nerden kaptıki inşallah olduğuyla kalırda tekrarlamaz

sağol canım bilmiyorumki yaa okadarda dikkat ediyorum konu komşuya bile gitmiyorum birisinden şifayı kapar diye uzun zamandan sonra çarşamba günü arabasıyla dolaştık biraz açık havada havamı çarptı anlamadım havada çok güzel yanıyodu dal bile kıpırdamıyoduu işte olacaksa oluyoo ne yapsann boşş:sinifsinif:

çok çok geçmiş olsun diloş.ay insan ne kadar çok üzülüyor.hep dua ediyorum allahım oğlumu koru diye.bazı insanlar nasıl kıyıyorlar yavrularına aklım almıyor

günaydın kızlar.nasılsınız

çok çok geçmiş olsun diloş.ay insan ne kadar çok üzülüyor.hep dua ediyorum allahım oğlumu koru diye.bazı insanlar nasıl kıyıyorlar yavrularına aklım almıyor

günaydın canım hoş geldinnŞeniz

haklısın canım yaa nasılda kıyıp cami avlularına yada minnacık bebeyeee işkence eden çok allahım islah etsin ne deyelim sabah kadar belki kaç kere başına dikildim yarım yamalak uykuya dalarken ıhh diyo hemen gözlerimi açıyorum başınaa allahımm yavrularımızı korusun rabbimmm:Saruboceq:

Yaaa kızlar kİlolar ne alemdeeee
ben kafayı yİcem habİre tatlı İstİyo canım yaaaa

beŞİbİyerde İle zayıflayan varmı hİİÇ

cnm ben gecen yaz hamıle kalmadan 3ayda 14kılo vermıstım 5lı cayıda kullanmıstım yararını gordum sureklı wc ye gıdıyordum vucuttakı yagları suyla attırıyor :))ama emzıren anneler kullanamıyr kalan cayımı ablama vermıstım ((

cnm bılmıyorum ama bızımkıde sarjdayken kullanıyor ama bence sarjda kullanmak daha ii olabılır bılgısayarın pılını kullanmıyorsun ya omrunu kısaltmamıs olursun sorarım bı aksama ok

cnm beniim gecmıs olsun kıyamam ahhh ((

ay aksam mısafırımız vardı tam gelmelerıne ykn kerem nasıl ıclı agadı gıttım yanına sen aglama kıymm sana aglamasen dıye severken sanırım benımde sesım acıklı cıktı cok hemn esım fırsattan yararlanıp sokulup yanıma annnesı babası olmayan yuvadakı cocuklarda boyle aglıyor ama kımseelrı yok yanların ne kotu demesın mı (( hemen odadan cıktım yoksa foşurfoşur agşşıcam (((((

rabbim onları bıze bagıslasın amiiiiiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…