- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.381
cnm ben gecen yaz hamıle kalmadan 3ayda 14kılo vermıstım 5lı cayıda kullanmıstım yararını gordum sureklı wc ye gıdıyordum vucuttakı yagları suyla attırıyor :))ama emzıren anneler kullanamıyr kalan cayımı ablama vermıstım((
cnm bılmıyorum ama bızımkıde sarjdayken kullanıyor ama bence sarjda kullanmak daha ii olabılır bılgısayarın pılını kullanmıyorsun ya omrunu kısaltmamıs olursunsorarım bı aksama ok
cnm beniim gecmıs olsun kıyamam ahhh((
ay aksam mısafırımız vardı tam gelmelerıne ykn kerem nasıl ıclı agadı gıttım yanına sen aglama kıymm sana aglamasen dıye severken sanırım benımde sesım acıklı cıktı cok hemn esım fırsattan yararlanıp sokulup yanıma annnesı babası olmayan yuvadakı cocuklarda boyle aglıyor ama kımseelrı yok yanların ne kotu demesın mı(( hemen odadan cıktım yoksa foşurfoşur agşşıcam (((((
bazen eşimde bana öylee bi anda söyler yada bi anda onlarsız ne yaparım diye aklıma geliyoda fıttırırım sanırımm aklımı kaçırırımm
rabbim onları bıze bagıslasın amiiiiiinnnn
kızlar bebişlerin hepsine kocaman maşallah...çok güzel büyümüşler allah hastalık göstermesin hasta olanlara acil şifa versin...
ben kızıma odaklandım hasta ya çabukçak atlatsın die....birde dün bi arkadaşıma gittik gezmeye (kapıdan arabaya bindim kapıda arabadan indim korkuma...hehehehe) ordan ipeğe oyuncak kıyafet aldım bi sürrü kocişimle akşam döndük tek başıma taşıyamaazdım bugünde onları yıkıyorum kurut ütüle felan kızla ilgilen ilaçlarını içti kızım yattı uyudu ilaçlar uyku yapıyor geceleride tıkanıyor sabaha kadar buhar makinesi çalıştırıyorum içinede 1 parmak viks atıyorum...
şimdi çamaşırlar bitti asıcam toplıycam ütüle kızla ilgilen yani anlayacağınız bu 2-3- gün ara ara giricem...
nurcuğum sen ücretsiz izizn aldığında sen gidene kadar o okulda ki çocuklar ne olacak ..yani nasıl yapıyorlar geçici öğretmenmi gidiyto nasıl oluyor...
diloşcuğum çok geçmiş olsun canım aman ateşten korkarım ben dikkat...
huriş neler aldın bakim????ben cok severım he alınn seylere bakmayı dahsa hiç oyunck almadım ben gmznnkılerle ayıcıklarla basladık bakalım...
günaydın kızlar
benim kızın dün akşam ateşi çıktı inleyip durdu gece boyunca vücudunda ateşi fazla yok alnında biraz vardı bi ölçtüm 38,5 hemen yarım bi fitil attım yarım saat sonra bi daha ölçtüm baktım yine aynı inleyip duruyoo uyumak istiyo uyuyamıyo emmiyo mamayı istemiyo deli oldum hemen bi carpol şurup verdim peşinee 1,5 çay kaşığı sonra açıldı biraz keyfi yerine geldii ama çok korktummmafoldumben hep ter döktü gece boyunca ateşini ölçtüm yoktu ama ter içindeydii sadece çıtçıtlı badi ve altına ayaklı tulum giydirdim korkuma sıkıda giydiremedim neyseki gece ateşimiz olmadıı ağlayıp durdum gece boyunca başındaamafoldumben
kızlar bide bi yöntem bulduk ipeği daha uzuzn süre uyutma formülü...dün gittiğim kız arkadaşım dedi uyurken koynuna oyuncak sok iyi denedik dün..pek sarılmadı ama uzuzn uyudu sanki yanında biri yatıryormuş gibi...
bugünde 11 de uyuttum koynuna yine peluş oyuncak koydum şimdi baktım kulaklarından tutmuş uyuyo...bakalım 1 saat daha uyursa başardık demektir ....hehehehehehe
günaydın kızlar
selam kızlar dr dan geldik..boyumuz 59 cm..kilomuz 6 kilo olmuş bu ay cok az almıs yaa..sasırdım..
Geçmiş olsun diloşum ya çabucak atlatır inşallah kıyamam canım benim
Bunu deniycem hatta anneme diyim oda denesin şimdi kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım nasılsın , paşa nasıl opuyorumnanaktan
aslında sasırmamak lazım hastalık ayımızdı bu ay..o yusden normal ve bu aydan sonra kilo alımları dusucekmiş dr un dediğine gore..
bense hala heryerde gunes gozlugu ile geziorum goz kocaman davul gb..acıo yaa..
diloşum gecmiş olsun kızına..insan gercekten onlara bişi olacak die korkudan ne yapacagını bilemio..Allah saglık versin kuzularımıza..
Hoşgeldiniz canım ne kadardıki serracık az almış diyosun,artık ilk doğduklarındaki gibi ayda 1 kilo almayacaklardır biz alıştık belki o yüzden yadırgıyosundur bizde gidicez yakında bakalım
hosbulduk cicekscim..3300 gr dogduk..her ay 1 kilo aldı ama bu ay 700 gr almış..
karencim masallah kizina ya nekadar guzel bi bebek, kilosunada takma bizimkiside bu ay 750 gr almis doktor cok normal dedi,
sağol canım hoş geldinnŞeniz
sağol canımm benim kızda bu ay az kilo aldı hoş zaten pek kilo almıyodu 800 gram alıyodu her ay ek gıdalara geçince toparlanıyrız inşallahh
hosbulduk cicekscim..3300 gr dogduk..her ay 1 kilo aldı ama bu ay 700 gr almış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?