2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar bebişlerin hepsine kocaman maşallah...çok güzel büyümüşler allah hastalık göstermesin hasta olanlara acil şifa versin...

ben kızıma odaklandım hasta ya çabukçak atlatsın die....birde dün bi arkadaşıma gittik gezmeye (kapıdan arabaya bindim kapıda arabadan indim korkuma...hehehehe) ordan ipeğe oyuncak kıyafet aldım bi sürrü kocişimle akşam döndük tek başıma taşıyamaazdım bugünde onları yıkıyorum kurut ütüle felan kızla ilgilen ilaçlarını içti kızım yattı uyudu ilaçlar uyku yapıyor geceleride tıkanıyor sabaha kadar buhar makinesi çalıştırıyorum içinede 1 parmak viks atıyorum...
şimdi çamaşırlar bitti asıcam toplıycam ütüle kızla ilgilen yani anlayacağınız bu 2-3- gün ara ara giricem...

nurcuğum sen ücretsiz izizn aldığında sen gidene kadar o okulda ki çocuklar ne olacak ..yani nasıl yapıyorlar geçici öğretmenmi gidiyto nasıl oluyor...

diloşcuğum çok geçmiş olsun canım aman ateşten korkarım ben dikkat...

hurişimm ipeğin güle güle giysin cicilerini güzel iyi gnülerde oynasın oyuncaklarıyla prensessopuyorumnanaktan

sağolun canlarım benimm ateşş çok kötüü heleki bebek olunca bu daha zorr neyi olduğunu anlayamıyosunn çaresiz kalıyosun:gitme:

huriş neler aldın bakim????ben cok severım he alınn seylere bakmayı dahsa hiç oyunck almadım ben gmznnkılerle ayıcıklarla basladık bakalım...

huriş neler aldın bakim????ben cok severım he alınn seylere bakmayı dahsa hiç oyunck almadım ben gmznnkılerle ayıcıklarla basladık bakalım...

yok canım öyle alma değil arkadaşımın kızı 1 yaşına girdi .onun küçükleri onun oyuncakları... hep markalı ve kaliteli oyuncaklardı artık kız oynamıyordu elden ele dolaştırıyoruz işte oyuncakları kıyafetleri başkasından ona ondan bana benden de başkasına böyle gidiyo gitgide eklene eklene çoğalıyor eşyalar ....çok güzel oluyor...

çok yakın arkadaşım bu nerdeyse 19 yıllık bunun ablaları var onlar alıyolar buna veriyolar buı bişey daha ekleyip bana veriyo falan...

yoksa bu devirde oyuncağa para verilmiyo çok pahalılar....iyi baktıktan sonra yıkayıp temizledikten sonra yıllarca elden ele kullanılıyor işte....
bayramda akülü motor almışlar barby li diyorum iyi bakın motora seneye el koyacaz ipekle hehehehe

sonra ondan gelenleri aynen yıkayıp ütüleyip kolileyip ya geri veriyorum yada ona söyleyip başkasına veriyorum ama hep geri geliyor elden ele.

kızlar bide bi yöntem bulduk ipeği daha uzuzn süre uyutma formülü...dün gittiğim kız arkadaşım dedi uyurken koynuna oyuncak sok iyi denedik dün..pek sarılmadı ama uzuzn uyudu sanki yanında biri yatıryormuş gibi...
bugünde 11 de uyuttum koynuna yine peluş oyuncak koydum şimdi baktım kulaklarından tutmuş uyuyo...bakalım 1 saat daha uyursa başardık demektir ....hehehehehehe

Geçmiş olsun diloşum ya çabucak atlatır inşallah kıyamam canım benim

Bunu deniycem hatta anneme diyim oda denesin şimdi kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar

Günaydın canım nasılsın , paşa nasıl opuyorumnanaktan

aslında sasırmamak lazım hastalık ayımızdı bu ay..o yusden normal ve bu aydan sonra kilo alımları dusucekmiş dr un dediğine gore..

bense hala heryerde gunes gozlugu ile geziorum goz kocaman davul gb..acıo yaa..

diloşum gecmiş olsun kızına..insan gercekten onlara bişi olacak die korkudan ne yapacagını bilemio..Allah saglık versin kuzularımıza..

selam kızlar dr dan geldik..boyumuz 59 cm..kilomuz 6 kilo olmuş bu ay cok az almıs yaa..sasırdım..

Hoşgeldiniz canım ne kadardıki serracık az almış diyosun,artık ilk doğduklarındaki gibi ayda 1 kilo almayacaklardır biz alıştık belki o yüzden yadırgıyosundur bizde gidicez yakında bakalım

sağol canım hoş geldinnŞeniz

sağol canımm benim kızda bu ay az kilo aldı hoş zaten pek kilo almıyodu 800 gram alıyodu her ay ek gıdalara geçince toparlanıyrız inşallahh

Hoşgeldiniz canım ne kadardıki serracık az almış diyosun,artık ilk doğduklarındaki gibi ayda 1 kilo almayacaklardır biz alıştık belki o yüzden yadırgıyosundur bizde gidicez yakında bakalım

hosbulduk cicekscim..3300 gr dogduk..her ay 1 kilo aldı ama bu ay 700 gr almış..

SLM kizlar nezamandir giremiorum nasilsiniz???

diloscum canim cok gecmis olsun, bizim de igne vuruldugumuz aksam birden atesi cikmisti yavrum nasil inliyodu, bende tutamamistim kendimi onunla birlikte agladim valla insan dayanamiyo, haftaya yine asimiz var ins ozaman cikmaz,

karencim masallah kizina ya nekadar guzel bi bebek, kilosunada takma bizimkiside bu ay 750 gr almis doktor cok normal dedi,

karencim masallah kizina ya nekadar guzel bi bebek, kilosunada takma bizimkiside bu ay 750 gr almis doktor cok normal dedi,

cok tesekkurler ebushcum..opuyorumnanaktan evet artık normal diorum ..ama sutum de azalır gb olunca telas ettim sanırım..

canım sinanımız nasıl sen nasılsın..uzun zamandır denk gelemiyoruz..yakışıklımızın resmini koy annesi ösledik..

sağol canım hoş geldinnŞeniz

sağol canımm benim kızda bu ay az kilo aldı hoş zaten pek kilo almıyodu 800 gram alıyodu her ay ek gıdalara geçince toparlanıyrız inşallahh

hosbulduk cicekscim..3300 gr dogduk..her ay 1 kilo aldı ama bu ay 700 gr almış..

Ya bence az değil kilo alımları gayet güzel merak ettim bakalım netten bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…