2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Ebush oğlunun fotoları çok güzel ya maşallah koca adam olmuş

Rica ederimm opuyorumnanaktan

Merhaba kıslar
ben dÜn İŞe basladım onun İÇİn pek İİ deĞİlİm takİp edemİyorum sayfayıda
İnŞ herkes İyİdİr

İlsucum üzme kendini bikaç gün böyle zor olur ama alışırsın,bende yeni yeni alışıyorum
inan hala sabahları içim bi buruluyo ama akşamları buluşma faslı varyaa işin en güzel yanı işte.Seni görünce bi sevinecek annesi gülücüklerle karşılayacak kızın.Biraz daha büyüsünler ellerimiz boş gidemicez eve ah bi anlasa neler alıcam oğluma içim gidiyo

karencim serranın kilosu ve boyu gayet yerinde. masallah ona.
saol tatlım ne biliim 2 gun once falan makine ile çektim hiç sut gelmedi o sarıl sarıllık azaldı gidio die korktum heralde..evet normal sınırlarda serra..saglıklı olsunlarda baska bişi istemeyiz..
canım ablamda şuan ,2 hafta sonra falan annem gelcek memleketten o bakacak inş .

ne guzel bak annen bakacakmıs..insan annesinden baska kime guvenebilirki ..bakıcılar var ama en yisi kendi annen..sen uzulme dert etme..sut durumu hakikaten duygusala baglayınca sekmeye baslıo o yuzden dikkat et canım kafaya takma..

cicekcim evet herşey onlar icin inş bende yavas yavas alismaya baslarım

karencim benim sütte azaldı öğlen sağdım 100 cc ancak çıktı .5 saat arada düşün .

iyi canım keyfi yerinde gözüküyor.kahkahalara başladık çok güzel oluyorlar

maşallah çok yakışıklı.

kizlar bisey sorcam,
ben normalde hap ile korunuyorum ama 3-4 gundur hapimi almayi unuttum,
biraz ozel olcak ama dun esimle birlikte olduk :kedi: acaba bukadar erken hamile kalirmiyim??
cok korkuyorum,

ne hapı kullanıyorsun kız.bana hap kullanamazsın dediler sipral takdırdım onlada başım dertte. ben sekiden hap kullanıyordum çok memnumdum.burada unuttuysan aferim sana her şey olabilir.ama emziriyorsan bir parça koruyor ama kesin değil tabii.şu hapı yaz bana bakayım bii :asigim:

Merhaba kıslar
ben dÜn İŞe basladım onun İÇİn pek İİ deĞİlİm takİp edemİyorum sayfayıda
İnŞ herkes İyİdİr

hoşgeldin çalışmaya.iyi olmazsın tabii sonra alışıyorsun dimi çiçek??

tecrubeli anneler zaten 3.aydan sonra sutun bollugu azalır ama kesilmez diyor..bende panik olmuştum ama sıvı tuketimini azaltmadıkca ve duygusal olarak stresten kactıkca sutlerimize bişicik olmaz arkadaşlar..bol sutlu gunler hepimize inş..

amastistcim en erken işe baslayan sensin aramizda inş dediğin gibi olur

evet ebuş hapın ismini verir misin bende hap kullanmak istiyorum

tesekkur ederim ciceks artik kocaman olduk,

kizlar ben Cerazette kullaniyorum, bu hapi emziren anneler kullanabiliyormus, hic bir zarari yok,
ama ayni saatte alinmasi gerekiyormus, cunki koruyuculugu normal haplardan daha azmis,

oyy canım yaa çok şeker bi oğlann çokk allah nazardan korusunn

canım anne sütü veriyosan sırf başlamaa en az 6 ay beklee merak etmee alışırrra.s

amastistcim en erken işe baslayan sensin aramizda inş dediğin gibi olur

evet ebuş hapın ismini verir misin bende hap kullanmak istiyorum

evet canım sanırım en erken ben başladım. 1.5 ay oldu başlayalı. şimdi telefon açtığımda kulağına koyuyor ben konuştukça o gülüyormuş.ben eve gidince deli oluyor ir çırpınma , gülücükler hemen yanağıma ağzını dayıyor öpüyor gibi. benim geliş saatimi biliyor ne kadar uykusu olursa olsun uyumamak için direniyormuş

kızlar merhabalar nasılsınız
aranıza çok katılmıyorum kusura bakmayın
katılmama nedenime gelince kuzum doğalı süt sorunu çekiyorum ve sütüm tamamen gitti şu anda
ben buraya girdiğimde bazı arkadaşlarım destek oldu çok sağolsun ama bazı arkadaşlar sanki sütüm geliyorda ben emzirmiyormuşum izlenimi verdi çok üzüldüm çünkü hepimiz anneyiz ve hepimiz yavrularımıza çok fazla değer veriyoruz onlar bizim canımızdan önemli
kusura bakmayın bunu dile getirmek istedim

ah ebush ah daha önce neden söylemedin. takdırmazdım bende bu mereti. hoş çıkacak galiba daha alışamadı vucudum habire lekelenme gibi kanama yapıyor.doktor bi bir ay bekleyelim dedi bakalım ne olcak

ah ebush ah daha önce neden söylemedin. takdırmazdım bende bu mereti. hoş çıkacak galiba daha alışamadı vucudum habire lekelenme gibi kanama yapıyor.doktor bi bir ay bekleyelim dedi bakalım ne olcak

canım söylese de o haplardan türkiyede yok...:1no2:

tesekkur ederim diloos,

buarada bana burdaki hemsireler sirf anne sutu versem bile 4. aydan itibaren ek gidaya baslamami onerdiler..

nur sahsen ben bu topikte sutu için en çok mucadele veren anne olarak seni gördüm..kızın emziremesende cok sanslı cunku onu fazlasıyla dusune bir annesi var..ama sende uzmemelisin kendini sutunun olmaması dunyanın sonu değil..gelişimi de cok guzel kızının..sanırım baya duygusalsın su an arkadasım..

teşekkür ederim canım

bilemezsin her mama yedirişimde oturup hüngür hüngür ağlıyorum ama yok
allahtan gelen bişey elimden daha fazlası gelmiyor
ama bazı arkadaşların söyledikleri o kadar çok kırdı ki anlatamam

merhaba nur,
uzulme canim ya, sen elinden geleni yaptin sonucta,
kizinin da sagligi yerindeyse bence fazla problem yapma,
kibelenin soyledigi bi urun vardi tam hatirlamiyorum suanda, odami yaramadi?

Nurcum lütfen üzülme sen elinden geleni yaptın .topiği fazla takip edemediğim için ne oldu bitti bilemiyorum. benim kızımda şuan günde 4 kere mama yiyor enaz. Allaha şükür ki bebeklerimiz sağlıklı , varsın mamayla büyüsünler .sıkma canını olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…