- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.421
hareketli olması iyi ebushcum..kof b bebek olmaz ve daha cabuk gelişir..masallah sinana..
canım cok saol bilgiler için..
b arkadasım 1 gun hapı almayı unuttu ve hamile kaldı..ama sen emziriosun aynı zamanda..bişi olmaz bence ama yinede tedbiri elden bırakma..
Merhaba kıslar
ben dÜn İŞe basladım onun İÇİn pek İİ deĞİlİm takİp edemİyorum sayfayıda
İnŞ herkes İyİdİr
saol tatlım ne biliim 2 gun once falan makine ile çektim hiç sut gelmedi o sarıl sarıllık azaldı gidio die korktum heralde..evet normal sınırlarda serra..saglıklı olsunlarda baska bişi istemeyiz..karencim serranın kilosu ve boyu gayet yerinde. masallah ona.
canım ablamda şuan ,2 hafta sonra falan annem gelcek memleketten o bakacak inş .
Geçmiş olsun diloşum ya çabucak atlatır inşallah kıyamam canım benim
Bunu deniycem hatta anneme diyim oda denesin şimdi kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım nasılsın , paşa nasıl opuyorumnanaktan
kizlar bisey sorcam,
ben normalde hap ile korunuyorum ama 3-4 gundur hapimi almayi unuttum,
biraz ozel olcak ama dun esimle birlikte olduk :kedi: acaba bukadar erken hamile kalirmiyim??
cok korkuyorum,
Merhaba kıslar
ben dÜn İŞe basladım onun İÇİn pek İİ deĞİlİm takİp edemİyorum sayfayıda
İnŞ herkes İyİdİr
canım geçmiş olsun. ek gıdalara 6. ayda başlanmıyor mu? gerek sağlık ocakları gerekse hastaneler bunun üzerinde çok duruyo. kilo alımı normal sınırlardaysa 6. ayını doldurmadan başlatmıyolar. kilo alımı az ise 4. aydan sonra başlatıyolar. aslında bende 4. ayımızı doldurduktan sonra başlamak istiyorum. sonradan alıştırmak daha zor olabilir diye ama 4. aylık çocuğun sindirim sistemi anne sütü dışındaki gıdalara hazır değil dedi doktorum. sizler ne yapmayı düşünüyosunuz?
amastistcim en erken işe baslayan sensin aramizda inş dediğin gibi olur
evet ebuş hapın ismini verir misin bende hap kullanmak istiyorum
ah ebush ah daha önce neden söylemedin. takdırmazdım bende bu mereti. hoş çıkacak galiba daha alışamadı vucudum habire lekelenme gibi kanama yapıyor.doktor bi bir ay bekleyelim dedi bakalım ne olcak
ah ebush ah daha önce neden söylemedin. takdırmazdım bende bu mereti. hoş çıkacak galiba daha alışamadı vucudum habire lekelenme gibi kanama yapıyor.doktor bi bir ay bekleyelim dedi bakalım ne olcak
kızlar merhabalar nasılsınız
aranıza çok katılmıyorum kusura bakmayın
katılmama nedenime gelince kuzum doğalı süt sorunu çekiyorum ve sütüm tamamen gitti şu anda
ben buraya girdiğimde bazı arkadaşlarım destek oldu çok sağolsun ama bazı arkadaşlar sanki sütüm geliyorda ben emzirmiyormuşum izlenimi verdi çok üzüldüm çünkü hepimiz anneyiz ve hepimiz yavrularımıza çok fazla değer veriyoruz onlar bizim canımızdan önemli
kusura bakmayın bunu dile getirmek istedim
canım söylese de o haplardan türkiyede yok...:1no2:
nur sahsen ben bu topikte sutu için en çok mucadele veren anne olarak seni gördüm..kızın emziremesende cok sanslı cunku onu fazlasıyla dusune bir annesi var..ama sende uzmemelisin kendini sutunun olmaması dunyanın sonu değil..gelişimi de cok guzel kızının..sanırım baya duygusalsın su an arkadasım..
kızlar merhabalar nasılsınız
aranıza çok katılmıyorum kusura bakmayın
katılmama nedenime gelince kuzum doğalı süt sorunu çekiyorum ve sütüm tamamen gitti şu anda
ben buraya girdiğimde bazı arkadaşlarım destek oldu çok sağolsun ama bazı arkadaşlar sanki sütüm geliyorda ben emzirmiyormuşum izlenimi verdi çok üzüldüm çünkü hepimiz anneyiz ve hepimiz yavrularımıza çok fazla değer veriyoruz onlar bizim canımızdan önemli
kusura bakmayın bunu dile getirmek istedim
canım söylese de o haplardan türkiyede yok...:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?