2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Evet ilk günler bayağı zor geçiyo ama alışmak zorundayız zaten başka çaremiz var mı? Annem dün sabah fotoğraflarımızı göstermiş hiç tepki vermedi sadece baktı diyo,akşamüstü olduğunda tekrar göstermiş kavga eder gibi sesler çıkardı konuştu diyo özlüyo tabi yavrum kıyamam ama ilk karşılayışları çok güzel oluyo ya

Canım yaa nasıl özlüyo dimi, işte bütün günün yorgunluğu gidiyo onları görünce

Canım seni çok iyi anlıyorum,bende aynı sıkıntıları yaşadım ama yeni doğum yaptığımda netimiz yoktu giremiyodum,sonradan okudum.Hangi anne sütünü vermek istemezki,ilk hafta benimde herkes üstüme geldi annem dahil zaten stres oluyosun süt gelmiyo diye üzülüyosun.ben çok ağlamıştım taa 40.gün sütüm geldi benim gelende yetmiyo oğluma baştan beri mama veriyorum.Beni emmeyide bırakmadı şükür şimdi ikisini birarada götürüyo memede süt kalmasada keyif yapıylsun napalım olduğu kadar,hiç olmayabilirdi bunu hiçbir anne istemez.O yüzden söylenenlere kulak tıkamak en güzeli yerimseniben

merhaba nur,
uzulme canim ya, sen elinden geleni yaptin sonucta,
kizinin da sagligi yerindeyse bence fazla problem yapma,
kibelenin soyledigi bi urun vardi tam hatirlamiyorum suanda, odami yaramadi?

canım sipariş vermiştim daha gelmedi
gelince başlayacam ona belki tekrar getirir
sen benim denediklerimi görsen ot içmekten bi hoş oldum

Selam kızlar geçmişe bakamadım umarım herşey yolundadır
nurcum sende üzme kendini bebeğin sağlıklı olsun gerisi boş en önemlisi sağlıklı büyümeleri canım
kızlar ya siz bebeklerde kaç numara bez kullanıyosunuz

slm canımcım.3 numara kullanıyorum.

Allaha şükür gelişimi çok güzel canım hatta hareketleriönden bile gidiyor dedi dr ama bazı şeyleri duyunca insan üzülmeden edemiyor

evet canım benimde öyle ama yok işte ne yapsam gelmiyor artık gelmeyede niyeti yok sanki

canım şahsıma bişey değil zaten

soyliyen arkadaslarda dusuncesizlik etmişler..sanırım baslarına gelmedii için atıp tutmak kolay oluyo ..bosveer sen yinede..sen bilinçli annesin nurcum yapılabilecek hersei yaptın..kısmet sonucta ac deil yavrucagın ve b cok anne var senn gb..onlar napsın..uzme canım kendini..

canım sipariş vermiştim daha gelmedi
gelince başlayacam ona belki tekrar getirir
sen benim denediklerimi görsen ot içmekten bi hoş oldum
canim ins biran once gelirde onuda denersin, ins o bari ise yarasa,
slm, bende 3 numara kullaniyorum
maşallah koca oğlan olmuş bu

tesekkur ederim kikos...

kızlar saçı çok dökülen var mı aranızda

beeen :)) kel kalacağım galiba hamileyken ne güzel tek bir tel bile dökülmüyordu.

canım sıkma canını ya. önemli olan salıklı olması.sen elinden geleni yaptın.anne sütüde aldı emin ol çok sağlıklı olacak. bak bana hiç anne sütü almamışım eşşek gibiyim maşallah hastalıklarım 30 undan sonra başladı oda üzüntülerden

ben dün itibariylen 4 numaraya geçtim.lastikleri çok sıkıyordu 3 numaranın

destekleriniz için teşekkürler
canım saç için ben dra gittim dr da .çok dökülüyor dedi tahlil verdik 13 ekimde çıkacak oturup kalktığım yerler bile berbat durumda görseniz

arkadaşlar tiroid çok önemli bir hormon bizler için.sütü etkilediğini sizden öğrendim. ama 3 yıldır tiroid hastasıyım. hamileyken çok dikkat ettiler bebişin iyota çok ihtiyacı olduğu için sürekli hapımı artırdılar şimdi düşürüyorlar.

tiroid hormonunuz çalışmazsa kilo almaya başlıyorsun ve vucudunuz ödem topluyor. birde bunalımlı geziyorsunuz.ben bu şekilde fark ettim. sonra öğrendimki psikolojiniz dahil tüm vucud dengesi bu hormondan sağlanıyormuş. düzene girdiğinde her şey farklı oluyor.ihmal etmeyin baktırın

canım bu dediklerin bende var sürekli içim sıkıntılı herşeye ağlıyorum birde kilo veremiyorum elim ayağımda çok şişer senağlamasenağlama

canım kaç kilo kuzucun bizde 3 kullanıyoruz daha geçelide 10 gün oldu[/QUOTE

SANIRIM 7 KG YU GEÇTİ. GEÇEN AY 3.AYDA YANİ 6700 GR DI

Tşkler kıslar ya bende 3 numara kullanıyorum ama bacakları ayrık duruyo sanki yağızın korktum çarpık olur bacakları diye büyük bez kullanımı çarpık bacak olmasına sebep oluyomuş size sorayım dedim
Tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…