- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.441
iyi canım keyfi yerinde gözüküyor.kahkahalara başladık çok güzel oluyorlar
maşallah çok yakışıklı.
ne hapı kullanıyorsun kız.bana hap kullanamazsın dediler sipral takdırdım onlada başım dertte. ben sekiden hap kullanıyordum çok memnumdum.burada unuttuysan aferim sana her şey olabilir.ama emziriyorsan bir parça koruyor ama kesin değil tabii.şu hapı yaz bana bakayım bii :asigim:
hoşgeldin çalışmaya.iyi olmazsın tabii sonra alışıyorsun dimi çiçek??
evet canım sanırım en erken ben başladım. 1.5 ay oldu başlayalı. şimdi telefon açtığımda kulağına koyuyor ben konuştukça o gülüyormuş.ben eve gidince deli oluyor ir çırpınma , gülücükler hemen yanağıma ağzını dayıyor öpüyor gibi. benim geliş saatimi biliyor ne kadar uykusu olursa olsun uyumamak için direniyormuş
kızlar merhabalar nasılsınız
aranıza çok katılmıyorum kusura bakmayın
katılmama nedenime gelince kuzum doğalı süt sorunu çekiyorum ve sütüm tamamen gitti şu anda
ben buraya girdiğimde bazı arkadaşlarım destek oldu çok sağolsun ama bazı arkadaşlar sanki sütüm geliyorda ben emzirmiyormuşum izlenimi verdi çok üzüldüm çünkü hepimiz anneyiz ve hepimiz yavrularımıza çok fazla değer veriyoruz onlar bizim canımızdan önemli
kusura bakmayın bunu dile getirmek istedim
merhaba nur,
uzulme canim ya, sen elinden geleni yaptin sonucta,
kizinin da sagligi yerindeyse bence fazla problem yapma,
kibelenin soyledigi bi urun vardi tam hatirlamiyorum suanda, odami yaramadi?
Selam kızlar geçmişe bakamadım umarım herşey yolundadır
nurcum sende üzme kendini bebeğin sağlıklı olsun gerisi boş en önemlisi sağlıklı büyümeleri canım
kızlar ya siz bebeklerde kaç numara bez kullanıyosunuz
Allaha şükür gelişimi çok güzel canım hatta hareketleriönden bile gidiyor dedi dr ama bazı şeyleri duyunca insan üzülmeden edemiyorNurcum lütfen üzülme sen elinden geleni yaptın .topiği fazla takip edemediğim için ne oldu bitti bilemiyorum. benim kızımda şuan günde 4 kere mama yiyor enaz. Allaha şükür ki bebeklerimiz sağlıklı , varsın mamayla büyüsünler .sıkma canını olur mu
[
Canım seni çok iyi anlıyorum,bende aynı sıkıntıları yaşadım ama yeni doğum yaptığımda netimiz yoktu giremiyodum,sonradan okudum.Hangi anne sütünü vermek istemezki,ilk hafta benimde herkes üstüme geldi annem dahil zaten stres oluyosun süt gelmiyo diye üzülüyosun.ben çok ağlamıştım taa 40.gün sütüm geldi benim gelende yetmiyo oğluma baştan beri mama veriyorum.Beni emmeyide bırakmadı şükür şimdi ikisini birarada götürüyo memede süt kalmasada keyif yapıylsun napalım olduğu kadar,hiç olmayabilirdi bunu hiçbir anne istemez.O yüzden söylenenlere kulak tıkamak en güzeli yerimseniben
ya canım benim bak ben formu sürekli takip edenlerdenim ama kimsenin sana karşı bi tavır aldığını görmedim
duysallıktan yanlış anlamış olabilirmisin
heraldeki emzirmek için okadar çaba veriyosun bariz bi şekilde
ben sütüm olduğu halde sütü arttıran şeylerden azaltan şeylerden sizlerde yararlanın diye hep yazılar koydum hatta dün gecede bi yazı ekledim yararlanın diye
benim gibi bikaç kişide böyle katılımlarda bulundu
hepimiz birbirimize desteğiz
lütfen yanlış anlaşılmalar olmasın
dön yine aramıza
teşekkür ederim canım
bilemezsin her mama yedirişimde oturup hüngür hüngür ağlıyorum ama yok
allahtan gelen bişey elimden daha fazlası gelmiyor
ama bazı arkadaşların söyledikleri o kadar çok kırdı ki anlatamam
Nurcum 840 ıncı sayfda bİ mesajım var bak bİ İstersen
canim ins biran once gelirde onuda denersin, ins o bari ise yarasa,canım sipariş vermiştim daha gelmedi
gelince başlayacam ona belki tekrar getirir
sen benim denediklerimi görsen ot içmekten bi hoş oldum
slm, bende 3 numara kullaniyorumSelam kızlar geçmişe bakamadım umarım herşey yolundadır
nurcum sende üzme kendini bebeğin sağlıklı olsun gerisi boş en önemlisi sağlıklı büyümeleri canım
maşallah koca oğlan olmuş bu
kızlar saçı çok dökülen var mı aranızda
Allaha şükür gelişimi çok güzel canım hatta hareketleriönden bile gidiyor dedi dr ama bazı şeyleri duyunca insan üzülmeden edemiyor
evet canım benimde öyle ama yok işte ne yapsam gelmiyor artık gelmeyede niyeti yok sanki
beeen :)) kel kalacağım galiba hamileyken ne güzel tek bir tel bile dökülmüyordu.
canım sıkma canını ya. önemli olan salıklı olması.sen elinden geleni yaptın.anne sütüde aldı emin ol çok sağlıklı olacak. bak bana hiç anne sütü almamışım eşşek gibiyim maşallah hastalıklarım 30 undan sonra başladı oda üzüntülerden
ben dün itibariylen 4 numaraya geçtim.lastikleri çok sıkıyordu 3 numaranın
arkadaşlar tiroid çok önemli bir hormon bizler için.sütü etkilediğini sizden öğrendim. ama 3 yıldır tiroid hastasıyım. hamileyken çok dikkat ettiler bebişin iyota çok ihtiyacı olduğu için sürekli hapımı artırdılar şimdi düşürüyorlar.
tiroid hormonunuz çalışmazsa kilo almaya başlıyorsun ve vucudunuz ödem topluyor. birde bunalımlı geziyorsunuz.ben bu şekilde fark ettim. sonra öğrendimki psikolojiniz dahil tüm vucud dengesi bu hormondan sağlanıyormuş. düzene girdiğinde her şey farklı oluyor.ihmal etmeyin baktırın
canım kaç kilo kuzucun bizde 3 kullanıyoruz daha geçelide 10 gün oldu[/QUOTE
SANIRIM 7 KG YU GEÇTİ. GEÇEN AY 3.AYDA YANİ 6700 GR DI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?