- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.461
Tşkler kıslar ya bende 3 numara kullanıyorum ama bacakları ayrık duruyo sanki yağızın korktum çarpık olur bacakları diye büyük bez kullanımı çarpık bacak olmasına sebep oluyomuş size sorayım dedim
Tşkler
deme kız böle. napayım be şimdi. öbürleride çok iz yapıyor.bebeişin boğumları acıyor
gaydin selam canım...nasılsın?
ya senin paşanın yeni resimlerini eklesene ...nasılda buyumustur kuzucuk simdi..
Selam kızlar geçmişe bakamadım umarım herşey yolundadır
nurcum sende üzme kendini bebeğin sağlıklı olsun gerisi boş en önemlisi sağlıklı büyümeleri canım
kızlar ya siz bebeklerde kaç numara bez kullanıyosunuz
kızlar saçı çok dökülen var mı aranızda
diloş o senin tabağında ki yoksa poğaça mııııı...kaydirigubbakcemile3lmaz:lülülülülülü
canım benimmm benimde kilom 85 ne var sanki tamam benimde kaldı hemde üstelik ben geri doğum kilomdayım düşünsene 7 kilo vermiştim doğumda ama hepsini geri aldım ya ben needeyim hıh
bak şimdi o etler benimde öle sızım sızım sızlıyodu
doktor hamlaşmadan kaynaklandığını söyledi hareket lazım ama öle hergün yaptığın ev işi felan değil dışarda saatlerce gezip tozmak değil
evde boş zamanında mesela ipek uyurken yapabilirsin oda olmadı oto koltuğuna koy karşına dik benim elifim hareketleri ona yaptığımı sanıp neşeleniyo neyse
işte aç netten egzerrsizleri yapabildiğini yap ama öle kendini zorlama heryerin tutulur
ya sen bide normal doğum yaptın canım bizden daha hırslı olman lazım
ama eyvah veremiyom dedikçe inan verilmiyo bak kendi haline bırak ama bi yandanda spor yap gece bişi yeme ve ekmeği kes bukadar
huris bende az kaldi depresyona gircem, gitmiyo bu kilolar anacim
tatliyi azalttim ama yeterli olmuyo maalesef, spor sart, spora yazilmak istiyorum ama nasi? cocuga kim bakicak? evdede yapamiyorum, yuruyus yapmak istiyorum en azindan ama havalar da cok sogudu
of of bu kilolar gitmesse kafayi yerim,
bide ustune hamile kalirsam yandim beeen!!!
kızlar merhaba
benim bebek meme mi emmeye istemiyo mama yiyor acil ne yapabilirim acillllllll,,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?