2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

deme kız böle. napayım be şimdi. öbürleride çok iz yapıyor.bebeişin boğumları acıyor

deme kız böle. napayım be şimdi. öbürleride çok iz yapıyor.bebeişin boğumları acıyor

Şekerim banada bi kaç kişi söyledi korktum bende senin gibi bacakları iki yana açık duruyo uyurken felan eğer sarmadıysam genelde kundak tarzıu yapıyorum ben yağızı ama rahat pozisyon sanırım ondan öyle duruyo sende dikkat et bakalım nasıl duruyo genelde paşanCADIARZU

Selam canım , 3 numara kullanıyoruz

kızlar saçı çok dökülen var mı aranızda

Bennn benim hep dökülüyodu zatende doğumdan sonra dahada çoğaldı

Ya bi saattir sayfa açık cevap yazıcam güya anca yazabildim nihayet şimdi çıkıyorum oğlumu çokk özledim iyi akşamlar hepinize öptümm opuyorumnanaktan

gaydin maşallah oğluna canım...

benim pek keyfim yok 2 gündür..
hem kızım huysuz hemde ben bunalımdayım kilolarımdan dolayı...artık diyecek sözüm yok ben böyle kaldım kızlar bu kiloları asla veremem....çok bunalımdayım gerçekten napıcağımı şaşırdım spor yapamıyorum her yerim acıyor zıplayamıyorum bile bütün etlerim iğne batıro gibi otururken kalkarken canım acıyor...çok kötüyüm ya ....benden daha çok kilo alan veremeyen yok topikte ...17 kilom hala duruyo ....:gitme:

Çok tşkler kıslar bütün bebekler sağlıkla büyüsün inş.
Huricim kilo verirsin daha çok yeniyiz doğumdan yeni çıktık zamanla vereceksin herkesin bünyesi bir değilki kimimiz çok çabuk veriyoruz kimimiz daha ağır ama spora başlamalısın bence ya fitness center demiyorum ama yürüyüş evde yapacağın bazı şeyler çok daha yararlı olacaktır emziriyosun aslında oda vermene yardımcı olur bence acele etme gidecek seninde kilolarınkaydirigubbakcemile5

huris bende az kaldi depresyona gircem, gitmiyo bu kilolar anacim
tatliyi azalttim ama yeterli olmuyo maalesef, spor sart, spora yazilmak istiyorum ama nasi? cocuga kim bakicak? evdede yapamiyorum, yuruyus yapmak istiyorum en azindan ama havalar da cok sogudu
of of bu kilolar gitmesse kafayi yerim,
bide ustune hamile kalirsam yandim beeen!!!

kızlar merhaba
benim bebek meme mi emmeye istemiyo mama yiyor acil ne yapabilirim acillllllll,,,,,

kızlar geçen sene çekilen kocişimle bi resmimizi ekrana koysum etkilendi bana bir öneri sundu....üst sokağımızda park var bizim orda spor aletleri koydu belediye bilirsiniz işte büyün park aletlerle dolu küçük bi park içinde muhtarın binasıda var mahallenin bi çok kadını oraya spora gidiyo sende git dedi...nasılsa ipek 7 de uyanıyor emzir git 8 de gel duşunu al ben çıkayım dedi...süper fikir değil mi harika...karşı binamda bi kız dfoğum yaptı onun bebeğide 3 aylık o gidiyormuş eşim her sabah görüyormuş işe giderken sende git dedi...sevindirik oldummmm.....pazartesi başlıyorum...

kızlar merhaba
benim bebek meme mi emmeye istemiyo mama yiyor acil ne yapabilirim acillllllll,,,,,

araştırma yapalım kızlar bu durum hakkında hiç bir bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…