2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

selam kızlar

nasılsınız bakalımm

dün tam yazdım şarjım bitti şarja taktım sonrada uyumuşum erkendenkaydirigubbakcemile3

kızlar 4 . ayda ek gıdalara baslıyacagız ya..yani meyve suyu verilecek süzülerek..onları ne tip kaşıkla vermek dogru..alayım kızıma diorum..plastik var seramik var..nasıl olmalı..

karennnnnnnn maibeyazzzzzzzz sizlerde hoşgeldinizzzzzz

ayy kendimi piyanist şantör gibin hissettimmm çıstak çıstakkkkk:roflol:

kızlar 4 . ayda ek gıdalara baslıyacagız ya..yani meyve suyu verilecek süzülerek..onları ne tip kaşıkla vermek dogru..alayım kızıma diorum..plastik var seramik var..nasıl olmalı..

canım en sağlıklısı silikon uçlu olanlar hem mikrop barındırmıyor hem temizliği kolay hemde bebişlerin ağızları için güvenli

kızlar bu bez numaralarını anlamadım ben.nereden anlıyoruz kaç numara olduğunu.ben kilosuna göre alıyorum

yerim ipektoşumuuuuuu

iyiyim canım sen nasılsın serram kocaman olmuş maşallahhhhhhhhh ayy çok tatlı çıkmış resimde maşallah prensesimizeeee

buyudu teyzesi.tesekur ederiz...gecen baya b resim eklemiştim..

oyku zehramınkileride gordum..seninkide cok guzel b kız olcak annesi masallah 41 kere kuzulara..renkli gozlu oyku deil mi demet?

bunlar mı hımm..eczanede gormustum ama danısmadan almayayım dedim..tesekkurler demetcim...

bende yoruldum walla.. serrayı yıkadık yatırdık..bende tek goz korsan dolaşıorum evde..:=(b iileşse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…