2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

buyudu teyzesi.tesekur ederiz...gecen baya b resim eklemiştim..

oyku zehramınkileride gordum..seninkide cok guzel b kız olcak annesi masallah 41 kere kuzulara..renkli gozlu oyku deil mi demet?

gördüm tatlım çokkk büyümüşş maşallah serrama
malum zamanlar kısıtlı tek tek yazamıyorum tüm bebişlere birlikte yazmıştım maşallahı
teşekkürler teyzesi şimdilik renkli bakalım canım değişmezse

çok pardon sorumu geri aldım.paketin üzerinde yazıyormuş zaten gör ben görmemişim
canım biz primanın 3 numarasını kullanıyoruz 1 aydan beri ama artık sıkıyor bacaklarını ama kararsızım 3 numara 4-9 kg diyor evde tarttım öyküyü bugün 7 100 gr ama anlamadım neden sıkıyor değiştirsem mi de kararsız kaldım

merhaba canım.bende bu paket bitince büyük alıcam.bakıyorum bacaklarını sıkıyor lastik izi çıkıyor

canım en sağlıklısı silikon uçlu olanlar hem mikrop barındırmıyor hem temizliği kolay hemde bebişlerin ağızları için güvenli
ayy bugün baktım milupanın 4. aydan sonra ki mamaları meyvaları falan ....
ama arkadaşımın kızı çok zeki ve çok sağlıklı byüdü pekte hasta olmadı ben onu takip ediyorum genelde kızı 1 yaşında...
o 4. ayda yoğurtla başladı önce 1 yemek kaşığı sonra 6-7 yamek kaşığı sonra yarım kase falan el yapımı yoğurt bahsettiğim...4.ayın sonunda meyva püreleri felan ...
önce havuç suyu verdi kakasını konttrol etti sonra havuca çeşitli meyva sularını ekleyerek devam etti....şu an bebişinini yemediği bişey yok maşallah...
doktorum bana verme gerek yok dese bile vermeyi düşünüyorum ben ....yani verilmesinin sakıncası yok.....

merhaba kızlar.
selam bu klavye ve mause gıcık biraz yazması zor...

ya kızlar ben huggies kullanıorum ve memnundum simdiye kadar ama içindeki silikonlar bez dolu oldugun da dısa cıkıo ve bebegn poposuna yapışıo..primaya geri dönücem sanırım.. umarım onda bu olmaz..

bunlar mı hımm..eczanede gormustum ama danısmadan almayayım dedim..tesekkurler demetcim...

bende yoruldum walla.. serrayı yıkadık yatırdık..bende tek goz korsan dolaşıorum evde..:=(b iileşse..

aynen bizde yıkadık emzirdim babası aldı kucağına uyuttu
tüm gün kucağımda valla gündüz hiç uykusu yok yaramazımın
yahu 5 dk içinde bi çocuk 3 kere uyutulup uyanır mılmaz:
hep yüzyüze yatıcaz elimi tutcak hanımefendi usulca kaçmaya kalkıyorum hemen açıyor gözlerini:umursamaz:
canım gözüne noldu hayırdır geçmiş olsun

çağın 2 gün önce

çağın bugün

selsinnnnn bayılıyorum ben çağın beraya maşallah subhanallah yaaa yakıyor gene ortalığı
bakışlara bak yaaa seni çapkın yakışıklı seniiiiiiiiiiiiŞeniz

demetcim gozum enfeksiyon kaptı..once serradaydı gozler kızarık ve sis surekli iltihap akıodu..sonra o iileşti ve bana gecti..goz dr una gttim..davul gb gozum kan canagı..damla verdi ama hala aynı..aman dikkat edin heryerde bunu duyuyorum bu aralar cok yaygınmış bu enfeksiyon..

ya kızlar ben huggies kullanıorum ve memnundum simdiye kadar ama içindeki silikonlar bez dolu oldugun da dısa cıkıo ve bebegn poposuna yapışıo..primaya geri dönücem sanırım.. umarım onda bu olmaz..

canım ben ilk zamanlar prima yenidoğan ve molfix kullandım
erkek bebeklerde prima ilk aylarda hemen hemen kimde duyduysam hep sırtlarına kadar çıkıyormuştu yeğenimde de öyle olmuştu ama kız bebekte bi sorun yaşamadım
primanın emiciliği ve inceliği artı sarması çok güzel her markadan denedim haggies hariç çünkü yahudi malı ve param onlara gitsin istemiyorum tabi bu benim fikrim
şu an prima kullanıyorum tek sorunumuz 3 numara biraz sıkıyor 4 de sanırım büyük olur napıcam bilemiyorum

damadım süper tombul tombul maşallahhh nazarım deymesin yavrumaa...
dimmiiitttt ya senin yazılarını her okuduğumda hastanede bana attığın mesa geliyor aklıyma ya ...saol arkadaşım benim hep gözlerim yaşlanıyor çünkü hemen ardından annem teyzemler falan geliyor burayı daha çok seviyorum...canım benüümmm....
playskoolda nini uyku bebişi var gördün mü hoş bi şeye benziyor acaba işe yarar mı ben ipeği peluş bebeklerle uyutmaya başladım bide pişşş pişşş eee ee eeee diyorum eğer bebeğe alışacak gibi olursa alıcam onlar hem nini söylüyo hehehehehehe....
yoğurt yedirmeği sabırsızlıkla bekliyorum kasımda başlayacağım

canım yaa kıyamammm çok geçmiş olsunn

sen dayanamıyosun o yavrum nası dayandı yaaa kuzucum benimmm
çok şükür ki atlatmış inşallah seninki de bir an önce geçer canım çok geçmiş olsun

slm kızlar kilolardan bhsedilmiş ben bir haftadır spora başladım ama maalesef gram oynamadı ve annem geliyor kızıma bakıyor ben gidiyorum huri 17 kilo demişsin anam ben ne yapayım 30 kilo fazlam var zaten 15 kilo fazlam vardı bide üzerine 15 kilo aldım hamilelikle beraber ettimi 30 kilo ve hepsi duruyor şu anda heryerim patlayacak gibi aynen etlerim sızlıyor topuklarım acıyor ama ben tatlıdan bir türlü vazgeçemiyorum birde bu sıra gece gündüz misafirim çok geliyor bebek tebriği için ben kızımı götürüyorum bebek gezmelerine hep ikramlı bende evde yapınca misafire yemeden duramıyorum depreyona gireceğim valla bir türlü boğazımı tutamıyorum

kızlar dünden beri elim ayağım titriyor dün kızım elimden düşüyordu havada zor yakaladım banyo yaptırırken göbekten dolayı ayağımın şişliğinden dolayı eğilemiyorum klozeti kapatıp üzerine oturup öyle yıkıyorum kızımı onuda küvetine filesine oturtuyorum ama başını yıkamak için kucağıma almaya çalışırken elimden kayıverdi vücududa sabunluydu tabii heralde vicdan azabından ölürdüm çok hareketlendi artık yalnız yıkamayı düşünmüyorum birde asla banyoda yıkamam artık odaya getireceğim herşeyi bu korku bana yetti

haklısın aslında bende dikkat ederdim ama huggies in öle oldugunu bilmiodum..molfixi sevemedim..
primanın inceliğini bende seviorum.. tasırma konusunda erkek bebeklerde o sorunn oldugunu duymustum..inş sorun cıkmaz bu sefer bakalım..

canım ne demek yaa bizim arkadaşlığımız sanal değil ben öyle görmüyorum hatta eşim oğlum bile alıştılar hatta bi ara o bebişlerin doğum zamanları o kadar çok sizlerle irtibattaydım ki karen olsun diloş olsun sen ve zuzumm çok sık görüşüyorduk telefonla telefon çaldımı oğlum bile diyodu anneeeee kesin senin kk arkadaşlarındır diyekaydirigubbakcemile3
valla gündüz nete giremiyorum ya kızın yüzünden hep aklımdasınız bi arıyayım diyorum ana bakıyorum akşam olmuş rahatsız etmek istemiyorum ondan sonra

canım valla alışırsa süper olur bende kızıma yumusacık bi inek almıstım yumusak ama tüylü değil bazen onu veriyorum kucağına benim yerime sarılsın diye malum bizimde süt ineciklerinden bi farkımız yok şu günlerde:roflol:

maşallah çağın beraya yaaaa yavrum benim kızmda bu kadar saç yok 41 kere maşallah keltoş kızım benim

kızlar biz iki gündür 4 ten gün alıyoruz 3 bitti bana artık akşamları pirinçunu ver diyorlar birde yemeklerin suyuna parmağınla tattır damak zevki gelişsin diyorlar ama bende drumun sözünden çıkmak istemiyorum milupa veriyoruz çünki emmiyor

gecmiş olsun dileklerin için tesekkurler demetim..

derincim sanada gecmiş olsun sadaka ver atlatmıssınız sukur..bende cok korkarım dusurucem diye..Allah korusun yaaa..

İyi geceler gece kuşları,herkes burda bakıyorum.Nasılsınız?
Bende bi göz atiim dedim,ya üşüyorum midem bulanıyo umarım hasta olmamm.Oğluşum uyanır birazdan onu bekliyorum sonra dinlenicem

gecmiş olsun dileklerin için tesekkurler demetim..

derincim sanada gecmiş olsun sadaka ver atlatmıssınız sukur..bende cok korkarım dusurucem diye..Allah korusun yaaa..

karen canım çok sağol evt sadaka vermeliyim sana ve kızımızada geçmiş olsun zaten hep korkardım düşürürmüyüm diye allah korusun benimkini ve bütün bebeklerimizi:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…