- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.501
buyudu teyzesi.tesekur ederiz...gecen baya b resim eklemiştim..
oyku zehramınkileride gordum..seninkide cok guzel b kız olcak annesi masallah 41 kere kuzulara..renkli gozlu oyku deil mi demet?
canım biz primanın 3 numarasını kullanıyoruz 1 aydan beri ama artık sıkıyor bacaklarını ama kararsızım 3 numara 4-9 kg diyor evde tarttım öyküyü bugün 7 100 gr ama anlamadım neden sıkıyor değiştirsem mi de kararsız kaldımçok pardon sorumu geri aldım.paketin üzerinde yazıyormuş zaten gör ben görmemişim
gördüm tatlım çokkk büyümüşş maşallah serrama
malum zamanlar kısıtlı tek tek yazamıyorum tüm bebişlere birlikte yazmıştım maşallahı
teşekkürler teyzesi şimdilik renkli bakalım canım değişmezse
canım biz primanın 3 numarasını kullanıyoruz 1 aydan beri ama artık sıkıyor bacaklarını ama kararsızım 3 numara 4-9 kg diyor evde tarttım öyküyü bugün 7 100 gr ama anlamadım neden sıkıyor değiştirsem mi de kararsız kaldım
ayy bugün baktım milupanın 4. aydan sonra ki mamaları meyvaları falan ....canım en sağlıklısı silikon uçlu olanlar hem mikrop barındırmıyor hem temizliği kolay hemde bebişlerin ağızları için güvenli
selam bu klavye ve mause gıcık biraz yazması zor...merhaba kızlar.
bunlar mı hımm..eczanede gormustum ama danısmadan almayayım dedim..tesekkurler demetcim...
bende yoruldum walla.. serrayı yıkadık yatırdık..bende tek goz korsan dolaşıorum evde..:=(b iileşse..
ya kızlar ben huggies kullanıorum ve memnundum simdiye kadar ama içindeki silikonlar bez dolu oldugun da dısa cıkıo ve bebegn poposuna yapışıo..primaya geri dönücem sanırım.. umarım onda bu olmaz..
demetcim gozum enfeksiyon kaptı..once serradaydı gozler kızarık ve sis surekli iltihap akıodu..sonra o iileşti ve bana gecti..goz dr una gttim..davul gb gozum kan canagı..damla verdi ama hala aynı..aman dikkat edin heryerde bunu duyuyorum bu aralar cok yaygınmış bu enfeksiyon..
canım ben ilk zamanlar prima yenidoğan ve molfix kullandım
erkek bebeklerde prima ilk aylarda hemen hemen kimde duyduysam hep sırtlarına kadar çıkıyormuştu yeğenimde de öyle olmuştu ama kız bebekte bi sorun yaşamadım
primanın emiciliği ve inceliği artı sarması çok güzel her markadan denedim haggies hariç çünkü yahudi malı ve param onlara gitsin istemiyorum tabi bu benim fikrim
şu an prima kullanıyorum tek sorunumuz 3 numara biraz sıkıyor 4 de sanırım büyük olur napıcam bilemiyorum
damadım süper tombul tombul maşallahhh nazarım deymesin yavrumaa...
dimmiiitttt ya senin yazılarını her okuduğumda hastanede bana attığın mesa geliyor aklıyma ya ...saol arkadaşım benim hep gözlerim yaşlanıyor çünkü hemen ardından annem teyzemler falan geliyor burayı daha çok seviyorum...canım benüümmm....
playskoolda nini uyku bebişi var gördün mü hoş bi şeye benziyor acaba işe yarar mı ben ipeği peluş bebeklerle uyutmaya başladım bide pişşş pişşş eee ee eeee diyorum eğer bebeğe alışacak gibi olursa alıcam onlar hem nini söylüyo hehehehehehe....
yoğurt yedirmeği sabırsızlıkla bekliyorum kasımda başlayacağım
gecmiş olsun dileklerin için tesekkurler demetim..
derincim sanada gecmiş olsun sadaka ver atlatmıssınız sukur..bende cok korkarım dusurucem diye..Allah korusun yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?