2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

geçmiş olsun canım bende bu günden hazırlıyorum kendimi...bir gün düşecek bebekler yani eninde sonunuda ama banyoda kayıp düşseydi kötü...o gün ne kadar geç gelirse o kadar iyi...
canım zaten havalar soğudu banyoda yıkamak zor olur ben hiç banyoda yıkamadım...
yere eğilemiyorum kilodan yemek masasının üstünde yıkıyorum küveti koyuyorum masa sütüne malzemeleir hazırlıyorum çok kolay yıkıyorum asla düşürme gibi bi durum olmuyor....banyo süngeri var büyük onda yıkıyorum filede yıkayamadım yüksek vücudu suyun içinde olsun istedim ki suya grince tepinmeye başlıyor...
çekicem bi gün bu hafat çekerim videosunu koyarım buraya izlersiniz ..bu hafta hallederim o işi....
:lepi:kaydirigubbakcemile3

valla yerinde olsam emmiyorsa üstünde 4. aydan itibaren yazan ne görsem yedirirdim...
önce bi düzen kur mesela prinçli buğraydıları akşam yatarken gündüz öğlen yoğurt akşam üstü meyva listeni yap az az başal derim ben bakalım doktorun ne diyecek....bizlerede söylersin bakalım nasıl oluyormuş....

derincim hoşgeldin canımmm
kilolarla hepimizin başı dertte
emziriyoruz diyet yapamayız ama dediğin gibi tatlıyı kesmek lazım hem inan tatlı süt yapmıyor tatlıdan sonra içtiğimiz bol su süt yapıyor canım
bak ben hiç rejim ve spor yapmadım 1 hafta sonra 3 ayımız bitecek ama 20 kg verdim
sana tavsiyem tatlıyı kes ekmeği azalt bol bollllllllll rezene ve su iç ki rezene hem kaliteli süt yapıyor hem de yağları yakıyor
boll dere otu ye dereotu da aynı rezene gibi hem süt yapıyor hem yağ yakıyor
ah keşke bende senin gibi spor yapabilsem
sakın veremiyorum diye bırakma sporu devam et canım birden olmaz tabi zamanla vereceksin inşallah canım ben sana inanıyorum
bide kendime inansamkaydirigubbakcemile3
hareketsizlik benimde tek sorunum ah bi saat spor yapabilsem kalanlar da gidecek ama zaman bulamıyorum ki:umursamaz:

çok geçmiş olsun canım allah korumuş
sana tavsiyem
benimde bel ağrısı sorunum var ve eğilemiyorum
yatağımın üzerine büyük havlu seriyorum ve küvetini oraya koyup yıkıyorum kızımı rahat oluyor gerçi sonlarına doğru belim öyle eğik kalıyor ama o kadar olacak demikaydirigubbakcemile3

evet canım yahudi malı haggies
yalnız ne yaparlarsa en iyisini yapıyolar
ama ne olursa olsun onlara verecek bi kuruşum bile yok
elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum işte kendimce

derıncım cok buyuk gecmıs olsun cnm

kızlar bu arada yaptığım dıetle ıkı kılomu vermısım ve 69olmusum bakalım tatlı ve kesmekle ıse baslamıstım

kızlar sohbet iyiydi ama ben kacar benm kız viyaklıo..hepinizi öptümmm ii geceler diliyorummm..

iyi geceler canımŞeniz

canım bence daha çok erken hele bi 4 ayını bitirsin kuzu

yalnız kimdi bir arkadaş söylemişti
princi haşlayıp onun suyuyla yapıyormuş mamayı çok besleyici oluyormuş mama veren arkadaşlar yapabilirler

ben 4 ü bitirsin inşallah azar azar tattırmaya başlıycam
ama sadece tatlarını alsın diye
öyle öğün gibi değil
lezzetini alsın yeter

birde kızlar bildiğim kadarıyla 1 yaşına kadar bebişlere şekerli ve tuzlu verilmiyor

ilaç içirmeye kaşık aldım kızıma artık ağızından çıkarmadan dökmeden içiriyo kaynanada gitmiş şiringa almış bununla ver dedi..yok dedim kaşıkal içecek alışsın kaşıkla içmeye beceremez ilacın çoğu boynuna gider boynu pişer...şu an ilaçları içerken damla çıkmıyor ağızından kaşıkları yalıyor...nasıl başlarsan öyle gider .....allahıma şükürler olsun yarabbim hayalimdeki gibi gidiyor herşeyim kızımı istediğim gibi yetiştiriyorum şartlar tam istediğim gibi allahıma bin şükür...

bez konusunda topikte en çok bez deneyen benim heralde prima ve baby star hariç...
primayı denemedim çünkü pahalı...bence onun kalitesinde olup çok daha ucuz bezler var....benim değerlendirmem:
huggies:çok kalın 1 çişte sarkıyo torba gibi...ve sert kalın...
evy baby:iğrenç her bezde kıyafetler battı...
molfix:arası çok açık enli onunda tipini beğenmedim...
en memnun kaldığım canbebe inceliği pamuklu olması çişi emişi bantları çok memnunum...ama ıslak mendilini asla tavsiye etmiyorum çok sulu vıcık vıcık....

İyi geceler gece kuşları,herkes burda bakıyorum.Nasılsınız?
Bende bi göz atiim dedim,ya üşüyorum midem bulanıyo umarım hasta olmamm.Oğluşum uyanır birazdan onu bekliyorum sonra dinlenicem

hoşgeldin çiçeğimmmm

anca gördüm yazını

canım hasta oluyorsun hemen bi nane limon kaynat iç ilerlemeden halletttttt

h.b cnm saol

karsı komsum saolsun ıkıde bır senın gıbı ırı byarı dıyedıye benı dıete baslattı ama stu etkılemeeycek sekılde yapıyorum dedığım gıbı ıste bu hafta bıde okula yurudum gamznnyanına onunda faydası oldu

derıncım cok buyuk gecmıs olsun cnm
kızlar bu arada yaptığım dıetle ıkı kılomu vermısım ve 69olmusum bakalım tatlı ve kesmekle ıse baslamıstım
maşallahh darısı başıma darısı başıma :lepi:

birde kızlar bildiğim kadarıyla 1 yaşına kadar bebişlere şekerli ve tuzlu verilmiyor
şeker-tuz-saçla-dımates-ekmek-

birde kızlar annem epey kilo vermişti spor ve bu yöntemle aklıma geldi pazartesi spora başlıyorum bunuda yapacağım zararı yok nasılsa çok işe yaramıştı annemde ...

1 elma 4 e böl kabuğu ve çekirdekleriyle birlikte tenzereye koy
içine 1 tatlı kaşığı karanfil
1 tane tarçın bütün
1 tatlı kaşığı çekilmemiş karabiber
ve su çorba gibi tencerede kaynat elmalar yumuşuncaya kadar.
sonra süz ez elmayı iyice suyunu çıkar ..o süzdüğün suyu soğuk hergün 1 bardak iç....
çok işe yarıyor bakın nasıl oluyormuşşşş...
allah be acayip gaza geldim zayıf resimimi ekrana koydum beni gazlıyor....gör bak nasıl vercem...
pazartesiden itibaren streç film ile karnımı sarıp doğru parkaaaa aletlere koşucam her sabah

kanepelerde sere serpe yatıyo benimkiler gideyim hepsini toparlayıp yerlerine yatırayım
balkondayım üşüdüm bi şal ve kahve alıp geleyim bide
kaçmayın herzaman bulamıyorum sizilmaz:

bizim gece kuşları da görünmüyor ortalarda zati:umursamaz:

öf eve gidiyoruz kociş ısrar ediyo evde kesin pc başına geçmek için burda bişey diyemiyo bana....evde kapar pc yi inşallah gelirim..hehehehe

vallahi çarşamba günü dr a gideceğiz bakalım ne diyecek çoğu kişi başla diyor kimiside başlama diyor şaşırdım kaldım

hoşgeldin çiçeğimmmm

anca gördüm yazını

canım hasta oluyorsun hemen bi nane limon kaynat iç ilerlemeden halletttttt

Hoşbulduk canım iyisin umarım,çileğin nasıl opuyorumnanaktan
Birden oldu ya annemdeydik eve geldik başladı.Neyse yapiim olmazsa gidip dinleneyim şimdi.Nette nazlı bu akşam sizinde öyle mi?Sayfa açılana kadar bayağı bekletti beni.Hepiniz öpüyorum iyi geceler,iyi bakın kendinize ve kuzulara..

çok sağolun kızlar yorumlarınız için.bende primadan ve molfixden memnun kalmadım.hergün kaç posta kıyafet değiştirdik onları kullandığımda.ben huggies kullanıyorum.en çok ondan memnun kaldım.bantları çok iyi sarıyor geçirmiyorda çok fazla.bütün bezleri kullandım bende.bir tek evybaby kullanmadım

öf eve gidiyoruz kociş ısrar ediyo evde kesin pc başına geçmek için burda bişey diyemiyo bana....evde kapar pc yi inşallah gelirim..hehehehe

yürü be hurişim kim tutar seniiii bak gör bu azimle sen nasılda vereceksin kilolarınıııkaydirigubbakcemile5

o kocişine söyle gitsin yatsın dinlensinlmaz:
pc i de sana bıraksınkaydirigubbakcemile3

teşekkürler canım şükür iyiyiz yuvarlanıp gidiyoruz işte çileğimlekaydirigubbakcemile3
yakışıklımız nasıl inşallah hasta olmazsın canım dikkat et kendine iyi gecelerŞeniz

herkese iyi geceler kızlar kendinize iyi bakın

iyi geceler selsincim sende kendine ve yakışıklımıza iyi bakŞeniz

oğlum sızmış kalmış yatırdım yerineopuyorumnanaktan
aşkoşum cin gibi hiç uyumaya niyeti yoklaelaelaelaelae
kızım acıkmış mıkırdanıyodu bi güzel emiştik tekrar uyuduopuyorumnanaktan

kimse kalmadımı topikte :sinifsinif:

demresu hoşgeldin canım nasılsın

hafsa gecikti bu gecelmaz:

kikoşum kocişini bekliyodur kesin pc den kalksın diye

kafvemi aldım geldim muhabbete hazırım nerdesiniz yavvkaydirigubbakcemile

bende sanal alışveriş yaparımlülülülülülü

bakalım neler var neler yokdelikafadulden

paraylan deyil a puanlan:lepi:

iyi akşamlar kızlar,selsincim çağın çok tatlı ya valla maşallah oğluşuna
bezlerden konuşulmuş,bende denediklerim hakkında yorumumu yazayım:
babystar:yan bantları esnek değil çok kalın ve kaba,takoz gibi beğenmedim
molfix:bacak arası çok geniş kalın,beğenmedim
canbebe:ince,cicili bicili çok şeker memnun kaldım
huggies:esnek bantlar ebni cezbetti,memnundum
prima:yani muhakkak kaliteli ama burda iz yapıyo falan diye okuyunca baktım hakkaten bacağını sıkıyo gibi şimdilerde içime sinmiyo.
ıslak bez konusundada tilt olduğum birşeyden bahsetmek istiyorum,bir bezi çekerken arkadan diğer bez yarıya kadar çıkmıyo mu,hırrrr,huri canbebe için çok sulu demiş ama onda da bezler tek tek çıkıyo ondan dolayı sevdim.
ya bu arada tüm bebişlere maşallah kilolar yerinde benim kız minyon olcak galiba ya sütüm var,emiyo doyuyoda ama 3 aylıkken 6 kiloyu görmeyiz heralde,5 buçuk civarı olur gibi.üzülüyorum aslında,bizim gibi olan var mı?

dimitim kiraz için teşekkür ederim saol canım acilen puan toplamam lazım ...bende hediye etmek istiyom ama 1 puanım var emme simit hediye debilürün heralde bakayım...
bu arada eve geldik kahve yaptım kociş dedi yarın eve bi dekor çekelim bakalım değişiklik yapabiliyozmu diye...
benimde bi dünya ütütm vardı iyi dedim ütü masasını kur ben ütü yapayım o zaman bu akşam yarın dekor gezme falan ütüyü yetiştirremem...
kahvemi içeyim kalkarım ütünün başınaaaa.....

dudum kızını yirim ben ne bakıyon minyonuna kilosuna yaa...boşver netcen sağlıklı olsun yeter..bizimki tosbağada noluyo kollarım kopuyo taşıyamıyorum ....boşver....büyüdükçe alır ek besine başladığında nasılsa alacak sonra yürümeye başladığında nasılsa verecek...dert etme allah sağlık sıhhat versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…