- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.521
geçmiş olsun canım bende bu günden hazırlıyorum kendimi...bir gün düşecek bebekler yani eninde sonunuda ama banyoda kayıp düşseydi kötü...o gün ne kadar geç gelirse o kadar iyi...kızlar dünden beri elim ayağım titriyor dün kızım elimden düşüyordu havada zor yakaladım banyo yaptırırken göbekten dolayı ayağımın şişliğinden dolayı eğilemiyorum klozeti kapatıp üzerine oturup öyle yıkıyorum kızımı onuda küvetine filesine oturtuyorum ama başını yıkamak için kucağıma almaya çalışırken elimden kayıverdi vücududa sabunluydu tabii heralde vicdan azabından ölürdüm çok hareketlendi artık yalnız yıkamayı düşünmüyorum birde asla banyoda yıkamam artık odaya getireceğim herşeyi bu korku bana yetti
:lepi:kaydirigubbakcemile3canım ne demek yaa bizim arkadaşlığımız sanal değil ben öyle görmüyorum hatta eşim oğlum bile alıştılar hatta bi ara o bebişlerin doğum zamanları o kadar çok sizlerle irtibattaydım ki karen olsun diloş olsun sen ve zuzumm çok sık görüşüyorduk telefonla telefon çaldımı oğlum bile diyodu anneeeee kesin senin kk arkadaşlarındır diyekaydirigubbakcemile3
valla gündüz nete giremiyorum ya kızın yüzünden hep aklımdasınız bi arıyayım diyorum ana bakıyorum akşam olmuş rahatsız etmek istemiyorum ondan sonra
canım valla alışırsa süper olur bende kızıma yumusacık bi inek almıstım yumusak ama tüylü değil bazen onu veriyorum kucağına benim yerime sarılsın diye malum bizimde süt ineciklerinden bi farkımız yok şu günlerde:roflol:
maşallah çağın beraya yaaaa yavrum benim kızmda bu kadar saç yok 41 kere maşallah keltoş kızım benim
kızlar biz iki gündür 4 ten gün alıyoruz 3 bitti bana artık akşamları pirinçunu ver diyorlar birde yemeklerin suyuna parmağınla tattır damak zevki gelişsin diyorlar ama bende drumun sözünden çıkmak istemiyorum milupa veriyoruz çünki emmiyor
slm kızlar kilolardan bhsedilmiş ben bir haftadır spora başladım ama maalesef gram oynamadı ve annem geliyor kızıma bakıyor ben gidiyorum huri 17 kilo demişsin anam ben ne yapayım 30 kilo fazlam var zaten 15 kilo fazlam vardı bide üzerine 15 kilo aldım hamilelikle beraber ettimi 30 kilo ve hepsi duruyor şu anda heryerim patlayacak gibi aynen etlerim sızlıyor topuklarım acıyor ama ben tatlıdan bir türlü vazgeçemiyorum birde bu sıra gece gündüz misafirim çok geliyor bebek tebriği için ben kızımı götürüyorum bebek gezmelerine hep ikramlı bende evde yapınca misafire yemeden duramıyorum depreyona gireceğim valla bir türlü boğazımı tutamıyorum
kızlar dünden beri elim ayağım titriyor dün kızım elimden düşüyordu havada zor yakaladım banyo yaptırırken göbekten dolayı ayağımın şişliğinden dolayı eğilemiyorum klozeti kapatıp üzerine oturup öyle yıkıyorum kızımı onuda küvetine filesine oturtuyorum ama başını yıkamak için kucağıma almaya çalışırken elimden kayıverdi vücududa sabunluydu tabii heralde vicdan azabından ölürdüm çok hareketlendi artık yalnız yıkamayı düşünmüyorum birde asla banyoda yıkamam artık odaya getireceğim herşeyi bu korku bana yetti
haklısın aslında bende dikkat ederdim ama huggies in öle oldugunu bilmiodum..molfixi sevemedim..
primanın inceliğini bende seviorum.. tasırma konusunda erkek bebeklerde o sorunn oldugunu duymustum..inş sorun cıkmaz bu sefer bakalım..
kızlar sohbet iyiydi ama ben kacar benm kız viyaklıo..hepinizi öptümmm ii geceler diliyorummm..
maşallah çağın beraya yaaaa yavrum benim kızmda bu kadar saç yok 41 kere maşallah keltoş kızım benim
kızlar biz iki gündür 4 ten gün alıyoruz 3 bitti bana artık akşamları pirinçunu ver diyorlar birde yemeklerin suyuna parmağınla tattır damak zevki gelişsin diyorlar ama bende drumun sözünden çıkmak istemiyorum milupa veriyoruz çünki emmiyor
derıncım cok buyuk gecmıs olsun cnm
kızlar bu arada yaptığım dıetle ıkı kılomu vermısım ve 69olmusum bakalım tatlı ve kesmekle ıse baslamıstım
İyi geceler gece kuşları,herkes burda bakıyorum.Nasılsınız?
Bende bi göz atiim dedim,ya üşüyorum midem bulanıyo umarım hasta olmamm.Oğluşum uyanır birazdan onu bekliyorum sonra dinlenicem
maşallahh darısı başıma darısı başıma :lepi:derıncım cok buyuk gecmıs olsun cnm
kızlar bu arada yaptığım dıetle ıkı kılomu vermısım ve 69olmusum bakalım tatlı ve kesmekle ıse baslamıstım
şeker-tuz-saçla-dımates-ekmek-
birde kızlar bildiğim kadarıyla 1 yaşına kadar bebişlere şekerli ve tuzlu verilmiyor
vallahi çarşamba günü dr a gideceğiz bakalım ne diyecek çoğu kişi başla diyor kimiside başlama diyor şaşırdım kaldımgeçmiş olsun canım bende bu günden hazırlıyorum kendimi...bir gün düşecek bebekler yani eninde sonunuda ama banyoda kayıp düşseydi kötü...o gün ne kadar geç gelirse o kadar iyi...
canım zaten havalar soğudu banyoda yıkamak zor olur ben hiç banyoda yıkamadım...
yere eğilemiyorum kilodan yemek masasının üstünde yıkıyorum küveti koyuyorum masa sütüne malzemeleir hazırlıyorum çok kolay yıkıyorum asla düşürme gibi bi durum olmuyor....banyo süngeri var büyük onda yıkıyorum filede yıkayamadım yüksek vücudu suyun içinde olsun istedim ki suya grince tepinmeye başlıyor...
çekicem bi gün bu hafat çekerim videosunu koyarım buraya izlersiniz ..bu hafta hallederim o işi....
:lepi:kaydirigubbakcemile3
sağol hurişcimbende biliyordum birgün düşeceğini özellikle merdivenden inerken çok korkuyorum evimizde 5. kat ama dünden beri mahvoluyorum resmen panik atak oldum zaten dedğin gibi havalar soğudu içeride yıkamamız gerekiyordu ben bu olayı biraz daha öne öekmiş olacağım çek bakalım videosunuda görelim mantıklı geldi masa üstünde yıkamak deniyeyim
valla yerinde olsam emmiyorsa üstünde 4. aydan itibaren yazan ne görsem yedirirdim...
önce bi düzen kur mesela prinçli buğraydıları akşam yatarken gündüz öğlen yoğurt akşam üstü meyva listeni yap az az başal derim ben bakalım doktorun ne diyecek....bizlerede söylersin bakalım nasıl oluyormuş....
derincim hoşgeldin canımmm
kilolarla hepimizin başı dertte
emziriyoruz diyet yapamayız ama dediğin gibi tatlıyı kesmek lazım hem inan tatlı süt yapmıyor tatlıdan sonra içtiğimiz bol su süt yapıyor canım
bak ben hiç rejim ve spor yapmadım 1 hafta sonra 3 ayımız bitecek ama 20 kg verdim
sana tavsiyem tatlıyı kes ekmeği azalt bol bollllllllll rezene ve su iç ki rezene hem kaliteli süt yapıyor hem de yağları yakıyor
boll dere otu ye dereotu da aynı rezene gibi hem süt yapıyor hem yağ yakıyor
ah keşke bende senin gibi spor yapabilsem
sakın veremiyorum diye bırakma sporu devam et canım birden olmaz tabi zamanla vereceksin inşallah canım ben sana inanıyorum
bide kendime inansamkaydirigubbakcemile3
hareketsizlik benimde tek sorunum ah bi saat spor yapabilsem kalanlar da gidecek ama zaman bulamıyorum ki:umursamaz:
çok geçmiş olsun canım allah korumuş
sana tavsiyem
benimde bel ağrısı sorunum var ve eğilemiyorum
yatağımın üzerine büyük havlu seriyorum ve küvetini oraya koyup yıkıyorum kızımı rahat oluyor gerçi sonlarına doğru belim öyle eğik kalıyor ama o kadar olacak demikaydirigubbakcemile3
hoşbulduk demetim zaten benimki emmiyor canım geçen gün esprili bir msafirim vardı ineklerde lokummu yiyor sütleri olsundiye dedi öldük gülmekten ben kilolarımı tatlı ve lokumlarla veremediğimi söyleyince bende bütün gün ayaktayım aslında hiç işim bitmiyor ama demekki güzel yiyorumki veremiyorum ben doğumdan hemen sonra 4 kilo vermiştim sonra geri aldım sporada çok zor gidyorum annem hergün bana gelicek ki evide uzak kadının birde spor uzakta yürüyerek gidip geliyorum zaten geceden uykusuz oluyorum birde evin işi hiç bitmiyor çok zorlanıyorum birde sporuda araya sokuyorum artık haftada 3 gün gitmeyi düşünüyorum yatakta yıkamak iyi fikirmiş canım artık hepsini deneyeceğiz bakalım bu arada gözlerim kapanıyor gündüz kızım hiç uyumuyor bende uyuyayım hepinize iyi gecelerŞeniz
evet canım yahudi malı haggies
yalnız ne yaparlarsa en iyisini yapıyolar
ama ne olursa olsun onlara verecek bi kuruşum bile yok
elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum işte kendimce
hoşgeldin çiçeğimmmm
anca gördüm yazını
canım hasta oluyorsun hemen bi nane limon kaynat iç ilerlemeden halletttttt
öf eve gidiyoruz kociş ısrar ediyo evde kesin pc başına geçmek için burda bişey diyemiyo bana....evde kapar pc yi inşallah gelirim..hehehehe
Hoşbulduk canım iyisin umarım,çileğin nasıl opuyorumnanaktan
Birden oldu ya annemdeydik eve geldik başladı.Neyse yapiim olmazsa gidip dinleneyim şimdi.Nette nazlı bu akşam sizinde öyle mi?Sayfa açılana kadar bayağı bekletti beni.Hepiniz öpüyorum iyi geceler,iyi bakın kendinize ve kuzulara..
herkese iyi geceler kızlar kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?