- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.541
dimitim kiraz için teşekkür ederim saol canım acilen puan toplamam lazım ...bende hediye etmek istiyom ama 1 puanım var emme simit hediye debilürün heralde bakayım...
bu arada eve geldik kahve yaptım kociş dedi yarın eve bi dekor çekelim bakalım değişiklik yapabiliyozmu diye...
benimde bi dünya ütütm vardı iyi dedim ütü masasını kur ben ütü yapayım o zaman bu akşam yarın dekor gezme falan ütüyü yetiştirremem...
kahvemi içeyim kalkarım ütünün başınaaaa.....
dudum kızını yirim ben ne bakıyon minyonuna kilosuna yaa...boşver netcen sağlıklı olsun yeter..bizimki tosbağada noluyo kollarım kopuyo taşıyamıyorum ....boşver....büyüdükçe alır ek besine başladığında nasılsa alacak sonra yürümeye başladığında nasılsa verecek...dert etme allah sağlık sıhhat versin...
2 aylıkken 4800 dü,1 hafta sonrası 5000,3 aylıkken en fazla 5600 olur,ya anlamıyorum nerde hata yapıyorum sütüm mü yaramıyo yoksa yani oluru bu mu? off of valla ne zormuş anne olmak,ben 100 gram veremiyom kızada 100 gram fazadan aldıramıyom,biyerlerde bir terslik mi var :uhm:
dimitim kiraz için teşekkür ederim saol canım acilen puan toplamam lazım ...bende hediye etmek istiyom ama 1 puanım var emme simit hediye debilürün heralde bakayım...
bu arada eve geldik kahve yaptım kociş dedi yarın eve bi dekor çekelim bakalım değişiklik yapabiliyozmu diye...
benimde bi dünya ütütm vardı iyi dedim ütü masasını kur ben ütü yapayım o zaman bu akşam yarın dekor gezme falan ütüyü yetiştirremem...
kahvemi içeyim kalkarım ütünün başınaaaa.....
dudum kızını yirim ben ne bakıyon minyonuna kilosuna yaa...boşver netcen sağlıklı olsun yeter..bizimki tosbağada noluyo kollarım kopuyo taşıyamıyorum ....boşver....büyüdükçe alır ek besine başladığında nasılsa alacak sonra yürümeye başladığında nasılsa verecek...dert etme allah sağlık sıhhat versin...
ya nasıl hediye ediyoruzzzz
yanlışlıkla bi simit daha aldım ya zaten kilom aldı başını gidiyo 2 simit yenirmi alla halla...
2 aylıkken 4800 dü,1 hafta sonrası 5000,3 aylıkken en fazla 5600 olur,ya anlamıyorum nerde hata yapıyorum sütüm mü yaramıyo yoksa yani oluru bu mu? off of valla ne zormuş anne olmak,ben 100 gram veremiyom kızada 100 gram fazadan aldıramıyom,biyerlerde bir terslik mi var :uhm:
dudum herkes gitmişşş...ikimiz kaldık bende gitcim şimcik....
neyse bende kaçtım artık...
yarın çalışmalara devam öpüldünüz şekerleriimmm..
yavyum seni pek bi neşesiz pek bi sinirli gördüm hayırdır paşam neye sıkıldın sen anlat teyzoşlerına hadi
canım biraz kötü ama sarımsak sür gözüne 2 güne bişeyin kalmaz bak ben hamileyken olmuştum burdan kızlar dedi banada sabah sürdüm akşama dindi akşam bidaha sürdüm sabaha bişe kalmamamıştıdemetcim gozum enfeksiyon kaptı..once serradaydı gozler kızarık ve sis surekli iltihap akıodu..sonra o iileşti ve bana gecti..goz dr una gttim..davul gb gozum kan canagı..damla verdi ama hala aynı..aman dikkat edin heryerde bunu duyuyorum bu aralar cok yaygınmış bu enfeksiyon..
bende canım bir haftadır spor yapıyorum inşallah vericez bunları ama kahretsin hergün tartılabiliyorum keşke azcık sabretsem haftada 1 tartılsamslm kızlar kilolardan bhsedilmiş ben bir haftadır spora başladım ama maalesef gram oynamadı ve annem geliyor kızıma bakıyor ben gidiyorum huri 17 kilo demişsin anam ben ne yapayım 30 kilo fazlam var zaten 15 kilo fazlam vardı bide üzerine 15 kilo aldım hamilelikle beraber ettimi 30 kilo ve hepsi duruyor şu anda heryerim patlayacak gibi aynen etlerim sızlıyor topuklarım acıyor ama ben tatlıdan bir türlü vazgeçemiyorum birde bu sıra gece gündüz misafirim çok geliyor bebek tebriği için ben kızımı götürüyorum bebek gezmelerine hep ikramlı bende evde yapınca misafire yemeden duramıyorum depreyona gireceğim valla bir türlü boğazımı tutamıyorum
kızlar dünden beri elim ayağım titriyor dün kızım elimden düşüyordu havada zor yakaladım banyo yaptırırken göbekten dolayı ayağımın şişliğinden dolayı eğilemiyorum klozeti kapatıp üzerine oturup öyle yıkıyorum kızımı onuda küvetine filesine oturtuyorum ama başını yıkamak için kucağıma almaya çalışırken elimden kayıverdi vücududa sabunluydu tabii heralde vicdan azabından ölürdüm çok hareketlendi artık yalnız yıkamayı düşünmüyorum birde asla banyoda yıkamam artık odaya getireceğim herşeyi bu korku bana yetti
hihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisderıncım cok buyuk gecmıs olsun cnm
kızlar bu arada yaptığım dıetle ıkı kılomu vermısım ve 69olmusum bakalım tatlı ve kesmekle ıse baslamıstım
yok canım özel işlerim vardı ağdayla meşguldümdemresu hoşgeldin canım nasılsın
hafsa gecikti bu gecelmaz:
kikoşum kocişini bekliyodur kesin pc den kalksın diye
kafvemi aldım geldim muhabbete hazırım nerdesiniz yavvkaydirigubbakcemile
doktor ne diyo canım...yani normal diyorsa sorun yok...nazlıbaharın bebişi 7 kilo benim 6 kilo o zaman bende niye 7 değil diye ağlıyım ...
peki ya klosu az olan bebekler niye ipek 6 kilo die mi üzüzlsün...
ama hepsi sağlıklı hepsi normal
nasılki doğduğu kilo 2 kg 4 kg arası ise şu anki kilolarıda bebeğine göre değişiyor....mesele kiloda değil ama bunu biliyosun değil mi..sağlıklı olsun dktoru gayet iyi desin yeter....
arkadaşlar bütün topiğe bi sorum olucak lütfen sabahta öğlende akşamda okuyan bi yanıt versin rica ediyorum bakın
benim göğsümün kahverengi kısmında bi sürü sivilce gibi hatta siğil gibi bi sürü şey var ve bunlar ilk hamileliğimdede vardı ama öncesininde varmıydı hatırlamıyorum
acaba bunlar hamileliktenmi oldu öncesinde varmıydıki
yani sizdede varmı varmıydı
kötü bişemiki
arkadaşlar bütün topiğe bi sorum olucak lütfen sabahta öğlende akşamda okuyan bi yanıt versin rica ediyorum bakın
benim göğsümün kahverengi kısmında bi sürü sivilce gibi hatta siğil gibi bi sürü şey var ve bunlar ilk hamileliğimdede vardı ama öncesininde varmıydı hatırlamıyorum
kötü bişemiki
mersü yavrum napıyım şekerim tarzım bu...buyrunnnnnnnnnsengözlerimebaksanab:jeyyar:şu senin bişileri anlatırkenki mizacına hastayım kızalkisalkisalkis
yerim senin ricanı evet bendede oldu bende koparmaya çalışıyordum araştırdım normal miş hamilelikte çıkıyormuş vücudun bir kaç yerinde ama genelde göğüsün kahverengi bölgesinde siğil gibi et beni gibi..arkadaşlar bütün topiğe bi sorum olucak lütfen sabahta öğlende akşamda okuyan bi yanıt versin rica ediyorum bakın
kötü bişemiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?