2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ya nasıl hediye ediyoruzzzz
yanlışlıkla bi simit daha aldım ya zaten kilom aldı başını gidiyo 2 simit yenirmi alla halla...

2 aylıkken 4800 dü,1 hafta sonrası 5000,3 aylıkken en fazla 5600 olur,ya anlamıyorum nerde hata yapıyorum sütüm mü yaramıyo yoksa yani oluru bu mu? off of valla ne zormuş anne olmak,ben 100 gram veremiyom kızada 100 gram fazadan aldıramıyom,biyerlerde bir terslik mi var :uhm:

doktor ne diyo canım...yani normal diyorsa sorun yok...nazlıbaharın bebişi 7 kilo benim 6 kilo o zaman bende niye 7 değil diye ağlıyım ...
peki ya klosu az olan bebekler niye ipek 6 kilo die mi üzüzlsün...
ama hepsi sağlıklı hepsi normal

nasılki doğduğu kilo 2 kg 4 kg arası ise şu anki kilolarıda bebeğine göre değişiyor....mesele kiloda değil ama bunu biliyosun değil mi..sağlıklı olsun dktoru gayet iyi desin yeter....

riciderim şekercim afiyetle yikaydirigubbakcemile3
yarın için kolay gelsin size
değişiklik insana iyi geliyor valla
ütü mü dedin benim gene birsürü birikti bıktım valla yaa pffff:umursamaz:

ya nasıl hediye ediyoruzzzz
yanlışlıkla bi simit daha aldım ya zaten kilom aldı başını gidiyo 2 simit yenirmi alla halla...

canım aldığın ürünlerin şistesini tıklıyorsun ürünler çıkıyo ürünlerin altında yazıyo hediye edin diye oraya tıklıyon işteee
yeme canım sende dipfrize at aaaa:roflol::roflol:

canım çocuklar büyüdükçe kilo alımları da azalıyor
bu ay sanırım 600-1 000 gr arası normali
yani 600 gr alırsa 3. ayında korkma gayet normal ve iyi gidiyor demektir
bence sağlıklıysa kiloyu hiç problem etme

dudum herkes gitmişşş...ikimiz kaldık bende gitcim şimcik....

biz neciyiz looo:mymeka::1closedeyes:

iyi git bakalım:dilcikar:
gitmeden önce özeline bi baklülülülülülü

çağın 2 gün önce

çağın bugün

yavyum seni pek bi neşesiz pek bi sinirli gördüm hayırdır paşam neye sıkıldın sen anlat teyzoşlerına hadi
canım biraz kötü ama sarımsak sür gözüne 2 güne bişeyin kalmaz bak ben hamileyken olmuştum burdan kızlar dedi banada sabah sürdüm akşama dindi akşam bidaha sürdüm sabaha bişe kalmamamıştı
bende canım bir haftadır spor yapıyorum inşallah vericez bunları ama kahretsin hergün tartılabiliyorum keşke azcık sabretsem haftada 1 tartılsam

nazımıza da büyük geçmiş olsun
derıncım cok buyuk gecmıs olsun cnm

kızlar bu arada yaptığım dıetle ıkı kılomu vermısım ve 69olmusum bakalım tatlı ve kesmekle ıse baslamıstım
hihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkis
demresu hoşgeldin canım nasılsın

hafsa gecikti bu gecelmaz:

kikoşum kocişini bekliyodur kesin pc den kalksın diye

kafvemi aldım geldim muhabbete hazırım nerdesiniz yavvkaydirigubbakcemile
yok canım özel işlerim vardı ağdayla meşguldüm

şu senin bişileri anlatırkenki mizacına hastayım kızalkisalkisalkis

arkadaşlar bütün topiğe bi sorum olucak lütfen sabahta öğlende akşamda okuyan bi yanıt versin rica ediyorum bakın

benim göğsümün kahverengi kısmında bi sürü sivilce gibi hatta siğil gibi bi sürü şey var ve bunlar ilk hamileliğimdede vardı ama öncesininde varmıydı hatırlamıyorum
acaba bunlar hamileliktenmi oldu öncesinde varmıydıki
yani sizdede varmı varmıydı
kötü bişemiki

günaydın kızlar umarım herkes iyidir malesef çok katılamıyorum bizimki pek fırsat vermiyor geçmişe göz attım diloş geçmiş olsun güzelim kuzucuk iyidir umarım bebeişlerin resimleride pek bi güzel maşallahhhhhhhhhhhh

teyzoşu oğlum kucaktan bıraktığımız için çok mutsuz tabi doğal olarak.canım o dediğin şeylerden bende vardı.hamile kalmadan önce ve hamile iken.ama sen sorunca baktımda gitmişler.belki tekrar olur gene.inan bende bilmiyorum kötü birşeymi.ama hiç aklıma gelmemişti.

gunaydın oncelıkle

cnm benımde ılkınde de vardı sımdıde var benımde aklıma hıc gellmedı kotu bıseymı acaba dıye !!!!!

şu senin bişileri anlatırkenki mizacına hastayım kızalkisalkisalkis
mersü yavrum napıyım şekerim tarzım bu...buyrunnnnnnnnnsengözlerimebaksanab:jeyyar:
zamanında köstek olacaklarına destek olsalardı belkide yazar olmuştum yada senarist hıh...

yerim senin ricanı evet bendede oldu bende koparmaya çalışıyordum araştırdım normal miş hamilelikte çıkıyormuş vücudun bir kaç yerinde ama genelde göğüsün kahverengi bölgesinde siğil gibi et beni gibi..
benimkiler et beni şeklinde ama biraz biraz gitti sayılır....tehlikeli olduğunu düşünmedim o yüzden...
bu konu biz hamileykende geçmişti..annecik annecikte çok vardı...oda sormuştu....

oda yok oldu bu arada ortadan kaydirigubbakcemile3:hulya:

kızlar bu arada ben kızımı öğren 12 birde akşam üstü 5 de uyutmaya alıştırmaya çalışıyorum genelde bu saatlerde uyuyoır ama hemen kalkıyor ...ben kafamda bitirirsem olur bu iş inşallah....
şimdi emzirip öğlen uykusuna yatırıcam...
evin halini sormayın koltuklar bi yerde tv bi yerde ..hadi ben kalktım görüşürüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…