- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.561
teyzoşu oğlum kucaktan bıraktığımız için çok mutsuz tabi doğal olarak.canım o dediğin şeylerden bende vardı.hamile kalmadan önce ve hamile iken.ama sen sorunca baktımda gitmişler.belki tekrar olur gene.inan bende bilmiyorum kötü birşeymi.ama hiç aklıma gelmemişti.
mersü yavrum napıyım şekerim tarzım bu...buyrunnnnnnnnnsengözlerimebaksanab:jeyyar:
zamanında köstek olacaklarına destek olsalardı belkide yazar olmuştum yada senarist hıh...
yerim senin ricanı evet bendede oldu bende koparmaya çalışıyordum araştırdım normal miş hamilelikte çıkıyormuş vücudun bir kaç yerinde ama genelde göğüsün kahverengi bölgesinde siğil gibi et beni gibi..
benimkiler et beni şeklinde ama biraz biraz gitti sayılır....tehlikeli olduğunu düşünmedim o yüzden...
bu konu biz hamileykende geçmişti..annecik annecikte çok vardı...oda sormuştu....
oda yok oldu bu arada ortadan kaydirigubbakcemile3:hulya:
oy maşallah ya demet bu çok tatlu olmuşş böle çok ta şık tam küçük hanfendüüü kokla onu benim yerime şöle az sıkıştır diycem ama kıyamazsın sen şimdi
,kaydirigubbakcemile3
kız dimeeett kikooşşş... o nebiçim kısçeeler ööle...yerim ben onları yaaa....maşallah barekallah....
kız dimet akşam seni rüyamda gördüm.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ..çok zayıftın...ufak tefek minyon bişi...
sorsan biz kk olarak toplanacaz da bi ikimiz geliyomuşuz....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kızları seviyoruz falan...
hayırlara gitsin...:roflol: :roflol: :roflol:
hafsacım gece görüşürüz inşallah ben kaçar akşama misafirim var kızım da uyanır az sonra
teşekküğrler teyzesioyyyyyyyyyyyyy yerim ben bu fıstıkları yaaaa maşallahhhhhh
kız kikoşş zati hastayım ireme hele saçlarınaaaaa maşallah iki kuzuna da canım sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallahhhhhhhopuyorumnanaktan
o dediğinden bende de oldu canım korkana gerek yok zamanla geçiyor ama sakın oynama sıkmaya falan kalkma emi
kikoşş kızlar süper çıkmış maşallah ikisinede.bilgilerde güzel ben zaten merak ediyordum ne kadar süt üretebiliyorum acep diye kaydirigubbakcemile3acaba bebiş bunun ne kadarını içiyo:ecrin_bebek:
saolun kızlar hepimizin bebişleri çok tatlılarkız dimeeett kikooşşş... o nebiçim kısçeeler ööle...yerim ben onları yaaa....maşallah barekallah....
kız dimet akşam seni rüyamda gördüm.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ..çok zayıftın...ufak tefek minyon bişi...
sorsan biz kk olarak toplanacaz da bi ikimiz geliyomuşuz....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kızları seviyoruz falan...
hayırlara gitsin...:roflol: :roflol: :roflol:
teşekkürler şekercimmmmm
anacım hayır olsun hee normalde öyleydim ama şincik ecük topluyum balık eti cinsinden ama ne balığı diye sorma bozuşuruzlmaz:kaydirigubbakcemile3
valla geçenlerde de ben gördüm toplu halde bana gelecekmişsiniz hazırlık yapıyorum böyle sini gibi tepsilerle koca koca poğaçalar yapmışım üzerlerine de kaşar dilimi koymuşum ama yarım ekmek kadar var poğaçalarkaydirigubbakcemile3
sonra diyorum ki bahçeye hazırlayayım orda yeriz bahçe de bahçe ama nasıl güzel anlatamam sonra geliyorsunuz ama herkese nickiyle hitap ediyorum
yüzler de pek seçilmiyor kalkınca allah allah dedim hayır olsun inşallahkaydirigubbakcemile3
diğer topiğe ekledim burayada kopyalayayım kızımın bugünki hali
teyzeleri kızımın resimlerini çektim az önce bakın bakalım büyümüşmü çileğimopuyorumnanaktan
maşallah demeyi unutmayın emi teyzeleri:asigim:
slm kıslar bi sorum olcak şu devit 3 damlayı nasıl veriyonuz benim paşam hiiç sevmedi zorla tıkıştırıyoz ağzına :ecrin_bebek:
ben de dün gittim sağlık ocağına...
oğlum 57 cm ve 6,500 kg. olmuş. maşallah diyorumm 2450 doğmuştu 36+2 de.. sizce nasıl? boy kafama takıldı biraz aslında 47 cm doğmuştu...
bi de ekim 22 de aşımız vardı. hemşire ek gıdaya başlarız o zaman ben size liste verir anlatırım dedi. kafama takıldı henüz çok erken değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?