2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

doktora götürüyor musun ayrıca? sonuçta kilo alıyor dimi ? boyu sizlerede bağlı bir olay.anne baba olarak uzun musunuz kısa mı? her çocuğun gelişimi kendine özgü gülüm. ortalama değerler var nette ama illaki ortada olacak diye bişi yok.hamileliğimde de oğlan standart çizginin üstünde gidiyordu şimdi de öle. ama bizde iriyiz.premütre olması ile ilgisi yok bunun.benim oğlum da biliyorsun premütre 35+2 de doğdu

canim ilk 3 ayda 8 cm uzamasi lazimmis. bak seninki aradaki farki daha hizli kapatiyor..

slm kıslar bi sorum olcak şu devit 3 damlayı nasıl veriyonuz benim paşam hiiç sevmedi zorla tıkıştırıyoz ağzına :ecrin_bebek:

zaten damla şeklindeya o agu derken parmağımla çenesine dokununca direk ağzını açıyo zaten meme gelcek sanıyo bende o arada hemen 3-4 damla damlatıyorum
daha bunlar dert değil asıl 4.aydan sonra bi damla veriyolar bak onu nasıl içirecez onu düşün iğrenç bi tadı var bebeklerde hiç sevmezler ve biyere damladımı lekeside geçmiyo

benimki alıştı galiba. ben de ağızdan veriyorum ardından hemen emziğini dayıyorum ..
emziğe damlatmayıda denedim olmadı almıyo yarısı boşa gidiyo
maşallah bence iyi 10 cm daha ne olsun
ewt kikoş ferrum damla varmış 4 ten sonra kan yapıcı onu napcez bakalım bunu bile almıyo ağzını açmak bi mesele sanki anlıyo damla olduğunu su bile içmiyo benimki hmen dışarı atıyo ek gıdada kesin sorun yaşıyacaz

evet resimlerde iri çıkıyo paşam... sağol cnm cvp için.

demetttt masalllaaah ne tatli olmus.

eyekitnercim masdallah oglusuna. kocaman olmus seker sey.

sağol cnm teşekkürler.

evet cnm dr a götürüyorum ama daha 2 hafta var kontrole... bizler ne kısa ne uzun insanlarız.. aman gelişimi sağlığı iyi olsun da önemli olan o

canim ilk 3 ayda 8 cm uzamasi lazimmis. bak seninki aradaki farki daha hizli kapatiyor..

çok teşekkürlerr yaa oh bee rahatladım

kızlar misafirlikteyim bugün 5 km yol yürümüşümdür....
şu an dayılardayız kızım hıçkırıyor gidip bakayım...
bugün halı aldım evime daha doğrusu akıllı bacınzı evdeki halıları sattı halıcıyaaa o parayla sıfır ahalı aldı üstüne 100 lira vericem...
hohohohohoh
orda metrocity e gittim jokerde sürttüm ordan metroya bindim şişliye...,şimdi burdayım oturuyoruz çok yoruldum...
eve gidince yazarım..
dimitim o kızı ben çilek gibi yirimmm kiraz gibi olmuş....kikoşum senin kızıznda maşallahı var emince nasılda sırıtıyolar...
emelciğim paşamız çok tatlı maşalallah hepsine...
benim kızımıda sokaklarda metrocityde jokerde herkes sevdi mıncıkladı çok mutlu oldum...
hadi görşürüz.

kikolemm bendede vardı o göğüslerdeki siğiller bendede vardı hatta kahve rengi yerlerimde yanık gibi lekeler oluştu bi acayip duruyo hayır olsun ama şuanda bi sorun yok gibi :ecrin_bebek:

teşekkür ederim tatlım daha iyi kuzucuğumm özeletme kendini gel yineŞeniz

anammmmmmmmm kimler varrrrrrrdelikafadulden

diloşummmmmmŞeniz

iilssummmmmmŞeniz

nerelerdesiniz siz hııı size ablanız olarak önce fırçamı bi atiimmmmlmaz:sonrada iyice bi sarıliimmmm:1hug:

diloşum canım kız mı hastalandı noldu anacım benim haberim olmadı mı ki:sinifsinif:
şimdi nasılsınız inşallah problem yoktur

ilsucummmm fıstığım ve sen nasılsınız tatlım

teşekkür ederiz tatlı teyzemizzzzzopuyorumnanaktan
annesi kim tebi kokoş olcekkaydirigubbakcemile3

valla biz anlamayız illede eylülümüzün yeni resmini isteriz en kısa zamandalmaz::umursamaz:

ayy ne güzel olurdu walla sen bize poaça yapsan...nasılda canım istiyo...cokacimcoook cokacimcoook

öptüm cnım...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kolay gelsin...:hulya: :hulya: .

canım benim lafı mı olur ne zaman istersen yaparımmmŞeniz
laf aramızda çok da güzel yaparım yemelere doyulmaz pamukk gibinnnnn:smiley-cool::jeyyar:

kesinnn:roflol:

ya asıl sen kendi tombişine bak MAŞALLAH
AY KIZ BUNUN GÖZLER MAVİMİ YEŞİL Mİ
BENİMKİ HALEN GRİ MAVİ

aynen canım gri-mavi bizimkininde bakalım ne renk olacak

ben çalışıyorum yaa evet... oğluşum evde çok iyiymiş ama çok özledim...sen nasılsın kuzun nasıl?

maşallahhh bebişleriniz harikaa... maşallahhh maşallahh maşallahhh

teşekkürler emelcimmmmm

emelcim maşallah paşamıza gayet iyi gidiyor hiç kafana bişey takılmasın canım
yani ben 4. ayı bitirince yavaş yavaş tattırmayı düşünüyorum ama öğün olarak doyumluk değil
oğlumda ilk 6 ay su bile vermemiştim ama şimdi çok fazla yemek seçiyor canıma okuyor o yüzden kızıma herşeyi tattırıcam alışsın

demetttt masalllaaah ne tatli olmus.

eyekitnercim masdallah oglusuna. kocaman olmus seker sey.

teşekkürler canımmmmm:kedi:

yiyebilirsin huriş teyzesiiii:dance:
teşekkür ederizzz
anacım nasıl yürüdün 5 kmakannehir
sen bu azimle bak gör nası verecen kiloları yeter ki o tatlılardan uzak durrrrlmaz:
halını da güle güle kullan canım
burdayım demet sıkıntıdan patlıyacam şimdi öffff ne sessiz gün yaaa

ne oldu canım neden canın sıkılıyo

eşim de maç izliyo bende ona sinir oldum kalktım sizin yanınıza geldim ah şu erkekler ne anlıyolarsa şu futboldan:umursamaz:

hoş geldin canım kızı uyutmak için çıktım ama arada mızıklanıyo uyuduğu haldee perşembe günü akşamı ateşi çıktı şimdi iyi çok şükürr:Saruboceq:

yok cnm önemli bişi yok sadece yalnızlıktan sıkıldım çocuklar uyuyo eşim işte nette gezinecek bişi yok ee burası boş herkes geziyo heralde birazda annemi yeğenleri özledim gidemiyorum sıkıldım öleee işte

inşallah uyanmaz bugün çok hırpalandı kucaktan kucağa inşalalh birinden bişey kapıpta hasta olmaz çoluk çocuk büyük küçük herkes şapur şupur ne kadar desende anlamıyo millet :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…