- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.581
ben de dün gittim sağlık ocağına...
oğlum 57 cm ve 6,500 kg. olmuş. maşallah diyorumm 2450 doğmuştu 36+2 de.. sizce nasıl? boy kafama takıldı biraz aslında 47 cm doğmuştu...
bi de ekim 22 de aşımız vardı. hemşire ek gıdaya başlarız o zaman ben size liste verir anlatırım dedi. kafama takıldı henüz çok erken değil mi?
oğlum 57 cm ve 6,500 kg. olmuş. maşallah diyorumm 2450 doğmuştu 36+2 de.. sizce nasıl? boy kafama takıldı biraz aslında 47 cm doğmuştu...
bi de ekim 22 de aşımız vardı. hemşire ek gıdaya başlarız o zaman ben size liste verir anlatırım dedi. kafama takıldı henüz çok erken değil mi?
slm kıslar bi sorum olcak şu devit 3 damlayı nasıl veriyonuz benim paşam hiiç sevmedi zorla tıkıştırıyoz ağzına :ecrin_bebek:
emziğe damlatmayıda denedim olmadı almıyo yarısı boşa gidiyobenimki alıştı galiba. ben de ağızdan veriyorum ardından hemen emziğini dayıyorum ..
maşallah bence iyi 10 cm daha ne olsunben de dün gittim sağlık ocağına...
ewt kikoş ferrum damla varmış 4 ten sonra kan yapıcı onu napcez bakalım bunu bile almıyo ağzını açmak bi mesele sanki anlıyo damla olduğunu su bile içmiyo benimki hmen dışarı atıyo ek gıdada kesin sorun yaşıyacazzaten damla şeklindeya o agu derken parmağımla çenesine dokununca direk ağzını açıyo zaten meme gelcek sanıyo bende o arada hemen 3-4 damla damlatıyorum
daha bunlar dert değil asıl 4.aydan sonra bi damla veriyolar bak onu nasıl içirecez onu düşün iğrenç bi tadı var bebeklerde hiç sevmezler ve biyere damladımı lekeside geçmiyo
doğum kilosuna göre çok çok iyi maşallah ama resimlerden daha tombik gözüküyoo paşamız
yavaş yavaş tattırmaya başlıcaz artık merak etme öle dayumluk değil zaten
bide zaten seninki mamayla besleniyo oyüzden daha erken başlamız gerekiyodur
demetttt masalllaaah ne tatli olmus.
eyekitnercim masdallah oglusuna. kocaman olmus seker sey.
doktora götürüyor musun ayrıca? sonuçta kilo alıyor dimi ? boyu sizlerede bağlı bir olay.anne baba olarak uzun musunuz kısa mı? her çocuğun gelişimi kendine özgü gülüm. ortalama değerler var nette ama illaki ortada olacak diye bişi yok.hamileliğimde de oğlan standart çizginin üstünde gidiyordu şimdi de öle. ama bizde iriyiz.premütre olması ile ilgisi yok bunun.benim oğlum da biliyorsun premütre 35+2 de doğdu
canim ilk 3 ayda 8 cm uzamasi lazimmis. bak seninki aradaki farki daha hizli kapatiyor..
emziğe damlatmayıda denedim olmadı almıyo yarısı boşa gidiyo
maşallah bence iyi 10 cm daha ne olsun
ewt kikoş ferrum damla varmış 4 ten sonra kan yapıcı onu napcez bakalım bunu bile almıyo ağzını açmak bi mesele sanki anlıyo damla olduğunu su bile içmiyo benimki hmen dışarı atıyo ek gıdada kesin sorun yaşıyacaz
günaydın kızlar umarım herkes iyidir malesef çok katılamıyorum bizimki pek fırsat vermiyor geçmişe göz attım diloş geçmiş olsun güzelim kuzucuk iyidir umarım bebeişlerin resimleride pek bi güzel maşallahhhhhhhhhhhh
aman allahım bunlar nasıl bi güzellik yarabbim hangisini yesem önce bilmemki en iyisi ikisini birden anca doyarımm maşallahhkikoşş büyüttük kızçeleriii Şeniz
oyy oy demetim bende seni özledimm gel buraya bi sarılam öpemmm:1hug:Şeniz bugünde görümceme gittik kuran vardıı giremedim sabah selam deyip kaçtım kızımı güzelce süsledim giydirdim salak gibi bi resmni çekmeyi unuttumm:mymeka: neyse yine aynı kıyafetleri giydirdiğimde çekerimyerimseniben
çokk tatluu ağzım sulandıı cokacimcoookmaşallahh cicişleride yakmış ortalığı tam kokoş bu kızzz:asigim:
ayy ne güzel olurdu walla sen bize poaça yapsan...nasılda canım istiyo...cokacimcoook cokacimcoook
öptüm cnım...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kolay gelsin...:hulya: :hulya: .
teşekküğrler teyzesi
evet asla oynamıyorum ama sinirlerimi bozmaya başladı
saolun kızlar hepimizin bebişleri çok tatlılar
hayrolsun rüyan kesin o gün kk ya girememişsindirde gece rüyana girmiştir hehe
ya asıl sen kendi tombişine bak MAŞALLAH
AY KIZ BUNUN GÖZLER MAVİMİ YEŞİL Mİ
BENİMKİ HALEN GRİ MAVİ
ben çalışıyorum yaa evet... oğluşum evde çok iyiymiş ama çok özledim...sen nasılsın kuzun nasıl?
maşallahhh bebişleriniz harikaa... maşallahhh maşallahh maşallahhh
demetttt masalllaaah ne tatli olmus.
eyekitnercim masdallah oglusuna. kocaman olmus seker sey.
kızlar misafirlikteyim bugün 5 km yol yürümüşümdür....
şu an dayılardayız kızım hıçkırıyor gidip bakayım...
bugün halı aldım evime daha doğrusu akıllı bacınzı evdeki halıları sattı halıcıyaaa o parayla sıfır ahalı aldı üstüne 100 lira vericem...
hohohohohoh
orda metrocity e gittim jokerde sürttüm ordan metroya bindim şişliye...,şimdi burdayım oturuyoruz çok yoruldum...
eve gidince yazarım..
dimitim o kızı ben çilek gibi yirimmm kiraz gibi olmuş....kikoşum senin kızıznda maşallahı var emince nasılda sırıtıyolar...
emelciğim paşamız çok tatlı maşalallah hepsine...
benim kızımıda sokaklarda metrocityde jokerde herkes sevdi mıncıkladı çok mutlu oldum...
hadi görşürüz.
burdayım demet sıkıntıdan patlıyacam şimdi öffff ne sessiz gün yaaa
aaa hiç kimse bişi yazmıyooooo:1shok:
anammmmmmmmm kimler varrrrrrrdelikafadulden
diloşummmmmmŞeniz
iilssummmmmmŞeniz
nerelerdesiniz siz hııı size ablanız olarak önce fırçamı bi atiimmmmlmaz:sonrada iyice bi sarıliimmmm:1hug:
diloşum canım kız mı hastalandı noldu anacım benim haberim olmadı mı ki:sinifsinif:
şimdi nasılsınız inşallah problem yoktur
ilsucummmm fıstığım ve sen nasılsınız tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?