- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.601
hoş geldin canım kızı uyutmak için çıktım ama arada mızıklanıyo uyuduğu haldee perşembe günü akşamı ateşi çıktı şimdi iyi çok şükürr:Saruboceq:
yok cnm önemli bişi yok sadece yalnızlıktan sıkıldım çocuklar uyuyo eşim işte nette gezinecek bişi yok ee burası boş herkes geziyo heralde birazda annemi yeğenleri özledim gidemiyorum sıkıldım öleee işte
inşallah uyanmaz bugün çok hırpalandı kucaktan kucağa inşalalh birinden bişey kapıpta hasta olmaz çoluk çocuk büyük küçük herkes şapur şupur ne kadar desende anlamıyo millet :hulya:
iyiler uyuttum ikisinide oğlan birazdan uyanır .seninkiler nasıllar:1hug:anca okudum geldim geçmişi canım
nasılsın bakalım yakışıklımız ve fıstık ablamız nasıl
hoşbuldum diloşum çok geçmiş olsun aman canım ateş oldumu dikkat
kızlar lafın yeri gelmişken söyliyeyim
geçen gün arkadaşım doğum yapmıştı
bebiş annenin karnındaki o sıvıdan yutmuş biraz ve ciğerine kaçmış
küvezdeydi
onu atlattı çok şükür bu seferde kalsiyumu alt sınıra yakın çıkmış düşükmüş yani o yüzden vermediler bebişi
şimdi onlar anlayamaz kalsiyum düşük olunca çocuk havale geçirebilir demiş dr ve bir gece daha yattı bebiş kalsiyum takviyesi yapıldı yükseldi çok şükür bugün annesine kavuştu
ben ilk defa duydum kalsiyumun böyle bişeye sebep olduğunu paylaşmak istedim bilgimiz olsun
canım benim hiç sıkılma bak burada biz neciyiz
bende çok özledim hele de mısırdaki kızkardeşimle yeğenimi burnumda tütüyolar netten konuşmak bile yetmiyo
küçük kızkardeşim üniversite için ist da erkek kardeşim zaten ist da yaşıyo
annecimde memlekete anasını babasını görmeye gitti 10 gün gelmez bağ bozacaklarmış
kaldım mı tek başıma
çok şükür ki sizler varsınız iki çift muhabbet ediyoruzŞeniz
canım dikkat et bak çok kucağa alındıkları zaman, ya da çok sesli sevildiklerinde kalabalıkta kaldıklarında geceleri sürekli uykularında korkuyorlar
ama kimseye bişey denmiyo maalesef:umursamaz:
maşallah demetim öykümüze ne kadarda tatlı olmuş hele kıyafetine bayıldım kırmızı olunca dahada sevdim nazımında gözleri mavi sizinde mavi galiba
dimet dimet elim sende ebe ebeeeekaydirigubbakcemile3
iyiler uyuttum ikisinide oğlan birazdan uyanır .seninkiler nasıllar:1hug:
sağol canım neyseki tekrarlamadı ama gece sabha kadar uyku tutmadı gıg dese başında aldım soluğuu anlatamıyosun işte gitmicektim kurana ama görümcem yakın biri ve benim herşeyimede geldi sağolsun onun hatrına gitmek zorunda kaldım bugünmirmirmirmir
arada koptu bağlantım geri geldimakannehirdemetim sağol aileden uzak çok zoryaa allah sabırlar versin bizlere birde ailede hatta sülalede gurbette olan tek ben,m herkes yakın ben uzak :gitme:
benim kızda uyumuyoo yaaa iki sallıyorum dalıyoo tam pc oturuyorum mırıldanıyoolmaz:
canım estf ne özürüü telefonlada konuşabilirsin wc de gidebilirsin kaydirigubbakcemile3 bebişle ilgilenirsinn:asigim:
huriş nerdesin gızımm uyuyonmuu unutmaa bu gece yarın ye istediklerini çatlayana kadar pazartesi beraber diete giriyoduk unutmaaaa ne konuştuk demiizemuszemus
merhaba kızlar ooh ne güzel siz kopmadan sohbetlerinize devam etmişsiniz..herkes iyidir umarım bebekler çook tatlı ben hala resim ekliyemedim..nete hiç giremiyorum o yüzden bi süre daha böyle...bebeklerle nasıl gidiyo çok merak ediyorum sizleri..ben gün nasıl başlıyo nasıl bitiyo bilmiyorum..benimkiler ikizdi hatırlarsanız inanılmaz bişey anlatılmaz yaşanır diyorum gerçekten çok çok çok tatlı duygular yaşıyorum ama yorgunluğuda aynen o kadar oluyor.. sizin bıcırıklar nasıl ara ara girebilirsem takip edicem sizi.. hepiniz öpüyorum bol uykulu geceler diliyoruum
merhaba kızlar ooh ne güzel siz kopmadan sohbetlerinize devam etmişsiniz..herkes iyidir umarım bebekler çook tatlı ben hala resim ekliyemedim..nete hiç giremiyorum o yüzden bi süre daha böyle...bebeklerle nasıl gidiyo çok merak ediyorum sizleri..ben gün nasıl başlıyo nasıl bitiyo bilmiyorum..benimkiler ikizdi hatırlarsanız inanılmaz bişey anlatılmaz yaşanır diyorum gerçekten çok çok çok tatlı duygular yaşıyorum ama yorgunluğuda aynen o kadar oluyor.. sizin bıcırıklar nasıl ara ara girebilirsem takip edicem sizi.. hepiniz öpüyorum bol uykulu geceler diliyoruum
detttttttttt ikinize de öyle çok yemek yokkkkklava: lmaz:
ben anlamıyorum niye pazartesi başlanıyo bu diyetlere kifisfisfis:roflol:
kızımmmm huriş bugün 5 km yürümüş sen uyu uyuuuuuuuuuuudelikafadulden
pazartesi başlanıp çarşamba isyan bayrakları çekilirr pazara kadar dişimizi sıkarız pazar kahvaltısı ihtişamlı hazırlanır ve diet biterr hahahhkaydirigubbakcemile3
bende okadar merdiven inip çıktımki anlatamam bende baya yol yürüdüm hizmet ettim 4 gelin bir aradaydık bugün herkes beni kullandıılaelaelaelaelae küçük gelin hadi bakemm çay koyy hadi bakem pilav koy hadi bakem bulaşık yıkaa ne zor küçük olmakkkmafoldumben
bende sinirimden 3 tabak birden pilavv yedim ooh yarasınnnn:lepi:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?