2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

maşallah demetim öykümüze ne kadarda tatlı olmuş hele kıyafetine bayıldım kırmızı olunca dahada sevdim nazımında gözleri mavi sizinde mavi galiba

hoş geldin canım kızı uyutmak için çıktım ama arada mızıklanıyo uyuduğu haldee perşembe günü akşamı ateşi çıktı şimdi iyi çok şükürr:Saruboceq:

hoşbuldum diloşum çok geçmiş olsun aman canım ateş oldumu dikkat

kızlar lafın yeri gelmişken söyliyeyim
geçen gün arkadaşım doğum yapmıştı
bebiş annenin karnındaki o sıvıdan yutmuş biraz ve ciğerine kaçmış
küvezdeydi
onu atlattı çok şükür bu seferde kalsiyumu alt sınıra yakın çıkmış düşükmüş yani o yüzden vermediler bebişi
şimdi onlar anlayamaz kalsiyum düşük olunca çocuk havale geçirebilir demiş dr ve bir gece daha yattı bebiş kalsiyum takviyesi yapıldı yükseldi çok şükür bugün annesine kavuştu
ben ilk defa duydum kalsiyumun böyle bişeye sebep olduğunu paylaşmak istedim bilgimiz olsun

canım benim hiç sıkılma bak burada biz neciyiz
bende çok özledim hele de mısırdaki kızkardeşimle yeğenimi burnumda tütüyolar netten konuşmak bile yetmiyo
küçük kızkardeşim üniversite için ist da erkek kardeşim zaten ist da yaşıyo
annecimde memlekete anasını babasını görmeye gitti 10 gün gelmez bağ bozacaklarmış
kaldım mı tek başıma

çok şükür ki sizler varsınız iki çift muhabbet ediyoruzŞeniz

inşallah uyanmaz bugün çok hırpalandı kucaktan kucağa inşalalh birinden bişey kapıpta hasta olmaz çoluk çocuk büyük küçük herkes şapur şupur ne kadar desende anlamıyo millet :hulya:

canım dikkat et bak çok kucağa alındıkları zaman, ya da çok sesli sevildiklerinde kalabalıkta kaldıklarında geceleri sürekli uykularında korkuyorlar
ama kimseye bişey denmiyo maalesef:umursamaz:

sağol canım neyseki tekrarlamadı ama gece sabha kadar uyku tutmadı gıg dese başında aldım soluğuu anlatamıyosun işte gitmicektim kurana ama görümcem yakın biri ve benim herşeyimede geldi sağolsun onun hatrına gitmek zorunda kaldım bugünmirmirmirmir

arada koptu bağlantım geri geldimakannehirdemetim sağol aileden uzak çok zoryaa allah sabırlar versin bizlere birde ailede hatta sülalede gurbette olan tek ben,m herkes yakın ben uzak :gitme:

maşallah demetim öykümüze ne kadarda tatlı olmuş hele kıyafetine bayıldım kırmızı olunca dahada sevdim nazımında gözleri mavi sizinde mavi galiba

derinimmmmmm hoşgeldin canımmmmm
teşekkür ederiz teyzesiiiiiiiiiiiiiii
gri mavi gözleri kızımın teyzesi
oyyyy mavişşşşşşimi yerimmm

dimet dimet elim sende ebe ebeeeekaydirigubbakcemile3

sensin ebeeeeeeeeeeeeeeelülülülülülü

anacım arkadaş aradı bi saattir telefondayım kapatamadıkkaydirigubbakcemile3
anca geldim ösür dilerimmm:kedi:

benim kızda uyumuyoo yaaa iki sallıyorum dalıyoo tam pc oturuyorum mırıldanıyoolmaz:

canım estf ne özürüü telefonlada konuşabilirsin wc de gidebilirsin kaydirigubbakcemile3 bebişle ilgilenirsinn:asigim:

iyiler uyuttum ikisinide oğlan birazdan uyanır .seninkiler nasıllar:1hug:

çok şükür canım iyiyiz bizde yok bi yaramazlık
uyusunlarda büyüsünlerrrrrrŞeniz

ah canım gitmeden de olmuyor napalım artık elimizden geldiğince korumaya çalışıcaz
Rabbim e emanet kuzularımızzzzopuyorumnanaktan

arada koptu bağlantım geri geldimakannehirdemetim sağol aileden uzak çok zoryaa allah sabırlar versin bizlere birde ailede hatta sülalede gurbette olan tek ben,m herkes yakın ben uzak :gitme:

çok iyi anlıyorum seni canım zor ama sen yakına geldiydin demi annene en azından bunada şükür

huriş nerdesin gızımm uyuyonmuu unutmaa bu gece yarın ye istediklerini çatlayana kadar pazartesi beraber diete giriyoduk unutmaaaa ne konuştuk demiizemuszemus

benim kızda uyumuyoo yaaa iki sallıyorum dalıyoo tam pc oturuyorum mırıldanıyoolmaz:

canım estf ne özürüü telefonlada konuşabilirsin wc de gidebilirsin kaydirigubbakcemile3 bebişle ilgilenirsinn:asigim:

diloşum kalabalıktan gürültüden etkilendi o şimdi derin uykuya biraz zor dalar anacım sabır sabırrrrrr kızma prensesimeeeeeeeee

wc e gideceğim zaman izin istiycem zaten örtmenimmmm:kedi:kaydirigubbakcemile3

hafsa hoşgeldin canım
papetlant sende hoşgeldin canım senin ikizlerin vardı hatırladığım kadarıyla nasılsınız kuzular nasılll

merhaba kızlar ooh ne güzel siz kopmadan sohbetlerinize devam etmişsiniz..herkes iyidir umarım bebekler çook tatlı ben hala resim ekliyemedim..nete hiç giremiyorum o yüzden bi süre daha böyle...bebeklerle nasıl gidiyo çok merak ediyorum sizleri..ben gün nasıl başlıyo nasıl bitiyo bilmiyorum..benimkiler ikizdi hatırlarsanız inanılmaz bişey anlatılmaz yaşanır diyorum gerçekten çok çok çok tatlı duygular yaşıyorum ama yorgunluğuda aynen o kadar oluyor.. sizin bıcırıklar nasıl ara ara girebilirsem takip edicem sizi.. hepiniz öpüyorum bol uykulu geceler diliyoruum

nar hafsa papatlant demetim nerdesiniz canlarımmkaydirigubbakcemile

papetlant canım ikizlerin nasıl çok merak ediyorum şu kuzucukların resimlerini koy arada geliyosun yazmdan çıkıyosunn nasılsın iyimisin kuzucuklar nasıl yaramazmıı ayy aldım başımı gidiyorum daha çok soru sorarımm:ecrin_bebek:

huriş nerdesin gızımm uyuyonmuu unutmaa bu gece yarın ye istediklerini çatlayana kadar pazartesi beraber diete giriyoduk unutmaaaa ne konuştuk demiizemuszemus

detttttttttt ikinize de öyle çok yemek yokkkkklava:lmaz:
ben anlamıyorum niye pazartesi başlanıyo bu diyetlere kifisfisfis:roflol:

kızımmmm huriş bugün 5 km yürümüş sen uyu uyuuuuuuuuuuudelikafadulden

ayy canım iyiki yazdın kalp kalbe karşı derler :)) biz iyiyiz anacım senin işin zor vallahi allah kolaylık versinnn en yakın zamnda kuzucukların resmini bekliyoruz ona göreeeopuyorumnanaktan

canım valla bana 24 saat yetmiyor sana allah kolaylık versin ahhhhh nasıl tatlılardır kimbilir annesi tüm yorgunluğa değeropuyorumnanaktan

sanada iyi geceler canım arada uğra bizleri bırakmaŞeniz

detttttttttt ikinize de öyle çok yemek yokkkkklava:lmaz:
ben anlamıyorum niye pazartesi başlanıyo bu diyetlere kifisfisfis:roflol:

kızımmmm huriş bugün 5 km yürümüş sen uyu uyuuuuuuuuuuudelikafadulden

pazartesi başlanıp çarşamba isyan bayrakları çekilirr pazara kadar dişimizi sıkarız pazar kahvaltısı ihtişamlı hazırlanır ve diet biterr hahahhkaydirigubbakcemile3

bende okadar merdiven inip çıktımki anlatamam bende baya yol yürüdüm hizmet ettim 4 gelin bir aradaydık bugün herkes beni kullandıılaelaelaelaelae küçük gelin hadi bakemm çay koyy hadi bakem pilav koy hadi bakem bulaşık yıkaa ne zor küçük olmakkkmafoldumben

bende sinirimden 3 tabak birden pilavv yedim ooh yarasınnnn:lepi:kaydirigubbakcemile3

delikafadulden:roflol::roflol::roflol:

bu sefer ciddiyim bakalım sıkı bi diet beni bekliyo kendimi fazla sıkmadan sadece ekmeği keserek bol yeşillik bi kaç spor haret bakalım nasıl gidicem bu işş:ecrin_bebek:

demetim iyi geceler canım eşim rahatsız geldiğinden beri başım ağrıyo deyip duruyo ilaçta verdim ama sen masaj yapmazsan geçmez diyoo acaba hangi masajdan istiyooodelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…