2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

diloş sağol kıss poğaçamı aldımm bi güsel yidim yoksa senmi yapmıştın ohhh didim üstüne zaten bu gün yediğim şeker ve abur cuburun haddi hesabı yok p.tesi bendemi diyete başlaasam ne ama kociş duyarsayanarım çünkü hemen süt azalıyo :ecrin_bebek:

demet tickerdaki resme bayılmıştım zati şimdi devamlı karşımızda maşallah ya çok şeker çıkmış oku onu annesi bolbol nazar değmesin

canım seninki sağlık sorunu zaten ciddi ciddi yediklerine dikkat etmek zorundasın ama sen başarırsın canım ben sana da hurişe de çok güveniyorum Şeniz

eşine geçmiş olsun ama sankim onun canı masaj değildeeee:jeyyar:ilgi istiyor gibin:roflol:

iyi geceler tatlımmmm bende fıstıklarımı ve seni öpüyorummmmmŞeniz

afiyet olsun tatlım hee ben yaptım taze taze sıcak :)) fazla puanım olunca başka hediye gönderirimm puanım kısıtlıydı :))

hıhhııhh:jeyyar::jeyyar:Şeniz

demet tickerdaki resme bayılmıştım zati şimdi devamlı karşımızda maşallah ya çok şeker çıkmış oku onu annesi bolbol nazar değmesin

teşekkürler teyzesiiiii okumam mııı hep okuyoruzzz Rabbime emanet kuzucuklarımız opuyorumnanaktan

canım benim sütü yapan belli başlı şeyler var ben onları kısmıyorum ama tatlıymış abur cuburmuş yemiyorum
mesela en başta suuuuuuuuuuuu
rezeneeee kesinlikle tavsiye ederim hem yağ yakıyor hem bol süt yapıyor
dereotuu bu da aynı rezene gibi
birde anason

:1shok:yaa rezene oğlana almıştım içmedi ben içeyim o zamannn :teytey:

selam verip kaçıcam kızlar..bugun yine dr daydım..artık bulanık gormeye basladım v panik oldum..antibiyotik verdi..bakalım..canım sıkkın bu duruma..

demetcim oyku zehrama masallah..tam kokoş bu kız ya ve tam yemelik masallah kuzucuga..çok tatlı çıkmış..

kikoşçum...senin prenseslere ne demeli..aglarkenki fotoyu gorunca aynı serra dedim cok benzettim walla..masallah guzel prenseslerine canım..

huriş nerdesin gızımm uyuyonmuu unutmaa bu gece yarın ye istediklerini çatlayana kadar pazartesi beraber diete giriyoduk unutmaaaa ne konuştuk demiizemuszemus
inşallah sabah 7 de parka ...ekmek yok..
bugün sadece kahvaltıda çeyrek ekmek yedim o kadar...balı kaldırdım malesef en sevdiğim şey çilek reçeline dokunmadım zeytin peynir yumurta domates çeyrek ekmek...beni mahfeden kahvaltıydı zaten tereyağ bal reçel kaydirigubbakcemile3

detttttttttt ikinize de öyle çok yemek yokkkkklava:lmaz:
ben anlamıyorum niye pazartesi başlanıyo bu diyetlere kifisfisfis:roflol:
kızımmmm huriş bugün 5 km yürümüş sen uyu uyuuuuuuuuuuudelikafadulden
ewet ben metrocty ye 2 km uzaklıktayım oraya yürüyerek gittim hem taksitlerim vardı hem halı aldım hemde ipek arabasındaydı...metrocity içinde gezdim dolaştım ipeği emzirdim asansörle metroya indim şişlide çıktım yukarı şişlidende çağlayana yürüdüm....yani bilenler 5 km veya fazlası yol yürüdüm ipek paso uyudu ona hareket etikten sonra her yer beşiği...
demetim iyi geceler canım eşim rahatsız geldiğinden beri başım ağrıyo deyip duruyo ilaçta verdim ama sen masaj yapmazsan geçmez diyoo acaba hangi masajdan istiyooodelikafadulden

:jeyyar:

kızlar çok uykum varrrrrrr.....dün annem sana gelicem dedi sonra aradı kına var gelemiyorum yarın gelirim deei..bugün aradım dışarı çıkıcam gelcen mi dedim akşam dğün var dedi...yarın sabah kahvaltıya gidicem ...bugün arıyor beni 11 den önce gelmeyin geç kalkıyoruz dedi...ipke 8 de ayakta ama ...neyse artık atıştırırım bişiyler ben gitmeden ..hehehehee şimdi yatıcam çok yoruldum bugün yarından sonra artık kafada bitiricem olayı zayıflamaya başlayacağım...geçen hafta 87 dim bakalım yarın tartılabilirsem ona göre not alıcam ölçülerimi de ....hadi iyi gerceler

yaa kızlar kusura bakmayın...

kk açtım sonra da feyse msn e takıldım kaldım...

tüh kaçırdım muhabbeti....

nesse yarın görüşürük artık....

ayyy dimettt diloş çok teşekkür ederim hedayeleriniz içüüünnn...şindi gördüüümm...Şeniz Şeniz Şeniz

saol diloşum evet büyüttük sayılır
kikolemm bendede vardı o göğüslerdeki siğiller bendede vardı hatta kahve rengi yerlerimde yanık gibi lekeler oluştu bi acayip duruyo hayır olsun ama şuanda bi sorun yok gibi :ecrin_bebek:
aaa çok saol canım demekki biçoğumuzda var ozaman normal bişi
arada koptu bağlantım geri geldimakannehirdemetim sağol aileden uzak çok zoryaa allah sabırlar versin bizlere birde ailede hatta sülalede gurbette olan tek ben,m herkes yakın ben uzak :gitme:
bende aynen öyleyim canım hemide burda eşiminde kimsesi yok ediyle büdü işte
benim paşa uyandı sütçüsünü arıyor doyurayım de geliyim kikoleyim yok bu gün :hulya:
malesef eşim yarın izinli ve izinli olduğunun gecesi pc ona aittir bi yarım saat izin verdi ama size yetişemedim

saol canım ya aslında sende geçen srranınkileri yayınladınya aynı benim elifnaza benzetmiştim valla

kızlar hediyeleriniz için çok saolun ama siz bana destek değil köstek oluyonuz
ben diyetteyim lütfen amaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…