- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.621
diloş sağol kıss poğaçamı aldımm bi güsel yidim yoksa senmi yapmıştın ohhh didim üstüne zaten bu gün yediğim şeker ve abur cuburun haddi hesabı yok p.tesi bendemi diyete başlaasam ne ama kociş duyarsayanarım çünkü hemen süt azalıyo :ecrin_bebek:
canım seninki sağlık sorunu zaten ciddi ciddi yediklerine dikkat etmek zorundasın ama sen başarırsın canım ben sana da hurişe de çok güveniyorum Şeniz
eşine geçmiş olsun ama sankim onun canı masaj değildeeee:jeyyar:ilgi istiyor gibin:roflol:
iyi geceler tatlımmmm bende fıstıklarımı ve seni öpüyorummmmmŞeniz
demet tickerdaki resme bayılmıştım zati şimdi devamlı karşımızda maşallah ya çok şeker çıkmış oku onu annesi bolbol nazar değmesin
diloş sağol kıss poğaçamı aldımm bi güsel yidim yoksa senmi yapmıştın ohhh didim üstüne zaten bu gün yediğim şeker ve abur cuburun haddi hesabı yok p.tesi bendemi diyete başlaasam ne ama kociş duyarsayanarım çünkü hemen süt azalıyo :ecrin_bebek:
:1shok:yaa rezene oğlana almıştım içmedi ben içeyim o zamannn :teytey:canım benim sütü yapan belli başlı şeyler var ben onları kısmıyorum ama tatlıymış abur cuburmuş yemiyorum
mesela en başta suuuuuuuuuuuu
rezeneeee kesinlikle tavsiye ederim hem yağ yakıyor hem bol süt yapıyor
dereotuu bu da aynı rezene gibi
birde anason
inşallah sabah 7 de parka ...ekmek yok..huriş nerdesin gızımm uyuyonmuu unutmaa bu gece yarın ye istediklerini çatlayana kadar pazartesi beraber diete giriyoduk unutmaaaa ne konuştuk demiizemuszemus
ewet ben metrocty ye 2 km uzaklıktayım oraya yürüyerek gittim hem taksitlerim vardı hem halı aldım hemde ipek arabasındaydı...metrocity içinde gezdim dolaştım ipeği emzirdim asansörle metroya indim şişlide çıktım yukarı şişlidende çağlayana yürüdüm....yani bilenler 5 km veya fazlası yol yürüdüm ipek paso uyudu ona hareket etikten sonra her yer beşiği...detttttttttt ikinize de öyle çok yemek yokkkkklava: lmaz:
ben anlamıyorum niye pazartesi başlanıyo bu diyetlere kifisfisfis:roflol:
kızımmmm huriş bugün 5 km yürümüş sen uyu uyuuuuuuuuuuudelikafadulden
demetim iyi geceler canım eşim rahatsız geldiğinden beri başım ağrıyo deyip duruyo ilaçta verdim ama sen masaj yapmazsan geçmez diyoo acaba hangi masajdan istiyooodelikafadulden
saol diloşum evet büyüttük sayılıraman allahım bunlar nasıl bi güzellik yarabbim hangisini yesem önce bilmemki en iyisi ikisini birden anca doyarımm maşallahhkikoşş büyüttük kızçeleriii Şeniz
oyy oy demetim bende seni özledimm gel buraya bi sarılam öpemmm:1hug:Şeniz bugünde görümceme gittik kuran vardıı giremedim sabah selam deyip kaçtım kızımı güzelce süsledim giydirdim salak gibi bi resmni çekmeyi unuttumm:mymeka: neyse yine aynı kıyafetleri giydirdiğimde çekerimyerimseniben
çokk tatluu ağzım sulandıı cokacimcoookmaşallahh cicişleride yakmış ortalığı tam kokoş bu kızzz:asigim:
aaa çok saol canım demekki biçoğumuzda var ozaman normal bişikikolemm bendede vardı o göğüslerdeki siğiller bendede vardı hatta kahve rengi yerlerimde yanık gibi lekeler oluştu bi acayip duruyo hayır olsun ama şuanda bi sorun yok gibi :ecrin_bebek:
bende aynen öyleyim canım hemide burda eşiminde kimsesi yok ediyle büdü iştearada koptu bağlantım geri geldimakannehirdemetim sağol aileden uzak çok zoryaa allah sabırlar versin bizlere birde ailede hatta sülalede gurbette olan tek ben,m herkes yakın ben uzak :gitme:
malesef eşim yarın izinli ve izinli olduğunun gecesi pc ona aittir bi yarım saat izin verdi ama size yetişemedimbenim paşa uyandı sütçüsünü arıyor doyurayım de geliyim kikoleyim yok bu gün :hulya:
selam verip kaçıcam kızlar..bugun yine dr daydım..artık bulanık gormeye basladım v panik oldum..antibiyotik verdi..bakalım..canım sıkkın bu duruma..
demetcim oyku zehrama masallah..tam kokoş bu kız ya ve tam yemelik masallah kuzucuga..çok tatlı çıkmış..
kikoşçum...senin prenseslere ne demeli..aglarkenki fotoyu gorunca aynı serra dedim cok benzettim walla..masallah guzel prenseslerine canım..
saol teyzesi
sanada inşallah en kısa zamanda bi kızçe nasip olsunkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?