2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

herkjes uyuyor bir ben uyanik dun hem ogle hem aksam misafirim vardi. nazar mi degdi kuzuma nedir. o sakin bebek gitti ciglik cigliga aglayan bir bebek geldi. kalabaliga alisiktir ama ne oldu anlayamadim. babasini cagiordim. geldi susturdu:) gaz sancisi vardi sanirim cunku duruyor. birden aglamaya basliyordu. cok agladi benim tostosum.

Eda ixcmesine ragmen acayip cok sutum oldu gunlerden sonra ilk defa. gece de cok gazi vardi. dun yaptiklarimdan hangisi gaza sebep olmus olabilir?

a) kisir - hem gaz hem sut yapmis olabilir mi?
b) etimek tatlisi
c) sigara boregi
d) biber dolmasi
e) incir
f) armut

yorumlarinizi bekliyorum.

Bu arada birkac gecedir Eda cok huzursuz uyuyor. uyuyor ama basi hep sagda solda eli oynuyor. surekli kimil kimil. yavrumun bir sikintisi var ama cozemiyoruz. aglamiyor da, uyuyor da. yani o sikinti rahatsiz ediyor ama cok uzmuyor. anlamadim ne diye.

bu arada benim koltuk altimda sogil vardi. hamileligim ve dogumla beraber kocaman oldu. kipkirmizi. buyudu buyudu. sonra bir baktim simsiyah oldu . iyice buzuldu kuculdu. sonra bir baktim birgun kopup dusmus kendiliginden. artkadasim soylemisti aynisi onda dfa olmus hamileyken.
boynumda cok sigiller cikti ama simdi yoklar.
b)

gnydn kımsecıkler yok ortalıklarda sanırım paazar olması sebebıyle herkesler gu eslı havann tadını cıkarmya cıktı...bızde bırazdan boluya gıdıcez bakalım ınsallah ruzgar yoktur

kibele hiç düşünmeden söylüyorum...

tabiki d biber dolması....

heleki zarını soymadan yediysen birebir gazdır..

kızlar bende annemdeyim kahvaltı ettik ...eşimle babam derneğimiz var oraya gittiler .oturuyoruz....akşama doğru amcamlar yengemlerde gelecek ..akşam görüşürüzz kızlar..bu hafta yine gececiyim gece kuşları kocam gececi bu hafta yineeee

canım cım bana kısır gaz yapıyo belkide o olabilir bugur var içindeeCADIARZU

hadi gece kuşu iyisin yineeenaniknanik kahvaltıyı fazla kaçırmadın demiilmaz:

herkeze hayırlı pazarlarrr
bizimde babamız iş pikniğinde biz evde yalnızız
1 hafta daha beklicez gezmeye gidebilmek için ay çok sıkıcıııı

burası güneşli ve hafifte bi rüzgarlı tam gezmelikti ama malesef kociş yokkkk ufaklık uyanırsa bende kızları parka götürürüm artık

ayyy kızzlar ben cok ffena sıfayı kaptım salya sumuk..........ınsallah ogluma bısıcık olmasss( ben bole olmazdım kolay kolay ((
dılos cnm su sımıtler poğacalar ne ya nerden gelıyor onlar ole?

ya kizlar, kayinvalidem dis yaptirmak icin Istanbul'a geliyor. dis yaptirmak kac ay surer biliyorsunuz. en az 3 ay

ustelik gorumcemle. gorumcem bekar.

arkadaslar bu konuyu editledim. cok ozele kacmisim canim cok sikkin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…