- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.641
herkjes uyuyor bir ben uyanikdun hem ogle hem aksam misafirim vardi. nazar mi degdi kuzuma nedir. o sakin bebek gitti ciglik cigliga aglayan bir bebek geldi. kalabaliga alisiktir ama ne oldu anlayamadim. babasini cagiordim. geldi susturdu:) gaz sancisi vardi sanirim cunku duruyor. birden aglamaya basliyordu. cok agladi benim tostosum.
Eda ixcmesine ragmen acayip cok sutum oldu gunlerden sonra ilk defa. gece de cok gazi vardi. dun yaptiklarimdan hangisi gaza sebep olmus olabilir?
a) kisir - hem gaz hem sut yapmis olabilir mi?
b) etimek tatlisi
c) sigara boregi
d) biber dolmasi
e) incir
f) armut
yorumlarinizi bekliyorum.
Bu arada birkac gecedir Eda cok huzursuz uyuyor. uyuyor ama basi hep sagda solda eli oynuyor. surekli kimil kimil. yavrumun bir sikintisi var ama cozemiyoruz. aglamiyor da, uyuyor da. yani o sikinti rahatsiz ediyor ama cok uzmuyor. anlamadim ne diye.
bu arada benim koltuk altimda sogil vardi. hamileligim ve dogumla beraber kocaman oldu. kipkirmizi. buyudu buyudu. sonra bir baktim simsiyah oldu . iyice buzuldu kuculdu. sonra bir baktim birgun kopup dusmus kendiliginden. artkadasim soylemisti aynisi onda dfa olmus hamileyken.
boynumda cok sigiller cikti ama simdi yoklar.
b)
kızlar bende annemdeyim kahvaltı ettik ...eşimle babam derneğimiz var oraya gittiler .oturuyoruz....akşama doğru amcamlar yengemlerde gelecek ..akşam görüşürüzz kızlar..bu hafta yine gececiyim gece kuşları kocam gececi bu hafta yineeee
herkeze hayırlı pazarlarrr
bizimde babamız iş pikniğinde biz evde yalnızız
1 hafta daha beklicez gezmeye gidebilmek için ay çok sıkıcıııı
burası güneşli ve hafifte bi rüzgarlı tam gezmelikti ama malesef kociş yokkkk ufaklık uyanırsa bende kızları parka götürürüm artık
kibele hiç düşünmeden söylüyorum...
tabiki d biber dolması....
heleki zarını soymadan yediysen birebir gazdır..
canım cım bana kısır gaz yapıyo belkide o olabilir bugur var içindeeCADIARZU
canim gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?