- 2 Ocak 2008
- 3.406
- 194
- 688
- 40
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.661
selam kızlar ..
kibele 6 yıl sizinle mi yasadı bu adam..pes yaa..yani evlendiğinden beri öle mi?
seni iyi anlıyorum.bende bayamda kayınvalidemdeydim ve kaynımla bizimde sorunumuz vardı ve sutum azaldı gidio die çok korktum..en iisi takmamak biliorum zor ama baska care yok..yada direk soylesin esin kardesim olmaz artık hadi yoluna die..pes walla.
canim yok 6 yil degil ona 6 ay katlanamam. esim de kardesi. kibar kibar soyledi olmadi. ben soyledim artik dayanamadim. gidecem dedi. ama gitmis annesine soylemis. cocuk gibi. hakliymis gibi.
4 yil esimin evinde yasadi. 2 yil da biz Amerika'dayken bizim evde yasadi. bzi evlendik direkt Amerika'ya gittigimiz icin beraber kalmadik hic. ama inan gitmeseydik kalirdik. hic demez ki bunlar yeni evli artik ben im bu evde isim olmaz. kucuk cocuk degil 31 yasinda yaaa.
esimle biz tanisali 4 yil oldu. 4 yil once artik evden gitmesi gerektigi soylendi. ama yuzsuz. kovulana kadar gitmiyor. taktigi borclar da cabasi. her gun eve bir mahkeme celbi geliyordu. simdi kayinvalidem duygu somurusu yapacak. hatta esime hakkimi helal etmiyorum bile diyebilir. kaynim sorun yani. her gun chat yapar. elinde cep telefonu. calismaz. evde yaniiiiiii...
hakkate yuh yani o adama..31 yasına gelmiş ama kusura bakma olgunlasamamıs..isin zor kibelecim ama sen eşinle diyalogunu saglam tutmaya bak..digerlerine acıklama yapmak zorunda değilsin..eşin bu durumla ilgilensin sen hiç karısmada konusulanlara falan..seni ilgilendirmeyen bişi gibi davran onların yannda ama esine sole fikrini..o yanında olsun yeter.ben boyle yaptım walla esimle paylaştım ailesiyle konusmadım bile...of walla yaa..millet ne rahat..Allah sabır versin kibelecim..
yok canım annem tereyağ kaymak bal koymuş yok ..domates zeytin peynir yumurta yarım ekmek...fazla açılmadım....akşam üstü yine 5 çayı bisküvi akşam yemeği falan annem diyo açkaldım sütün gidecek sütün kesilirse sorarım sana..hadi gece kuşu iyisin yineeenaniknanik kahvaltıyı fazla kaçırmadın demiilmaz:
canım kesinlikle maske takmalısın bana hiç ilaç vermediler ne doktor ne eczane ne sağlık ocağı her kapıyı çaldım bi ilaç alamadım onu bırak ağızımda bir yaralar çıktı pamukçuk dilimin ucunda konuşamıyorum 1 haftadır ona bile ilaç vermediler yaaaa...ayyy kızzlar ben cok ffena sıfayı kaptım salya sumuk..........ınsallah ogluma bısıcık olmasss( ben bole olmazdım kolay kolay ((
dılos cnm su sımıtler poğacalar ne ya nerden gelıyor onlar ole?
hoşgeldin canım..iyi akşamlar arkadaşlar. bugün izmirden döndüm. annemlerin yanında çok rahattım ve izmiri de çok seviyorum ama malesef yine istanbuldayım ve yine oğlumla başbaşa kaldık. umarım herkes iyidir.
Imageshack - fotoraf0174
bgn alışverıse cıktık kızımla ben:)
agırlasmış ıyıce zor tasıdım ya sırtım koptu
iyi akşamlar şekerler
nasılsınız bakalım
kızlar ben nezle oldum galiba senağlama
geçmiş olsun Nurcum, herkeste ayni dert .inş sarsamadan atlatırsın .bende bayramda griptim inş bulasmaz daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?