2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

selam kızlar ..

kibele 6 yıl sizinle mi yasadı bu adam..pes yaa..yani evlendiğinden beri öle mi?

seni iyi anlıyorum.bende bayamda kayınvalidemdeydim ve kaynımla bizimde sorunumuz vardı ve sutum azaldı gidio die çok korktum..en iisi takmamak biliorum zor ama baska care yok..yada direk soylesin esin kardesim olmaz artık hadi yoluna die..pes walla.

canim yok 6 yil degil ona 6 ay katlanamam. esim de kardesi. kibar kibar soyledi olmadi. ben soyledim artik dayanamadim. gidecem dedi. ama gitmis annesine soylemis. cocuk gibi. hakliymis gibi.

4 yil esimin evinde yasadi. 2 yil da biz Amerika'dayken bizim evde yasadi. bzi evlendik direkt Amerika'ya gittigimiz icin beraber kalmadik hic. ama inan gitmeseydik kalirdik. hic demez ki bunlar yeni evli artik ben im bu evde isim olmaz. kucuk cocuk degil 31 yasinda yaaa.

esimle biz tanisali 4 yil oldu. 4 yil once artik evden gitmesi gerektigi soylendi. ama yuzsuz. kovulana kadar gitmiyor. taktigi borclar da cabasi. her gun eve bir mahkeme celbi geliyordu. simdi kayinvalidem duygu somurusu yapacak. hatta esime hakkimi helal etmiyorum bile diyebilir. kaynim sorun yani. her gun chat yapar. elinde cep telefonu. calismaz. evde yaniiiiiii...

hakkate yuh yani o adama..31 yasına gelmiş ama kusura bakma olgunlasamamıs..isin zor kibelecim ama sen eşinle diyalogunu saglam tutmaya bak..digerlerine acıklama yapmak zorunda değilsin..eşin bu durumla ilgilensin sen hiç karısmada konusulanlara falan..seni ilgilendirmeyen bişi gibi davran onların yannda ama esine sole fikrini..o yanında olsun yeter.ben boyle yaptım walla esimle paylaştım ailesiyle konusmadım bile...of walla yaa..millet ne rahat..Allah sabır versin kibelecim..

canim sagol destegin icin. esim destek veriyor ama yani oyle bir durum ki. annesi kardei, mahalle baskisi hepsi uzerinde. dedigin gibi ben esim ile muhatap olmaliyim. Ona da uzuluyorum iki arada bir derede. ama yani bu birgun olacakti. benle olmasa baska kadinla. hicbir kadin onu kabul etmez. evde bir yabanci. ustelik asalak.

neyse dusununce direkt canim sikiliyor. insallah kayinvalidem sorun cikarmaz.

Valla diyecem ki anne bu konuda daha israr ederseniz tasi taragi toplayip ABD ye yerlesecez. artik 5 senede bir gorursunuz yuzumuzu. belki o zaman korkar.

Hatta oyle oldu ki esime Ankara'dan teklif geldi. Daha da gelir. Ben Ankara dan hic hazzetmerdigim halde isi begeniyorsan gidelim dedim. yorgan gitsin kavga bitsin dedim.

Ev kalkarsa ortadan arkamiza takilip Anklara'ya da gelmezx heralde.

iyi akşamlar arkadaşlar. bugün izmirden döndüm. annemlerin yanında çok rahattım ve izmiri de çok seviyorum ama malesef yine istanbuldayım ve yine oğlumla başbaşa kaldık. umarım herkes iyidir.

kibelecim zor seyler yasamışsınız sanirim öncelerden sildiğin için okuyamadım Allah yardimcin olsun.

sacı dökülen arkadaslar demir hapı ve vitamini bırakmayın , ben bıraktım dökülmem basladı. tekrar haplarıma basladım çok şükür geçti dökülmelerim

hadi gece kuşu iyisin yineeenaniknanik kahvaltıyı fazla kaçırmadın demiilmaz:
yok canım annem tereyağ kaymak bal koymuş yok ..domates zeytin peynir yumurta yarım ekmek...fazla açılmadım....akşam üstü yine 5 çayı bisküvi akşam yemeği falan annem diyo açkaldım sütün gidecek sütün kesilirse sorarım sana..
yok anne rejim yapmıyorum ki geeksizleri kesiyorum....
anlayacağınız işim biraz zor kayınpederde aynı tepkiyi vereceğine eminim ...
ay adamın lafı aklıma geldi yine"gızım hayrına sevabına uşağı emziriver..."kaydirigubbakcemile3

ayyy kızzlar ben cok ffena sıfayı kaptım salya sumuk..........ınsallah ogluma bısıcık olmasss( ben bole olmazdım kolay kolay ((
dılos cnm su sımıtler poğacalar ne ya nerden gelıyor onlar ole?
canım kesinlikle maske takmalısın bana hiç ilaç vermediler ne doktor ne eczane ne sağlık ocağı her kapıyı çaldım bi ilaç alamadım onu bırak ağızımda bir yaralar çıktı pamukçuk dilimin ucunda konuşamıyorum 1 haftadır ona bile ilaç vermediler yaaaa...
maske tak ama benim gibi gündüz takıp gece bırakma yoksa allah korusun keremcikle gamzeciğede geçer...

iyi akşamlar arkadaşlar. bugün izmirden döndüm. annemlerin yanında çok rahattım ve izmiri de çok seviyorum ama malesef yine istanbuldayım ve yine oğlumla başbaşa kaldık. umarım herkes iyidir.
hoşgeldin canım..
biliyorum annene çok alıştın tek başına zor..ama unutma biz hep yanlızız alıştırırsan kedini zorlanmazsın...sen nasıl oldun daha iyimisin dikişlerin felan nasıl....görüştüğümüzde pek iyi değildin..ve unutma görüştüğümüzde gördün ben kaç günlük çocukla tek başımaydım yapacak bişey yok herkes melekte olsa şeytanda olsa bu hayatta aslında hep tek başınasın mücadele etmeyi öğrenmelisin....:sinifsinif:

kızlar 2 problemim var...
1.doğumdan beridir kuyruk sokumumda ki kemik çok acıyor otururken kalkarken resmen ölüyorum...sizinde öylemi yaaa....tam kuyruk sokumumun orda yumruk k adar bi yer ağrı yok sadece otururken kalkarken acıyor ağlayacak gibi oluyorum mafoldumben
2. ağızımda sürekli yaralar çıkıyor 2 hafta önce yanağmın iç kısmı...bu son 3 gündür dilimin ucunda ve iç dudağımda beyaz yaralar evlenmeden öncede çok çıkardı...
limon tuzlu su gargara yapıyorum kulak çubuğu ile tuz bandırıyorum yok geçmiyo çok acıyyoorrrrrmafoldumben

huricim geçmiş olsun o yaralardan ben çok cektim zamanında
tuzlu gargara , gargara falan bi nebze de olsa rahatlatıyor. ama kenacort diye bi krem var içlerinde en ii si o .emzirenler kullanabiliyor mu onu bilmiyorum ama

iyi akşamlar şekerler
nasılsınız bakalım
kızlar ben nezle oldum galiba senağlama

canım sen çok yakınına alma emzirme dışında
gerçi nekadar uğrasakda geçerse geçio işte .sen şimdi ıhlamur limon faaln iç .enazından rahat gecirirsin. vicks bilirsin ben burnumun kenarlarına ondan sürmüştüm çok rahatlatıyor deneyebilirsin

huri geçmiş olsun o beyaz yaralar aft ilsunun dediği gibi kenakort iyi ama kortizonlu onu dr vermez heralde sana sumak bas derler bide onu dene b vit eksikliğinden olurmuş onlar bevitin c kullanılır amma emzirirken verirlermi bilmem

huricim geçmiş olsun canım ağız yaralarına bebeğe yağtığımız gibi karbonatlı gargara yap ve yaralarına karbonat bas bide bildiğin karanfili çiğne
belsokumuna gelince belki basur olabilir belkide çatı kemiğin anca yerleşecektir genelde 1 senede yerleşirmiş
benimde ilk doğum normaldiya ozaman bacak aramdaki kemikler böle sızım sızımdı her hareketimde canımı yakıyodu zamanla düzeldi
ama yine dr a bi görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…