2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canmim normal dogum yapmadigim icin bilemeyecem 1 numarayi ama 2 numaranin kolay cozumu karbonatttttttt.. al karbonati bas aftin ustune. tuz muz ise yaramaz. karbonat 1 gunde gecirir. bak dene cok tesekkur edeceksin.

Sagol Ilsucum. Dua edin ne olur kimse kirilmadan cozulsun su olay. gerci kirildi kirilacagi kadar ama bundan sonra tatsizlik cikmaz insallah.

Kizin ve sen cok tatli cikmissiniz. bir sey soracaktim. kangurun arkadan capraz olmuyor sanirim. benimkii de oyle. ben rahat edemiyorum. sen kollarina gecirince rahat misin?

hoşbulduuk canım hiç denk gelemiyoz ne zamandır
saolasın kızlar iyiler bügün parka götürdüm büyük simdi sızdı küçükle çıngırak oynatıyom
seninkiler nasıllar

kibelecim hayır rahat değilim bebek 3,4-4 kg civarındayken rahattım ama bugun epeyce zorlandim.ve sezeryan bölgem hafiften sızladi eve gelince ben kanguruya bağladım ağrımasını.

hoşbulduuk canım hiç denk gelemiyoz ne zamandır
saolasın kızlar iyiler bügün parka götürdüm büyük simdi sızdı küçükle çıngırak oynatıyom
seninkiler nasıllar
hava güzel orda tabi kızlar için iyi olmuş artık ufakta seyreder etrafını biz bayadır park fln unuttuk gidemiyoruz hava bozuk burda zaten benim oğlanda dışarı çıkınca uyuyor gelene kadar hiç kalkmıyo kızım da biraz nezle gibi inş. yarına kadar geçer yoksa ufağa geçirecke korkuyorum devamlı kucak kucağa çünkü:sinifsinif:

kıkın okula servislemi gidiyo yoksa diloş gibi senmi bırakıyosun eğer öyleyse oğluşunda bol bol gezmiş olur ama bunun bide kışı var
burda kar derdi ayaz derdi yok çok şükür sadece yağmur yağar
nezle içinde hemen ıhlamur kaynat canım ballı limonlu içir kıza oğlana azcık içir ama sade yap ona ama seninli ağzına bişe sürmüyoya azcık şeker koy ben öle yapıyorum ozaman cokur cokur içiyo

cnm okula ben götürüyorum bayada uzak biraz daha geçsin serviz olcak mecbur şimdilik zor ama iyide oluyo sıkılmıyorum en azından ıhlamur burda aktarlarda ardık zamanı geçti diyolar halbuki sokaklarda ıhlamur aağacı dolu ewt benimki kesinlikle hiç bi şey içnmiyo suyu zorla veriyorum ağzının yanından atıyo velet bulursam deneyecem bakalım şekerli

ya kızlar acayip vc ggeldi eşim yatıyo ve kızım sallamayı bırakınca vıyaklıyo imdaaaaaatt

ay ayzıktır sana salma orta yerekaydirigubbakcemile3ben kızımda çook bilirim kucağımda wcye gittiğimi kaydirigubbakcemile3

ya kızlar acayip vc ggeldi eşim yatıyo ve kızım sallamayı bırakınca vıyaklıyo imdaaaaaatt

tabiki kızı bırakıp gidip çişini yapıcaksın...bırak ağlarsa ağlasın uzuzn sürmez işin nasısla hehehehe

alıntılarımla gelicem aldım internet gitti bidaaaaa

iyi akşamlar şekerler
nasılsınız bakalım
kızlar ben nezle oldum galiba senağlama

canım çok geçmiş olsun inşallah ilermez çabuk atlatırsınnŞeniz

Imageshack - fotoraf0174

bgn alışverıse cıktık kızımla ben:)
agırlasmış ıyıce zor tasıdım ya sırtım koptu

oyy ne şekersiniz öylee maşallah :asigim:

aferumm az yemişsinn canummŞeniz

hurişim geçmiş olsun ağız yarasına karbonat birebir iyi geliyo kibelde söylemişti bi denesenCADIARZU ilk şikayetlerin için bişey deyemicem daha önce hiç yaşamadım canım ama bence çok ağrın sızın varsa iyi bi doktora görün :teselli:

neyse vaz geçtim hepsi aklımda...
kibeleciğim düzenleme yapmmışsın tam anlayamadım ama anlayışsız isanlar yüzünden ömrümüz böyle tükeniyo işte ...kafana takmamaya çalış hatta uzaklaşmak en iyisi keşke böyle bi imkanım olsa ...ankara işini bi düşün derim...

ilsu çok şeker çıkmışsınız kızızn aynı sen bu arada sana benziyor şekerim

ağız yaralarım için önerilerinizi yapıcam kibeleciğim şimdiden teşekkür ederim yarın ilk iş karbonat...
tuz limon işe yaramıyo malesef...ilacın adını yazdım bi kenara salı gününe kadar geçmezse dr.zaten randevumzu var sorucam ....

kanguru meselesine gelince senin kanguru chicco omuzlara asılıyor ben çok memnunum kraft dan arkadan çapraz ve sırt kısmında bir yumuşak bez gibi bişey var harika yaa 3 cm aşağı yada yukarı kaysın felaket sırtım ağrıyor ama tam yerine denk getirirsen 5 saat durmadan yürüyebilirim tık yok....çok güzel yapmışlar...

slm kızlar kardeşimde yemeğe davetliydik şimdi geldik güya yemeğe gittim kendim yaptım yemeklerin çoğunu canım çıktı onun bebeği benden 1 ay sonra doğdu bebeğini ayaklarından indirmedi uyanıyor indirince diyor yani annemle bana kaldı herşey kendi bana gelince oturur ama kızımada babamız baktı ağlayıp durdu yavrum
bebeğimede ana kucağı aldım onun içine sokuyorum onu gidiyoruız geliyoruz ama ödüm kopuyor nefes alıyormu diye sürekli takip halindeyim
yarın inşallah rejime başlıyorum hiçbir kıyafetim olmuyor deliriyorum bu kiloları vermem lazım inşallah bozulmaz harika avcıyı gördünüzmü 27 kilo vermiş şok oldum az önce gazetede gördüm bende

selam kızlar

sabah bi çıktık evden 1 saat önce geldik gezerken anlamadım ama ölmüşüm yorgunluktan

ne var ne yok inşallah herkes iyidir

geçmişe bi bakıp geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…