- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.681
[B
kızlar 2 problemim var...
1.doğumdan beridir kuyruk sokumumda ki kemik çok acıyor otururken kalkarken resmen ölüyorum...sizinde öylemi yaaa....tam kuyruk sokumumun orda yumruk k adar bi yer ağrı yok sadece otururken kalkarken acıyor ağlayacak gibi oluyorum mafoldumben
2. ağızımda sürekli yaralar çıkıyor 2 hafta önce yanağmın iç kısmı...bu son 3 gündür dilimin ucunda ve iç dudağımda beyaz yaralar evlenmeden öncede çok çıkardı...
limon tuzlu su gargara yapıyorum kulak çubuğu ile tuz bandırıyorum yok geçmiyo çok acıyyoorrrrrmafoldumben
hava güzel orda tabi kızlar için iyi olmuş artık ufakta seyreder etrafını biz bayadır park fln unuttuk gidemiyoruz hava bozuk burda zaten benim oğlanda dışarı çıkınca uyuyor gelene kadar hiç kalkmıyo kızım da biraz nezle gibi inş. yarına kadar geçer yoksa ufağa geçirecke korkuyorum devamlı kucak kucağa çünkü:sinifsinif:hoşbulduuk canım hiç denk gelemiyoz ne zamandır
saolasın kızlar iyiler bügün parka götürdüm büyük simdi sızdı küçükle çıngırak oynatıyom
seninkiler nasıllar
hava güzel orda tabi kızlar için iyi olmuş artık ufakta seyreder etrafını biz bayadır park fln unuttuk gidemiyoruz hava bozuk burda zaten benim oğlanda dışarı çıkınca uyuyor gelene kadar hiç kalkmıyo kızım da biraz nezle gibi inş. yarına kadar geçer yoksa ufağa geçirecke korkuyorum devamlı kucak kucağa çünkü:sinifsinif:
cnm okula ben götürüyorum bayada uzak biraz daha geçsin serviz olcak mecbur şimdilik zor ama iyide oluyo sıkılmıyorum en azından ıhlamur burda aktarlarda ardık zamanı geçti diyolar halbuki sokaklarda ıhlamur aağacı dolu ewt benimki kesinlikle hiç bi şey içnmiyo suyu zorla veriyorum ağzının yanından atıyo velet bulursam deneyecem bakalım şekerlikıkın okula servislemi gidiyo yoksa diloş gibi senmi bırakıyosun eğer öyleyse oğluşunda bol bol gezmiş olur ama bunun bide kışı var
burda kar derdi ayaz derdi yok çok şükür sadece yağmur yağar
nezle içinde hemen ıhlamur kaynat canım ballı limonlu içir kıza oğlana azcık içir ama sade yap ona ama seninli ağzına bişe sürmüyoya azcık şeker koy ben öle yapıyorum ozaman cokur cokur içiyo
ya kızlar acayip vc ggeldi eşim yatıyo ve kızım sallamayı bırakınca vıyaklıyo imdaaaaaatt
iyi akşamlar şekerler
nasılsınız bakalım
kızlar ben nezle oldum galiba senağlama
Imageshack - fotoraf0174
bgn alışverıse cıktık kızımla ben:)
agırlasmış ıyıce zor tasıdım ya sırtım koptu
yok canım annem tereyağ kaymak bal koymuş yok ..domates zeytin peynir yumurta yarım ekmek...fazla açılmadım....akşam üstü yine 5 çayı bisküvi akşam yemeği falan annem diyo açkaldım sütün gidecek sütün kesilirse sorarım sana..
yok anne rejim yapmıyorum ki geeksizleri kesiyorum....
anlayacağınız işim biraz zor kayınpederde aynı tepkiyi vereceğine eminim ...
ay adamın lafı aklıma geldi yine"gızım hayrına sevabına uşağı emziriver..."kaydirigubbakcemile3
kızlar 2 problemim var...
1.doğumdan beridir kuyruk sokumumda ki kemik çok acıyor otururken kalkarken resmen ölüyorum...sizinde öylemi yaaa....tam kuyruk sokumumun orda yumruk k adar bi yer ağrı yok sadece otururken kalkarken acıyor ağlayacak gibi oluyorum mafoldumben
2. ağızımda sürekli yaralar çıkıyor 2 hafta önce yanağmın iç kısmı...bu son 3 gündür dilimin ucunda ve iç dudağımda beyaz yaralar evlenmeden öncede çok çıkardı...
limon tuzlu su gargara yapıyorum kulak çubuğu ile tuz bandırıyorum yok geçmiyo çok acıyyoorrrrrmafoldumben
iyi geceler kıslar sabah erken kalkıcam :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?